Lyckad kväll - iallafall början av den...

Var ute i Halmstad med Eve, Elin & Louise i Lördags. Skitkul kväll... fram till slutet. Tänker inte gå in på någon detalj här, men kan ju säga att den inte riktigt slutade som jag & Louise tänkt oss iallafall. Kommer göra allt jag kan för att få reda på vem som sabbade med... någon vet säkert.

Kvällen började iallafall med att alla satt hemma hos Louise :) Sen tog vi bussen in till Halmstad. Började med att vi gick in på Asian palace och satte oss. Spenderade ungefär 2 timmar där (Utan att riktigt veta vad vi gjorde, haha!) Trevligt hade vi iallafall ;) Sen drog vi vidare till Valentine och dansade lite tills kvällen tog slut för mig & Louise. Kul så länge det varade (: Sov iallafall hos Louise, vaknade runt 11 och mådde inte så bra... huvudet dunkade sönder mig och efter ett tag kände jag även att illamåendet började komma. Somnade om och vaknade runt 14, helt utvilad :) Skönt. Louise däremot gick upp tidigare eftersom hon inte kunde somna om.

Jag åkte hem sen vid 15-tiden och spenderade resten av dagen med att slappa. Nice.



På kvällen snackade jag lite med Malin på msn, så vi bestämde att jag skulle komma över till henne (Eftersom vi båda inte har något jobb eller någon skola att komma upp i tid för) Blev en myskväll med godis & film - Sex and the city :) När filmen var slut (Runt 1-2 på natten) kom vi på att vi var så jävla sugna på baguetter, men jag hade knappt någon bensin på min bil och ingen av oss hade pengar. Så vi la oss i sängen & startade en film till - Mirrors. Men Malin somnade nästan under filmen så vi bestämde för att kolla klart resten nästa dag ;)

Båda vaknade runt 14.30 (Vi äääälskar att sova) Eftersom suget efter baguetter fortfarande satt kvar bestämde vi oss för att ta bilen till maxi o köpa baguett (Min bensin räckte iallafall dit) När vi äntligen fått vår älskade baguett och räksallad satte vi oss i sängen och kollade klart på resten av filmen. Läskig var den, men ändå inte såå överdrivet hemsk (Har ju hört så många säga att filmen Mirrors är sååå läskig) Den slutade lite skumt bara... men ska inte avslöja något ;)

Imorgon måste jag gymma!!

Kommer bilder snart med, men den här sidan håller på cp:a sig lite just nu så kan inte lägga in några...




Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0