Jobba = No Partey

Så, nu har jag jobbat klart för den här helgen :) Jobbar inte förrän om 3 veckor igen... så lär vara pank lääänge (När dessa pengarna är slut). Detta är nog även den enda helg jag verkligen inte gjort någonting. Jo, iofs träffade jag en killkompis och sen Louise lite igår men inget speciellt vi gjorde... Men det gör ingenting, skulle ju ändå jobba.

Idag fanns det ingenting att göra, jag blev klar med allt ganska snabbt. (För er som inte vet jobbar jag i en ica-butik, sitter i kassan :)
Frontade hela juicehyllan idag! Kan ju säga att dom små tetra-packen är riktigt krångliga, men idag gick det ganska snabbt faktiskt (Brukar ta 100 år) Haha, jag tog tillomed kort på det (Tönt, jag vet)

Ordning & reda ;)
<-- Titta ;D That's hot! (Nej, jag gillar inte Paris Hilton, tyckte bara det passade bra in ;)

















Nu har mamma flyttat med. Hon har tagit med sig alla våra fina möbler, bland annat platt-TV:n. Segt. Haha, och Josse har redan börjat tänka på ekonomin. Idag hade hon gått ut i skogen och plockat mossa till advents-ljusstaken eftersom det är billigare än att köpa ;) Mossan var faktiskt riktigt fin, såg ut som att
man köpt den (Däremot sa Josse att det bor kryp i den, vilket är det negativa med att plocka mossan i skogen)


Glöm inte kolla in syrrans modeblogg föresten,
--> rulesbyjosse.blogg.se

Snygg bild på min lillsyrra Josse

Efter regn kommer..

..Solsken? Ja, det hoppas jag verkligen iallafall för nu har det regnat jäävligt länge (Och då snackar jag inte om vädret) Under ett bra tag kändes det som att jag aldrig skulle bli riktigt glad igen, verkligen allt sket sig. Men tänk vad små saker kan få en att må så mycket bättre (Eller kanske inte små)

Louise - Är så himla glad att du kom in i mitt liv. Vi är sjukt lika på många saker, dessutom är det så skönt att ha någon att umgås med ofta. Jag är den sortens människa som måste sysselsätta mig när det går dåligt, därför så är det så skönt att kunna ringa dig, för du har i princip alltid tid & vill ses. Är så roligt eftersom jag för 1 år sen aldrig skulle kunnat gissa att vi skulle bli så bra vänner. Tycker om dig vännen <3

Sen har vi lite annat med, som jag inte tänker skriva här ;) Bara att hoppas på att jag inte blir sviken (igen) Det märker vi...

Får nog sluta skriva nu, ska köra några små pojkar (Eller inte små direkt haha) till Madison ;) Segt, hade också velat gå ut, men ska jobba hela helgen. Dessutom är jag pank. Men men det kommer fler helger :)

Polisförhör

Nyss kommit hem från Halmstad. Varit på förhör hos polisen, men känns bra nu. Det var alltså inget allvarligt, verkligen inte. Men ändå ett "brott" så han var tvungen att förhöra mig. Skiitsnäll var han, snygg också för den delen ;) Han var så gullig hela tiden, typ log & frågade typ hur det var med mig för han tyckte jag såg lite ledsen ut. Verkade som han själv inte heller tyckte det var så allvarligt, dessutom såg han ju på mig att jag ångrade mig. Men får se vad åklagaren & sånt säger, kan bli Rättegång ändå. Men det ordnar sig nog...

Malin var gullig & följde med mig också. Inte in på förhöret så klart, men med till Halmstad & så. Kändes bra ha någon att snacka me i bilen o sånt lite, så man inte kom in där helt nervös ;) Pinsamt var det, för jag kom lite för sent med, så han Polisen ringde mig när jag nästan var framme. Skyllde på trafiken (Eller inte skyllde egentligen, för det var mycket bilköer) men han sa det var lugnt :)

In och gymma med min lilla Louise sen. Nice... fast har fortfarande träningsvärk sen i tisdags/onsdags (Kan man ha det så länge?? Fattar inte vad jag har gjort) Tycker om att gymma, man känner sig så bra efteråt :)

Har en ny favoritlåt föresten, spelar den i min lilla bil heeeeela tiden haha! Den är inte ny direkt, men spela roll :) Lägger in den här för er som vill höra...


Hundar är äckliga

Snackade me Louise i tele innan, hon var ute med sina hundar Chanel & Laban. Hela tiden hörde man henne "Chanel NEJ! Chanel, KOM HIT!! NEJ, Chanel ät INTE bajs, Äckelhund!" Och Laban är döv, så honom var det ingen idé för henne att ens försöka ropa på ;) Vi kom fram till att hundar är ganska äckliga djur (Asså deras beteende) För dom käkar fan allt från bajs till spya! Vår hund Jaffa t. ex, upptäckte nyss att vår katt spytt, så hon blev skitglad & sprang dit direkt, började käka. UÄRK! Dom som har så bra luktsinne måste väl fan känna den fräna, äckliga lukten? Usch usch usch, äckligt äckligt.

Haha sen började Louise prata om att katter är äckliga. Typ något sånt här sa hon ;)

Louise:
Katter är äckliga! Dom har mask. Och så måste dom sätta sig i ens knä "heej jag har maask" Och dom skiter ner sig!! (Bara för att hon var med om en katt en gång som fick plötslig diarré och inte hann till kattlådan i tid, haha)

Louise är rolig kompis :) <3

Louise tog kort på mig när vi satt och väntade på bussen till Halmstad en kvällLouise pussar gullig Ponny


Roligt klipp (Enligt mig)

Hahaha jag vet det är lite elakt, men faan vad jag garvar åt denna asså. När han börjar böla, det låter så kul! Han typ hyperventilerar
;D


Falkenberg

Varit i Falkenberg idag med mamma & pappa. Vi skulle sätta alkolås på en av våra bilar, så vi fick köra i 2 bilar. Som tur var fick jag åka ensam, så jag kunde sitta & lyssna på min älskade musik hela vägen ;) Fick ju köra bakom mamma hela tiden eftersom jag inte visste vart vi skulle exakt... segt som fan var det att köra bakom, för hon körde i 110-115 på motorvägen där man får köra i 120, så alla bilar körde förbi oss.

I Halmstad var vi helt ensamma på motorvägen... Sa till mamma att jag tror det var för att alla bilar kört förbi oss. Hon skyllde på att hon inte vill köra fort i mörkret (Var ju fortfarande mörkt när vi körde, runt 8.30-tiden;) Sen drog hon ut mitt USB med musik ur cd-spelaren och sa att jag inte fick lyssna på min "Bajs-musik" när vi skulle hem. Så fick lyssna på Rix FM heeela vägen hem... tjatigt.

Vi lämnade pappa där med den ena bilen, så körde jag & mamma hem.. jag körde, det går snabbast & smidigast så. Det gjorde inte mamma något, hon låg och sov istället.

Sen fick jag ett samtal av Polisen. Jag & en kompis gjorde en lite dum grej så måste infinna mig där på förhör klockan 10 imorrnbitti. Löjligt att göra en så stor sak av en liten. I AM a good girl!

På väg hem från Falkenberg Nyss kommit hem från Falkenberg ;)

5 Dagar kvar...

Kan inte fatta att det är så lite till mamma flyttar. Inte för att hon flyttar långt direkt, bara 6 km typ men ändå. Kommer kännas skumt att inte träffa henne varje dag. Sen är inte pappa hemma så ofta heller, så det kommer typ bli som att jag & Josse bor själva. Kan säkert vara kul ibland, men ändå... jag kan inte laga mat ;)

Världens tråkigaste Jul kommer det också bli! Typ inga juklappar :( Okey inte för att det är lika viktigt med det nu som det var när man var 10 år, men ändå. Funderar på att ta ut pengar från mitt konto och köpa en laptop, som en julklapp till mig själv (En billig då!) Men kostar tydligen skatt att ta ut pengar från mitt sparkonto :S Fan vad sur jag bli, inte för att jag någonsin varit intresserad av Politik, men skatten är fan till överdrift! Helt sjukt att jag ska behöva betala för att ta ut mina pengar, blir ju inte mycket kvar då till sist. Bäh!! Ibland hatar jag mitt liv...

Får väl snart dra & nanna, ska vara i Falkenberg imorrn klockan 8 med pappa. Så lär få köra klockan 7... *Gäsp* Men men, kan säkert bli en trevlig liten resa :) Haha! 

dagens låt:
Daddy Yankee ft. Snoop Dogg - Gangsta zone
dagens frisyr: Nyklippt & uppsatt i tofs
dagens smink: Lite av varje
dagens klädsel: Myskläder
dagens händelse: Inget speciellt direkt, kanske killen som såg ut som att han skulle skita ner sig när han lyfte tyngder, haha ;)
dagens planer: Gymmat, & ska nu kolla på Insider
dagens vill ha: En sexig kille vid min sida :)
dagens saknad: Pengar $$
dagens tråkigaste: Inget speciellt tror jag
dagens mat: Pasta med köttbullar
dagens kärlek: Pysen, min katt, för att han myste me mig inatt <3
dagens mående: Seg & negativ
dagens köp: Betalade för gymmet + solning

Inför utgång till Halmstad


Bild från i lördags innan vi skulle ut i Halmstad :)

7 Sanningar...

Fan vilken natt jag har haft! Var först hemma hos Gab ett tag på kvällen/natten, åkte hem vid 2 (Vi brukar ses på lite störda tider) Sen släckte jag & allt vid 3, men somnade inte förrän 6 på morgonen. Störigt, med tanke på att jag skulle vara hos frisören 10.30. Vaknade vid 9.45 imorse och insåg att det nog var dags att ta sig ur sängen... helt död var jag, och är fortfarande. Men ändå ska jag gymma idag ;)

Håret blev bra, det är synd att jag inte toppat det tidigare eftersom frisören nu var tvungen klippa av ganska mycket eftersom allt var jätteslitet. Jaja, det växer ut...


Tänkte lägga ut en liten sak som visar upp ännu mer vem jag är ;)

7 Sanningar om mig

- Jag skulle egentligen växt lite till (Blivit längre)
- Jag kissar ofta med öppen dörr ;)
- Jag har varit onöjd med min vikt sedan jag var 10 år
- Jag är LIVRÄDD för sprutor!
- Ovårdade naglar stör mig (Mina naglar har nog inte varit utan nagellack/Fransk manikyr  mer än 1 gång på 3 år)
- Jag avundas mina vänner
- Jag är galen i katter :)

Så, nu vet ni det!

Josses konstverk

Syrran gjorde en snygg bild på någon hemsida med mig som "bakgrund" :) Nice!

Kolla in hennes grymma modeblogg föresten:
rulesbyjosse.blogg.se


Darin HAR blivit coolare

Kommer ihåg första gången jag såg Darin i Idol. Jag tyckte om honom, han var lite smågullig me sin tandställning ;) Men sen när han började bli värsta flick-idolstönten hatade jag honom. Speciellt hans låt "Money for nothing", blä! Sen började alla snacka om att han blivit tuffare, tandställningen åkte av och han började "sexa" till sig i sina videos. "Tönt" tyckte jag fortfarande.. fram tills jag hörde "Breathing your love" med han och Kat DeLuna. Fan vad grym den är! Me like! Och att han sjunger med Kat DeLuna, hur fan lyckades han med det?

Aja, för er som inte har hört den, Vashegood :)


I'm a nerd

Idag har jag i princip bara suttit framför datorn hela dagen och nördat mig. Men det är faktiskt på grund av 2 saker (Förutom att jag är en nörd)

1) Jag har fixat med min layout till bloggen, och det tar tid!
2) Skulle egentligen åkt in & gymmat med Louise idag ju men hennes lilla bebis-sötis-vovve Chanel hade fått något i halsen så dom var tvungna åka in till veterinären med henne. Jag hoppas allt gick bra.

Men imorrn är det 100 % bestämt vi ska gymma + Sola! Så det så :) Har iallafall varit ute och gått en promenad idag, då jag bland annat hälsade på min lilla Räka i affären. Sen när jag kom hem gjorde jag lite situps & grejer för att känna mig iallafall liite duktig.

Tänkte ge er en liten sammanfattning av min dag:


dagens låt: Chaim Pain - This is my block
dagens frisyr: Först morgonrufs, sen nytvättat utsläppt.
dagens smink: Puder, Rouge, Mascara & Kajal (Bara liiite av varje)
dagens klädsel: Joggingbyxor & ful tröja.
dagens händelse: Inte mkt, kanske Darians sjuka humor på msn
dagens planer: Desperate Housewifes kl 21.00!!
dagens vill ha: Snygg mage
dagens saknad: Camilla, eftersom vi inte träffats på aslänge nu
dagens tråkigaste: Ingen gymning (Faktiskt, jag gillar att gymma nu!)
dagens mat: Fiskpinnar & potatismos
dagens kärlek: Haha nej
dagens mående: Sådär
dagens köp: Denivit, tandkräm som gör tänderna vitare ;)
Cat in box




<-- It's a Cat in Box!











Nej, nu måste jag bege mig härifrån! Desperate Housewifes väntar!




Nu är Desperate Housewifes slut :) Älskar det programmet asså, alltid lika underhållande. Ska fortsätta bygga lite på min layout nu, vill verkligen få till det riktigt snyggt och Jennyaktigt! So wish me good luck!;)

OHH just det, ska klippa mig imorrn med :D Bara toppa men ändå, mitt hår behöver det. Så hoppas på att det blir sexigt!

Lyckad kväll - iallafall början av den...

Var ute i Halmstad med Eve, Elin & Louise i Lördags. Skitkul kväll... fram till slutet. Tänker inte gå in på någon detalj här, men kan ju säga att den inte riktigt slutade som jag & Louise tänkt oss iallafall. Kommer göra allt jag kan för att få reda på vem som sabbade med... någon vet säkert.

Kvällen började iallafall med att alla satt hemma hos Louise :) Sen tog vi bussen in till Halmstad. Började med att vi gick in på Asian palace och satte oss. Spenderade ungefär 2 timmar där (Utan att riktigt veta vad vi gjorde, haha!) Trevligt hade vi iallafall ;) Sen drog vi vidare till Valentine och dansade lite tills kvällen tog slut för mig & Louise. Kul så länge det varade (: Sov iallafall hos Louise, vaknade runt 11 och mådde inte så bra... huvudet dunkade sönder mig och efter ett tag kände jag även att illamåendet började komma. Somnade om och vaknade runt 14, helt utvilad :) Skönt. Louise däremot gick upp tidigare eftersom hon inte kunde somna om.

Jag åkte hem sen vid 15-tiden och spenderade resten av dagen med att slappa. Nice.



På kvällen snackade jag lite med Malin på msn, så vi bestämde att jag skulle komma över till henne (Eftersom vi båda inte har något jobb eller någon skola att komma upp i tid för) Blev en myskväll med godis & film - Sex and the city :) När filmen var slut (Runt 1-2 på natten) kom vi på att vi var så jävla sugna på baguetter, men jag hade knappt någon bensin på min bil och ingen av oss hade pengar. Så vi la oss i sängen & startade en film till - Mirrors. Men Malin somnade nästan under filmen så vi bestämde för att kolla klart resten nästa dag ;)

Båda vaknade runt 14.30 (Vi äääälskar att sova) Eftersom suget efter baguetter fortfarande satt kvar bestämde vi oss för att ta bilen till maxi o köpa baguett (Min bensin räckte iallafall dit) När vi äntligen fått vår älskade baguett och räksallad satte vi oss i sängen och kollade klart på resten av filmen. Läskig var den, men ändå inte såå överdrivet hemsk (Har ju hört så många säga att filmen Mirrors är sååå läskig) Den slutade lite skumt bara... men ska inte avslöja något ;)

Imorgon måste jag gymma!!

Kommer bilder snart med, men den här sidan håller på cp:a sig lite just nu så kan inte lägga in några...




Halloween - Me like!

Vet att jag är lite sen, men tänkte lägga ut några bilder från Halloween :) Firades hemma hos Malin, mycket trevligt. Inte överdrivet mycket folk men kul ändå! Jag bestämde mig för att klä ut mig till katt eftersom jag hittade en perfekt katt-outfit på buttericks med Svans, Öron & Fluga. Eve klädde ut sig till en liten Bunny med fluffig svans (Som trillade av cirka 10 ggr under kvällen)

Blev dessvärre av med min väska under kvällen (Men den är nu tillbaka, Malin hittade den under soffdynorna för några dagar sen) Hade inget värdefullt i den, men man blev ju ändå orolig under kvällen när man märkte den var borta. Var en playboy-väska så själva väskan i sig är ju värdefull ;) Men som sagt, nu är han hemma hos mamma igen!

Jag & Eve var riiiktigt trötta i slutet av kvällen, ni vet när alkoholen börjar avta blir man ju helt seg. Så var ganska skönt att åka hem (Ovanligt för mig att tycka det, jag är ofta den som vill stanna kvar längst av alla på fester) Här är lite bilder från festen :)

Jag på Halloween, utklädd till katt. Eve var utklädd till en Bunny. Lite dåligt ljus på denna bilden bara...  Jag & Emil, som var utklädd till Kostymnisse ;)  Massa folk som dansar, haha Helbild på min outfit :)  




En bild säger mer än 1000 ord

Därför har jag skapat en slideshow med bilder på mig, mina vänner och mina 3 husdjur. Så har ni lite koll på vilka alla är :) Jag tycker själv det är kul att titta på andras bilder, so enjoy!


Tandläkaren (AJ!)

Nyss varit hos tandläkaren, FY FAAAN asså! Dom skulle laga 2 hål på mig, utan bedövning (Dom frågade inte ens om jag ville ha det) Kan ju säga att det kändes! Lagat innan utan bedövning men då har det varit små hål, idag gröpte dom fan ut halva tanden! Jag har aldrig fått så ont hos tandläkaren, asså jag svettades sönder så ont det gjorde! Jag kallsvettades & skakade nästan, höll på & dö fan. Usch, nästa gång jag har hål SKA jag ha bedövning! Tycker inte om den sprutan man får som bedövning, men det är fan så mycket bättre än att behöva känna hur borren vrider sig ner i tandköttet under tanden.

Inte ens ett bokmärke eller något fick jag efteråt som belöning. Däremot började dom snacka om att jag fyller 20 nästa år och därför måste börja tänka på om jag ska skaffa tandförsäkring (Tråkigt, jag vill inte bli vuxen än!) Jag fattar inget av den skiten, så jag bara nickade & såg glad ut. Blää... men nu är det över iallafall ;)

Just det, jag slapp betala 130 kr för att jag missade min förra tid med (Försov mig när jag skulle vara där 10.30, dom måste tyckt jag var dum i huvudet) Vet inte om dom glömde det, men jag kom ihåg det iallafall så jag skyndade mig därifrån innan dom skulle hinna komma på det. Men vem vet, det kanske kommer en räkning hem istället? Hoppas inte det. Annars gör jag som min kompis Avni, jag vägrar betala ;) Funkade för honom iallafall... men han e lite störd också så, haha!

Ful är jag, haha!   <-- Störd.




Väntar på att Louise ska sluta jobba (Praoa) så att vi kan dra & gymma :) Känner mig riktigt laddad för att gymma idag! Ställde mig nyss & hoppade hopprep, var tvungen få av mig min cp-överskottsenergi! Ibland får man ju såna ryck, så man bara måste hoppa rundor och cpa sig... det är skönt.

Fet musik

Tänkte ge er som gillar reggaeton tips på några låtar som iallafall jag tycker är bra :) Några av dom är gamla, men vem bryr sig? Dom är ändå bra ;) Ger er även länkarna till låtarna på youtube.com så ni får lyssna på dom. Kvalitén är inte den bästa på youtube men låter bättre om man laddar ner sen ju.

Wisin y Yandel ft. Daddy Yankee - Sexy movimiento
http://www.youtube.com/watch?v=dqaNzaBRXPY&feature=related

Wisin y Yandel - Rakata
http://www.youtube.com/watch?v=D9pejjt_gME

Wisin y Yandel - Quiero hacerte el amor
http://www.youtube.com/watch?v=TDvsxr8vCys

Daddy Yankee ft. Snoop Dogg - Gangsta zone
http://www.youtube.com/watch?v=s9_lMUFiIo4

Daddy Yankee -
Pose
http://www.youtube.com/watch?v=jsv7m_AeB3o

Daddy Yankee - Jefe
http://www.youtube.com/watch?v=VmsYydzsprg

Daddy Yankee - Como & vete
http://www.youtube.com/watch?v=zSNK8VAlAyg

Daddy Yankee - Machucando
http://www.youtube.com/watch?v=udcdh-Crr0M

Pachanga - Calienta
http://www.youtube.com/watch?v=2lzqfpnhu3Y

Pachanga - Sabes Ct reggaeton
http://www.youtube.com/watch?v=vSrsyuCmtXY

Pachanga - Loco
http://www.youtube.com/watch?v=YxYBh7aaYug&feature=related

Pachanga - Como estas
http://www.youtube.com/watch?v=YEMMRr9vg2U

Voltio ft. Jowell y Randy - Ponmela
http://www.youtube.com/watch?v=TaEJFJiVI40

Wisin y Yandel
 Daddy Yankee PachangaEn bild på mig, tyckte jag passade in här haha ;)


Hundpromenad!

Vaknade sent idag (Inget ovanligt) Hade ställt min klocka på 11.00, men självklart stängde jag av den när den ringde och somnade om. Vaknade sen runt 12.30-tiden och insåg att det var dags att ta sig ur sängen. Startade direkt datorn och laddade hem lite nice reggaeton-musik. Finns nog ingen musik jag gillar mer än reggaeton, speciellt Wisin Y Yandel & Daddy Yankee. Riktigt grymma ;) Ägnade halva dagen åt att sitta framför datorn och uppdatera min bilddagbok lite (Har inte haft tillgång till dator i över 3 veckor, så det behövdes)

När jag sen hade fått tillräckligt ont i röven av att sitta framför datorn kom jag på att jag skulle tvätta bilen. Hade regnat en massa, men just idag blåste det bara, så fick passa på då. Satte på jättehög musik i bilen, sen var det bara att börja schamponera in honom ;) (Min bil är en hane)

Tog cirka 30 min, sen när jag var klar med det ringde jag Louise. Vi hade bestämt att vi skulle ut & gå med våra hundar, hennes lilla chiuaua Chanel & vår Golden retriever Jaffa :) Blev inte riktigt som vi tänkt oss, eftersom Chanel höll på att skita när sig när Jaffa kom dundrande. Så det slutade med att Louise fick gå & hålla sin lilla bebis i famnen, medan jag & Jaffa gick en bit före. Men men, det var värt ett försök iallafall ;)



Puss på Mamma! :)  Jaffa ville leka men det fick hon inte.. idag. 
Chanel i sin söta, stickade tröja.




RSS 2.0