Godmorgon!

Shit, klockan är 9.00 och jag är uppe! Helt otroligt. Ni som känner mig eller läser min blogg vet ju att jag är bäst på att sova sönder mig. But not today my friends, not today ;) Haha! Finns iofs två orsaker till detta;

* Jag är sjuk = svårare att sova
* Var tvungen gå upp vid 8.30-tiden

Skulle ta emot en säng åt mamma. Hon har bara en 90-säng så länge sen hon flyttade hit, så nu kom det en 90-säng till hon ska sätta ihop me den. Dom ska med andra ord para sig, höhö skitkul ;)

Mamma sa åt mig att dom skulle komma mellan 8.30-11.00, så jag skulle se till att vara påklädd & sånt under den tiden. Jag, stjärnan, tänker "Så tidigt kommer dom fan inte", så ställer min klocka på 9.00. Kl 8.30 knackar det på dörren. Jag vaknar & inser att jag inte hinner ta på mig Bh, normala kläder eller ens borsta håret. Dessutom är jag sjuk & osminkad = extremt ful känner jag mig, så det var inte kul öppna den dörren.

Innan jag öppnar dörren ber jag "Snälla, låt det inte va en ung kille, snälla låt det inte va en ung kille". Öppnar dörren - en ung kille, självklart!

- Sov du?
- Eh, hehehe jaa
(Vill bara springa & gräva ner mig under täcket) Behöver du hjälp?
- Nejdå, bara en underskrift.
(Här blir jag glad, tänker att då gick det snabbare än jag trodde)

Sen hittar jag inte var man ska skriva under nånstans på det jävla pappret, så han får vägleda mig. Sen var det klart och jag fick äntligen krypa ner under täcket igen. Innan jag gör det kollar jag mig i spegeln, om jag verkligen ser såå illa ut? Det gjorde jag, helt jävla rufsig & sleden. Han måste nästan blivit rädd ju!

Nej, ska nog försöka somna om lite till iallafall. Känner att mina ögon är skittrötta + när man är sjuk måste man vila mycket. Återkommer senare idag ;)

Pussheej <3

Har inga bilder att lägga ut just nu, så snodde 2 från Josses mapp.
- MinMinMin!!
Jaffa håller hårt i sin lilla leopardkudde. Pretty dog :)
Snigl&Dawg
Coolingarna ;) Om du är intresserad av mode eller fotografering 
föresten, besök min syrras blogg - rulesbyjosse.blogg.se.


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0