Bögnissar

Usch, hatar att sitta hemma på lördagkvällar. Men är så jävla trött + ska jobba tidigt imorrn ige ju så det är nödvändigt. Kommer fan lägga mig astidigt ikväll, heelt död.

Pappa & Josse hämtade Mc donalds idag. Mmm, fetma ;) Hehe, Pappa blev upprörd för att någon kollade på honom;

Pappa: - Fyfan vad allt folk i laholms kommun är inskränkta. Räcker man går ut ur bilen så glor dom, som att dom aldrig sett folk förr? Jävla bögnissar hela högen!

Damp på hög nivå.

Selma blev också upprörd idag.. på en fotfil :) Hon gav den en rejäl omgång. Trög katt. Fast hundar är trögare, Jaffa brukar skälla på allt som är långt, t. ex. Dammsugarslangen, kvastar etc. Bra när hon är olydig hund, kan man jaga henne med dammsugaren ;) Mohahaha

Imorrn ska jag nog leka med Linus :) Trevligt trevligt!

Josse jagar Selma med fotfilen ;) Vet inte varför hon är rädd för den,
kanske dålig erfarenhet av fotfilar? Och så ska hon alltid ta skydd i
sovrummet, typ hennes & pappas fristad...

Moon-Night (d)

Halmstad igår då jao ;) En mycket trevlig kväll, men är sjukt sliten idag. Sov lite i soffan innan tillomed, hehe..

Utgång med Elin, Becki & några av Elins vänner. Fick bli bussen in runt 23, vilket gjorde att vi inte han med något förfestande på Asian Palace (Gratis inträde till Moon gällde till 00 trodde vi, visade sig sen att det var till 00.30) men det gjorde inte så mycket, vi drog direkt in & började dansa ;D

Kvällen gick sjukt snabbt! Då vet man att man haft roligt iallafall :) Åhh, och tror ni inte jag hinner med att skämma ut mig med? Jag & Becki var på väg ut, så letar jag efter nånstans att göra av cidern. Så ser jag ett bord framför mig, så det enda jag har i huvudet är; "Boord, ställa cider på bord!" När jag nästan är framme vid målet känner jag att marken under mig försvinner i form av ett fett trappsteg! Så jag flyger ner på marken + tappar mina skor (Ännu mer förnedrande att tappa skorna också liksom!

Innan jag ens fattat vad som hänt känner jag hur någon lyfter upp mig, en jättesnäll kille som iakttagit fallet ;) Sen tar Becki upp mina skor & ger mig dom, medan jag står & typ garvar ihjäl mig. Enligt mig är skratt det bästa sättet att ta till när man skämmer ut sig ;)

Runt 1-tiden var det dags för mig att försvinna ett litet tag ;) Businness businness... kind of.

Runt 2.30 kom pappa och hämtade upp mig. Flög typ i säng direkt när jag kom hem ;) Sov cirka 3 ½ timme, sen var det dags att jobba...

Nu kommer här lite bildeeer:)
Moi!
Bestämde mig för att vara lite färgglad.. det är sommar & då vill man vara söt:)
Outfit
Ingen bra bild, men får duga. Kvällens outfit, fick inviga mina nya pumps :) Iiiihh!
Eliin<3
Stadig på handen med ;) Blev fotografering i bussen!
Angelika & Becks<3
Små barn i baksätet på buss ;)
Söta baarn<3
Hela gänget typ:) Kom en till sen, mycket trevligt! Alltid kul när man e många:)
Utanför Moon
Jag & Becki fann en kompis utanför Moon, haha!:D Hon var mormor.
Miih
Det var allt för denna kvällen:) Haha! Pusspuss : *

Moooon

Halmstad ikväll med Elin & några till :D Miiicket trevligt! Fast ska jobba imorrn... men bara 8.45-14.00 så det funkar. Får ta det lugnt ikväll. Hade varit skillnad om jag jobbat till 16.15, då hade det nog fått bli hemmakväll.

Blir Moon ikväll. Gratis inträde, that's nice. Kul, eftersom jag bara varit där en gång, och då var jag där inne i 5 min haha ;D Minns knappt hur det ser ut, så det får man se ikväll då jao.

Usch, ska jobba hela helgen. Jobbat idag, ska jobba imorrn och söndag också blev det nu. Hade lite planer inför Lördagkväll, men det kanske går ändå. Jobbar bara 9-14... och det är pengar iallafall $$

Haha, hoppas jag slipper stå på torget iallafall ;) Vi har ett stånd precis utanför affären där vi säljer blommor och grejer. Så fick byta av Janna som jobbar där idag så hon kunde få lite rast. Det är skönt att stå där ute, men lite hemskt eftersom jag varken vet vad blommorna heter eller vad dom kostar. Vi har en liten lista med priserna så klart, men den hjälper ju inte mig när jag inte kan namnet på blommorna!

Så idag när jag stod där snackade jag lite med Eve, så sa jag halvt på skoj "Jag är livrädd när jag står här ute", vilket en gubbe hörde. Så han började fråga om jag inte hade någon prislista och så, jag bara jodå. Sen frågade han typ ut mig om vad hälften av blommorna kostade! Han skulle inte ha några heller, så kändes som han gjorde det lite för att jävlas med mig ;) Störigt, fast han kan ju ha skämtat också...

Nyss varit på Systemet :) Köpte lite vin & cider. Me like, me like. Selma hade damp här hemma när jag kom hem, hon sprang på väggarna typ. Damp-katt! Måste börja fixa mig strax, förfest kl 19!

Pysshej<3

Spegelbild
Jeanstights & ljusgrå tröja. Mysigt ;D

Om man kollar in mot sovrummet direkt i början ser man
Selma galoppera över sängen ;)

Msn

Har sjukt tråkig hemmakväll, men ska ändå upp tidigt imorrn & jobba så gör inte så mycket. Är hemma med pappa, men han är inne i sitt sovrum. Hörde han satt där inne & skrattade & pratade med Selma innan. Inte normalt.. han umgås hellre med sin katt än mig ;)

Josse är hos mamma. Hon är sjuk den lilla Snigeln! Sjöng för henne på msn, eller till mammas msn dvs. Mamma är rolig att snacka med på msn, hon är med på allt jag säger :)

Businness-talk
We're going on vacation ya'll :D


iPod!

Skaffat en liten iPod till min blogg :) Ni hittar honom på vänster sida i menyn. Med tanke på att musik är en viktig del i mitt liv, så tänkte jag att den passade bra in på min blogg! Och så får även ni som gillar samma musik som mig lite tips på bra låtar. Är en blandning av gamla & nya låtar på den. Får försöka att uppdatera den lite ibland med ju.

Och vi har fått tillbaka vattnet! Eller lagat kranen rättare sagt. Så nu har vi en ny kökskran.. han är mycket fin :)

Nu ska jag laga mat, är sjukt hungrig.

Ciao!<3
Tadaaa!
Han är finare än den gamla tycker jag ;)

Naaww

Nyss varit ute & gått en runda. Mycket skönt, men är jävligt varm nu ;) Kul att man inte har vatten hemma så man kan ta en dusch... kranen är ju fortfarande inte fixad. Men får åka hem till mamma & duscha elr nåt. Ska jobba imorrn, så hoppas det är fixat då för vill verkligen kunna ta en dusch på morgonen med. Blöö..

Precis när jag kom hem ser man Pysen sitta på trappan. Han såg kelig & snäll ut, så skulle precis gå fram & klappa honom när jag ser att Selma sitter under trappan "instängd" av fetknoppen. Han gillar ju att jaga henne, så det enda skyddet hon har ute är i sin bunker = under trappan. Så fick bära in Pysen, sen försöka locka fram Selma. Men hon vågade sig inte ut, så lät henne va istället. Stygg fetto-katt! Förstår inte varför han måste vara så jobbig mot henne.

Hmm, funderar på vad jag ska göra idag. Ska nog dra hem en runda till mamma, så man får tillgång till lite vatten med ;)
Pusshej<3


Selma är vanligtvis en tuff katt, men inte när fettot kommer och skrämmer iväg henne..
Baad fatass
Pysen är vanligtvis en trevlig katt, men inte alltid mot lilla Selma...

Fotbollskväll

Var en sådär-kväll igår. Vi drog först till B&B, men där var så jävla fullproppat så man fick inte plats. Så istället bar det iväg till Bulls uteservering (eftersom det var fullproppat där inne med) Tog en redbull vodka. Jack sa att det är tjurpiss i Rebull, att "taurin" är tjurpiss. Är det sant folk??

Satt där några timmar & chillade, sen runt 23 bar det iväg till Morfar's. Aldrig varit där inne innan faktiskt, men det var riktigt mysigt :) Och bartendern verkade rolig & trevlig! Frågade vad dom hade för drinkar i baren, hon bara "Vad du vill, baby!" Gillar när folk är glada & trevliga mot en. Allt blir så mycket roligare då!

Runt 00 drog vi hemåt eftersom det inte hände så mycket mer kul. Var ju trots allt bara en Onsdag ;) Men ändå, det är Lill-lördag!

Kom hem till ett vattenlöst hus. Pappas bror har varit här hemma & fixat med kranen ett tag imorse, men sen åkte han igen... antar han skulle hämta något, för kranen är fortfarande inte lagad :( Buhuu.

Nu ska jag böka upp mig i soffan & kolla på Sex & the city!
Pusshej<3

Blurry
Kunde ju inte klä upp mig för mycket, så bytte bara skor & tröja = Mitt rosa linne + svart kofta & svarta, lite sledna pumps.

Väla vs. Familia

Varit i Helsingborg idag med min Louise :) Louise skulle hitta nån fin klänning till sin 18-årsdag + skor och jag skulle bara kolla lite allmänt, typ efter någon tröja. Tanken var att vi bara skulle till Väla bara, men eftersom Louise inte hittade någon klänning så drog vi vidare till Familia. Ligger ju ganska nära Väla, så lika bra dra till både och ;)

Tyvärr hittade hon ingen klänning den kräsne ungen, men hon hittade ett par svarta, höga pumps iallafall. Jag köpte likadana fast i cerise! Kollat på dom innan, så kände att jag var tvungen att ha dom. Sjukt snygga. Är en riktig shoe-shopaholic ;) Får vara stopp på skoshoppandet nu ett tag, har verkligen så det räcker & blir över...

Blir nog B&B ikväll med Louise, hennes Jack ska dit med några kompisar så vi hänger också med. Fotbollskväll ju ;) Är inte intresserad av fotboll egentligen, men alltid trevligt sitta där & chilla o ta en drink. Pappa tvingar mig heja på Manchester United, men bäst att heja på det lag de flesta man sitter med gör;) Så blir jag inte utskälld, haha! Fotbollsnördar kan bli agressiva...

Shit! Pappa drog nyss sönder vattenkranen i köket :S Det bara sprutade ut en massa vatten! Så nu har vi inget vatten förrän imorrn när rörmokaren kommer... om vi har sån tur att han kommer imorrn. Kul...

Nej, nu ska jag nog vila mig lite i soffan innan vi drar iväg. Kanske kanske återkommer inatt, det märker vi.
Pusshej<3

Turkoos
Fick bli en turkos, lång tröja & jeanstights idag. Bekvämt..
- Noo!
Louise-tönt vill inte vara med på kort ;)
Wok
Jag käkade Wok med tigerräkor till lunch.. gott, men starkt!
Pasta Fettuccine
Louise käkade Pasta fettuccine ;D
Wiie!
Dagens köp; Rosa linne, Cerise pumps, Korallrosa BH & 2 fina trosor till.

Damp?

Mitt öga har tics! Det har ryckt i princip hela dagen! Läskigt OCH jävligt jobbigt :S Ögonlocket liksom smårycker till ibland. Blir typ bara värre & värre, haha! Någon sa symptomet kallas "damp-öga". Hmm, kan ligga någonting i det..

Och på tal om damp. Var inne på lunarstorm (Neej, jag "har inte tagit bort den än" för jag e inte lika cool som ni andra ;) Har den helt ärligt mest som underhållning) & kollade runt lite, när jag plötsligt får ett argt gästboksinlägg om hur fel min uppfattning är om bloggande? Vet inte vad det är för uppfattning man ska ha heller, var och en använder väl sin blogg som den vill ;) Riktig damp hade killen iallafall, han försökte göra klart för mig hur tråkig min blogg är. Jaha. Synd.. läs inte den då? Hehe, det fula är att e ganska säker på att den här killen har skrivit till mig tidigare, så min slutsats är att han troligen lider av damp... och jag är den som framkallar den.

Framkallade damp inne på Maxi med. Jag & Josse bråkade om bröd, jag ville ha ett fyrkantigt bröd & hon ett runt. Sen råkade hon slå sig själv på varukorgen, o bara för det slog hon till mig med brödet! Precis som om det var mitt fel. Dampunge... man får inte slåss med bröd.

Fan! Nu har mitt öga cpryck igen! Så jävla obekvämt... är det forfarande kvar imorrn lovar jag att filma ögat och visa. För det är helt cp, haha!

Haft en trevlig kväll, jag & Josse underhöll oss genom att kolla igenom roliga människors bilddagböcker. Hittade en tjej som lagt ut bild på sin nypiercade bröstvårta. Trevligt... tur man redan hade käkat ;) Sen började pappa cp:a sig. Han hade varit duktig & tvättat en massa, men råkat missfärga Josses mysbyxor.

Pappa: - Nej, men då får jag väl ersätta dom.
Jag: - Haha "ersätta" (Dålig humor)
Josse: - Neej, det gör inget har jag ju sagt!
Pappa: - Tyckte du att du kände dig utvecklingsstörd i dom?

Vet att man inte får skämta om utvecklingsstördhet, men jag tycker det är ett roligt ord.

Ska försöka lägga mig i tid, Väla imorrn me Louise ju :) Me like, me like. Så ska nog strax nanna, men först Sex & the city som jag as usual spelat in på vår underbara boxer ;) Boxer är bäst.

Gonatt <3
Regnskog
Tog ett kort nr jag var ute & gick genom skogen. Genom solglasögonen såg det nästan tropiskt ut ;) Fast det kanske det inte gör nu riktigt... men fint ändå.

Tacos-sommar

Vilken underbart skön dag det har varit :) Var ute & gick en runda me MP3, sen lagade jag & Josse tacos. Mums! Tacos är alltid gott. Fast var en massa jävla snuskflugor ute som ville sätta sig på maten. Vill bara döda dom allihop!!

Selma kom & gjorde oss sällskap ;) Vad är middag utan Selma? Största tiggarkatten någonsin. Man märker verkligen att det är pappa som har uppfostrat henne. Sen kom även pappa & käkade med oss (Iofs var det efter vi redan ätit klart) Han hade hållt på och fixa färgplåtar till Josses moppe (Hon ska byta färg på moppen). Dumpappa försökte bråka me mig..

Jag: - Vilken färg tog du? Svart?
Josse: - Jaa, eller mörkgrå mer.
Jag: - Jag tycker du skulle tagit silver.. eller ljusgult!
Pappa: - Gult? Gult är en rövfärg!!
Jag: - Det är det inte alls det!

Bråkpappa.

Desperate housewifes ikväll! Wiie :) Love it! Nu ska jag nog ut en runda på studsmattan eller något innan det blir kallt ute. Pappa är säker på att det kommer börja åska med...

Pusshej <3
PitaTacos
Gjorde om mitt tortillabröd till ett pitabröd ;)
BigHead
Josse fick stort huvud av all maaat..
WetDog
Jaffa hade lekt med slangen, så hon var en blöt hund.
Kaninöron
Gjorde kaninöron på Selma...
Balans jao
Sen lekte Selma akrobat på träväggen ;)
- Whooo!
Cp-ryck uppe på träväggen!
Kalle-NalleBalle
Pappa är duktig & äter rejält av vår tacos ;D

That's hot

Shiit, vad varmt det är ute idag! 24 grader :) Igår var det liksom inte så jättevarmt, och nu helt plötsligt är det värsta sommaren ute. Underbart! Tyvärr blåser det ite + är lite molnigt så inget solväder direkt. Men gör inte så mycket, solade ju igår så behöver inte göra det idag igen.

Har sjukt mycket träningsvärk i min RYGG idag! Skumt. Typ i skulderbladen & där vid fetthandtagen som man har vid höfterna hahaha! Har en magträning, eller "sidfläsk-träning" som antagligen har orsakat det. Konstigt, för visst den är inte enkel, men tycker nästan arm-och benövningarna är värre. Men bra med träningsvärk, vet man att det tar iallafall. Hoppas bara den försvinner hyfsat mycket till imorrn eftersom det är gymmet då igen...

O imorrn bli det heldag på väla med Louise :) Myycket trevligt! Hon ska leta upp en fin klänning till sin 18-årsdag, så Väla är bättre att gå på då än i Halmstad tycker jag. Sen ska jag själv nog också shoppa lite, behöver nya tröjor. Ska se om jag hittar de rosa höga pumpsen som jag såg i en skoaffär med. Sjukt snygga & har länge velat ha ett par rosa skor ;) Lite onödigt egentligen, så får tänka på det ett tag till... men jag vill!

Nu ska jag nog ut i trädgården med Jaffa en stund. Hoppa studsmatta kanske?;) Måste ju utnyttja det fina sommarvädret!

Pussciao!
CoolDog
Idag behöver inte Jaffa ha på sig sin tjocktröja ;)

NamNam

Shit, jag är helt jävla död i kroppen! Dog typ på gymmet, var där fan i över 1 timme :S Tog 100 år att göra dom jobbiga övnings-jävlarna. JOBBIGT! OCH jag har ont i min vänstra skuldra, så måste tränat något fel kanske. Nej, inte lätt. Hoppas det går lättare på onsdag iallafall, för jag låg typ på golvet & flåsade halva tiden jag var där. Vill ha mina gamla övningar tillbaka :( Men man måste ju byta upp sig, så det är bara att bita ihop & bli smal ;D

Hittat massa feta låtar, är riktigt nöjd :) Älskar när jag hittar nya bra låtar som jag kan lyssna sönder. Älskar att lyssna på musik, vad skulle man göra utan den? Har dessutom börjat fundera på vad jag ska göra om jag vill ha en tattoo till. 2 små noter i nacken :) Så går det fint ihop me mina noter på handleden. Men får se, ingen brådska med det än så länge ju... 

Ska lägga mig snart. Är som sagt helt död. Men först ska jag kolla på Sex & the city :) Mihii!

 Gonatt<3
J&E
Hittade mingelbilder från förra lördagen när jag var ute me Elin & hennes kompisar. Niiice..
- Mums!
Någon var hungrig... ;) Cute!

Så grym låååt! Me likeee a looot

Soool!

Varit dålig på att blogga idag, eftersom jag varit såå seeg hela dagen! Somnade typ vid 3 inatt, eftersom jag ägnade en del av natten till att städa undan lite på mitt rum (Vilket behövdes). Räckte jag la undan alla kläder så såg det genast mycket bättre ut.

Sen vaknade jag kl 8.10 av att Josse rycker i mig & säger att hon missat bussen till skolan. Så fick gå upp & köra henne. Jobbiigt ;) Sen hem & nanna igen.

Runt 9.40 vaknar jag av att Avni ringer & frågar vad jag gör. 

Jag: - Ehh, sover, va gör du själv egentligen?
Avnoso: - Jag sover också hehe!
Jag: - Jaha, varför ringer du mig så tidigt då?;O

Haha! Han undrade ialf om jag kunde köra honom till jobbet vid 11.40, så jag gick med på det. Svintrött var jag, men lyckades komma iväg ändå ;) Mina ögon va helt cp. Men va gör man inte för sina vänner ;) Och behövde komma upp någorlunda i tid iallafall.

Sen drog jag & Louise o solade i Båstad. Dom hade satt i nya rör, så fick nog ganska mkt färg den här gången ialf :) Min hud brukar inte vilja ge mig brun kropp verkar det som. Dum hud.. jag solade 21 min, och Louise 30. Efter det var vi helt cpvarma & törstiga, så körde inom en kiosk & köpte lite dricka. Sen hem.

Nyss varit hos mamma & käkat. Grillat :) Me like! Ska strax till gymmet, undrar hur det ska gå... känner mig astrött, men får kämpa på ändå ;) Snart sommar, snart snart snart...

Återkommer förhoppningsvis senare!
Pusshej<3

Sunshiine!
Inget smink typ, bara mascara :) Ser sjukt blek ut här tycker jag, hehe

Kärsefors

Igår var det Karsefors! Förfest hos Becki i hennes & Patriks skitsnygga lägenhet! Kom på nu att jag borde tagit kort på den, för det var riktigt snyggt. Vill också haa...

Förfesten bestod av Singstar, mycket trevligt :) Tyvärr hade stackars Räka huvudvärk, så det sabbade hela kvällen för hennes del. När man ska festa är ju huvudvärk i princip det värsta man kan ha. Men hon hängde me till Karsefors iallafall.

Massa folk var där, kanske inte just när vi kom, men senare. Tyvärr en massa fjortisar också, tråkigt nog. Så det sabbade lite tycker jag. Sen runt 00 fick Eve ringa taxi eftersom huvudvärken bara blev värre efter vi dansat och så. Så tråkigt :( Men men, kommer ju fler gånger får man tänka...

Vi dansade ganska mycket, Elin & Becki fick hålla koll på mig eftersom jag fördes iväg hela tiden av allt folk. Var helt packat där, så alla knuffades och skit ;) Och jag är inte så lång så jag blev typ nertrampad, hahaha! Men vi bara armbågades tillbaka. Ett tag försvann Elin, det såg skitkul ut för man bara såg hur hon drogs iväg från oss in bland massa folk, sen såg vi inte henne längre xD Sen när jag skulle efter henne försvann Becki! Skithemskt, hahaha! Var som att vara ute på havet bland en massa stora vågor som förde iväg en. Helt sjukt ;)

När Björn Rosenström började spela blev alla ännu knäppare och verkligen slog sig fram. Trodde jag skulle dö fan ;) Men vi överlevde. Orkade inte lyssna på honom hela tiden, utan tog oss ut till öltältet istället.

Runt 2.20 drog vi hem. Skönt att komma hem, var riktigt trött i fötterna. Däckade typ direkt, efter att jag käkat lite & kollat 2 Family guy-avsnitt :)

Här kommer lite bilder ialf! Hann tyvärr inte ta alls många eftersom kamerajävelns batteri dog. Däremot fixade jag 2 bilder från en video jag spelade in (Som inte blev bra, därför läggs den inte ut! Ingen av oss 4 hade nog gillat det;) så blev det lite fler :)
Ulike
Josse tog kort på mig med sin kamera :) Tyvärr hade hon fingret lite för blixten,  därför det blev lite cp + jag ser ledsen & rödbrun ut i ansiktet haha! Annars ett mycket lyckat kort ;)
Räkis
Eve hade tagit ut sin hårfärlängning och färgat håret mörkbrunt! Skitsnyggt :)Mihi
Jag posar fint i soffan ;)
Vill inte!
Becks ville inte vara med på bild fastän hon e jättesöt :O Men fick bilder på
henne senare under kvällen, mohaha!
FabulousFour
En bild från videon, därför det är lite suddigt ;) Elin & Eve sjunger.
B&E
Becki & Elin posar sexigt ;D
F4
Ännu en snygg bild på alla 4 i soffan :) We like! Och Becki dricker ur sitt
snoppsugrör, haha!
Yeah!
En sista bild på Becki, Elin & Jag. Eve e tyvärr inte med eftersom hon
fick lägga sig lite i sovrummet & vila sitt lilla huvud.



PartyParty!

Ikväll blir det Karsefors:) Ville egentligen till en fet fest i Halmstad, men detta blir också bra. Kommer mkt folk till karsefors, så är inte lika negativ till det längre. Synd att allting ska hända samtidigt bara! Ska dit me Eve, Elin & Becki, så det blir säkert skitkul:)

Nu måste jag fan hoppa in i duschen så det slipper bli stress ikväll! Förfest at Becki's kl 19 ju!

CIAO<3
<3
Ska ut med dessa  små sötnötarna ikväll :)
Wiie
Haha, en bild från förra helgen ;) Ser nästan ut som att jag har glugg
mellan tänderna. Men så är icke fallet!





Åhh, varför ska jag alltid förvänta mig saker? Så fucking trööög. Försöker att inte förvänta mig något, men gör det av misstag ändå. Ignorerar även allt jobbigt, vilket nu inte kommer fungera längre.


I love my pussy..

..cat! Kelat med både Pysen & Selma idag en massa. Så söta. Det åskade & blixtrade innan här, så Pysen blev jätterädd! Stackars liten, han skakade tillomed. Lille smygbög-katt hehe ;)

Jobbat idag. Sista dagen imorrn, skönt. Sen blir det utgång på kvällen :) Ville till Galejan i Halmstad eftersom det är en fet fest där, men de jag hade tänkt fråga om att följa med ville till Karsefors. Så får se, hänger antagligen med det. Där kan vara kul eftersom det är mycket folk man känner där, men är mest sugen på Halmstad.

Usch, känner mig trött & blek idag. Är alltid så när jag har gått upp tidigt, man blir helt sleden. Så skönt att det är sista jobbdagen imorrn. 8.45-16.15.. segt, men som sagt; $$$ ;)

Är seg på att blogga när jag jobbat med, blir helt cp-seg! Men det ska ändras :) Hoppas jag... aja, nu ska jag nog kolla lite TV & bara chilla. Ska lägga mig i tid ikväll så man är utvilad imorrn.

Pusshej!<3

PussKatt
Selma kom & la sig med mig i fåtöljen när jag kollade TV. Myskatt:)
Aint I cute?
Pysen-sötnos tog skydd från åskan i sin rosa lilla bög-koja. Aww<3

Fett trööött

Är trött idag! Jobbat 8.45-16.15. Massa kunder, helt sjukt! Dom tog aldrig slut heller. Usch, hoppas det blir lugnare imorrn. Ska nämligen jobba då med, men bara till 14. Sen Lördag 8.4-16.15 ;O Lite Seegt. But it's ca$$h!

Pysen fyllde år för någon dag sen :) Så Josse hade köpt kattgodis & fin burkmat till honom idag. Men när Josse gav honom kattmaten ville han inte ha :S Han började käka på sitt torrfoder istället. Förstår inte hur han kan va så fet när han bara käkar torrfoder! Fast iofs, har hört ett rykte om att han går över till grannen & käkar. Snyltarkatt...

Sen när vi gav honom kattgodiset fick han cpryck! Snurrade rundor i sängen & bet i påsen! Helt galen. Tjockiskatt.. Han fick en bra födelsedag;) (Videoklipp längst ner)

Usch, vad trött jag är. Pallar inte skriva mer hehe, men återkommer troligtvis imorrn:)
Puss&Gonatt<3

J&J
Jag & Jaffa dansar salsa inne i mammas vardagsrum :)
Pappis
Josse hade tagit ett foto på pappa, haha! Gullig ;)


GODDAMN

...Vilken sköön låt! Jag tror jag dör.. spelat den hela dagen typ.

Varit hos mamma ikväll & käkat. Vi grillade :) Me like that. Jaffa var glad hund för hon fick ett nytt gosedjur, så hon sprang rundor med det. Vi kollade på Rent hus, äckel-päckel. Men fint blev det sen. Stackars katter som var tvungna bo i det huset, höhö ;)

Nu är det strax läggdags. Klockan är 23.10 och jag ska upp kl 7.00 imorrn så det är bäst vara ordentlig. Tycker synd om mig själv, för känner redan av träningsvärken. Detta är fan inte bra asså ;)

Först kolla Sex & the city som jag spelat in på min älskade boxer, sen nanna kudden. Myyys..

Gonatt <3



Yes.
Gonatt på er mina små barn :)

Aaaj aj aj

Har ont i mina armar & ben! Eller dom är helt svaga med andra ord. Fick nya, jobbiga övningar av min tränare när jag var där imorse. Och första gången man gör dom är värst. Förra gången fick jag ju sån träningsvärk att jag knappt kunde gå! Så får det inte bli den här gången, ska fan jobba imorrn. Lyckat sitta i kassan med cp-armar ;)

Stretchade som fan, så får hoppas det hjälpte lite iallafall. Som tur är kommer övningarna kännas lättare nästa gång. Man tror det ska kännas lika jobbigt, men dom gör inte det sen. Och eftersom jag varit så duktig ska dom göra mig till fullvärdig medlem = jag får gå på de obemannade tiderna :) Så jag kan gymma vilken dag som helst mellan 5.30-0.00. Underbart!

Klantade mig idag. När man ska låsa sitt skåp i omklädningsrummet gör man det med hänglås. Vad gör jag? Jo, tappar nyckeln! Och min nyckel var typ mikroskopisk, så självklart hittade jag den inte. Så vi fick ta en tång & ta isönder mitt fina hänglås :( Buhuu! Så får köpa nytt nu. Störigt som fan!

Försökte sola innan eftersom det är så fint väder ute! Men var lite för blåsigt, så klarade bara en kvart typ, sen fick det räcka ;) Hoppas det kommer mer sol snart, behöver jobba på min solbränna hehe. 

Nej, nu ska jag dra till mams. Ska käka där, vi ska troligen grilla :) Trevligt!
Pusshej!

Lunch jao
Har dålig fantasi, så min lunch fick bli stekt ägg med lite grönsaker.
Pyss*
Haha, mitt högra öga på bilden har inget smink ;)

Feeling duktig!

Lagade mat åt pappa & Josse idag :) Känner mig duktig! Det blev köttfärsbiffar med couscous & ugnsstekta grönsaker. Gott faktiskt! Biffarna blev liite brända, men som sagt var...är ingen kock, så det var bra gjort av mig ändå ;)

Vi satt & töntade oss vid matbordet som vanligt, pappa kan säga så jävla störda saker ;) Så man vet ju vart min tönthumor kommer ifrån..

Jag: - Vad är couscous gjort av egentligen?
Pappa: - Det är gjort av sån... en jugoslav, som man grävt upp.

Frågan var egentligen ställd mer mot Josse, men jaa.. pappa ville tydligen vara med. Sen fick han lite dåligt samvete eftersom man inte kan säga såna dumma saker, haha ;) 

Sen satt jag & Josse o sökte på roliga youtube-videos. Jag skulle visa lite roliga Family guy-klipp och såna normala saker, Josse var mer intresserad av annat..

Josse: - Jajaja, men sök på naken man som cyklar. Sån naturist!

Japp, fullkomligt normal. Hon tycker såna program är roligt, med outsiders, nudister m.m. Gör iofs jag med, men ändå ;) 

Köök
Rörigt med alla ingredienser överallt, men det funkade fint ändå..
förutom att jag spillde linfrön över halva bänken & golvet ;)
Snuskfärs
Josse sprang runt & fotograferade allting, här har vi köttfärsen ;)
Paprikaaa
Paprikor & en zucchini. Me like paprika :)
Finished!
Färdigt! Fina färger blev det med ;)
Damp
Josse envisades med att sitta & ta fula kort på mig hela tiden;)           

Tröttiish

Varit en trött dag! Röda ögon & seg kropp.. iallafall nu mot kvällen. Var ute på långpromenad med Jaffis imorse. Precis när vi är hemma några meter från dörren, vad gör Jaffa? Jo, hittar en fet vattenpöl & slänger sig i den. Sen ligger hon där & ålar sig fram o tillbaka och lapar vattenpöl. Japp, duschen blev det sen då.. bad dawg!

Sen skrev Louise på facebook och ville vi skulle ta en fika i Halmstad. God ceasarsallad blev det. Där träffade vi även Louises pojkvän Jack. Sen blev det en liten shoppingrunda för Louises del ;) Själv hade man inga pengar till det, buhuu!

Haha, Louise var så söt. Hon köpte lite på Bikbok, så efter hon betalat gav hon ifrån sig ett ljud & såg jätteglad ut! Bara för att hon tyckte det kändes så skönt att shoppa ;) Sen när vi står utanför Cafeet, Jack skulle hämta sin väska, säger Louise typ helt tårögd;

Louise: - Asså det var så längesen jag shoppade, jag börjar nästan gråta!

Gullig liten bebis, haha! Det är verklig lycka ;D Hoppas jag får känna på den snart igen..

Good dog
Jaffa fick vara utan koppel lite på vår finfina promenad:)
Mm, vattenpöl!
Rulla runt i vattenpöl e niiice!
Round & roundround!
Sen efter duschen måste man rulla sig i gräset lite med..
Oyeah
Inte snyggaste bilden, men detta blev dagens chill-stads-outfit ;)
Smile!

Morgonpigg

Att komma upp på morgonen är inte min starkaste sida. Men idag skulle jag köra mams till jobbet, så varit uppe sen 7.30 faktiskt! Var tillomed hyfsat pigg när jag kom upp. Däremot blev mina ögon arga när linserna kom i, sved som fan. Dom är ganska rödsprängda, irriterande. Icke fint...

Ska ta emot mammas säng med som skulle levereras mellan 8.30-11. Självklart kommer de jävlarna säkert inte förrän vid 11 bara för att jag är uppe nu ;) Förra gången jag skulle ta emot ett TV-bord åt henne kom dom 8.30 & väckte mig. Piiinsamt... eller vänta, nu hördes en bil!!


Japp, det var sängen. Och sjäälvklart samma leverantör som förra gången! Och jag har en tendens att bete mig nervöst utan anledning ibland, typ snacka svamligt & säga konstiga saker, så kände att jag gjorde det hahaha! Som tur är var leverantörskillen inte helt min typ, så inte överdrivet pinsamt, men ändå! Han var ung iallafall. Och han stod kvar & pratade med mig en massa, medan jag själv bara ville springa & gömma mig under sängen. Förstår inte det riktigt, med tanke på att jag ser för jävlig ut! Osminkad, lite rufsig & rödprängda ögon. Mysigt ;)

Jaja. Slipper troligen träffa honom igen, haha!

Funderar på att köra hem snart... typ om 1 timme kanske. Fast är rätt mysigt här med. Jaffa är ute i trädgården & solar. Den dumma grannhunden var ute innan, så då fick Jaffa gå in. Är en sån jobbig liten bjäbbhund som bara står & skäller, skäller o skäller. Så jävla irriterande, så fick vänta till den gått in igen. Hatar såna små kax-hundar. Jaffa är duktig & ignorerar det iallafall ;)

Återkommer senare. Tyvärr inga bilder eftersom jag är hos mamma, ni får en video istället!
Puss!


3.30

..är klockan nu = läggdags. Ska upp 7.30 och köra mamma till jobbet, så kommer vara helt död. Smart man är ;)

Förlåt blogg, att jag inte uppdaterat dig idag. Inte varit på humör helt enkelt. Bara slappat hela dagen typ, var seg. Gick ner en runda till affären & köpte mig ett onödigt pack cigg. Var på seghumör igårkväll med och sjukt röksugen, så tänkte att ifall ett sug kommer ikväll igen ska jag vara förberedd. Men det gjorde det inte :) Duktig jag är.

Gymmat idag med. Var sjukt seg, varje övning kändes asjobbig. Ville bara lägga mig ner och sova. Men jag tog mig igenom det ganska bra ;) Ibland är man skitpigg på gymmet och ibland död. Idag var jag döööd...

Nej, nu måste jag sova fan. Usch usch.. är hemma hos mamma, så har inga bilder på hennes dator. Men lägger ut ett roligt klipp på min pappa som jag la ut för 2 år sen :)

Gonatt <3


Fjuunis

Var ute på en promenad innan, kände att jag behövt ut & röra lite på fettet ;) Lagt på sig en del under helgen nu ju, med alkohol & shit. Not good, not good.

Hälsade på Louise lite :) Dom hade fått ett föl igår. Haha, lät så kul när hon skulle berätta...

Louise: - Vi har fått ett föl!
Jag: - Åhh, vad gulligt!
Louise: - Nee, den är ful.

Bara för att den var slemmig & så när den precis föddes ;) Men idag var den söt iallafall! Eller hon rättare sagt, det blev ett sto :) Jag är inte hästälskare, är rädd för hästar tillomed. Men kan ändå tycka dom är söta!

Sen vandrade jag hemåt igen. Jag hittade massa fjun på vägen, hur mycket som helst! Tror det var sånt fjun som kommer från vass-strån. Mjukt var det iallafall :) Jag gillar fjun.

Nu är det kväll. Har gått snabbt idag... Kooonstigt, gick upp klockan 15.40 typ, helt störd ;) Jag & Pysen låg & hade det så trevligt så ville inte gå upp. Hade ändå inga planer för idag så då kan man sova lääänge... det söndagar e till för.

Kommer aldrig somna ikväll/inatt... men får försöka;)
Pusshej!
Schleeed
Såhär sleden var man idag, sminket kvar sen igår & grejer ;)
Bebis
När vi kom in i stallet låg föl & sov...
Mamma häst
Försökte få ett fint kort på mamman också, men gick sådär.
Vingelhäst!
Men sen kom hon upp på benen :) Vingligt men säkert!
Fjuniis
Massa fjun över hela gräset som ni ser :) Mysigt.

En kul lista

EN LISTA..

Du är kär just nu - Nejdå
Du har sårat nån så de börjat gråta - Jaa
Någon har sårat dig så du börjat gråta - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Japp
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Jaa
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nja nästan 2 år

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra -  Har jag säkert
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra -  Haha, många många ggr
Jag har smygit ut utan lov -  Jag har nog aldrig ens frågat om lov för att gå ut
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - Har jag säkert
Jag har struntat i ett prov - Ja, nån gång väl när man inte pluggat

DÅLIGA TIDER

Jag dricker mig berusad minst en gång i månaden - Haha jaa, men när man uttrycker det så låter det illa ;)
Jag kan inte svälja piller - Jodå
Jag har tagit mediciner mot depression - Nopp
Jag har anorexia och/eller bulimi - Haha nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Typ, sova är skönt
Jag har vaknat gråtande - Tror det
Jag har somnat gråtande - Ja

DÖDEN
Jag hatar begravningar - Det är väl inte kul direkt
Jag har sett någon dö - Nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Hoppas jag inte
Någon nära till mig har begått självmord - Nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - Hmm nej, har bra lokalsinne:)
Jag har sett en fallande stjärna - Ja
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - Haha jaa
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Tror inte det
Jag har sparkat en kille mellan benen - Nej, varför skada det enda bra ställe på en kille?;)
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej
Jag har lekt sanning eller konsekvens - Oyes
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - Nej
Jag har medverkat i en teater - Jaa
Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet - Jaa

Yees

Partey (igen)

Igår blev det utgång igen! Denna gången med Elin & hennes kompisar Angelika & Malin :) Mycket trevligt. Hade dock lite klädproblem, hade iiiingen aning vad jag skulle ha på mig! Till slut blev det jeansleggings, svarta pumps & en grå-beige lite större & längre tröja.

Sen bar det hem till Angelikas pojkvän. Där förfestade vi lite. Jag drack fruset vin bl. a. haha! Nej, men hade glömt mitt vin i Eves frysbox så det hade legat där natten till Lördag. Men det var kallt & gott :)

Sen när vi väl kom till Halmstad blev det Asian Palace. Där köpte vi varsin cider (Utom Malin för hon va duktig & körde). Jag köper typ aldrig cider ute, men var inte sugen på shots & drink är för dyrt. Så cider blev perfekt :)

På B&B var det Harstyle/Jumpstyle eller vafan det heter. Inte min musikstil, men det funkade. Däremot var det bara fult cpfolk där. Vissa dansade helt cp, flög rundor typ. Var helt övertygad om att jag skulle bli överkörd. Sen var alla helt svettiga med, så ibland kände man bara hur någon gned av sitt svett mot en. ÄCKLIGT!! Så det var ganska kul att kolla in allt skumt folk ;) Som bio typ.

Blev tyvärr inga kort under kvällen typ, eftersom kamerajäveln hade slut på batteri. Men ett mobilkort blev det iallafall, haha :D

E&J
Sexiga vi blev, haha! Rosa & suddiga, that's hot ;)

Underbaar

Var ute på Underbar me Eve & hennes syrra Suss igår :) Mycket trevligt! Var inte så mycket folk när vi kom dit, vilket var skönt eftersom man då kunde gå lugnt fram till baren & beställa en drink. Hatar när det är sådär överfullt i baren så man måste tränga sig fram.

Dom hade karaoke där med. Hade bestämt mig för att inte sjunga, men efter ett par shots blev det ändrade planer. Jag & Eve skulle ställa upp med den låten "Han tog av sig sin kavaj & sparka av sig båda skorna". Sen när det äntligen blir vi, vad händer? Jo, det är fel låt! Aldrig ens hört den låten + texten på duken var asliten så man såg knappt. Så vi stod mest & mumlade igenom hela låten hahaha ;) Vaddå skämma ut sig?

Men sen fick vi en ny chans, så då valde vi Linda Bengtzings "Jag ljuger så bra". En enkel låt, vilket gick myyycket bättre :)

En kul kväll, dock gick den assnabbt i slutet! Hade lätt kunnat stanna längre, även om mina fötter värkte lite ;)

Hade lätt kunnat dra ut ikväll igen (As usual), Elin & några till skulle nog ut så hänger kanske med dom :) Nice. Nu kommer här bilder från kvällen!

Pose!
Pretty in Pink :D Haha!
Bighead
Min outfit; Svart hög kjol, rosa tröja & höga svart pumps.
Sisters
Bejbsen jag åkte ut med, Suss & Eve :)
Spegelbild
Vi fick en foto-kompis inne på toaletten, haha!
Sussii
En inne-på-toaletten-bild :)
S&E
Jag är duktig på att ta suddiga kort ;)
Sexyy
En bild tagen kl 5 på morronen hemma hos Eve. Nice :)
Wiie
Och en avslutningsbild på mig :)

Drive Safe

Sorry att jag inte uppdaterat bloggen idag, har haft fullt upp! Först gymmet (Där en jobbig gubbe stod & snackade me mig så jag inte kunde koncentrera mig. Visst, sociala människor är jättetrevligt men inte på gymmet!) sen blev det Halmstad med Louise :) Köpte finfina saker, bilder kommer upp imorrn.

Så nu är det sminkdags, sen bär det hem till Eve. Kommer nog bli en bra kväll känner jag, är jättenöjd med min outfit.

Eftersom jag inte har några färska bilder att lägga ut får det bli en bra video om bilkörning. En tjej som gjorde reklam i min blogg om den, blev lite sur över reklamen. Men det var ett bra budskap hon hade på sin blogg iallafall!



Jag rös i hela kroppen när jag såg den. Så sorgligt. Man behöver inte ens köra snabbt för att orsaka sån kaos. Så tycker detta är en bra film att lägga ut nu till helgen med, eftersom det är då mycket olyckor sker. Folk som kör påverkade m.m. Så tänk på detta när du sätter dig i bilen ;)

Nu har jag lite bråttom!
Pusshej<3

Hjälp! Jag är me i en Japansk TV-show

..har jag kollat på ikväll! Ganska underhållande faktiskt, om man är uttråkad ;) Tycker däremot hon Anna Book verkar helt jävla störd i huvudet. Aldrig haft något emot henne innan, tills jag började kolla på detta. Mina anledningar till detta är;

1) Hon bölar hela tiden?
2) Hon är bråkig
3) Hon liknar en boll

Haha, nej det 3:e är ingen riktig anledning. Har hört att hon har en sjukdom, men när man beter sig så illa kan man gått ha det... nästan. Hon snackade skit om Johannes Brost. Visst, deras bråk var väl ömsesidigt men måste hon hålla på & överdriva i TV:n? Typ sitta & säga högt att hon hoppas han åker ut, till programledaren och allt. Så jävla onödigt.

Bölandet. Hon bölar ju fan hela tiden där, idag förstår jag varför, men annars överdriver hon ganska mycket tycker jag. Dom skulle brottas, så råkade Dogge ta tag lite fel så det knäckte i hennes nacke. Vad gör hon? Jo, börjar storböla som en liten unge & ställer sig i ett hörn. Sen säger hon framför kamerorna, med tårar i ögonen "Dogge är som en bror för mig, men han gjorde mig illa. När han gjorde mig illa kände jag att det var med flit, sen kan han säga vafan han vill".

Det knakade rejält, så jag förstår att hon blev rädd & så. Men vafan, hur kan hon tro att han skulle göra det med vilje?? Man såg på honom efteråt att han mådde dåligt över det, han sa det till kamerorna med "Man känner sig dålig". Tycker hon känns som en riktig Dramaqueen, ska göra allt värre än det är.

Tyvärr blev det inte hon som åkte ut, utan Sandra Dahlberg. Synd. Nästa vecka kommer Johannes Brost tillbaka (Föresten så bor han här i Laholm :) Grymt, haha!) så då lär det väl bli mer skitsnack från Anna Book.

Nu måste jag nog strax lägga mig, om jag kan med andra ord efter all kaffe ;)
Gonatt <3

Hela gänget
Hela gänget samlat :) Men nu har en del åkt ut ju...
Spegelbild
Gonatt på er! (Observera kossan nedanför spegeln, hahaha)


Ojojoj..

..jag har druckit för mycket kaffe. Jag bokstavligen vibrerar på datastolen. Mina ben skakar! Visste inte det kunde bli såhär efter 3 koppar? Kokade lite kaffe innan eftersom jag frös, så svepte jag ena koppen snabbt. Så tyckte jag det blev gott kaffe, så tog 2 koppar till. 10 minuter senare typ fick jag värmeslag och nu skakar jag, hahaha!

Inte bra, inte bra. Men jag trivs :) Helt full av energi. Och hungrig! Åt middag runt 19 så det är ett tag sen. Men för att gå ner i vikt ska jag inte käka efter 19, så det får hållas. Lever på mitt vatten, goda goda vatten :)

Är sur också så det får mig bara att vibrera ännu mer, hahaha! Får akta så jag inte trillar av stolen. Usch, kommer ju inte somna på flera timmar...

Imorrn blir det Underbar på Mårtenson me Eve :) Trevligt!

Nej, nu orkar jag inte skriva mer med mina skakiga händer.
Pusshej!<3
Myspys
Hade mysstund med Selma i soffan. Vi kollade på Medium :)
Är osminkad här så ni får faktiskt ha överseende med det, hehe
Sötiis!
Fjuntassen Selma :)
Majskatt
Sen förflyttade sig katt uppåt till sidan av bröstkorgen. Gulligull!

Segiis

Idag är jag inte sugen på något... jag är inte sugen på att skriva i bloggen, att spela sims eller att gå utanför dörren & hitta på något. Är bara helt allmänt seg. Kanske har och göra med att jag gick upp för bara en timme sen ;)

Eve ringde mig runt 12 & skulle berätta lite saker. Hon ska pierca sin läpp, men tydligen var det sista piercingsdagen idag. Sen blir det ju rötmånad & varmt så då ska man inte vara nypiercad. Tråkigt för räka, men bättre vänta till September än att göra den nu & få läppen helt inflammerad & förstörd.

Skulle gått upp då vid 12, men somnade om :S Icke bra. Men men, ska ändå inte göra något speciellt idag så gör inte så mycket. Nu ska jag hitta på något...kan ju inte sitta här & feta mig ;) Kanske ska ta en promenad? Får se..

Och ett sista litet "visdomsord" till alla; Ta vara på era vänner. Skaffar ni pojkvän/flickvän, se till att även ha tid för vännerna. Man har rätt att vara nykär, men man måste inte umgås 24 timmar om dygnet med den personen bara för det. För sen när det tar slut med "älsklingen" kanske inte vännerna finns kvar längre. Kärleken kommer och går, men vännerna består!

Pusshej!<3

Very fresh
Kanske ska ägna en del av dagen till att städa mitt rum..? Neee...
BB - Bruna Bananer
Pappa försöker tvinga oss äta upp bananerna, men jag viiiilll inteeee!
- Yo girl, whats up?
Tog en schleden bild på Pysen, han ser helt störd ut ;) But cute!

Hotfull

Hehe, datorn hotade mig nyss! Jag skulle bara klicka bort en ruta som fuckade sig, så kom det upp en annan liten men arg ruta "Stänger du rutan kan det uppstå problem. Vill du fortfarande stänga?" typ. Värsta mafiozo-rutan! Ett rött utropstecken hade den också :( Men jag är en tuffing, så jag gick emot & stängde rutan. Hände ingenting? Tomt hot.

Börjar inse att det inte kommer hända något kul ikväll, så ska nog starta sims ;) Alltid lika underhållande... för tillfället iallafall.

Pusshej<3

Miiaaaooo!
Crazy cat ;D Syrran tog bilden med sin NikonD60.


Cp-ben

Nyss kommit hem från gymmet. Benet var duktig & klarade av finfint att gymma :) Micket bra! Men jag undrar verkligen vad som hänt. För känner jag på "såret" så har jag inte så mycket känsel där på huden. Kanske fått en spricka i skelettet eller något eftersom smärtan sträcker sig längs hela smalbenet & foten typ. Skumt.

Men men, det läker säkert av sig själv. Pallar inte dra till någon läkare och kolla, för dom vill alltid man ska klä av sig! Typ man kommer in och har ont i huvudet eller något sånt, dom bara "Okey, japp men klä av dig så får vi kolla". Snusk. Så nej, jag vill inte. Väntar 1 vecka, är det inte läkt då får jag väl åka in dit & klä av mig...

+ Nu när man är 20 & allt måste man betala för att bli undersökt också! Jobbigt. Man mår dåligt, åker in till vårdcentralen & näckar sig, kanske blir tvingad till hemsk spruta i armvecket... Sen ska man betala för skiten också? Inte kul.

Men jag gör det jobbigt för dom genom att envisas me & ha sån bedövningsplåster på innan dom tar sprutan ;) Är livrädd för sprutor i armvecken, alltså blodprov. Så dom får sätta såna plåster i armvecken på mig som ska sitta i typ 1 timme, sen är det bedövat :) Men ändå är jag rädd så att jag håller på & pissa när mig när dom ska sticka. Värsta bebisen, haha!

En gång när jag var 17 år skulle jag ta blodprov (7 rör skulle dom fylla de små jävlarna!!) på barnavdelningen i Halmstad, fick jag värsta cp-tanten! Jag var rädd, som vanligt då, men ändå glad. Så kommer den tanten & ska ha jättemycket medlidande med mig, så jag börjar känna mig som en 10-åring. Sen efter det är klart, tar hon upp en remsa med glada gubbar; En Jätteglad, Mindre Glad, Mittimellan, Sur, Jättesur. Sen tvingar hon mig peka på en av gubbarna hur jag kände mig efter sprutan! Helt jävla efterbliven! Jag trodde jag skulle dö... garvade sönder mig när jag kom utanför rummet ;)

Nej, sjukhus gillar vi inte. Överhuvudtaget. Nu ska smsa lite folk & se om det finns nåt kul att göra ikväll ;D

Pusshej!
Poose!
Syrran har skaffat en systemkamera, så hon fick ta lite nice bilder på mig ;)


L&J-dag

Dagen började med att Louise ringer mig runt 12 och ber mig hämta henne. Så jag gör det :) I nattlinne, helt sleden haha! Vi åker hem till mig och jag går i duschen. Sen käkar vi lite frukost (Eller brunch snarare) och spelar sims :) Sen bär det iväg eftersom vi hade lite saker att uträtta.

När vi kommer tillbaka ställer vi bilen & går ner till Svens livs för att handla varsin baguett. Eve jobbade, så vi stod kvar ett litet tag & pratade. Sen hade vi lite picknic typ på en bänk vid en kran ;) En bra utomhuskran som man kan dricka vatten från.

Körde hem Louise sen runt 18-tiden, sen bestämde jag mig för att vara duktig & laga lite mat. Kokt potatis med pannbiff :) Gott blev det också. Duktig känner jag mig!

Så nu ska jag snart bege mig till gymmet. Foten känns mycket bättre idag, så det får den tåla ;) Känns som det var aslängesen jag gymmade så det är dags nu. Hinner inte skriva mer, klockan går ;)

Ciiao!

Mihii
Ett egokort som jag ser jätteglad ut på!;)
- Vill inte!
Louise vill inte vara meeeed!
Jätteglad!
Jag ser helt störd ut, hahaha!
Hmf!
Louise har nosen i vädret ;)
- Tittaaa!
Hittade ett litet rosa hjärta att ha på kinden
Tihihi
Louise försöker dölja sitt skratt ;D
Coolingen
Jag gör 15-årig-kille-i-skolkatalogen-pose, mycket sexigt!
Seriös
Och till slut en allvarlig Louise. Tog ett bra tag innan hon
lyckades hålla sig så allvarlig ;)


Desperate Housewifes

Åhh, nyss sett ännu ett spännande avsnitt! Älskar verkligen DH, alltid lika underhållande.Desperate Housewifes Slutade sjukt spännande denna gången med. Men som min kompis Eve sa, ändå lite förutsägbart ;) Edie kommer troligen överleva & få minnesförlust så att hon inte kan varna Mike. Eller så kommer hon dö, så att sanningen om David Dash inte kommer fram! Något sånt säkert... hoppas verkligen inte hon dör bara, Edie är rolig ju ;)

Vem av hemmafruarna gillar du mest?

Räka skulle strax ringa upp igen. Hmm, är sugen på att hitta på något ikväll, men ändå inte. Är ganska sleden, varit en dålig dag. Och klockan är snart 22.30. Men vem fan bryr sig, jag är ju som sagt en nattuggla!

Bara för att det varit en dålig dag ska jag avsluta den med mitt favoritcitat, vilket kommer från en låt faktiskt ;)

"Money can't buy happiness but it's a damn good down payment."

Gonatt folks! <3
Biatch
Sitter alltid & kladdar på all papper vid datorn medan
jag väntar på något ;)
Yes.
Jag hoppas på en bättre dag imorgon. Behöver annat att tänka på ;)

Förbannad.

Är så förbannad just nu så jag hade kunnat börja böla. Var inne på arbetsförmedlingen nyss. Helt jävla dumma i huvudet, finns det någon anledning överhuvudtaget att gå där inne? Jag ser det mest som slöseri på tid & bensin. Jag skulle som sagt fått mitt arbetslösbidrag i April. Men mamma sa att så länge jag jobbar några dagar (typ 5 dagar jobbade jag kanske i april) måste jag in & berätta det för dom eftersom de dagarna måste dras av från bidraget. Så jag gjorde det. Visade upp mitt schema, bestående av kanske 11 dagar jag jobbar på 3 månader.

Vad gör idioten som jobbar där? Jo, han skriver in att jag inte är arbetslös längre, utan att jag har fått jobb = så jag inte få  något bidrag. Jag jobbar inte ens varannan helg, hur fan kan han kalla det att jag har jobb?? Jag har inte shoppat på 100 år och när jag drar ut & festar snålar jag som fan. Tar absolut inte med mig mer än 300 kronor. Mitt liv är knappt ett liv, men nej, jag ska inte få något bidrag för jag är "inte helt arbetslös". Dom kan ta sig i röven dom jävla fittorna, sista gången jag är ärlig mot dom. Kommer ljuga sönder mig, för det lönar sig inte att vara ärlig. Hade behövt det bidraget så jag kan hjälpa min pappa betala huset, men nu sket sig det med ja.

Orka.

Arbetsförmedlingen

..ska jag till strax. Så jävla trååkigt! Men mamma ska med mig iallafall, så känns lite säkrare. Nu kan dom inte lura mig lika lätt iallafall, mohaha ;) Har fortfarande sjukt ont i min fot, fattar inte vad som hänt? Kanske blivit en liten spricka eller något, med tanke på att hela smalbenets framsida gör asont när jag rör mig. Jobbigt. nej, får sluta tjata om det nu kanske ;)

Åhh, mysPysen sov me mig imorse. Han kom & bara la sig jättetätt intill & spann. Så jävla underbar katt... förutom att han grusade ner halva sängen efter han legat där bara. Men gör inget :) Nu hinner jag inte skriva mer, dags att börja fixa till sig! 

PUSS<3

Nice låt, synd att ingen sjunger bara. Men gillade beatet ;)

Fet våning

Klockan är nu 1.45 och det är läggdags. Har fått sätta bandage om mitt ben eftersom det gör så ont. Behöver lite stöd, iallafall när jag går.

Ändrat typsnittet på bloggens text med, så det är liiite större. Lättare att läsa då:) Eller vad säger ni?

Spelat sims halva kvällen typ, haha! Det e nice... har såna simsperioder, ibland tycker jag det är skittråkigt & ibland skitkul!

Gonatt på er <3

No makeup
Varit osminkad idag. That is fresh ;D
Våning
Byggt fetaste våningen till mina 2 små simmar ;) Dom trivs mycket bra.

Hemmafru

Känner mig som det ja! För jag har varit duktig & lagat köttbullar :) Inte såna äckliga, redan klara köttbullar som man bara värmer upp, utan egna som man rullar! Det är fantastiskt, för jag är ingen bra kock. Lagar aldrig sån riktigt mat och när jag väl gör det vill jag ha massa beröm ;)

Usch, ska egentligen dra till gymmet strax men insåg innan att det är nog inte lönt för min del på grund av mitt jävla ben. För jag klarar inte ens göra hälften av övningarna. Onödigt dra dit & inte kunna göra så mycket, kostar bara bensin då. Otroligt irriterande att ett litet fall på fyllan kan skada en så mycket. Men ska försöka göra lite situps och sånt här hemma, för jag behöver min dagliga träning ;)

Imorrn ska jag in till arbetsförmedlingen med mamma & fixa fram några papper så jag kan få mitt lilla, lilla bidrag någon gång. Är verkligen helt pank, och ett par veckor kvar tills sommarjobbet börjar. Mamma ska med eftersom jag är blond :) Nej, men med tanke på att jag inte fått mitt bidrag än (Man ska få det efter 3 mån) är det något jag missförstått. Eller snarare dom som "glömt" ge mig papper & information. Hade ingen aning om att man skulle skriva på ett papper, dom kan ju förklara det. Jag vet väl fan inte hur det går till? Bajsarbetsförmedling.

Snuskkött
Här är köttfärssmeten som jag blandade ihop. Fin.. ;)
Köttbolls
Uppradade köttbullar som jag rullade med mina bara händer!
Schteek
Köttbullarna ligger & schtekish bredvid ful kastrull med spagetti.
Voila!
Klaaar :)
Cp-öga
Jag & syrran fulade oss vid matbordet. Jag är lite sleden vilket
man ser på mitt fula öga som kikar fram ;)
TopSnigol
Josse är oberedd, men lyckas ändå få till bilden som en model ;)
*Smack*
Jag & mina a la Angelina Jolie-läppar ;)

Godmorgon!

Vaknade för knappt en timme sen :) Normalt. Hoppade in i duschen eftersom jag både kände mig & såg för jävlig ut! So now I'm fresh again! Kokar mitt dagliga frukostägg. Mums.

Har fortfarande cpont i mitt ben, men det är mycket bättre sen igår. Tur, eftersom jag ska gymma ikväll! Men behöver ju inte använda mitt smalben när jag gymmar ändåså ;) Tror jag...

Har inte så mycket att skriva eftersom det inte hunnit hända så mycket under min dag, haha! Men jag återkommer givetvis senare ;) Tror jag ska spela lite sims nu... föresten kommer Sims3 ut den 4:e Juni :) Datanörden i mig längtar! För er som e intresserade av Sims3 är det bara att gå in & läsa på www.thesims3.com

See ya later, Pusshej!

Sims 3
Ser mycket verkligare ut :) Bara 24 dagar kvar...
Sims 2
Min nuvarande simgubbe ;)

Rolig lista

Ska börja lägga ut lite fler roliga informationslistor på min blogg. Sånt gillar man läsa, eller hur?:) Sitter & laddar ner grejer till Sims2. Inte kul spela om man inte har snygga nedladdade grejer till det hehe (Nörd I knoow).

Suttit halva kvällen & snackat om störda grejer på msn me en som heter Hugo ;) Vi snackade om kattsex... och fjärilssex (Inte jag som tog upp fjärilssexet) Det var ett bra samtalsämne.

Nu kommer här en lista :)

9 för tillfället
Humör: Jodå, känner mig fet bara
Smak: Popcorn
Kläder: Joggingsbyxor & vit pappa t-shirt
Bakgrund på datorn: Jaffa, vår hund när hon gör en cpmin ;)
Nagellack: Fransk manikyr
Tid: 00:19
Omgivning: Stökigt med papper & shit
Irritationsobjekt: Min mensluktande snuskhund

Nu är det snart läggdags. Jag har ont i mitt ben :( Egentligen borde jag lagt ut en bild på mittt skadade ben, men vem fan vill se en bild på ett äckligt sår? Ni kan tänka er hur det ser ut istället.

Gonatt babes <3
Msn
Snackar om att min katt Pysen är bög. Vet att han är det, han visar alla tecken.
Fjunis
Ahh, en bild på mig själv som vanligt... I know u like ;)

Ishockey

...är trååkigt! Men bättre än fotboll, för dom slåss mer i Ishockeyn :) Hihi! Fått mat av andra idag. Först hemma hos Camillas syrra Sofie fick jag våfflor till frukost, gott gott ;) Sen hängde jag med hem till Camilla o hennes Daniel & fick makaroner me köttbullar. Sen kollade vi lite på ishockeyn. Det stod mellan Sverige-USA. Låg 2-1 till Sverige när jag körde hem så antar att vi vann. Hoppas det, även om jag egentligen inte bryyyyr mig ;D

Hade kul me Millas katt Bamse. Dock försökte han lura in mig i sovrummet hela tiden, den lilla snuskkatten! Vet nog vad han var ute efter... Vi lekte med ett gummiband. Till slut hamnade det på Bams huvud som ett hårband. Han liknade en indiankatt :)

Så nu sitter jag här helt seg. Fyfan vad det spänner i benet, funderar på att ta en värktablett så smärtan lindras. Har verkligen cpont, får halta fram ;) Ser utvecklingsstördt ut.

Nej, nu ska jag käka. I'll be back later maybe ;)
PUSS<3

Förnedrad katt
"Jag är en Indian, jag är en Indiaaaan!"

Sexigt värre

Sitter här sleden & har ont i mitt smalben.. som in i helvete! Ni kommer få veta varför sen ;) Var ju ute i Halmstad igår med min Milla. En bra kväll, dock mest bara fula, tråkiga människor typ. Först var vi hemma hos Millas syrra Sofie lite eftersom hon bor i Halmstad och vi skulle sova där. Mycket trevligt :) Drack lite cider & kollade TV. Sen drog vi ut till Bulls & tog varsin drink. Hände inte så mycket där bara, så vi drog vidare igen till B&B.

När man kommer in där finns det en trappa ner (En hal, brant bajstrappa, förstår inte hur dom har tänkt att packade människor ska klara sig i den) Iallafall, jag skyndar mig ner för den i mina stilettisar, men känner sen plötsligt att jag halkar lite, så jag tar tag i räcket. Tyvärr räcker inte det, utan jag trillar rakt ner i trappan. Och vad gör Milla? Jo, börjar asgarva! Jag försöker skratta, men smärtan var fan outhärdlig! Stackars, stackars ben! + Ena klacken på mina favoritskor blev cp, så får nog limma den för säkerhets skull sen. Sexig entré asså ;) 

Sen spelade vi lite biljard med. Publik bestående av en massa killar fick vi också, som applåderade varje gång jag eller Milla lyckades få i en boll. Lite irriterande ;) Kom fram någon engelsktalande sak med & frågade mig om någonting, hörde knappt men direkt jag bara "Noo!" Irriterande när man bara vill ha kul me sin kompis & spela lite biljard, så ska det alltid komma fram jobbiga jävlar & trada sönder en.

På vägen hem hittade vi en fin kundvagn :) Jag körde & Milla åkte. Det var skönt eftersom man fick extra stöd när man gick (Hade lite värk i fötterna), typ som en rullator. Vi fick sällskap också, först från 2 skumma svennar som ställde oss frågan "Hade ni kunnat ha sex med en mörk kille?" Jävligt dum fråga tycker jag, sen när vi svarade "Jaa klart, vad spelar det för roll liksom vilken hudfärg?" blev dom helt tysta. Men bara skönt, slapp vi dom sen ;)

Sen fick vi sällskap av en engelsktalande kille från Pakistan som gick på Högskolan. Han var ganska trevlig att snacka med faktiskt, däremot frågade han "Varför många svenska tjejer är lesbiska?" Hahaha! Jag förklarade att de flesta är inte lesbiska, vi tycker bara det är kul att kyssa våra tjejkompisar lite på fyllan ibland! Eller så undrade han kanske det för att många tjejer låtsas dom är lesbiska för att bli av me efterhängsna utlänningar ;) 

Väl hemma somnade vi snabbt. Sofie var snäll & hade bäddat fint åt oss. En bra kväll, även om folket i Halmstad sög ;)

Fixad
Posarn nummer 1 ;)
Mills<3
Söt Milla inne på B&B:s toaletter :)
Reflection Perfection
Haha, såg först inte att Milla gjorde kanintecken bakom mig ;D
Barnvagn
Milla bosatte sig i den fina vagnen.

Bebis dåå

Madison igår. När vi kommer in på madison, hur mycket folk är det? Jo, endast vi 2, jag & Eve :) Och en ful kille till. Haha! Skithemskt. Men vi var ganska tidiga, så vi tröstade oss själva med att det skulle komma folk sen. Han andra killen som var mobbad, han var en sån där typisk "Jag-kan-få-vem-jag-vill-fastän-I-look-like-shit!" Nej, men han var astöntig. Han stod & posade vid ett bord & glodde som fan. Sen när vi skulle gå ner på toa stod han i trappan ivägen typ, så började Eve springa snabbt ner för trappan, han bara "Vad äääär det?" så började vi garva ännu mer. Inget kul egentligen, men så är det att vara tjej. Man kan börja skratta åt minsta lilla töntiga sak ;)

Och nu, det roligaste på hela kvällen. När Eve sprungit ner för trappan gömmer hon sig, sen hoppar hon fram och skrämmer mig så jag skriker. Sen springer hon själv snabbt som fan in på toaletten!

Jag: - Haha, vafaan!
Eve: - Jag blev så rädd att det kändes nästan som om jag kissade ner mig lite!
Jag: - HAHAHA! Hur kunde du bli rädd?!

Sen drar hon ner byxorna & sätter sig på toaletten, men lika snabbt flyger hon upp skrikandes & upptäcker att hon inte ens fällt upp toalocket ;) Haha! Värsta kalabaliken nere där på toan asså.

Sen någon halvtimme senare är det toadags igen. Vi går ner för trappan, eller Eve springer. Sen gömmer hon sig (igen) och hoppar fram. Men den här gången blir jag inte rädd. Vi båda trippar in på toaletten, Eve drar ner byxorna & sätter sig... på toalocket. Igen! Hon flyger upp skrikandes, sen garvar vi ihjäl oss ;) Sen är det min tur att kissa. Vad gör jag då? Jo, jag drar upp hela jävla toaringen från toalettstolen! Bra att vi sabbar toaletten, svårt för dom att gissa vem liksom? Vi var bara 2 tjejer på stället än så länge ju. Iallafall, så jag fick sitta på den kalla toalettsits-saken. Inte skönt :(

Sen kom Linus och några till dit. Dom såg asrädda ut när dom insåg att det bara var vi där ;) Men vi lugnade dom igen. Sen säger Eve till Linus att dansa, så han tar av sig tröjan & börjar veva med den i luften ;) Glad att det bara var vi där just då. Vi hade jävligt kul där innan det kom massa folk ändå, töntade oss som fan & fick bestämma låtar hela tiden ;)

Linus humor är så ful. Han får mig typ alltid att skratta! När vi satt där, Linus bara "Nej, vad säger du, ska vi ta av oss tröjorna och dansa?" Haha, så jävla ful ;) Sen drog vi hem till Eve, jag, Linus & hans kompis Kalle. Där drack vi lite. Eller det var inte tanken, men Linus hittade min vodkaflaska, så han tog den & hällde i nästan hälften i en fantaflaska. Så jag blev skitsur, eftersom jag skulle ha den till ikväll. Och bara för att jag blev sur, blir Linus sur. Sån bebis ;) Men sen blev jag snäll mot honom igen.

Vid 4 börjar vi gå hemåt till mig, eftersom Linus & Kalle inte kom hem så dom fick sova hos mig. Kalle får typ släpa Linus hem, eftersom lilla Bebis fått i sig för mycket dricka. Stackars lille Linus ;) Han placeras i min säng & jag bäddar åt Kalle i min syrras säng eftersom hon inte är hemma. Alla somnar typ direkt.

På morgonen vaknar jag av att pappa går runt & skriker att frukosten är klar, haha! Tur man har en schyst pappa (oftast) som inte blir sur för att det sover 2 typ okända killar här. Får reda på att vår katt Pysen, som alltid brukar ligga i Josses säng, hade kommit upp i sängen, sen när han insåg att det inte var Josse sprang han ut. Haha, vilken chock det måste varit för honom, han bara;

" - AAAAHH, vem fan är du?! Var är Josefin??!!"

Så jävla fult ;) Sen körde jag hem dom. Upptäcker i bilen att jag luktar jävligt mycket kokos typ, eftersom Linus attackerat mig med sånt bodyglitter som luktar cocos i hela ansiktet. Tur man ska duscha sen, haha! Oj, vilket långt inlägg detta blev. Men men, det var en lång natt :) Nu ska jag börja göra mig redo för ikväll, ringa Milla och bestämma.

PUSS <3

Tubklänning
Testade min vita tubklänning som jag aldrig använt innan, men
blev något annat under kvällen. Kände mig inte bekväm i den ;)
<3
En söt bild hann vi ta innan det var dags att dra.
- Yeah!
Eve fulposar sexigt inne på toaletten, haha ;)
Scream
Flummig bild på mig, skitsnyggt! Liknar Scream typ..
- Titta!
Opps, hur lyckades toalettringen hamna på golvet? :O

Business business

Nyss duschat. Ahh.. skönt känna sig ren igen. Var i Laholm innan med Eve ju, stressigare än vi trodde blev det! Vi kom iväg runt 12.20 och hon skulle börja jobba 13.30. Först skulle Eve till banken & jag till systemet, så vi delade på oss. Inne på systemet stod Fylle-George, en av alkoholisterna i Laholm. Han stod vid kassan & snackade me alla;

George: - Hit åker ni en gång i veckan ja. Det gör inte jag, jag är här varje dag.

Nehe, det menar du inte? Kanske därför du är som du är. Nej, sorgligt är det. Men tycker inte om honom, han kan vara otroligt otrevlig (Han har handlat av mig i affären nån gång). Iallafall, sen hade Eve ett ärende att uträtta, vilket också tog lite tid.

När klockan var 13.15 var vi på väg hem. Fick köra inom Shell så Eve hann äta lite i bilen innan jobbet ;) Kl 13.28 var vi utanför hennes dörr, haha! Hoppas hon inte kom alltför sent. Hennes jobb (affären) ligger bara några meter bort, men hon skulle byta om med.

Sen har jag mest suttit vid datorn resten av tiden, haha! Hjälpte en tjej lite med hennes blogg. Är inte så jätteduktig, men lärt mig grunderna iallafall :) Så om ni vill besöka henne -> http://emiliasessia.blogg.se/

Nu ska jag föna mitt hår, sen blir det en tripp ner till affären. Jag ska vara duktig & handla! Wiie! Ikväll blir det antingen filmkväll eller utekväll på madison me Eve & Linus :)

Barbie kör bil
När jag skulle hoppa in i bilen upptäcker jag att förarsätet redan
är upptaget. Pappa som satt in en ful barbiedocka där ;) Neee,
hon är inte ful... bara hennes rosa hår som någon klippt av.


Helg jao

Sitter & käkar frukost. Idag är det fredaaag :D Älskar helgen. Det är då allt händer ;) Fan, mina ögon är cp idag igen. Känns som att jag är hög typ, haha! Kanske för att jag kom upp i tid, dom e ju inte vana vid det. Eve ringde liksom mig vid 10.30, så gick upp då :) Duktig. Måste berömma mig själv för det.

Jag är arg. För jag har inga pengar. Varför? Jo, för att den jävla fittarbetsförmedlingen lurar en. Jag är inte den första. Jag skulle fått pengar (Och det är inte ens mycket pengar) i slutet av April, men mitt konto står fortfarande tomt. Så är riktigt förbannad, var inte ens längesen jag var inne där heller? Ska in till laholm snart me Eve så funderar på att dra inom där & säga till.

Nej, nu måste jag dra! Tiden gick snabbt, 15 min tills vi ska dra. Och jag kommer vara 100% osminkad ;) Beröm mig!

PUSSHEJ

Du riechst so guut

Jag tror det är dags att avlägsna sig från mammas laptop nu. Mina ögon börjar bli cp, dom pallar inte skärmen. Ska nog ut och gå en runda. Börjar må lite bättre nu, druckit massa te med honung i. Mums :)

Satt & kollade olika Youtube-videor. Kom att tänka på mina gamla älsklingar Rammstein. Det är sjukt hur man kan gå från Rammstein till hiphop/reggaeton. Men tycker fortfarande dom är bra, dom är annorlunda från alla andra töntiga rockband.

Var på deras konsert 2005 i Göteborg, shit vilken upplevelse! Kan säga att jag var nog typ den enda där med blondt hår, kort dieselkjol & vita pumps (Haha, kommer tillome ihåg vad jag hade på mig! Det var en bra dag) Var ju mest hårdrockare där med svarta kläder & nitar. Vi stod nästan längst fram också, jag & min dåvarande pojkvän :) Finns nog ingen som har grymmare konserter än dom, för det händer så mycket på scenen.

Tror jag måste se dom någon gång mer i mitt liv, tycker ju fortfarande om dom.

Nej, nu ska jag ut & gå en promenad, sen får jag nog köra hem. Orkar inte ligga i mammas soffa mer nu ;) Lägger ut en av Rammsteins bästa låtar så länge. Den e asgammal, men bra. Tycker jag :) Sen kan jag inte låta bli & tycka att sångaren är sexig. Vet inte varför, men han bara e det. Lite gammal dock...

Rammstein - Du riechst so gut



Sjuukis
Och här får ni en ful men färsk sledishbild på mig bara för att det
är kul. Man kan ju inte alltid vara snygg ;)

Skönaste låten

Måste bara lägga ut skönaste låten just nu, med Akon, Wisin y Yandel & Aventura. Hittade den direkt när den kom ut typ, eller innan den kom ut, men fanns inte hela versionen. Men nu är den officiell, så nu finns hela versionen :) Me like, me like.

Akon ft. Wisin y Yandel & Aventura - All up to you


Godmorgon!

Shit, klockan är 9.00 och jag är uppe! Helt otroligt. Ni som känner mig eller läser min blogg vet ju att jag är bäst på att sova sönder mig. But not today my friends, not today ;) Haha! Finns iofs två orsaker till detta;

* Jag är sjuk = svårare att sova
* Var tvungen gå upp vid 8.30-tiden

Skulle ta emot en säng åt mamma. Hon har bara en 90-säng så länge sen hon flyttade hit, så nu kom det en 90-säng till hon ska sätta ihop me den. Dom ska med andra ord para sig, höhö skitkul ;)

Mamma sa åt mig att dom skulle komma mellan 8.30-11.00, så jag skulle se till att vara påklädd & sånt under den tiden. Jag, stjärnan, tänker "Så tidigt kommer dom fan inte", så ställer min klocka på 9.00. Kl 8.30 knackar det på dörren. Jag vaknar & inser att jag inte hinner ta på mig Bh, normala kläder eller ens borsta håret. Dessutom är jag sjuk & osminkad = extremt ful känner jag mig, så det var inte kul öppna den dörren.

Innan jag öppnar dörren ber jag "Snälla, låt det inte va en ung kille, snälla låt det inte va en ung kille". Öppnar dörren - en ung kille, självklart!

- Sov du?
- Eh, hehehe jaa
(Vill bara springa & gräva ner mig under täcket) Behöver du hjälp?
- Nejdå, bara en underskrift.
(Här blir jag glad, tänker att då gick det snabbare än jag trodde)

Sen hittar jag inte var man ska skriva under nånstans på det jävla pappret, så han får vägleda mig. Sen var det klart och jag fick äntligen krypa ner under täcket igen. Innan jag gör det kollar jag mig i spegeln, om jag verkligen ser såå illa ut? Det gjorde jag, helt jävla rufsig & sleden. Han måste nästan blivit rädd ju!

Nej, ska nog försöka somna om lite till iallafall. Känner att mina ögon är skittrötta + när man är sjuk måste man vila mycket. Återkommer senare idag ;)

Pussheej <3

Har inga bilder att lägga ut just nu, så snodde 2 från Josses mapp.
- MinMinMin!!
Jaffa håller hårt i sin lilla leopardkudde. Pretty dog :)
Snigl&Dawg
Coolingarna ;) Om du är intresserad av mode eller fotografering 
föresten, besök min syrras blogg - rulesbyjosse.blogg.se.


Måste man sova..?

Japp, jag måste det strax iallafall. Känner att febern kommer nu och mamma har ingen Ipren :( Hehe, skrev me syrran på msn. Jag är verkligen världens bästa storsyrra ;D Mohaha

Me&Sis
J&J-konversation


At mam's

Är hemma hos mamma nu. Nyss snackat me min Milla :) Planerat lite inför lördag. Träffar min Milla alltför sällan och festat tillsammans har vi inte gjort på hur länge som helst verkligen. Så det är mycket att ta igen :) En bra lördag kommer det bli iallafall, vi slipper krångla me skjuts me eftersom vi båda fick plats hemma hos Millas syrra Sofies lägenhet i Halmstad. (Oj, lååång mening) Me like me like :)

Halsen börjar göra mycket ont nu igen. Det lindrades lite ett tag, men nu kommer det tillbaka igen. Sånt när man känner sig typ tjock i halsen, som en klump. Obekvämt. Dessutom börjar jag bli sjukt trött ;O Snart läggdags då alltså.

Var så trög innan. Tog med mig digitalkameran, dock inte sladden så jag kan lägga in dagens bilder. Smart ;) Blond med andra ord. Så bilderna kommer imorrn när jag kommit hem. Ska sova här inatt eftersom jag har ett litet uppdrag att utföra åt mams imorrbitti ;)

Puss&Gonatt på er!

Sunshiiine
Får bli en "gammal" bild så länge :) But u like.

Header?

Tänkte bara kolla om det är någon som är duktig på att fixa headers inne på photoshop? Är väl hyfsat nöjd med den jag har nu, dock är den gjord på paint som ni kanske ser ;) Inte den bästa kvalitén. Så om någon duktig som kan hade velat hjälpa mig hade det var jättegulligt :) Så blir min blogg ännu finare!

NU ska jag nannish. Min kropp är trött...

Ciiaaoo<3

Fresh
Tog en helt färsk bild, tänkte det är roligare. Men eftersom jag är
lite sleden får det bara bli en sån här bild. Nuduschad-bild :)

Sjuk :(

Jävla skit! Skulle jobbat idag, 13.00-19.00. Vad gör min kropp mot mig? Jo, den blir sjuk. Jag blir typ aldrig sjuk, men just idag ska jag vakna upp med feber & halsont! Så har nyss ringt & sjukanmält mig. Gick runt i nästan en halvtimme & försökte känna efter om jag verkligen var såå sjuk. Men det är jag, man ser det tillomed i ögonen. Helt glansiga är dom.

Kände det redan lite igårkväll, men trodde bara det berodde på att jag var trött. Sen när jag vaknade runt 10 imorse kände jag det, men brydde mig inte utan fortsatte sova. Sen nu vid kvart i elva när jag skulle upp kände jag det rejält, speciellt i halsen. Gick ändå upp & duschade, för tänkte att jag kanske skulle må bättre då. Men nej... så nu sitter jag här, med te & ägg. Ska ta en Ipren nu, sen ska jag nog lägga mig.

Kom på en sak till! Nu kan jag inte gymma idag heller :( Buhuu..

Återkommer kanske senare idag om jag pallar. 
Pusshej!  

Inför jobbet en dag
Min jobboutfit för ett tag sen när jag skulle jobba. Snodde syrrans
Ramones-tröja eftersom den såg skön ut ;) Blev värsta livet om det
sen, eftersom man tydligen "inte får ha på sig en Ramones-tröja om
man inte lyssnar på dom." Töntiga lillasyrra...


                                                                                               

Sledishdagen1

Idag är det första sledishdagen i veckan; Tisdag. Som arbetslös har jag delat upp dagarna. Mån-Ons-Fre är dagar då jag gymmar & hittar på saker. Tis & Torsdagar är sledishdagarna när jag helst håller mig inomhus. Lördag är festdagen, söndag e oftast sletis det med. Bra att man har koll :) Hahaha!

Igår var jag ute lite med Eve & några till. Vår lilla kompis Linus var också där. Självklart ville han sova hos mig, eftersom det är en bra bit hem till honom. Så jag fick vara snäll & låta honom göra det. Vi tänkte kolla på en Turtles-film, bara för skojs skull. Upptäckte dock senare att det tydligen var en av Linus favoritfilmer... på riktigt ;)

Jag: - När är denna filmen ifrån (Kollar på fodralet) 2007... var du 17 år när du köpte den här?!!
Linus: - Va? Nej, en kompis brände den åt mig för 1 månad sen.
Jag: - HAHAHAHA, tönt!

Som sagt, Lilla Linus :)

Senare idag kommer Louise hit, så ska vi ha lite myskväll me film. Sånt man ska göra på sledisdagar ;) Yeah!

Och just det ja! Just to remind all you haters out there that I'm better than you ;) Fortsätt ni kommentera anonymt, tycker bara det är trevligt med folk som läser min blogg, vare sig ni älskar eller hatar mig. Spelar ingen roll :) Inte mitt fel att ni är olyckliga över era patetiska liv, så varsågoood & spegla er i min glans. Jag bjuder på det ;D

Nu blir det promenad i solskenet som kom nyss :) Me like!
See ya later <3

Tyvärr inte din spegelbild:)

Louie&Me

Wie
Sugen på att kommentera hur ful jag är nu? Varsågod, do that :)

Gått ner..

.. i vikt! Lite iallafall :) Så träningen ger resultat. Märker det inte så mycket själv egentligen, mest på kläderna & vågen. Att bli medlem på gymmet i Båstad är nog mitt bästa beslut för detta året! Underbart, nu blir man ännu mer peppad att kämpa hårdare.

Wiie!

Bättre
Det är på G, men har fortfarande långt kvar...


Karsefors = sugigt

I Lördags trodde jag det skulle bli en lugn hemmakväll eftersom ingen var på att dra till Halmstad & festa. Men sen snackade jag lite me Linus, så bestämdes det att jag skulle dra me honom till karsefors. För alla er som inte vet vad det är, är det en uteställe för bönder typ. Men det kan vara kul om det bara är rätt folk där, så jag tog chansen.

Tyvärr sög det. BARA bönder, överallt :S Kände inte riktigt att jag passade in. Men jag hade så kul man kan ha på en bänk bland en massa bönder ändå. Det var kul när jag skulle på toa iallafall. Stod inne på toaletten, när jag hör 1 bonntjej utanför snacka me sin kompis (Dom trodde säkert dom var ensamma) Typ såhär;

Tjej: - Asså, blablabla han är här me sin nya tjej! Fan va jag e förbannad på honom! Jag ska döda honom. Jag ska fan DÖDA honom! Jag ska DÖDA HONOM!!

Kommer inte ihåg exakt, men något sånt var det. Höll på att knäcka mig därinne på toaletten, riktigt riktigt kul lät det ;) Tycker synd om tjejen om hon verkligen var förbannad & så, men ändå... lät verkligen skitkul. Skyndade mig ut från toaletten sen, vågade ju inte möta tjejens vrede ;)

Vi stannade inte så länge, utan drog tillbaka till bilen där vi skulle övernatta. Var faktiskt bekvämare än jag trodde! Linus & hans kompis hade lagt in en madrass därbak & fällt fram stolarna så det blev ganska stor plats. Blev bara lite illamående sen när jag låg & kollade upp på stjärnorna, vilket inte var så kul. Men det försvann sen... efter jag somnat:)

Spegelbild
Ljusrosa kilklackar fick det bli ;)
Wiie
Visst är jag sööt ;)

Friday <3

I fredags blev det grillning hemma hos Louise! Men grillen fuckade sig & kolen tog slut, så maten var klar runt 22.15 kanske = Liite sent ;) Men gjorde inget. Sen kom även Nur, Julia & Emma dit. Trevligt trevligt! Runt kl 00 efter några glas vin blev alla sugna på att dra ut & hitta på något. Eftersom både Malin & Nura körde så drog vi iväg.

Hände dock inte så mycket ute, så hälften drog hem typ, medan jag, Louise & Malin drog vidare till Halmstad. Louises älskling Jack jobbar på en bar där inne, så dom skulle ändå hämta honom där runt 3-tiden ;) Träffade min lilla kompis Linus där, vi blev jätteglada båda två :) Han bad om att få sova hos mig eftersom han inte längre kunde sova hos sin kompis. Så jag lät honom göra det. Man måste vara snäll mot sina vänner juu :D

Vi var uppe halva natten typ. Först en runda ner på stranden, sen när vi drog därifrån började man höra fåglar kvittra & solen gå upp. Då kände vi att det var dags att sova ;)

En trevlig fredag, även om det inte hände så mycket.

Först sledish..
Först en ful bild bara för att det är kul ;) Var sleden hela dagen...
Mindre shled
Sen fick jag fixa till mig lite, kan ju inte vara 100% shled när man
ska grilla ;) Nono. Detta ser ut som typ ett sånt skolfoto, haha!
Skummeslövsstrand
We like the beach :) It's niice..

Valborg jao

Antar att det var fler än jag som festade under Valborg? Dock antar jag att ni säkert hade 10 ggr roligare än mig. Iallafall under tiden jag var på madison (Där söög!) Först kom Louise & Nura hit, vilket var mycket trevligt. Vi åt massa mat, grillat + pizza som Nur hade med sig. Sen småbråkade vi lite hela tiden. Hade folk som inte känner oss sett det hade dom säkert trott vi bråkade på riktigt ;) Vänner brukar ju typ vara söta mot varandra "- Åhh, snygg klänning, - Vad söt du är ikväll". Vi var tvärtom, "- Jenny, du är ful, - Åhh har du äntligen duschat, Nura? Grattis!"

Nura drack inte så hon körde. Runt 21 drog vi hem till Louise 2:a hus i Båstad, där det blev lite förfest. Egentligen skulle det bara varit vi 3, men kom en del killar sen med. Men gjorde inget, bara kul :) Sen bar det av till Madison. Fick ju bli 16+ eftersom Louise inte är 18 förrän om 1 månad. Där söög! Bara tråkiga snorungar överallt. Hände en kul grej bara; jag lyckades smälla till en tjej vi hatar ;) Tyvärr kom hennes kill"kompis" & puttade bort mig. Så skrek jag på honom, sen gick jag fram till den fula tjejen igen. Då gick Louise emellan & skrek på tjejen "- Stick me dig din äckliga hora!", sen gick vi skrattandes iväg :) Mohaha! Kvällens roligaste. Nästan synd om tjejen, inga vänner har hon heller. Undrar varför.. haha!

I'm evil. Sen runt 1 drog vi hem för det var så jävla tråkigt. Blev lite efterfest i Louises hus. Myycket trevligt! Blev dock lite mycket dricka & sånt i slutet för mig. Började tillome skela, haha! Så Louise sa åt mig att gå & lägga mig, vilket jag gjorde... eller däckade rättare sagt. Med kläder & allting på. Inte kul dagen efter, världens huvudvärk & illamående. Längesen jag mådde så dåligt dagen efter, jobbigt. Men men, det var den Valborgen ;)

Hoppas ni andra hade roligt iallfall! :)
Mee
Först en egobild kvällen till ära ;D
Cpbild
Bjuder på den här bilden på mig & Nura. Jag ser jätteglad ut ;)
Louisiis
Louise är också ett glatt barn :)
Jag kämpar
Sen försökte vi få i korken till min vinflaska eftersom vi skulle
bege oss hem till Louise. Alla fick kämpa 1 gång var :)
Louise kämpar
Louise använder alla sina muskler...
Nura kämpar
Nura kämpar, hon ser mycket glad ut :) Till slut fick vi skära i
korken för att det överhuvudtaget skulle gå att få i den.
2 söta barn
Två glada små barn som väntar på att få åka bil med hög musik.
Blondiie
Och en sista bild på mig i min valborg-outfit ;) Blev inget speciellt,
svart kortklänning, höga svarta skor, ljusgul väska & korallrosa
naglar. Louise e oxå med lite på bilden... i spegeln :)


RSS 2.0