That's hot

Shiit, vad varmt det är ute idag! 24 grader :) Igår var det liksom inte så jättevarmt, och nu helt plötsligt är det värsta sommaren ute. Underbart! Tyvärr blåser det ite + är lite molnigt så inget solväder direkt. Men gör inte så mycket, solade ju igår så behöver inte göra det idag igen.

Har sjukt mycket träningsvärk i min RYGG idag! Skumt. Typ i skulderbladen & där vid fetthandtagen som man har vid höfterna hahaha! Har en magträning, eller "sidfläsk-träning" som antagligen har orsakat det. Konstigt, för visst den är inte enkel, men tycker nästan arm-och benövningarna är värre. Men bra med träningsvärk, vet man att det tar iallafall. Hoppas bara den försvinner hyfsat mycket till imorrn eftersom det är gymmet då igen...

O imorrn bli det heldag på väla med Louise :) Myycket trevligt! Hon ska leta upp en fin klänning till sin 18-årsdag, så Väla är bättre att gå på då än i Halmstad tycker jag. Sen ska jag själv nog också shoppa lite, behöver nya tröjor. Ska se om jag hittar de rosa höga pumpsen som jag såg i en skoaffär med. Sjukt snygga & har länge velat ha ett par rosa skor ;) Lite onödigt egentligen, så får tänka på det ett tag till... men jag vill!

Nu ska jag nog ut i trädgården med Jaffa en stund. Hoppa studsmatta kanske?;) Måste ju utnyttja det fina sommarvädret!

Pussciao!
CoolDog
Idag behöver inte Jaffa ha på sig sin tjocktröja ;)

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0