Förlåt Blogg

Har inte skrivit på jättelänge nu! Men har en massa att tänka på, och inte mått så bra... inte orkat skriva eller lägga in bilder. Men förhoppningsvis kommer jag snart orka igen. Funderar på att ta en veckas dvala och bara sova. Hade varit väldigt skönt. Men vi får se, kanske blir bättre igen. Imorrn är det iallafall Nyårsafton så då hoppas jag på att ha kul iallafall :) Massa champange.

Aja, Gott Nytt År så länge iallafall!

Bild från i lördags (Kommer upp fler sen när jag pallar)

Annandag

Igår var det annandagen, och då bara måste man ju festa. Jag & Louise bestämde oss för att göra något, dessvärre var det åldersgräns 18 överallt och Louise är ju bara 17. Falskleg kör vi inte med en gång till med tanke på hur det gick sist, så vi hamnade tillslut på en fest i Laholm hos Anton (Fan vad svårt det är att skriva, har nyss målat fransk manikyr naglar, haha!) Inte så mycket folk, men vi hade kul ändå :)

Ni får se kvällen i bilder istället för jag pallar inte skriva mer med mina nymålade naglar!

Jag laddade hem FrostWire åt Louise ;)

Fular oss haha

Louise e sööt!

J&L

Louise - En Demon!

Gulliga är vi ;)

Louise har en väska :)

Jag fular mig & Anton drömmer sig bort

Vi är 2 välskapta barn

JULAFTON!

Igår var det Julafton :) Det var trevligt. Mamma kom hit så vi blev hela familjen :) Det var en ganska kul kväll, bättre än jag trodde. Blev ju inte så mycket julklappar men vem fan bryr sig, sånt var viktigt när man var 10 år typ. (Okey, jag hade inte tackat nej till en laptop eller Dior-mascaran jag önskade mig, men man ska vara nöjd med det man har) Jag har blivit som Jesus :) Han var snäll.

Pappa gick runt & sjöng:
"Christmas time is here to stay!"
Sen fyllde jag i:
"And Per Hansson, he is gay!" (Min pappa heter så)

Jag kan svära på att jag måste ha gått upp 1 kg över natten, för fyfan vad jag käkade sönder mig. Det var mat & godis överallt... så nu är det dags för tjockis-barnet att gå ut & gå en runda (precis som att det skulle hjälpa så mycket som jag käkade;)

Men först ska jag lägga ut lite bilder från igår :) För er som vill se fler, besök bilddagboken.se, Jenice heter jag där.

Fattig Julgran Pappa klär upp sig Selma i sin medeltids-mössa Jaffa skulle vara Jultomte iår Vid matbordet. Pappa fular sig, jag skrattar Josse (Cp-barn) & Mamma Jag invirad i min älskade Playboy-filt & Josse som öppnar julklapp. Pysen var också uppklädd Selma letar efter sin Juklapp.. Jaffa & Josse myser Jag fular mig vid matbordet Josse leker cooling Selma myser med sin pappa i soffan

Road-trip

Jag har varit i Växjö nu :) Jag körde dit & hem heeelt själv... och jag hittade! (För er som inte vet vart Skummeslöv, där jag bor, ligger så kan jag säga att det är typ 21 mil till Växjö härifrån) Inte för att vägen var så krånglig, men ändå... jag är duktig :) Jag körde tillomed lite fel, råkade köra på en avfart mot Linköping men lyckades komma tillbaka på samma spår igen. Samma sak med hemvägen, jag skulle ta vägen genom Halmstad men kom genom Markaryd istället (tror jag stannade kvar för länge på E4:an) men eftersom min kära pappa hade skickat med mig en karta så kunde jag snabbt hitta en ny väg att ta mig hem på.

Jag är nog ganska duktig på att hitta nu. Man lär sig mer & mer :) Som det med E4:an, innan fattade jag inte att det var en helt annan motorväg, utan trodde det var samma som E6:an typ (Ja, nu låter jag som en trög blondin men jag hade på allvar inte tänkt på det förut) Lärde mig det när jag hämtade en kompis, Hampus, i Helsingborg en gång & vi kom helt fel. Vi satt i min bil & chillade, trodde vi var på helt rätt spår.. tills jag ser en stor skylt kommer upp där det står "Småland" på. Snacka om panik jag fick eller, jag bara "HAMPUS VARFAAAN ÄR VI NÅNSTANS? I SMÅLAND??" (För han hade hela tiden suttit & sagt att han kände igen sig när jag sa att jag inte gjorde det) Men efter ett par timmar hade vi hittat hem igen, haha! (Förutom mitt tanklock, som jag glömde på nån mack i Småland) Lille tanklock...

Iallafall, nu kan jag vägen till Växjö :) Yeah! Knowledge is power! (Hahaha "retard") Men anledningen till att jag skulle dit är hemlig.. ;)

Tog en bild när jag körde genom Halmstad, mycket fint.
Tog en bild i början av min Roadtrip på lite av halmstad (Massa fina färger)
Tog bild på mig själv i bilen, hahaha
Föraren själv, det är ett under att jag inte krockade ;)
En bild på bilen framför mig
Hade en trevlig bil framför mig en bit, vi blev vänner (Låtsades jag)

Karma

Jag har kommit på att om karma fungerar, måste jag ha varit väldigt lycklig i mitt förra liv. Rik & haft tur i kärlek. Man säger att pengar inte gör någon lycklig (Måste varit en rik person som kommit på det) men jag kan säga att pengar hade betytt otroligt mycket för mig just nu. Min familj. Men lär väl inte vinna någon större summa pengar inom den närmsta framtiden... bara folk som redan har gott om pengar som har den turen ju!

Oturen i kärlek lär väl inte heller vända inom den närmsta tiden... trodde det ett tag, men verkar inte så nu. Bäst att inte förvänta sig något, då blir man bara ännu mer besviken. Inte för att det är hela världen eller för att det alltid kommer att vara så, men fattar inte varför allt dåligt måste komma på en gång bara?

Men men... nu är det Jul, då måste man vara glad! (Även om den här julen kmr vara den sämsta någonsin) Så, God Jul!

Money can't buy happiness but it's a damn good down payment.

Naket ansikte
WOW, en bild på mig utan smink! (Jag ser typ ut som en kille) Okey, har fyllt i ögonbrynen med, men vafan, dom är ju helt genomskinliga annars så jag måste.

Nattstädning

Kändes lite segt vara hemma från en fest redan vid 1-tiden, så jag & Louise försökte tänka ut folk vi kunde ringa till som kanske var uppe & ville hitta på något. Men hände inte så mycket mer igår kväll, så Louise cyklade hem till sig.

Jag satte mig & spelade lite sims, som den nörd jag är. Jag har nog aldrig spelat sims onykter, det kändes skumt... ska bli spännande att gå in på min sims-tjej idag & se vad som hänt med henne... vet ju inte vad jag har gjort med henne, haha ;) Har för mig jag möblerade lite... hm.

Stängde iallafall av datorn runt 3-tiden. Sen bestämde jag mig för att jag skulle plocka undan lite på mitt rum (Hatar att städa, men just på natten får jag sån städ-känsla) Räckte att jag stoppade undan alla kläder så såg det redan bättre ut. Ska dammsuga imorrn med... eller ikväll ;)


Mitt rum

Vaknade imorse (I eftermiddags rättare sagt) av att pappa kom in & började babbla med mig. Först att det fanns kaffe, sen sa han förlåt för att han skrikit på mig igår (Vi hade världens största bråk. Fast iofs är alla våra bråka stora, han som gillar att få damp) sen klappade han mig typ 3 gånger på huvudet & sa jag skulle få pengar. Me like :)

Haha, han berättade att Selma hade trillat igenom docksängen igen! Så nu skulle han spika fast botten så det inte kan hända igen ;) Tycker Selma får skylla sig själv, hon är tjockis-katt... då kan det gå så.

Somnade om sen igen (Fastän klockan var 12.30, men var cp-trött) men fick inte sovit så mycket eftersom tjockis-katt2, Pysen, skulle hålla på. Han gullade till sig som fan, la sig tätt intill mig & ville bli klappad. Sen tjatade han på mig aslänge att jag skulle hänga med honom till hans matskål (Man måste alltid följa med honom till hans matplats & klappa honom innan han kan börja äta). Jobbiga tjockiskatter.


Pysen nannar
Fin bild på Pysen när han nannish ;)


Partey in Skummeslöv

Var på fest igår med Louise :) Det var här i Skummeslöv det var fest, så vi kunde gå dit... skönt. Hatar att fixa skjuts & greja varje gång man ska ut. Vi hade ganska kul, men allt folk drog typ runt 00 redan så blev lite segt sen. Vi hade först en liten förfest hemma hos mig, bestående av 2 personer - mig & Louise ;)

Drinkar bestående av: Juice, sprit & san fransisco drinkmix
Våra "fina" drinkar ;) Dom var faktiskt snyggare IRL

Söta Louise
Fina lilla Louise med sin drink i handen ;)


Jaffenad

Nyss varit ute på en skogspromenad med Jaffa. Mycket trevligt, kunde tillomed ha Jaffa lös utan koppel :) Blev dock lite nervös när jag såg en annan hund en bit bort (man vet aldrig vad Jaffa får för sig om det kmr en hund) så lurade iväg henne genom att leka springa-ikapp!

Duktig var hon, lyssnade på mig när jag ropade på henne. Dessutom höll hon sig vid mig hela tiden, råkade hon hamna efter hörde man henne komma galopperandes bakom en direkt sen igen ;)

Nosar rundor

Jaffa låg ett tag steget före inne i skogen

Nosa lite här...

Jaffa i full fart! Dutduduuu!


Damp-katt

Selma hade damp i förgår-natt/tidig morgon. Vaknade av att jag hörde pappa skrika i sovrummet "NEJ, NU FÅR DU TA OCH LÄGGA AV!!" Undrade vem han skrek åt, för han lät arg... men var ganska trött så jag somnade om igen.

Dagen efter berättade han att Selma hade haft damp i sovrummet, hon hade flugit runt som en studsboll, slagits med mattan & klättrat på kartongerna. Sen hade hon klättrat upp på en av de högsta kartongerna, tappat greppet och flugit rakt ner i sin lilla docksäng så botten på den gick av. DeSelmas hörnat såg nog ganska kul ut, pappa bara såg hur hon försvann ner genom docksängen! Damp-katt med andra ord!















Selma Stjärnan, ligger & spanar...

Hotad

Min dator e störd. Den hotade mig nyss!! Jag satt helt oskuldsfullt & snackade med folk på msn, när det plötsligt dök upp en arg, röd ruta i hörnet, typ "Säkerhetskopiera blablabla NU!" Eftersom rutan vägrade försvinna klicka jag på den, då tvingade den mig att sätta in en blank cd-skiva i cd-spelar-saken på datorn (den tillomed skickade ut den där saken man stoppar cd-skivan i) så jag fick slösa ut en av mina tomma cd-skivor (som jag hade tänkt bränna över musik till) på det datorn ville jag skulle "kopiera" över. Aggressiv dator. Datorn är skyldig mig en ny blank cd.skiva. Som tur är sköter den resten själv nu, med det där man skulle kopiera...


5 minuter senare...


NEEJ!! Nu tvingade den nyss mig att sätta in en ny, tom skiva till! :O Bajs-dator! Den tillomed säger åt mig vad jag ska döpa skivan till, "Recovery 1". Hmm.. bäst att göra som den säger.

Haha, Gab skrev på msn att hon vill jag ska komma till henne. Nu. Klockan 3.05 på natten. Det är lockande... man får röka inomhus hemma hos henne... mycket lockande. Men nej, jag måste sova!! Gaby, I'm sorry.

Nattinatti :)


Me like Reggaeton

Den här låten är såå bra! Reggeaton har verkligen blivit min favoritmusik. Fast förstår inte vad låtarna handlar om, eftersom jag knappt kan ett ord på spanska (Fastän jag läst spanska i 2 år) Jag kan 2 saker, Me llama Jenny - Jag heter Jenny, Och colgate puta - Gå & häng dig hora (Fick lära mig det på en språkresa till Malta för några år sedan, vi hamnade i bråk med ett par italienska tjejer. Var dock inte dom som lärde mig det...minns inte vem som sa det faktiskt. Någon som var bättre på spanska än jag iallafall) Men vem bryr sig vad den handlar om, huvudsaken är ju att den är bra... tycker jag.


Iallafall, här kommer låten, Javier ft. Luna - Dance for me


Töntar

..är jag & min syrra ;) Igår var vi i princip ensamma hemma (Pappa låg i sängen hela dagen) så vi drog till maxi & handlade mat, tacos fick det bli. Vi lyckades fixa till riktig mysstämning hemma, precis som det brukade vara när mamma bodde hemma. Josse fixade köttfärsen, jag fixade sallad & sås. Sen dukade vi fint fram allt :) Tyvärr fick pappa inte se det, eftersom han inte hade någon "matlust". Gott blev det iallafall (såå avancerat som det är att tillaga Tacos;)

Senare på kvällen blev det brist på saker att göra, så vi hittade en madrass i hallen (en sån ihoprullad) som vi började "leka" med. Jag fick dock lite panik när jag skulle krypa in igenom madrass-tunneln eftersom den var lite trång & jag får lätt panik när jag är förkyld och känner mig instängd, så jag började sprattla rundor i panik för att komma ut! Efter ett tag lyckades jag iallafall pressa mig igenom den ;) Man kunde använda madrassen till många saker, Josse "klädde på sig den och satte sig i soffan med den. Vi antog att det är så det känns att vara överviktig - varmt & svårt att ta sig fram ;)

Josse klädd i ihoprullad madrass

Glöm inte kolla in min syrras grymma modeblogg föresten --> Rulesbyjosse.blogg.se

Bilder från i fredags

Häär kommer bilderna från i fredags! Idag känner jag mig piggare, fastän jag egentligen är sjukare.. skumt. Hostar hela tiden, blä! Blev inte mycket bilder (Har ju bara min lilla mobilkamera att ta kort med)

Jag med min tuban på huvudet
Färdigsminkad typ, dock ej fixat håret. Lösögonfransar är ett måste :)

Tog kort medan jag väntade på torktumlaren..
Blev inte den här klänningen, utan en grå tröja med ett grått längre linne
under till... som en klänning :) Tog bara detta kortet medan jag väntade på
att torktumlaren skulle torka klart mitt linne...

Louise is sääxy säxxy!
Louise inne på toan, väry väry sexy, like Marilyn Monroe!

J & L
Lite mörkt & misslyckat foto på mig & Louise ;)

Jag & Louise, haha
Min tillgjorda mun & Louises halva ansikte typ..

Louises stuga
Jag tog kort på Louises kök i stugan på morgonen ;) Bara för att det är
såå snyggt! (Kanske inte här, lite stökigt för tillfället efter gårdagens
festande)


Fetto-dag

Nu har jag inte skrivit på min blogg sen i... torsdags måste det varit? Bara för jag har varit såååå sjukt trööött! Dessutom har jag blivit sjyk :( Halsont & Förkyld... kändes som om jag hade feber i Fredags med men har säkert bara inbillat mig (Blir ofta inte sjuk, inte mycket isåfall, så när jag väl är det måste alla tycka synd om mig)

Var iallafall ute igår med Louise & en massa andra på Madison (Ville till Mårtenson men Eve kunde inte dra med mig dit längre, så fick bli båstad) det var lite småsegt, mest en massa fjortisar där inne (Fanns ju puben 18+ med men nästan inte som kunde hänga med mig dit) Förfesten hemma i Louises "stuga" (Mer som ett skitsnyggt hus) i Båstad var nog roligare. Runt 1-tiden bestämde vi oss iallafall för att gå hem lite tidigare. Precis då träffade jag på Ronja, som sa att min barndomskompis Sophie var inne i puben. Så jag bestämde mig för att hänga med dom in där en stund (Kunde bara gå hem sen när jag ville ju till Louise & dom eftersom det låg jättenära) så kvällen slutade ganska kul ändå :) Lite tråkigt att jag inte fick träffa en viss person bara... hihi ;D 

Idag har det iallafall varit värsta fettisdagen för mig del. Vaknade klockan 8.45 imorse av att en halvnaken Louise petar mig i huvudet! Somnade aldrig om efter det eftersom Louise började prata, dessutom kände jag mig inte såå trött... runt 10-tiden vandrade vi bort till statoil & köpte oss lite drickyoughurt till Frukost. När jag kom hem käkade jag fiskgratäng och somnade på soffan. Senare på kvällen drog jag & syrran till maxi för att handla. Tacos till kvällsmat och en maaaassa fett till efterrätt ;) Men men, det är ju faktiskt lördag.. och jag har varit bakis. Så det så.

Bilder kommer imorrn, I promise. Måste bara få sova nu, är feeett tröööött ;) Gonatt!

PINSAMT!!

Igår hände nog världens pinsammaste grej. Jag kan fortfarande inte fatta att det "hänt" för det är verkligen jättehemskt (för mig iallafall) Såhär är det;

När jag var 18 år fick jag en rosa Dildo i present av mina 2 närmsta vänner, Camilla & Eve. Jag visade den aldrig för mina föräldrar eftersom jag tyckte det var lite pinsamt och tänkte att dom kanske inte skulle se det som en rolig grej (Det hade dom säkert gjort, men nu gjorde jag så iallafall) Eftersom det inte är en sak man skyltar med på skrivbordet direkt, så virade jag in den i några nattlinnen och tryckte ner under några kuddar i sängen (Vem rotar där liksom?)

Så igår när jag kom hem möttes jag av en glad pappa som sa att han hade tagit alla mina svarta kläder och lagt i tvättmaskinen (Han kände sig tydligen jätteduktig) Jag frågade honom "Inget har krympt va?" (Glömmer aldrig den gången han skulle vara snäll & tvätta en av mina finaste kjolar och den krympte så jag fick ge bort den till min lillsyrra) Nej, han hade tvättat allt i 40 grader som man ska.

När jag går in på rummet ser det lite stökigt ut i sängen uppe bland kuddarna, men jag tänker inte så mycket på det... tänkte att det är jag själv som bökat till det kanske.

Senare på natten när jag ska lägga mig, fixar jag till mina huvudkuddar eftersom dom låg lite konstigt... då hittar jag Dildon under min huvudkudde! Pappa har alltså hittat den när han skulle tvätta mina nattlinnen, och då lagt den under huvudkudden istället! Jag höll på att dö när jag såg det... vill inte ens veta vad han tänkte när han hittade den (Han tror säkert jag har köpt den själv, med tanke på att jag varit singel i lite mer än 1 år också) Usch!! Så sjukt pinsamt... Men men, han glömmer säkert bort den snart (Hoppas jag!!)
En rosa dildo.

Får hoppas minnet är lika kort som han är trög. Upptäcker senare när jag ska lägga fram kläder till morgondagen att han inte alls bara tagit alla mina svarta kläder, utan ALLA kläder som legat framme! (halva min garderob i princip, har inte städat på ett tag) Allt hade han slängt i tvättkorgen, en massa som redan var nytvättat. Så nu hade dom blandat runt sig med en massa smutsiga kläder & pappas bajskalsonger så dom kunde jag ju inte ta upp igen. Pappa är korkad, vafan hade han tänkt jag skulle ha på mig idag till jobbet? Gå naken kanske? Jaja, sa inte så mycket till honom om det imorse. Men en sak är säker, han kommer aldrig, aldrig, ALDRIG få gå in i mitt rum igen!

Har fått ny dator nu med, en myycket bättre :) Tyvärr inte lagt över alla bilder & sådant ännu. Men men... nu ska jag dra mig vidare till TV:n och titta på Medium som börjar strax ;) Bye.




Idiotas

Det var en tjej häromdagen som kommenterade ett av mina inlägg med "Du e ful". Inget annat skrev hon, bara så. Asså helt seriöst, vad svarar man på det liksom? "Jaha... du med" typ? Det är ju inte direkt så att jag lägger ut bilder på mig själv där jag tycker jag är "ful" (Okey, kanske nån bild där jag "fular" mig, men ingen bild på mig själv som jag tycker är riktigt ful), ska man kommentera något negativt borde det ju åtminstone vara sant ;)

Men de värsta är ändå dom som kommenterar anonymt. Jag menar, för det första; Vad är meningen med det? Och för det andra; Om man nu veerkligen tycker så som man kommenterat, varför vågar man inte stå för det då? Det är väl klart jag också har skrivit omogna kommentarer så någon gång. Som t. ex. på Snyggast.se, jag kan inte gå in på den topplistan där bland tjejerna (15-åriga, halvnakna tjejer som putar med allt dom har) utan att det börjar klia i fingrarna.

Men har slutat med det nu (Både att skriva onödiga kommentarer och att gå in på den fuckade topplistan) för det är så otroligt töntigt att sitta & skriva sån skit till en person man inte ens känner. Vad är poängen? Om det är för att få personens självförtroende att börja svikta; vilken "normal" människa hakar upp sig på något som någon kommenterat om en över internet ändå så? Gör man det bör man nog aldrig någonsin lägga ut bilder på sig själv, eller skriva något överhuvudtaget. För idioter utan liv finns det överallt och bakom en trygg dataskärm kan vem som helst bete sig som en idiot. Men men, är du fortfarande sugen på att lägga en "taskig" kommentar, så varsågod :) Det är underhållande.

Nu ska jag gå i duschen, sen försöka få tag på Louise & tvinga med henne på gymmet. Senare ikväll bär det hem till Milla (Eller så kommer hon hit) Micket trevligt :)

Mina nymålade naglar
Målade om mina naglar till rosa för någon dag sen, vad tycks?:)
(Brukar alltid köra fransk manikyr annars)

Fet låt

Hittat en ny asbra låt - och det grymmaste med den; Han som sjunger är från Sverige! :D För något år sedan trodde jag aldrig någonsin att Sverige skulle lyckas få några riktigt grymma hiphop-artister (Okey, Petter & Ken-Ring m.fl. är inte dåliga, men dom kommer inte bli världsartister heller direkt)

Sen kom Adam Tensta, Lazee - och nu, J-son! :) Me like. Här är videon för er som vill lyssna,
J-son - Lookie Lookie (Man får damp av den;)


Ringt 112 idag

Jobbade åt min Eve idag, som var sjuk. Hoppas du bli bättre, gumman <3 Dom ringde mig från affären idag vid 12-tiden och behövde mig mellan 14-19.15. Kan ju säga att Eve är säkert glad hon inte jobbade idag, för det skedde nämligen en liten olycka i slutet av dagen...

När klockan var 19 och vi skulle stänga var det fortfarande en gubbe kvar i affären. Han handlar där ganska ofta, så alla vet vem han är (Han är ganska envis & jobbig, otroligt dryg) Men på senaste tiden har han börjat bli lite förirrad så jag tycker mest synd om honom nu.. iallafall, han kom fram till kassan vid tio över (Tror inte han insåg att vi hade stängt, fastän jag plockat undan tidningar & allt) När han sedan skulle plocka ihop sina varor i en korg han hade med sig hjälpte jag honom, och erbjöd mig att bära ut det åt honom. Men han tog den tunga korgen själv, så jag bärde bara en liten kasse & höll upp dörrarna (Ångrar som fan nu att jag inte bara tog korgen ändå)

Precis när vi kommit utanför dörren ska han sätta korgen på sin rullator, men istället snubblar han och trillar rakt ner på grusen! Snacka om panik jag fick, jag sprang fram till honom och frågade flera gånger hur det gick (Såg som tur var direkt att han var vaken iallafall) Hade tur, för utanför affären stod det 2 tonåringar och "hängde" (Haha) så en av dom hjälpte mig resa honom upp. Han blödde en massa ovanför ögat & vid näsan och hans glasögon hade gått sönder. Jag har svårt för att hantera såna sitationer med (Vad ska man göra liksom?) så jag frågade "Ska jag ringa ambulans?" Neej sa han då, så frågade om jag kunde ringa någon anhöris till honom? Det svarade han inte riktigt på, så efter ett tag bestämde jag mig för att ringa ambulans ändå, så tog upp mobilen & slog 112.

Först tog dom inte riktigt mig på allvar, utan ville snacka med gubben. Men han var ganska förvirrad, så jag fick ta mobilen igen och prata med dom, då sa dom att dom skulle komma. Tog en väldig tid, säkert 20 min eller nåt. Ganska drygt att stå där & vänta. Stod och pratade lite med han gubben, om han hade ont eller något, om han inte hade någon som kunde hjälpa honom med handlandet. Egentligen har han 2 barn som kan hjälpa honom, men han är antagligen för envis för att inse att han faktiskt behöver någon som hjälper honom.

Ambulanspersonalen tog iallafall hand om honom och körde hem honom sen. Skönt att det gick "bra", hade ju kunnat gå mycket värre. Så jag kunde gå hem runt 20-tiden, Stefan var så snäll så han skrev ut min lön till 20, istället för 19.15 då jag egentligen skulle slutat (stod ju där ute vääldigt länge) Har aldrig behövt ringa 112 innan, så kändes lite skumt ;)

Men men, nu ska jag nog ringa Eve & berätta om dagens händelser!

Bild från i Lördags

Bild på mig tagen från i lördags.


Alla sover

Sitter här helt ensam, alla har gått och lagt sig. Selma & pappa ligger i sovrummet, pappa i sängen och Selma i en docksäng bredvid (Selma brukade alltid sova bredvid pappa på mammas sida, men nu är den madrassen borta så pappa satte in en docksäng åt henne som hon kan ligga i) Josse & Pysen ligger i hennes rum, båda i sängen. Och i vardagsrummet ligger lilla Jaffa på sin bädd (Sen när jag har lagt mig kommer hon lägga sig i soffan i smyg)
Själv ska jag först titta på 2 avsnitt av Scrubs, SEN ska jag nanna! Gonatt yao ;D

Selma & pappa sover sött i sina sängar
Pappa & Selma sover sött i varsin säng...

Inatt sover Pysen hos Josse, imorrn när hon gått till skolan kommer han lägga sig hos mig ;)
Pysen & Josse delar säng...

Jaffis på sin filt
Lilla Jaffa nannar på sin filt i vardagsrummet...

Pappor kan inte laga mat

Nej, inte min pappa iallafall. Eller jo, han kan laga sån soppa på burk, och möjligtvis makaroner och sånt. Men inte mycket mer... för någon dag sen skulle vi äta makaroner med köttbullar, då värmde han köttbullarna i micron... det var inte gott. Man kan säkert göra så, men det smakade inte köttbullar..dom fick konsistens som en fiskbulle. Fiskbullar är gott, men köttbullar ska inte ha den konsistensen. Så nej, jag åt makaronerna.

Så idag var jag & syrran duktiga (Mest jag) Vi lagade torsk :) Med potatis. Vanligtvis kan jag inte laga mat (Okey, kanske bättre än pappa) men jag lyckades riktigt bra faktiskt! Jag virade in torskfiléerna i aluminium med persilja & morötter, sen la jag in den i ugnen.. så låg den där i 25 min, sen när jag tog ut den var den klar ;) Mycket avancerat. Kände mig stolt iallafall, så jag tog kort på den (Retard, jag vet)

Mitt konstverk



Tog lite söta bilder på Selma igår med, så lägger ut dom också :)

Kollar TV med Josse
Mys med Josse framför TV:n (Observera Selmas stora leende)
Selma är duktig katt
Selma känner sig stolt efter att ha dammsugit igenom hennes & Pappas sovrum!

Kändis-kompis

Sov hos Gaby inatt, mycket trevligt. Som vanligt blev det att vi satt uppe halva natten (Till kl 4 iallafall) Det är sånt vi arbetslösa gör, sover på dagen & umgås på natten. Fast Gab är iofs inte arbetslös, hon praktiserar (Hos en känd Salsadansare) så hon får pengar av arbetsförmedlingen för det... det får inte jag :( Jag får av pappa istället.. lite... fick en 100-lapp idag + han tankade min bil. Gölligt <3

Iallafall, Gaby kommer bli känd :) Det är jag övertygad om, för hon har sån utstrålning! Varje gång vi är ute & festar, alla killar vänder sig om efter henne. Det är sjukt! Hon kan sjunga, och dansa kan hon ännu bättre. Nästa gång det är So you think you can dance - Scandinavia ska hon antagligen anmäla sig dit. Han hon tränar salsa hos nu tyckte hon var så duktig att han ville ha henne som danspartner (Han har tävlat i London & en massa) Not bad ;) Jag är stolt över Gab!

Hela kvällen ägnade vi åt att sitta framför TV:n & kolla på en massa skit o snacka. Sen när Gab skulle bläddra bland kanalerna satte hon det på MTV, då helt plötsligt dyker det upp en snopp i rutan! Det var inte porr (Lååångt ifrån) utan det var en asiatisk gubbe/man som höll på & dansa helt naken & galen. Snacka om chock, där satt vi helt oskyldiga & så dyker det upp en sån video! Asså vi kunde inte sluta garva, det tog ett tag innan någon av oss fick fram ett ord. Så jävla roligt (Kanske inte låter så kul när man förklarar det här, men hade ni sett videon hade ni också garvat ;) Så det så. Eller så suger bara vår humor... Nej, det gör den inte.

Gab pillar med sin nytagna näspiercing

Sötis-Gaby posar fint framför kameran ;)



Bakfylla

Jag måste vara född med oturen att alltid få värsta bakfyllan efter en utekväll! Alla mina vänner klagar över huvudvärk eller så känner dom inte av någonting, medan jag själv i princip alltid måste spy dagen efter. Detta betyder inte att jag är full varje gång jag är ute, för det spelar tydligen ingen roll, min kropp bara måste terra mig dagen efter. Som idag t. ex, igår hade jag en helt vanlig kväll, jag drack lagom mycket & käkade när jag kom hem. Så imorse när jag & Louise vaknade led vi båda av huvudvärk (Jobbigt, men inte till skillnad från mitt vanliga dagen-efter-illamående) så jag blev ändå glad & sa till Louise att jag inte mådde ett dugg illa! Trodde jag... cirka 30 min efter uppvaknandet (precis när jag fixat frukost med god macka & kaffe) känner jag att natt-mackan vill upp igen. Så jag små-joggar diskret mot toan (Försöker få mamma & tro att jag bara ska gå på toa, och inte spy) 

Nej, det är jobbigt att ha det så... men det är iallafall lugnt så länge man sover hemma eller med kompisar. Tänk om man någon gång skulle tillbringa natten hemma hos en kille, väldigt sexigt att det första man gör när man vaknar är att springa på toaletten & spy. Very fresh! Nej, jag får väl börja festa nykter om jag ska slippa min hemska bakfylla... ;) Hmm.. inte värt det.

Nej, nu får jag nog dra & borsta mitt hår lite (Inte gjort det på hela dagen, jag ser ut som ett troll) så jag kan köra hem till Gaby. Hon hade tråkigt & bad så vädjande till mig att jag skulle komma dit så det får jag väl göra  då ;)

Närbild


Doggystyle

Var på fest igår i Vallberga med Louise, mycket trevligt :) Vi kom dit lite sent bara, runt 00-tiden. Hälften drog ju vidare till Halmstad eller annat senare vid 1-tiden. Början på kvällen blev lite stressig för min del, trodde jag hade mer tid på mig än vad jag egentligen hade. Duschade runt 18-19-tiden, käkade lite & drog en snabb runda inom maxi eftersom jag behövde telefonkort & cigg inför kvällen. När jag går vid maxis parkering hör jag Avni ropa på mig, så jag går dit och snackar med honom lite (Eftersom jag har sååå gott om tid, not!) När jag kom hem blev det stress, då skulle jag hitta en bra outfit inför kvällen och dessutom köra inom mamma i Vallberga & zappa dricka av henne. När Josse får höra jag ska komma inom (Hon skulle sova hos mamma) ber hon mig ta med hennes PS2 & spel till. Sedan får jag ett sms av mamma "Ta m tandpetare t Josses tv oxå!" Eftersom jag är stressad läser jag bara igenom smset snabbt och uppfattar det som att jag ska ta med Josses TV! Så jag lastar in TV:n i bilen och kör dit. När jag kommer dit fattar dom ju inte varför jag har med mig en TV, utan förklarar att det enda jag skulle ta med var en tandpetare till TV:n där (Knappen är sönder så man behöver en tandpetare till den) Onödigt ;)

Efter 100 års provande av kläder bestämmer jag mig slutligen, och åker hem till Louise. Blir bemött av hennes lilla chiuaua Chanel som kommer skällandes mot mig. Chanel har "sin månad" nu, vilket deras andra gamla boxer-hanhund Laban ääälskar! Medan Louise står & snackar i telefon med sin mamma, står jag i hallen & försöker bestämma vilka skor jag ska ha. Då hör jag en massa flåsande uppe från övervåningen, så jag går upp en bit i trappan och tittar. Hinner inte riktigt se vad dom håller på med (Kan ju gissa), men Chanel springer iallafall fram till mig helt blöt i sin päls, så jag skriker till Louise; "Åneej han har gjort det igen, hahaha!" Louise springer upp i trappan där hon ser Chanel;

"Ahh äckelhundar!! Fy, Fy på er äckliga hundar!" Också skriker hon till sig mamma i telefonen "Han har satt på henne IGEN, mammaaaaaaa!"

Laban tycker visst väldigt mycket om Chanels tillfälliga mens-lukt, så han måste slicka över hela henne och även ibland jucka lite. Men Chanel like that ;)  

Iallafall, min pappa kör oss till festen. Lite trångt var det därinne, men trevligt ändå. Jag satt & försökte häva i mig mitt vin & vita starkglögg (Jag hade inte hunnit köpa nån dricka, så fick bli lite glögg med) Jag gillar glögg, men det är inget man dricker i ett svep direkt. Vin var det 100 år sedan jag drack, ungefär i 15-årsåldern då man snodde av mamma ;) Men det gick ner, var faktiskt hyfsat gott ändå (Gillar inte rött vin så mycket).

Efter ett par timmar kom även Milla & Eve förbi. Very nice, tyvärr åkte Milla hem ganska snabbt igen. Eve däremot stannade längst av alla ;) (I know why, haha!) Jag & Louise hade ingen skjuts hem, så vi drog hem till min mamma (Som inte hade en aning om att vi skulle komma) runt 5-tiden på morgonen & knackade på dörren. Efter ett tag kom Josse & öppnade. Som tur var fanns det en madrass på golvet + några kuddar & 2 filtar, vilket var en positiv överraskning för oss eftersom vi förberett oss för en hård natt på mattan. Fast eftersom madrassen inte var speciellt bred fick vi ligga på andra hållet, med fötterna utanför på golvet. Men det gick det med ;)

Outfit nr 1. - Lite kort..
Outfit nummer 1.

Outfit nr 2. - Ser lite stor ut...
Outfit nummer 2.

Kvällens outfit
Kvällens outfit minus stövlarna, hade svarta pumps till ;)

Jag är sjuk

Ja, det kan man ju verkligen säga. För jag vaknade för 2 timmar sen (Klockan är nu 17.30) Jag vaknade alltså vid halv fyra. Låg i sängen & kelade & pussade på Pysen till kvart i. Åt frukost klockan fyra. Och jag festade inte ens igår, jag var bara ute lite i Halmstad, ingen dricka, ingenting. Så fattar inte hur jag lyckades sova såå länge? Louise ringde mig runt 14-tiden så då vaknade jag till lite, men var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna så somnade om.

Det sköna med att bo med pappa är att han bryr sig verkligen inte heller, när jag kom upp han bara "Jaa, jag är också trött..." Så gick han och la sig, hahaha! Han har antagligen hållt på att "röja" hela dagen, men vad jag kan se har det bara blivit stökigare. Här står lådor överallt, det ser ut som att vi nyss flyttat in eller något. Otrevligt. Jag får bli "nya" mamma, se till att det är trevligt här hemma.

Jag blir nog den som får stå för handlandet också. För pappa kan inte handla normal mat. Som igår t. ex;

Jag: Pappa, ge mig pengar jag ska dra till maxi & handla mat.
Pappa: Men det har jag redan gjort! (Kommer in med en kasse från Willys bestående av);
- Energidryck
- Coca cola
- Popcorn
- Lösgodis
- Juice

Jag: Men vi behöver ju mat! Frukt, ägg, juice och sånt!
Pappa: Ja, men juice har jag köpt!
Jag: Och vad ska jag käka till frukost? Coca cola?
Pappa: Nej men... (Blir upprörd & sur)

Efter en timme kommer han och ger mig 500 kr att handla för. Så jag drog med Louise till maxi och handlade lite normal mat ;) Vi var ensamma i affären typ (Var där 10 min innan stängningsdags, såna jobbiga kunder) Man kunde se på kassörskorna att dom bara ville vi skulle dra, hahaha! Vet ju själv hur det känns när det kommer sista-minuten-kunder, man vill bara slakta dom så man kan gå hem sen.

Ikväll blir det nog utgång. Fast inte dit jag hade tänkt mig, utan på nån fest i Laholm blir det. Först ska jag & Louise vara hemma hos henne lite, sen när hennes föräldrar kommer hem runt 00-tiden ska vi dra (För någon måste vara hemma & passa Louises små vovvar Laban & Chanel) Hoppas det blir kul...

Pappa hade vikt handdukar miiicket fint
Pappa hade tömt halva garderoben och vikt handdukar miicket fint på sovrumsgolvet ;)

Sjuk kväll i Halmstad

Varit ute med Louise idag. Först drog vi hem till Gaby lite & chillade där, sen bestämde vi oss för att dra vidare till Halmstad. Gab pallade inte hänga med ;( Där träffade vi på några från Louise skola, Arton, Miridon & Kenan. Så vi hängde med dom till Valentine (Utanför, in dit går vi nog inte på ett tag..) Då kommer det fram en stor, packad svensk gubbe till oss & hälsar på killarna. Sen står han och tittar på oss (Med skum blick) Så går han fram till Miridon;

Gubbe: Du skämtar inte med mig?
Miri: Ehm, neej...?
Gubbe: Nej det hoppas jag inte. Man ska inte skämta med mig...

Något sådant sa han.. sen står han där och tittar på oss med jättekonstig & allvarlig blick, sen vänder han sig mot Louise;

Gubbe: Du ska inte stå här och fnissa.
Louise: Nej. ("fnissar" inte, utan står normalt och håller med)
Gubbe: Nej, det ska du inte. Stå inte här och fnissa.

Hela tiden står han och håller på med sina händer, knäpper dom, öppnar upp sin jacka lite, knäpper dom igen och fortsätter mumla en massa saker till Miridon (Hörde inte vad han sa, men något trevligt var det iallafall inte)

Efter en stund säger jag "Ska vi gå?" Precis då vänder sig gubben och går sakta ifrån oss. Kan säga att mitt hjärta var i halsgropen, riktig hemsk var han. Verkade som att han bara stod och väntade på att någon skulle säga något "dumt" så att han kunde smälla till oss. Fattar inte vad han ville, ingen av oss hade gjort någonting, inte skrattat eller något åt honom. Visst, alla flinade ju lite åt honom först eftersom han var helt knäpp, men inte så att han såg det. Det är tur att han inte vände sig åt mig, för när jag får panik börjar jag skratta (kan inte hjälpa det) så hade han sett det hade han nog smällt mig. Usch, sjuk gubbe.

Sen gick jag & Louise vidare mot Mc Donalds för att utnyttja toaletten. Där träffade vi på Hanna & Ellinor, så satt vi o snackade lite med dom. Efter ett tag går vi vidare igen... precis när vi går förbi en gränd, hör jag hur en massa killar slåss. Så ser jag en kille ligger på marken, och 2 andra står framför & skriker "Res dig upp!" När killen försöker resa sig upp ger ena killen honom ett stort knytnävsslag i ansiktet så det smäller till riktigt högt! (Var typ 3 killar mot 2) Jag stannar upp, för jag kan inte bara gå förbi när någon blir slagen så. Louise försöker dra tag i mig & säger att vi ska säga till polisen, men precis då ser vi framför oss att Polisen redan är på väg så vi går vidare (Inte så smart lägga sig i) Senare ser man en av killarna rusa iväg med en polis bakom sig.

Halmstad har verkligen blivit värre, tycker jag. Varje gång man är ute händer det alltid något sjukt, orka. Vissa människor borde fan inte dricka asså.  Men men, annars var det en hyfsat trevlig kväll :)

 Störd bild på mig vid matbordet hemma hos mamma ;)Fular mig vid matbordet (As usual)

Klantröööv

Nyss varit på Mc Donalds och lämnat in mitt CV (Ja, jag ska söka jobb på Donken) Kan ju säga att jag inte gav det bästa första intrycket...

Jag till Chefen på Mc Donalds i Mellby:
"Hej! Jag hörde att ni sökte jobb här, så jag tog med mitt CV" (Sökte jobb, what the fuck??"
Chefen: "Va?.. Vad sa du nu?" (Kollar på mig som om jag vore utvecklingsstörd)
Jag: "Eh, jag hörde att ni sökte..eh.." (glömmer bort vad det heter)
Chefen: "Personal?" Jaha, ja men jag kan ta CV:et & kolla på det sen!" (Pressar fram ett leende)
Jag: "Ja, tack!!

Kommer sedan på när jag är på väg hem att jag inte skrivit mitt telefonnummer på CV:et. Skit! Men min E-mail står iallafall där... vägrar ringa dit & skämma ut mig ännu mer, så får låtsas att jag inte äger någon telefon istället. Aja, Avni lovade iallafall att han skulle lägga in ett gott ord åt mig, så får väl hoppas på det bästa ;) Asså får jag inte jobb där får jag nog börja göra mig redo för en framtid med knäckebröd & vatten till lunch.

Haha, jag trillade innan. Det såg jätteroligt ut. Det vet jag att det gjorde. Det är synd ingen spelade in det, då kunde man skickat in det till "Americas Funniest Homevideos" (Jag vet jag hade kommit med, mitt klipp hade vart 100 gånger roligare än alla klipp på äckliga barn som dreglar & fräser snor m.m. Det är inte gulligt, det är enbart äckligt!) Iallafall, jag stod & hoppade jämfota sida till sida i vardagsrummet (Får mina små flipp-stunder ibland) när mattan under mig helt plötsligt glider iväg så jag bokstavligen flyger och landar ner på sidan (hade jag varit 80 år gammal hade jag nog brutit min höft) Jaffa blev iallafall jätteglad att jag hamnade på hennes nivå, så hon sprang fram till mig viftandes med svansen. Mamma & Josse bara vände sig om "Vad håller du på med??" I was flyiiiing...

Hade en trevlig kväll igår :) Eller rättare sagt, inatt. Var hemma kl 5, precis när pappa skulle gå till jobbet. Kommer troligen bli fler trevliga kvällar/nätter...

Ska lägga in nån bild här med, men det håller på & fucka sig vid uppladdningen så får fixa det senare igen...

Me looove sleeping

Sov hos min lilla Gaby inatt :) Vi satt uppe till kl 4 och kollade på Sex & the city-filmen som jag hade med mig (Den är såååå bra!) Fast riktigt trötta var vi sen. Sov tungt hela natten (Morgonen) tills vi vaknade runt 14-tiden. Sedan fick jag köra därifrån och hämta upp Louise i skolan ;) Vi åkte inom Mc Donalds & tog varsin cheeseburgare (Hennes lunch, min frukost. Nyttigt!) Egentligen skulle vi dra och gymma sen, men Louise hade ett prov att plugga till så jag fick dra själv. Måste vara i form till imorrn, haha (I wish)

Gab is hot!
Sexy Gaby

Tog kort på Louises sötisvovve Chanel!
Louise bebis Chanel

RSS 2.0