Business business

Nyss duschat. Ahh.. skönt känna sig ren igen. Var i Laholm innan med Eve ju, stressigare än vi trodde blev det! Vi kom iväg runt 12.20 och hon skulle börja jobba 13.30. Först skulle Eve till banken & jag till systemet, så vi delade på oss. Inne på systemet stod Fylle-George, en av alkoholisterna i Laholm. Han stod vid kassan & snackade me alla;

George: - Hit åker ni en gång i veckan ja. Det gör inte jag, jag är här varje dag.

Nehe, det menar du inte? Kanske därför du är som du är. Nej, sorgligt är det. Men tycker inte om honom, han kan vara otroligt otrevlig (Han har handlat av mig i affären nån gång). Iallafall, sen hade Eve ett ärende att uträtta, vilket också tog lite tid.

När klockan var 13.15 var vi på väg hem. Fick köra inom Shell så Eve hann äta lite i bilen innan jobbet ;) Kl 13.28 var vi utanför hennes dörr, haha! Hoppas hon inte kom alltför sent. Hennes jobb (affären) ligger bara några meter bort, men hon skulle byta om med.

Sen har jag mest suttit vid datorn resten av tiden, haha! Hjälpte en tjej lite med hennes blogg. Är inte så jätteduktig, men lärt mig grunderna iallafall :) Så om ni vill besöka henne -> http://emiliasessia.blogg.se/

Nu ska jag föna mitt hår, sen blir det en tripp ner till affären. Jag ska vara duktig & handla! Wiie! Ikväll blir det antingen filmkväll eller utekväll på madison me Eve & Linus :)

Barbie kör bil
När jag skulle hoppa in i bilen upptäcker jag att förarsätet redan
är upptaget. Pappa som satt in en ful barbiedocka där ;) Neee,
hon är inte ful... bara hennes rosa hår som någon klippt av.


Kommentarer
Postat av: mickilicious

haha vad rolig!

2009-05-08 @ 20:39:02
URL: http://mikaelaflisanfrejen.blogg.se/
Postat av: eli

Sv. Ja, det är synd!

2009-05-09 @ 15:43:40
URL: http://ellir.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0