Cp-ben

Nyss kommit hem från gymmet. Benet var duktig & klarade av finfint att gymma :) Micket bra! Men jag undrar verkligen vad som hänt. För känner jag på "såret" så har jag inte så mycket känsel där på huden. Kanske fått en spricka i skelettet eller något eftersom smärtan sträcker sig längs hela smalbenet & foten typ. Skumt.

Men men, det läker säkert av sig själv. Pallar inte dra till någon läkare och kolla, för dom vill alltid man ska klä av sig! Typ man kommer in och har ont i huvudet eller något sånt, dom bara "Okey, japp men klä av dig så får vi kolla". Snusk. Så nej, jag vill inte. Väntar 1 vecka, är det inte läkt då får jag väl åka in dit & klä av mig...

+ Nu när man är 20 & allt måste man betala för att bli undersökt också! Jobbigt. Man mår dåligt, åker in till vårdcentralen & näckar sig, kanske blir tvingad till hemsk spruta i armvecket... Sen ska man betala för skiten också? Inte kul.

Men jag gör det jobbigt för dom genom att envisas me & ha sån bedövningsplåster på innan dom tar sprutan ;) Är livrädd för sprutor i armvecken, alltså blodprov. Så dom får sätta såna plåster i armvecken på mig som ska sitta i typ 1 timme, sen är det bedövat :) Men ändå är jag rädd så att jag håller på & pissa när mig när dom ska sticka. Värsta bebisen, haha!

En gång när jag var 17 år skulle jag ta blodprov (7 rör skulle dom fylla de små jävlarna!!) på barnavdelningen i Halmstad, fick jag värsta cp-tanten! Jag var rädd, som vanligt då, men ändå glad. Så kommer den tanten & ska ha jättemycket medlidande med mig, så jag börjar känna mig som en 10-åring. Sen efter det är klart, tar hon upp en remsa med glada gubbar; En Jätteglad, Mindre Glad, Mittimellan, Sur, Jättesur. Sen tvingar hon mig peka på en av gubbarna hur jag kände mig efter sprutan! Helt jävla efterbliven! Jag trodde jag skulle dö... garvade sönder mig när jag kom utanför rummet ;)

Nej, sjukhus gillar vi inte. Överhuvudtaget. Nu ska smsa lite folk & se om det finns nåt kul att göra ikväll ;D

Pusshej!
Poose!
Syrran har skaffat en systemkamera, så hon fick ta lite nice bilder på mig ;)


Kommentarer
Postat av: Tobias

Så lite så ;)

2009-05-13 @ 22:40:03
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: ardianaa

hehe hatar att klä av sig när någon ska kolla på en under läkarbesök :/

2009-05-13 @ 22:44:20
URL: http://ardianas.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0