BråkNalle

Åhh, är ledig idag så hade planerat sola! Men självklart ska halva himlen vara täckt med moln. Grrr! Upprörd jag blir. Ska se om jag kan försöka lägga mig ändå...
 
Pappa var bråkig hela dagen igår. Först för att försvara sin katt Selma.


Jag: - Pappa, idag var Selma faktiskt omogen.
Pappa: - Nej, sluta!
Jag: - Jo, Pysen kom in, så gick Selma fram & nosade honom i röven. Sen vände han sig sakta & jamade snällt mot henne. Sen sabbade Selma den fina stunden genom att fräs..
Pappa: - Jaa, men han har skadat hennes öra!
Jag: - Men det va ju längesen..
Pappa: - HAN SKADADE HENNES FINA ÖRA!!


Senare i köket. Känner att det luktar lite illa vid diskbänken. Ser en äckliga trasa ligga där (pappa som använt den). 1 timme senare är den fint upphängd på kranen.


Jag: - Pappa, du får ju slänga den trasan. Den luktar mögel
Pappa: - Vaddå slänga?
Jag: - Den stinker ju asmycket
Pappa: - Det gör den inte alls det!!

Bråkstake. Det är väl för att han är i den där åldern, upprors-åldern. 47 år.. tror jag han är..

Nu ska jag ut & försöka bli mer brun i solen. I have to!
Pusshej<3
- I'm siiiinging in the rain!
Straffet blir att jag lägger ut den här bögbilden på honom ;) Mohaha..


Skärpning!

Nej, nu ska det fan bli skärpning me mitt bloggande. Måste komma igång igen! Gick ju så bra + började ju få en del läsare också. Men får ju faktiskt skylla på det fina vädret, när det är 25 grader ute & sol kan man inte sitta vid datorn & blogga ;)

Gymmet har jag inte heller skött. Men har bestämt att nu e det sommar = jag hittar på saker typ 24/7 + jobbar så gymmet hinns inte med. Eller jo, men palla svettas inne på ett gym när man kan vara ute & träna. Så får åka dit & frysa mitt medlemskap någon månad, kan ju inte betala 499/mån i onödan.

Dock behövs det gymmas... eller tränas. För att ikväll umgicks jag me min räka och hon undrade om jag ville hänga me till Mallorca:) Wiiie!! Blev ett självklart Ja! Är så glaaad & längtar som fan! Vill typ studsa rundor.. vilket jag redan gjort lite. Så behöver få en bikinikropp NU! Kommer inte gå på 5 veckor, men kan nog lyckas få bort nåt kilo ;)

Åhhh & vi körde över en igelkott :( Inte bra. Värsta kalabaliken blev det, båda bara skrek. Sen fick vi köra tillbaka & kolla, då var han borta. Men sen såg vi han låg i ett dike, helt platt. Men Eve tyckte han rörde sig, så jag körde över den en gång till. Stackars igelkott, men han är i himmelen nu. Efter ett tag tänkte vi att det kanke var en annan igelkott vi körde över andra gången eftersom den var så platt. Får hoppas det, så den andra klarade sig... snyft.

Käkar jordgubbar. Dom e lite grusiga, men det gör inget, jag låtsas bara om att dom är rena. För jag orkar inte tvätta dom, dom får smaka lite jord istället. Mer naturligt ;)

Ska lägga ut lite bilder från olika festtillfällen, eftersom det e då de roligaste korten blir tagna ;) Men det får bli en annan dag. Nu får ni en bild på mig istället, så ni inte glömmer hur jag ser ut mohaha!

Skjortiis
Har levt i den här skjortan dygnet runt typ. Den börjar nästan växa fast! Den är sval & skön, perfekt när man svettas sönder. Herrskjorta is the shit ;)

R.I.P Michael Jackson

Första bilden jag såg på Bilddagboken när jag startade datorn imorse var "RIP Michael Jackson". Trodde först det var ett skämt, men sökte sen på google & fick fram att det var sant. Michael Jackson är död.

Sen drog jag till jobbet, där innehöll alla 3 kvällstidningarna en fet bild på Michael Jackson. Sjukt tråkigt asså... han var en av de grymmaste. Men måste samtidigt säg att det nog var ganska skönt för honom. Han har inte mått så bra den senaste tiden har man ju märkt. Synd om hans barn bara...

Var dock tvungen att skratta när jag hörde några barns reaktioner till bilden på löpsedeln ;)

Först; 5-årig tjej pekar på Michaels foto i tidningen och vänder sig mot sin mamma "Mamma, varför har han läppglans?" Sen kommer även sonen "Är hon död?"

Då knäckte jag mig verkligen ;)

Rest in Peace Michael Jackson.


Daamn hot

Shiit vad varmt det e ute! 26 grader i skuggan just nu... och klockan är 16. Solade i 50 min innan, sen pallade jag fan inte mer. Dessutom satt det en hotfull hoppspindel i närheten av mig & jag ville inte ligga kvar vid den.

Köpte sololja igår, så idag har jag steekt rejält dom 50 minuterna ;) Så lite färg har jag nog fått iallafall. Jaffa låg också ute och solade sin platinablonda päls.

Ikväll blir det att träffa Eve & Linus.. + en till kanske:) Trevligt. Tror vi ska bada också, vilket blir mitt första dopp iår.. tror jag. Haha!

Nej, nu måste fixa till mig lite. See ya lateer ;)
Pusshej<3

Luftigt
Gått runt i min vita stora skjorta hela dagen eftersom den är sval & skön.
Schteek
Jag & Jaffa stekte hamburgare i solen ;)
Mums!
Jaffa tyckte det var goda hamburgare!


Cpryck

Jobbat idaaaaag, varit handledare i kassan & tränat en tjej:) Det är kul, man känner sig vuxen & duktig. Känns inte som det var så längesen jag satt där & höll på & kissa ner mig av nervositet. I'm getting ooold...

Och pappa försöker låtsas att jag är ännu äldre än jag är!

Pappa: - På söndag är det loppis i blablabla (Jag lyssnar inte så noga när han pratar)
Jag: - Jaha, tror du vi vill gå på en loppis eller?
Pappa: - Nu ska du inte vara så fin i kanten, det kan finnas fina grejer där!
Jag: - Som luktar mögel ja!
Pappa: - NEJ, nu ska ni med mig dit, kl 9.30 ska ni gå upp & hänga med er pappa!!
Jag: - Jag jobbar då.
Pappa: - Jobbar du hela midsommarhelgen?
Jag: - Nej, jag är ledig på lördag. Men då ska jag ligga i sängen hela dan...
Pappa: - Hah!! 21 år & blablabla...
Jag: - Jag är väl för fan inte 21 år!
Pappa: - Jo, du fyller det snart!
Jag: - Jag fyllde ju nyss 20?!

Cpbråkstake.

Nu ska jag spela siims, hihihi :) Nörd, I knooow. But I likee
Pysshej<3
Jag & min påskkärring
2 små Blondiner i rosa..

I'm sooorry

Ska lägga ut bilder från Josses bal & skolavslutning snart, när jag har tid ;) Varit en dålig bloggvecka, var duktig på att uppdatera innan ju! Men men. Shit vad mätt jag är, ätit lite fiskgratäng...

Kl 19.30 är det möte i Affären = mitt jobb. Sen blir det gymmet senare ikväll. Tidigt i säng eftersom jag ska upp tidigt imorrn. Sorgligt, med tanke på att det e slappe ikväll... aja, har ju Midsommar att se fram emot ;)

Pusshej <3

CoolDog
Jaffa fick låna Josses balskor lite...

HAHA

Måste bara visa en ful sak. Satt & fyllde i sån enkät på Internet, så får man lite pengar om man gör det. Sen kom det fram en så ful fråga & en kul bild ;)



Trodde först dom menade om man haft problem med hunden på bilden xD Den ser så allvarlig ut. Sen fattade jag att dom inte menade motivet, bara hur bilden såg ut på datorn. Fattade det när jag såg svaren... hihi


Bal !

Vet inte vad det är med mig, har inte varit alls duktig på att blogga den här veckan. ska försöka bättra mig ;) Men som sagt, när jag väl sitter vid datorn är det Sims 3 som gäller.. (A)

Igår var det bal för mitt gamla gymnasie. Helt sjukt att det var ett helt år sedan jag tog studenten, kan inte fatta det :S Man känner sig ju nästan gammal... usch. Tur att jag fortfarande ser ut som ett litet barn, tihi!

Fint väder var det också... not. Skulle egentligen på Linus student, men eftersom jag inte fick tag i den lilla grisen + han går i Varberg = långt, så sket jag i det. Avni undrade om jag ville hänga me & kolla på balen, så fick bli så ;) Hans flickvän tar studenten iår så därför han ville dit. Jättefin klänning hade hon, så ångrar att jag inte tog kort på den..

Skitsegt var det att stå där när det regnade, dessutom tog det aslång tid innan dom kom. Avnosos vänner & brorsa kom så dom stod där & pratade & hade roligt på albanska ;) Kul för mig, hehe. Sen när dom väl kom stod vi bara där ett litet tag så vi hann se dom i början, sen drog vi. Inte kul stå i regnet utan paraply ju.  

Men tog 2 bilder iallafall, hahaha! Duktig jag är! Pallade inte fotografera i regnet.. jobbigt ;)
Damer
Sara (i lila) med vän!
Herrar
Jack med vänner ;) Tog kortet när vi var på väg mot bilen, bilkön mot röda mattan gick så sakta, haha!


Slappe-Måndag

Sorry blogg att jag är seg som fan på att skriva nu, men har bara inte haft lust... + jag har spelat sims 3, hahaha! Och haft ett liv.. lite.

Tänkte iallafall lägga ut bilderna från i Måndags, när det var slappe på Madison! Var där med Louise, Jack & Eve. Mycket trevligt! Kvällen gick dock aaaalldeles för fort. Vi hade förfest i Louises hus i Båstad. Sen runt 23.40 drog vi mot Madison, fint folk kommer sent vet ni ;) 

Dock slutade kvällen illa för mig när vi skulle hem, haha! Lite för mycket drinkar & grejer.. däckade typ i bilen, sen när jag kom av staplade jag mig ut i trädgården & spydde. Lite fjortisvarning på det ja ;) Men får faktiskt skylla på att jag ätit lite dåligt under dagen. Hade panik, för jag hade lite problem me motoriken vilket inte är så bra om man inte vill väcka sin pappa. Ändå lyckades jag låsa upp dörren och ta mig in på rummet... fast stannade inte där så länge, eftersom jag sedan blev tvungen att uppsöka en toalett.

Trög var jag också. När jag står inne på toaletten tänker jag att jag måste ta me mig nåt in på rummet jag kan spy i utifall att. Vad gör jag? Jo, jag ser en liten grön mugg inne på toaletten. Jag häller lite vatten i botten på den, går in på mitt rum. 1 min senare behöver jag spy så jag tar muggen & spyr i den. Varför tar man en liten, liten mugg & tänker att man kan ha den som spyhink? Som tur är lyckades jag tydligen pricka ganska bra iallafall! Men sen kom jag på att en liten mugg inte är så bra att ha till det, så lyckas ta mig upp & hämta en hink istället.

Dagen efter vaknar jag upp helt förvirrad & naken typ, haha! Brukar alltid sova i någon tröja, så när jag vaknade upp i bara mina trosor blev jag lite förvirrad. Har antagligen bara slängt av mig kläderna & däckat ;) Eve smsade mig sen & berättade att hon vaknat upp i sina festkläder! Så hon hade bara gått in & lagt sig på sängen direkt & somnat.

Så fult. Aja, nästa gång får jag hålla igen med drickan lite. Hade iallafall en kul kväll fram tills det slog över ;) Ni får ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna, något fel på min kamera så den gör alla suddiga :S

Shramp<3
Eve posar i soffan ;D
E&J
Ännu en suddig men söt bild på mig & Eve.
Aaaw
Turturduvorna Jack & Louise i soffan ;D
J&L
Jag & Louise sötar oss inne på toan.
Pose!
Louise gör reklam för läppglans inne på toan :) Hihi
Helbild
Inte den bästa bilden på mig, men får bjuda på den ändå eftersom det är en helbild:)

Ihh!

Ahh.. nu har en ny dag grott. Haha, nej skoja bara ;) Men skönt att jobb-helgen är över. Fick 2300 i lön för helgen (efter skatt) wiie :D Blev glad. Nu ska här shoppas & festas! Hehe nej, ska spara en del pengar faktiskt. Lägga in dom på mina fonder igen... men lite fest & shopping ska det bli ;)

Var ganska död igår. Vilade lite i soffan, men sen ringde Avnoso & undrade om jag kunde köra en av hans kompisar till Halmstad. Så då fick jag va lite snäll ;) Men han bjöd på fika hemma hos sig sen i Halmstad hehe, så det va trevligt. Sen försökte jag & Avnoso hjälpa honom installera msn messenger, men det gick inte. Så vi kom fram till att det var hans dator som var cp. Jobbigt...

Var uppe ganska sent ändå sen, typ till 2. Kanske på grund av kaffet vi fick hemma hos honom...

Men sov såå skönt inatt. Vaknade 12.45 och kände att det var dags att gå upp. Upptäckte dock en hemsk sak :S På mitt fönsterbräde (Som jag har sängen vid) mellan lampan & några vaser fanns det massa spindelväv.. som inte funnits där igår! Vilket betyder att en äcklig spindel har legat där & vävt inatt. Skitnära mig. Han kanske tillomed har krypit på mig!! Uusch, får panik...  vill ju inte vara med om samma spindelincident som för något år sen (Ni som känner mig vet;) Hemskt.

Aja. Ikväll blir det slappe ialf :) Hihiii! Längtar. Känns som det var längesen jag festade... jag mår nog fan inte bra asså.

Nej, nu ska jag käka klart min frukost sen blir det lite Siiims3 of course ;D I'm a nerd.
Pussheeej <3

Tjööckis
Vilade mig i soffan igår. Men lyckades hålla mig från att somna :)
Me&Nur
Hittade bilder från i Onsdags när jag va me Nura, Besijana & Julija. Bjuder på denna... för jag är sjukt FUL här!! Solskenet & mobilkameran gör ju inte en snyggare heller direkt ;)
Cpunge
Sen skulle jag ta en fin bild på oss alla 4, men självklart skulle Nura förstöra...
J&B
Julija & Bessi busar ;D

Good Morning!

Seeeg... sitter & käkar frukost, ska snart till jobbet. Inte bloggat något i helgen för har haft fullt upp typ, jobbat & sånt. Får summera helgen senare ;) Är sjukt hungrig. Åt bara en youghurt till kvällsmat igår eftersom jag inte var hungrig. Käkade nudlar runt 17.30-tiden liksom. Så nu blir det myycket frukost ;D

Skönt med sista jobbdagen. Sen är det slappe på Madison på Måndag. me likee... Hoppas denna jobbdagen går snabbt. Nej, hinner inte skriva mer nu.

Pusshej <3

Bekvämt
Gårdagens jobb-outfit. Skönt ;D

Sims3!!

Wiie! Sims3 kommer ut idag! Var inne på Maxi-Mellbystrands hemsida och dom har också fått in det idag! Så ska bara käka klart min frukost, sen in & köpa det ;) Haha, känner mig som värsta nörden! Men Sims är så jävla kul... och sims3 verkar sjukt grymt. Är så exalterad att jag tillome drömde om det inatt. Helt störd!

Sen när Josse kommer hem ska jag sitta & spela det, så får vi se om hon märker det ;) Haha! Värsta planeringen...

Nej, nu ska jag käka klart min frukost, sen... ni vet vad ;D
Pusshej<3
Sims3

Hur gick detta till?

Hmm... jag vaknade 14.15. Inte bra, inte bra. Trodde jag hade slutat med det här nu, men tydligen inte.

Skyller på Avnoso. Tack vare honom somnade jag 3.30 inatt! Vi satt & lekte arga leken i min bil tills klockan var 2.10!! Sen blev jag trött, men han tvingade mig leka klart det för "Det låg 2-1 till mig, så jag är trög om jag slutar eftersom jag var nära på att vinna". Inte konstigt jag vann, jag var ju trött & sur sen ;) Dessutom bet Avni sig varje gång i läppen när han var nära på att börja skratta, så då kämpade jag bara ännu mer ;D

Öhh, just det! Sen gick jag ut för jag skulle bort & kissa bakom några buskar. När jag sitter där med byxorna nere ser jag en bil komma emot mig! Bilen bara fortsätter köra närmre och närmre, vilket var jävligt stördt eftersom dom borde fattat att jag gick på toa. Så jag fick dra på mig byxorna fort som fan, hann precis när bilen kom förbi. Så ser jag att det sitter typ 2-3 mörka killar i den och glooooor som fan! Så jag får damp & glor skitsurt på dom, sen springer jag mot min bil me Avni i;

Jag: - Öhh, AVNI!! Den bilen kollade på mig när jag kissade, det var blattar i den! Och dom glodde som fan! Kommer dom tillbaka får du skälla ut dom!

Haha, fan vad sur jag var. Äckliga cp-killar! Bläää...

Nej, får ta & hoppa in i duschen strax. Känner mig lite skabbig + klockan börjar bli riktigt mycket hehe ;)
See ya later! Ciao<3

B-Saaaus
Josse skulle göra couscous me bearnaise-sås till igår. Ja, oroliga att det inte skulle finnas någon sås behövde vi ju inte vara... 1 paket x 3 påsar, 1 paket x 3 påsar & slutligen ett fett paket x 6 påsar! Vår pappa mår fan inte bra asså...

Trodde Josse tog kort på mig, så började fula mig.. insåg sen att hon bara filmade ;)

ÄckelDemokraterna

Orka att Sverigedemokraterna har skickat hem sin äckliga valbroschyr till oss. "Bevara Sverige svenskt" och vad är svenskt? Blond & blåögd? Så sjuka. Sverige blev till av att folk invandrade och bildade en befolkning. Vi växte inte upp ur marken direkt ^^

KKKHaha, Josse döpte om dom till "Nazistdemokraterna" på lappen. Passar bra tycker jag ;) Dom kanske inte är renrasiga rasister, men läser man vad dom står för måste man hålla med om att det börjar gå åt det hållet. Diskret men säkert.

Vet inte vad jag ska rösta på för bajsparti... Piratpartiet säger alla, så man kan få fortsätta ladda hem. Jaha... vad gör dom mer då? Kan ingenting om Politik ;) Men tycker inget parti verkar bra. Vet inte ens när valet är.. eller vad det handlar om. Not interested...

Nu börjar Desperate Housewifes om 20 min :) Wiiie! Me like..
Puss på er små barn!


Gay
"Jag rasist? Nejdå, jag tycker bara att man ska dra alla invandrade över en kant & slänga ut dom eftersom dom inte är lika mycket värda som oss renrasiga svenskar. Sieg he... eh, bevara Sverige Svenskt!"
Sant.

Bloglovin'

Var slappe på Madison igår. Timbuktu skulle vara gäst-DJ tydligen & jag ville sååå gärna dit! Men ingen kunde :( Så fick stanna hemma. Men men, kommer fler kvällar med Slappe. Dom brukar ju ha det en gång i veckan sen under sommaren. Så får hoppas dom har det nästa Måndag igen bara.

Träffade iallafall Louise & Eve lite. Vi satt på stranden & snackade & hade roligt hehe ;) Myycket trevligt! Får göras om snart igen...

Tänkte bara tipsa er som läser min blogg att ni kan prenumerera på den via bloglovin.se. Det är jätteenkelt! Bara klicka på ikonen, bli medlem (Du behöver bara fylla i e-post & ålder) sen är det klart! Så får du dina favoritbloggar samlade på ett & samma ställe, vilket är mycket smidigt :)

Follow Jenize

Nej, nu måste jag ut & försöka njuta av solskenet. Även om det blåser lite...
Pusshej!<3
Följ mig så blir jag glad;)

BLÄÄ!!

Varit sköna sommardagar nu! Fast idag blev jag sur, eftersom det är moln ute! Buhuuu:( Hade planerat sola, men det blåser för mycket tycker jag. Dessutom vet jag inte om jag vågar efter händelsen igår..

Jag var ute på studsmattan med Selma. Vi låg & kollade på fåglar o bara myste. Efter ett bra tag & rullande på studsmattan hoppar Selma ner och jag ställer mig upp & börjar hoppa lite på studsmattan. Helt plötsligt ser jag något krypa över studsmattan jättesnabbt.. så är det en skitfet ÄCKEL-spindel!! Den var brun-grå & hade jättefet bak. Så äääckligt! Jag fick panik & bara skrek, sen hoppade jag ner & sprang in i huset & spindelvisiterade mig själv. Usch, usch...

Så lär inte bli något hoppande på studsmattan på ett tag. Vågar knappt lägga mig på altanen heller, den kanske håller hus där också.

Moi
Jag kan få min mobil att sväva i luften :)
Wiie
Jag hoppar rundor på studsmattan, haha!
- Aaah!!
Josse flygeeeeer!
Cp-Papp
Pappa bytte kläder på min bils säten :) Svart blev det!

Linus-dag!

Var helt död i söndags efter jobbandet. Somnade i soffan.. det var ingen bra upplevelse. Jag drömde att jag vaknade & knappt kunde se eller gå för att jag var så trött. Mina ögon var helt suddiga i drömmen & jag var helt död typ. Sen vaknade jag till lite på riktigt & behövde kissa. Så fick jag för mig att jag redan var på väg mot toan ;) Sen när jag vaknat till lite mer inser jag att jag fortfarande ligger kvar i soffan. Förvirrande...

På kvällen hade jag & Linus bestämt vi skulle leka :) Men seg som han är kom han inte till skummeslöv förrän runt 23.30-tiden. Han kompis Robin var också med, så vi körde rundor lite.

Vi körde en runda till Laholm, så hittade vi en liten 14-årig tjej som satt ensam vid rödljusena. Linus frågade varför hon satt där, så sa hon att hon bråkat me sina föräldrar & att dom tyckte hon skulle gå hem (Hon bodde en ganska bra bit därifrån + klockan var typ 1) Så vi erbjöd henne skjuts.

När vi var framme gick jag med till dörren, medan mesarna L&R satt kvar i bilen (dom var nog rädda att bli uppätna). Sa till hennes mamma att vi kört hennes dotter hem & att hon borde hämtat henne istället. Vet inte riktigt vad som hänt egentligen, men tyckte det va bäst hänga me till dörren. Sen märkte man att tjejen inte ville gå in, så jag sa till henne att ta mitt nr så hon kan ringa när hon vill. Så hon fick mitt nr & jag henne, sen gav jag henne en kram:) Man måste vara snäll!

Sen drog vi hemåt. Jag hängde me Linus hem eftersom jag fortfarande va pigg & inte ville hem ;) Vi kollade på Scary Movie 3. Eller typ början av den, vi somnade ganska snabbt. Söta kattungar hade dom med där :D Sååå sötaaaa! Små bebisar...

Dagen efter vaknar jag upp av att jag känner en hundröv i huvudet. Så hör man Linus "ÅHH, Fiiiiia, du e såå fiiiin! Fia koooom, kooom Fia så söööööt du eee, hihihi Fiia!" Sen känner man hur hela sängen rör sig av att dom bökar rundor där. Så jävla jobbigt för jag var astrött.. men efter att Fia satt sig på mig några gånger vaknade jag till.

Sen åkte vi runt lite i hans Jeep dom hade :) Jättefint väder ute ju! Det var kul! Fast det fanns inte tillräckligt bensin, så vi fick ta en vanlig bil sen när jag skulle bli hemkörd. Nu får jag inte se min lilla vän förrän han tar studenten = snart. Ett stort barn :)

Ni får ursäkta bilderna, mobilkamera-kvalité.
PussPåFia
Linus kelar med sin älskade Fia ;) Långnosen, hihi! Hon såg rolig ut, fast söt.
Stolt mamma
Kattbebisarna diar på sin fina mamma.
- Ohhh!
Den här lille bebisen tyckte om när jag kliade honom på magen med fingret ;)
Wiiie
Fia lutade sig mot mig när vi åkte Jeep, så jag höll i henne så hon inte skulle flyga iväg ;)


RSS 2.0