Förbannad.

Är så förbannad just nu så jag hade kunnat börja böla. Var inne på arbetsförmedlingen nyss. Helt jävla dumma i huvudet, finns det någon anledning överhuvudtaget att gå där inne? Jag ser det mest som slöseri på tid & bensin. Jag skulle som sagt fått mitt arbetslösbidrag i April. Men mamma sa att så länge jag jobbar några dagar (typ 5 dagar jobbade jag kanske i april) måste jag in & berätta det för dom eftersom de dagarna måste dras av från bidraget. Så jag gjorde det. Visade upp mitt schema, bestående av kanske 11 dagar jag jobbar på 3 månader.

Vad gör idioten som jobbar där? Jo, han skriver in att jag inte är arbetslös längre, utan att jag har fått jobb = så jag inte få  något bidrag. Jag jobbar inte ens varannan helg, hur fan kan han kalla det att jag har jobb?? Jag har inte shoppat på 100 år och när jag drar ut & festar snålar jag som fan. Tar absolut inte med mig mer än 300 kronor. Mitt liv är knappt ett liv, men nej, jag ska inte få något bidrag för jag är "inte helt arbetslös". Dom kan ta sig i röven dom jävla fittorna, sista gången jag är ärlig mot dom. Kommer ljuga sönder mig, för det lönar sig inte att vara ärlig. Hade behövt det bidraget så jag kan hjälpa min pappa betala huset, men nu sket sig det med ja.

Orka.

Kommentarer
Postat av: C A T T I S . G U S T A F S S O N

SV: asså är helt utan puder och foundation där? är brun gmn :)

2009-05-12 @ 16:02:31
URL: http://hejcattis.blogg.se/
Postat av: Emilia

Men gumman.. ja förstår att du är förbannad.. har du inte lärt dig att det heter ARBETSFÖRNEDRINGEN?

gick där ett tag med och fick inte ens jävla bidrag och som du skriver de kostar både tid och bensin och bensinen är fan inte billig just nu..

Vilka jävla idioter alltså...men slösa inte energi på dom de räckar med att du slösar tid och bensinen men inte din energi..

Stå på dig gumman tycker värkligen du ska gå vidare med det där för du har rätt till "ersättning" Puss Emilia <3

2009-05-12 @ 16:19:49
URL: http://emiliasessa.blogg.se/
Postat av: Hanniz

Jag håller verkligen me dej, dem kan tamej fan ingeting där, alla säger olika saker(har hänt mej) så dem kan ta sitt pekfinger o sätta sig o rotera på den!!Bullfittor e dem allihopa. Men hoppas allt ordnar upp sej för dej!

Sköt om dej tjejen!

2009-05-12 @ 17:01:23
URL: http://hanniz.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Jag tycker att du borde börja söka jobb som du är lämplig till istället för att förlita dig på att arbetsförmedlingen ska ge dig pengar när du sitter hemma och bloggar/sover/gör allt som inte är produktivt. Pengar förtjänar man nämligen, det är inte meningen att de ska trilla ned i brevlådan bara för att du kör till arbetsförmedlingen en gång då och då. Vill inte vara kränkande men tycker nog att du ska tänka dig för en extra gång, arbetsförmedligen är bara en hjälp på vägen, det är inte meningen att de ska ge dig ett jobb. Lite egen drivkraft borde du skaffa dig. Skyll inte på att det inte finns några jobb, för det finns jobb för alla, om man bara vill. Dessutom så finns alltid alternativet att plugga, du utbildar dig samtidigt som du får ett bidrag varje månad som morot för ditt engagemang. Avslutningsvis så är din blogg alltid rolig att läsa, bortsett från klagandet över uteblivna jobb...

2009-05-12 @ 18:15:57
Postat av: Tobias

jag är bara rolig ibland ;)

2009-05-12 @ 20:19:15
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Jenny <3

Cecilia: För det första; Jag har sökt jobb, men det är lättare sagt än gjort. För det andra; jag börjar mitt sommarjobb om 1 månad, finns nog ingen som anställer mig i 1 månad sen anställer om mig i Höst igen. För det tredje; Plugga ska man göra för att man vill utbilda sig till någonting, inte för att få pengar. Arbetsförmedlingen ska hjälpa folk som behöver hjälp, för vi betalar rätt mycket skatt. Dom lurade mig & sa att jag skulle fått bidrag när jag varit arbetslös i 3 mån, sen nu när jag gått där i mer än 3 mån ska jag helt plötsligt inte få något. Alltså, slöseri på TID & BENSIN! Men förstår vad du menar. Men tkr ändå det är ett jävla fittsystem! För övrigt, tack;)

2009-05-12 @ 22:12:18
URL: http://jenize.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0