Pinsamt + Korkat

Nu har jag varit dålig på att skriva i min blogg - igen! I'm sorry. Men har varit duktig & dissat skrivandet åt Mangax.se för att hinna med min egen blogg. Tycker det är bättre att någon som kan skriva om mode får chansen istället ;)

Tänkte på pinsamma saker som hänt i mitt liv. Som en gång när jag var hemma hos en kille, andra gången vi träffades. Vi låg & kollade film i hans säng. Plötsligt från ingenstans kommer det en rap! En mycket liten rap, men jag antog ju att han hörde, så istället för att låtsas som ingenting (Det blir ju skitfult att göra det, hallå vi är 2 personer i rummet, ganska uppenbart vem som rapat) så skrattar jag till lite typ "Hehe hrrmm.." (sorry!)

Men tydligen har han inte hört min rap, så han kollar på mig jättekonstigt, typ som "Vad skrattar du åt, cpbarn?" Han måste ju tyckt jag var helt skum, skrattar till åt ingenting. Men egentligen bättre han tyckte det än att jag var ett äckel som ligger & rapar i hans säng! Okey, såå hemskt var det väl inte, men ändå pinsamt eftersom jag knappt kände killen.

Eller som min kompis Eve gjorde en gång. Hon jobbar i en Ica-butik som kassörska. Så stod hon & skulle precis smsa sin pojkvän, hon hann skriva "Hej Babe", sen kom det plötsligt en kund så hon la ner mobilen igen. Kunden kommer fram till kassan.
Eve:  "Hej Babe!"
Kund: Kollar skitskumt på henne, vänder sig om och tittar bakom sig ifall det var menat till någon annan.
Eve: "Eh hrm, HEJHEJ!"

DET om något måste varit pinsamt ;) Eve är rolig, speciellt hennes uttalanden. Kan ge några exempel;

Jag: Jag hade en granne en gång. Han hette Knut & han hade bara ett öga, så han fick ha ett glasöga i det andra.
Eve: Jaha...kunde han se med det?
Jag: Ehh.. det var ett öga gjort av glas?
Eve: Jaa.. kan man inte se med det glasögat då?
_________

Eve: Hur kan det regna utan moln?
Jag: Det kan det inte.
Eve: Johoo, för det har det gjort en gång!

Och slutligen; Jag & Eve sitter & snackar om hur pinsamt det skulle vara ifall man fes under en sexakt.
Eve: Jag skulle bara låtsats det var han!

Söt kompis... men störd :)

Föresten, jag & Malin har kommit fram till en sak! Malin är... narcisist! (Eller hur fan det nu stavas) Hon älskar sig själv. Jättemycket. Så vi kom fram till att hon borde gifta sig med sig själv! Nu låter det som att Malin är helt jävla dum i huvudet, men det är hon inte. Malin är helt underbar! :) Bara det att hon själv vet om det också ;) Haha!

Nej, nu blev det mycket text igen. Ska försöka korta av inläggen i min blogg lite så folk pallar läsa. Som avslutning på dagens inlägg lägger jag ut lite roliga foton på Selma som jag tog i förrgår. Cp-katt.

Biter sig i rumpan
Rump-bitande Katt.
Waazzup !
Störd Katt.
Slicka kattröv
Vig katt.
Majsiboll
Pokémon-liknande Katt.

Fabolous night!

Helt underbart kul kväll igår! Lilla Malin fyllde ju 20 år, så det firades stort ;) Dagen började med att jag & Malin drog till systembolaget, eftersom hon var tvungen att inviga sin 20-årsdag med att köpa sprit så klart. Eller blev mest cider, men ändå... Mumsmums.

På kvällen hade Eve ordnat med mat & massa kul hemma hos Malin (Malin bor ensam i ett stort hus:) Jag kom senast av alla. Bad pappa köra mig dit. Jag sa Kan du köra mig till Malin sen? "Jajemen" sa han. Sen går idioten ut och startar bilen fastän jag sagt att vi ska åka sen. Efter ett tag kommer han in
Pappa: - Bilen är startad.
Jag: Men jag sa ju att vi skulle köra sen? Inte nu för bövelen! (Haha, roligt ord)
Pappa: - Jaha, jaja (Börjar gå utåt)
Jag: - Men det gör inget, jag är klar strax.

Jag fixar till det sista, packar ihop mina små saker jag ska ha med mig & går ut (Hade hela famnen full med saker) Då upptäcker jag att pappa har kört iväg! Jag börjar tänka "Han kanske bara har kört en runda runt kvarteret" så jag står & väntar nån minut. Ingen pappa. Eftersom jag är otroligt stressad & förbannad, får jag damp, går in och hämtar mina bilnycklar & kör till Malin själv (Så min bil fick sova över där).

Hemma hos Malin blev det tacos som Eve hade lagat till :) Mycket gott. (Men blev lite besviken att jag inte fick mina små minimajs som jag hade önskat, haha) Det var jag, Malin, Eve, Elin & Becki. Först delade vi på 2 flaskor vin, sen blev det cider & singstar.

Kvällen ute var riktigt lyckad (Vi åkte in till Halmstad & festade på Valentine). Speciellt för min del... och Malins ;) Eve hade skrivit "20 år" i pannan på henne, och en lapp på ryggen där det stod typ "Bjud på en shot så får du en Kyss". Kan säga att den lappen hade inverkan. Malin blev bjuden på shots heeela kvällen lång, så hon var inte lite dragen sen ;)

Jag däremot fastnade med en riktigt sexysexy liten sak halva kvällen. Tänker inte gå in på det mer, men trevligt var det. Massa dansande och sånt :) Sen bestämde sig mina kära vänner för att märka mig med sugmärken över halva halsen. Började med att Becki sög sig fast som en igel, sen hoppade de andra också på. Så gick runt som värsta fjortisen med 10 sugmärken runt halsen, jävligt pinsamt. Försökte diskret hålla för med handen så ingen skulle se.

Tänkte lägga ut lite bilder från kvällen + 2 videoklipp. Laddade upp dom på youtube så att jag skulle kunna lägga ut dom här. Men har det på privat så att ingen kan söka på det på Youtube ;)

Kvällens outfit
Louises tröj-klänning & Malins stövlar. Vad har man inte vänner till ;)
Becki, Elin, Eve & Malin vid matbordet
Sötnosarna vid matbordet :)
Födelsedagsbarnet
Födelsedagsbarnet själv, Malin
Elin
Eve sa något kul/dumt så Elin kollade på henne när jag tog kortet, haha!
Eve/Räka
Eve vid matbordet :)
Becki
Becki ler sött :)


Becki berättar om den gången hon skulle sova hos Elin, så rusade Elins mamma in i rummet förbannad & spritt språngande naken! ;) Haha
Sötnosar sjunger singstar
Sen blev det singstar. Jag var sämst av alla, så jag tyckte inte det var kul :( Haha!

Becki & Elin sjunger, Malin & Eve tar kort & jag filmar lite på mig själv ;)
3 små Barn sjunger singstar
3 söta små barn som sjunger singstar.
Sugmärken över hela mig
Underbara vänner man har. Hade 100 sugmärken när jag kom hem, haha! Ser äckligt ut ju...Blir till att gå med sjal resten av veckan.

Kattröv

Nyss kommit hem från Eve. Vi satt hemma hos henne & drack lite :) Mycket trevligt. Kom dit 22, helt plötsligt var klockan 2.30. Tiden går snabbt när man har roligt ;)

Satte mig vi datorn en stund. Käkar ägg. Det är nyttigt, det är mycket protein i det. Duktig jag är.

Hörde en massa bök-ljud från Josse rum. Brydde mig inte så mycket först, men det bara fortsatte & fortsatte. Blev lite rädd (Jag vet, jag är en mes. Är fortfarande rädd för spöken) Så smög mig sakta in. Ser pappas katt Selma stå & kämpar med locken till kattgodiset (Vilket hon lyckats få upp) Dumma, tjocka godis-beroende fettokatt. Hon är så desperat att hon tillomed lägger ner sin dyrbara katt-tid på att leta upp godis. Räcker det inte med dallret hon har under magen?

Gav henne några godisar till, sen fick det vara stopp. Gömde dom i en låda sen. Hör hon är inne där o bökar nu igen, men aldrig att hon kan få upp den lådan (Väl?) Visst, hon kan öppna dörrar, men hon är inte värsta superkatten.

Åhh, nu står det en fettokatt till här & tjatar på att jag ska följa med honom till matskålen. Vilka fetton till katter jag har asså...

Nu hörde jag en duns från sovrummet. Bäst jag går & kollar vad som händer. Ses imorrn, då är det MALINS 20-årsdag! GRATTIS TILL DIG BABE! :)

Gonatt.

Jag i min säxysäxy H&M-skjorta
Känner mig fin & nöjd efter mitt arbetssökande (Sökt jobb på Märkesbutiken i Båstad)

Sega jävel

Så lägligt. Har en vecka på mig att visa Mangax.se att jag kan blogga bra åt dom, och just denna veckan lämnar min kära pappa in vår dator på WeKu-data. Dom ska föra över våra filer från vår gamla dator till den nya vi har nu. Så vi får tillbaka den på fredag eller Måndag (Håll tummarna för fredag!!)

Så åkte och kidnappade mammas dator idag, mohaha! Men den är sjukt jobbig, Både att skriva på + den är cpseg. Man vill bara ta skiten o slänga ut den genom fönstret! Men den är fin & den funkar, så det kan jag inte göra...

Får ingen inspiration till att skriva med den här datorn. Jag bara sitter här framför den och glor... jobbigt. Får fortsätta imorrn och se om det går bättre då, för sen ska den här lilla Älsklingen hem till mammas lägenhet igen. Men jag kommer & hämtar den imorrn igen :)

Mina läppar gillar Vaseline
Nej, jag gör inte fjortistecknet... jag smörjer in mina läppar med Vaseline. Mmm...

Mangax.se

Ska få test-blogga åt en internetsida i en vecka, Mangax.se. Om dom tycker jag är duktig under den veckan jag ska få fortsätta. Låter jättekul tycker jag! Gör ju inte så mycket om dagarna, så har all tid i världen för att blogga. Ska skriva om Mode & Livsstil + lite allt möjligt. Får väl se hur det går...

Är ju inte egentligen såå mycket för att skriva om mode & kläder, men kan ju alltid ge det ett försök. Dessutom har jag ju min modegalna syrra till hjälp om jag kör fast + Jag får ju skriva om andra kul saker med. Som mitt liv till exempel, jippii! Mitt liv är ju såå underhållande ;) Nej, men det blir vad man gör det till.
And I'm gon' make it fabolous!

So wish me good luck, folks :)

Josse spexar
Snigel-syrran kan mode. (Fast här är hon inte uppklädd)

Kan Jenize skriva mode?
Kan Jenniiiize skriva mode? Maybe :)

Korkade Äckel-snusk

Vissa människor över internet är verkligen sjukt trögfattade. Speciellt alla gamla gubbar som på allvar tror dom har chans på en tjej i 15-20 årsåldern (Pedofiler med andra ord) när dom själva är 45 år och ser ut som att dom ligger på soffan 24/7 och dricker öl. Tyvärr kan jag inte kalla 45-åringar som raggar på mig för pedofiler, eftersom jag är över 18.
Men jag skiter i det, dom är pedofiler iallafall.

Som t ex en 40-årig gubbe. Han har skrivit till mig ett antal gånger nu, utan att jag svarar honom. Så nu fick jag ett mejl "Jag läser inte din blogg för du svarade inte mig häromdagen" Man bara "Nehe? Men jag har inte tänkt 40-åriga gamla gubbar ska läsa min blogg heller så låt mig vara din fuckade jävel!" Precis som om jag bryr mig om en äcklig, efterbliven gammal gubbe inte läser min blogg? Nej nej nej.

Jag svarar aldrig på mejl eller GB:n på Lunarstorm, så länge det inte är en normal tjej/kille som skriver något som intresserar mig. Sen så skriver ju 99 % av killarna till en bara för att dom tycker man ser bra ut (När dom själva look like shit) och vill "lära känna en". Nej tack, inte intresserad att lära känna en desperat kille 50 mil ifrån mig. Inte för att utseende är allt eller för att jag tror jag är snyggast i världen (Absoluuuuut inte) men ni fattar vad jag menar.

Vissa killar har verkligen ingen självinsikt... jag menar, vissa är ju såna att dom trånar bara efter typ super-modelstjejer när dom själva är världens tråkigaste människa. Vad är det liksom? Man bara; Hallå, du ska vara glad om du ens lyckas fixa en tjej överhuvudtaget. Om hon är "snygg" eller inte är ditt minsta problem. Ingen är perfekt, så man ska inte sikta för högt innan man kollat sig själv i spegeln. Men vissa killar verkar på allvar tro att dom själva är perfekta. Synd om dom.

Nu pallar jag inte snacka om tröga människor mer (Även om det är kul) För jag är hungrig, OCH snart är det Top Model :) Me liiiiiiiike veryvery much! Men innan jag drar tänkte jag ställa en fråga; Vad tycker DU om Top Model? Följer du det? och vem tycker DU isåfall ska vinna? ;)

Det var allt för mig för tillfället, ciaaao!

Hejsan alla cpbaaarn..
Jag har solglasögon på mig för att jag är osminkad och vill inte att mina ögon-ådror ska synas ;)

Jaffa grishund

Min hund låter som en gris. Hon bara "Nöff nöff!" Jag har ingen aning om varför, men hon gör såna störda ljud jätteofta. Andra normala hundar skäller eller gnyr, Jaffa grymtar. Det är nog bara för att hon har en så stor gris-hundnos :) Ser nästan ut som ett tryne... ett fint tryne. Fast den var ännu finare innan när den var helt svart, nu är den mer brun... som Louise sa, det är troligen för att hon äter så mycket bajs. Som en gris.

Hon bökar också som en gris. Tar man upp henne i sängen börjar hon genast böka rundor med sin nos i täcket och grymta en massa. Japp, någon av hennes förfäder måste ha varit en gris. Men vi älskar henne ändå, för det är grisen i Jaffa som gör henne just till... ja, Jaffa :)

- Hej jag heter Jaffa & jag är en gris
Jaffa har koll på mode bättre än dig ;)

Fjortisbarn

Asså hatar inte ni också såna jobbiga lunar-fjortisbarn som låtsas att dom har många vänner? Dom ber alla dom känner (eller har på sin msn) skicka en bild på sig själv, sen lägger som ut bilderna på sitt galleri och låtsas att dom är bästa vänner med alla dom lagt ut bilder på. Ofta lägger dom ut bilder av andra könet också, för det är coolare.


Så sjukt töntigt! Varför vill man låtsas att man har många vänner liksom? Det är väl bättre att ha riktiga vänner i verkliga livet än att se ut som att man har det över internet? Precis som om någon bryr sig, bara "Jääävlar, kolla vad många säxysäxy tjejkompisar denna killen har, han måste vara värsta tuffingen IRL, Shiiiiiiiiiiit!"

Eller så är det bara jag som är taskig. Men jag tycker inte om barn. Speciellt inte barn i 13-15 årsåldern. Dom framkallar ett Damp-beteende ur mig som får mig att vilja slänga stolar i luften. Det ännu roligare är att dom vägrar inse att dom är barn också, säger man det till dom "Du är fortfarande ett barn" Dom bara "NÄÄ JAG ÄR INGET BARN!!" Så super dom ner sig ännu mer & knullar runt med några till för att motbevisa en.

Men det finns barn jag gillar också. Som min pappas kusins dotter Saga. Hon är sååå söt! Liten, blond & helt bedårande :) O min egen syrra med så klart. Hon är 15 år men fortfarande ingen fjortis. Hon dricker & röker inte, vilket är micket duktigt. Okey, hon har ju smakat sprit, men aldrig supit sig full ute på Ekebo som andra äckliga bebisar.

Okey, kanske är lite orättvis nu. Jag har ju faktiskt också varit 14 år. Men ändå... fjortisarna nu för tiden är faktiskt värre ("Nu för tiden"? Fan vad gammal jag börjar bli!) Inte alla, men ändå.. Nu ska jag käka lite, börjar bli riktigt hungrig. Peeeeace ;)

En lite suddig bild på en lullig Jenny
Tog bild på mig själv på Malins fest. Därav suddig ;)


Rocky!!

Äntligen har dom börjat göra små animerade snuttar av Rocky :) Älskar den serien, så jävla rolig! Klockrena skämt (Oftast). Så sitter här nu & kollar på Youtube. Tyvärr suger rösterna tycker jag, passar inte in på deras stil. Men kul ändå. Här är ett ganska roligt klipp... "Kiss and Tell"


Jag dööör..

...Så bra låååt! Det dödar mig att jag inte får hem den, hade ju tänkt bränna ner lite låtar på en skiva nu. M-Å-S-T-E ladda hem den! Men det är svårt när det är svenska artister. För J-son är svensk :) Trevligt.

För er som vill lyssna (och kanske skicka den till mig) Här är den iallafall; J-Son - Pretty boy



En till låt jag gillar med J-son. Inte lika bra, men ändå..bra.
J-Son ft. Lazee & Elji - Bonjour


Natt/Morgon at Gab's

Fest hos Malin igår. Mycket trevligt, ganska mycket folk där också. Tyvärr kunde inte lilla Louise hänga med eftersom hon fortfarande kände sig dålig. Själv hade jag feber tidigare under dagen, men det hindrade inte mig ;) Efter lite alvedon kände jag mig pigg igen (men kom ihåg att man aldrig får ta alvedon tillsammans med sprit, barn!)

Vid 2 började folk droppa ut, så jag drog hem. Ringde Gaby lite, hon & Nura satt hemma hos henne och tog det lugnt. Gaby sa jag gärna fick komma dit & sova över, så det gjorde jag. Gabs föräldrar är i Kosovo just nu, så det är bara hon och hennes brorsa hemma. Gillar att sitta hemma hos Gaby, man får röka inomhus om man vill :) Jag trivs.

Gaby's uttalande är så roliga ibland. Som igår (Inatt) när vi satt i hennes vardagsrum o snackade så satt hon på golvet istället för i soffan.
Jag: "Varför sitter du på golvet?"
Gaby: "För att jag är alban."
Jag: "Varför har ni möbler då?"
Gaby: "För att alla våra gäster är ju inte albaner!"
Jag: "Haha!"
Gaby: "När jag flyttar hemifrån ska jag inte ha några möbler, och det ska vara svenneförbud!

Självklart skämtade hon (För er som inte fattade det). Man vet ju aldrig, finns trögon lite överallt.

Vid 5-tiden drog Nura hem, Gaby gick upp på övervåningen & snackade i telefon i 2 timmar, medan jag stannade kvar i vardagsrummet med hennes brorsa & hans polare och kollade film. Vid 7-tiden på morgonen kände jag att det nog var dags att gå upp & lägga mig innan jag däckar på soffan.

Vid 14-tiden drog Gaby & Nura till Halmstad eftersom Gaby skulle dansa salsa (Som vanligt:) Så jag sov vidare till 15.15, sen kom Nur och plockade upp mig & körde hem mig till mitt lilla näste igen. Me like sleepin'...

Så har inte fått så mycket gjort idag. Var hemma hos mams ikväll och käkade middag. Mammas mat är mycket bättre än pappas, han käkar bara makaroner & ärtsoppa. Så det var trevligt :) Ska nog strax bänka mig framför TV:n lite, känner för att böka ner mig bland filtar & mjukis.

Festfin :)
Fick låna en fin tröj-klänning av Louise (Vi är båda korta så vi kan ha den som klänning) Me liked it veryvery much

Nura & Gaby
Har ingen nyare bild på Gaby & Nura tillsammans, så fick bli en gammal. Nura har ljusare och kortare hår nu. Gaby ser ungefär likadan ut... fast lite mörkare hår och ännu snyggare.

Majskolv i vasken
Selma satte sig i vasken igår & bara glodde. Inte för att det har nåt med något att göra, men hon såg rolig ut tycker jag ;)

Strulat med PimPim

Klockan är 2 på natten, men kan inte sova. Ligger & hostar hela tiden bara, dessutom är jag inte trött. Pappa gav mig lite hostmedicin innan, men det hjälpte tydligen inte. Ligger och tänker på en massa saker, så tänkte skriva av mig lite...

Kom på en riktigt smaskig sak att berätta som är riktigt blogg-material ;) Har aldrig berättat detta tidigare, bara för mina vänner och så. Inte tyckt det varit så stort liksom... men hade jag gått ut med det för 2 år sen, då hade det nog blivit stort.

Vet ni vem Joachim "Pim Pim" Johansson är? (Ni sportnördar vet det) Han är en känd tennisspelare, 3:a i Sverige (Var han för 2 år sen iallafall) För att gå rakt på sak; jag har strulat med honom. Tillomed gjort mer än att strula (Fast inte haft sex) Tänker inte gå in på mer detaljer om det, that's not my style ;) Men såhär gick det till iallafall:

Det var för 2 ½ år sen, på Tennisveckan i Båstad. Jag och min kompis var där. Jag hade blivit av med min mobil under kvällen, så var på sjukt dåligt humör. Vi satt & käkade på varsin hamburgare. Plötsligt sätter sig en lång (Vääldigt lång), blond kille sig bredvid mig & börjar snacka. Jag är ganska otrevlig mot honom, så han frågar mig
"Vet du inte vem jag är?"
Jag: "Öhh nej, borde jag det?" Typ.
Han: "Känner du igen namnet Pim Pim?"
Jag: "Nej...?" (Börjar tänka på det där Tablettask-godiset)
Han: Kollar förvånat/chockat på mig.

Också börjar han förklara för mig vem han är. Att han är en känd tennisspelare som ligger 3:a i Sverige, men att han inte spelar just nu eftersom han skadat sin axel. Jag tror så klart inte helt på honom direkt, men känner ändå att jag måste fortsätta snacka med honom. Efter ett tag går vi iväg mot stranden för att leta efter min mobil (han erbjöd sig att hjälpa mig hitta den). Min kompis stannar kvar så länge med hans kompis Tom.

På vägen möter vi folk, varav några glor & några hälsar på honom. En gubbe frågar hur det är med hans axel. Jag börjar inse att han kanske är den han säger att han är (En "känd" tennisspelare) På stranden testar han ringa upp min mobil, och som tur är ligger den där vid ett par stenar. Jag blir jättejätte-glad! Sen har jag för mig att vi strular lite (Eller så var det att han försökte strula me mig då, minns inte helt)

Blablabla, för att korta av det hela lite; Vi umgås, han lyfter upp mig på varje trappa han hittar på vägen och kysser mig (Eftersom han är typ 2 meter lång, och jag bara 1.56) Vi åker hem, men Pim Pim och hans kompis Tom vill att vi ska komma till Båstad dagen efter igen (Dom lovar att fixa in oss på Pepes)

Dagen efter söker jag på Google.se, och japp, där är han. Joachim "Pim Pim" Johansson, killen som raggat på mig dagen innan. Kommer ihåg jag tyckte att han inte var min typ, men eftersom han är "kändis" så bara måste jag ju träffa honom en gång till. Dessutom vill vi ju komma in på Pepes ;) Så vi drar dit.

Tyvärr fixar dom inte in oss på Pepes (dom sa hela tiden att vi skulle vänta på att kön blev mindre, men tror dom ljög lite där) så vi drar vidare hem till deras tillfälliga boende (Inte såå glassigt som man trodde det skulle vara, men ändå). Där "strular" jag & Pim Pim lite mer. Sen träffar vi deras andra polare (En av dom försökte kyssa mig, precis som att jag var värsta horan :S Knuffade bort honom iallafall) Efter ett tag vill jag & Eve dra vidare, så dom beställer taxi & vi drar in i Båstad Centrum igen. Där säger vi hej då, och det är sista gången jag ser Pim Pim (Om man inte räknar med i tidningar & på TV därefter;)

Efter ett par veckor upptäcker jag att han är tillsammans med Jenny Kallur (Han tänder tydligen på Jenny:sar) Hade ingen aning om att han hade flickvän. Ser även att han ljugit om sin ålder. Till mig sa han att han var typ 22-23. när han egentligen var 24 år. Sånt svin...

Tänk, hade jag gått ut med det i typ Se&hör-tidningen hade det ju blivit värsta skandalen. Men även om jag hade haft bildbevis hade jag nog aldrig gjort det. För den uppmärksamheten man får då är ju knappast positiv. Hade nog blivit ganska hatad av alla Kallur-fans (Och Pim Pim-fans, fastän han är svinet) Visst, hade varit jävligt gött om man fått pengar för det (Vilket behövs!) men är inte den typen av person.

Anledningen till att jag skriver det här på min blogg är för att det var så pass längesen nu (Okey, 2 ½ år är inte såå länge kanske, men ändå) och det är en kul sak att berätta. Dessutom är det ju slut nu mellan Pim Pim & Kallur, så då spelar det ingen roll ;) Skulle detta komma ut mer offentligt är det bara rätt åt svinet (Men har ju inte hundratusentals läsare, så risken är ganska liten)

Det var mina roliga, lilla kändis-berättelse :) Jag & min kompis fick även känna på Glamour-livet mer under kvällen, men pallar inte berätta om det nu (Kortfattat; Vi blev inbjudna på en 10-miljoners lyxbåt;) Nu måste jag nog sova så jag hinner bli frisk till Malins fest imorgon.

Gonatt <3

Joachim
Här är han, Joachim Johansson, "Pim Pim"


Pappa-kväll

Bara jag & pappa hemma ikväll. Josse är hos mamma, Jaffa också. Som vanligt beter han sig lite stördt, haha! Först hörde jag honom bråka med sin katt Selma;

Pappa: NEJ, SELMA! Du har redan fått mat! Åhh! Stygga kise.

Sen satt vi och kollade på Let's dance (Nu med andra ord)

Jag frågade om han Magnus Samuelsson var Sveriges starkaste man.
Pappa: Jaa, det är han. Jag håller på honom!
Jag: Varför då?
Pappa: För att han är bonne.
Jag: Haha, ehh bara därför?
Pappa: Han är jättestark, han bara lyfter på däcken på traktorn, hihihi. Nej, jag har sett honom, han är snääll!
Jag: Haha (Går iväg)
Pappa: Nej, men han är duktig också.

Pappa gillar alla som är bönder, bara för att han själv växt upp som det.

Jag borde filma min pappa en hel dag, han beter sig jätteroligt! Fast risken finns ju att folk hade trott han är utecklingsstörd. Speciellt när han pratar med sin katt Selma, han brukar sjunga låtar, så byter han ut alla namn till Selma. Som typ "Det är efterfest på Selmas balkong!" Då blir Selma glad.

Nu ska jag fortsätta kolla på Let's dance (Fastän jag tycker det är skittråkigt). men har inget bättre för mig.

Pappa och Selma - Som det ska vara.

Riktigt kul

Tycker detta klippet är så jävla kul ;) Nyhetsuppläsaren får skrattanfall i direktsändning. Måste vara ganska pinsamt, men man fattar ju varför han skrattar. Jag själv hade dött om jag suttit där. Hahaha!


Kolla vidare på den med Martin Timell sen, den var också ganska kul ;)

Feber, AjAj

Det är syynd om mig. För jag har feber :( Eller jag har inte tagit tempen, men jag känner det. Jag har ont i hela kroppen, känner mig svag & svettas/fryser ibland. Just nu är jag svettig. Haha! Äckligt. Inte lönt jag tar tempen ens, för den visar aldrig feber fastän jag är helt säker på att jag har feber. Antingen är det fel på tempen, eller på min kropp.

Kan tänka mig det är min kropp, för den är sjukt skum. Den håller alltid på & fuckar sig med mig. Kan räkna upp några konstiga "sjukdomar" jag haft genom åren;

Mul & klövsjukan: Då tänker ni "Men är inte den dödlig?" Nej, inte på människor. Jag fick utslag över hela handflatorna & under mina fötter. Först kliade dom som fan, sen började dom göra så ont så jag kunde knappt gå. Som tur var är min doktor på Glänninge Vårdcentral (Ni som bor i närheten, han dansken) väldigt duktig, så han listade ut ganska snabbt var det var.

Cp-läppar: Jag fick blåsor över hela mina läppar. Först trodde jag det var munherpes, men doktorn sa att det var omöjligt eftersom det inte visade sådana symptom. Var nog ett av det värsta jag någonsin haft, mina läppar blev helt röda, blåsorna sprack & det sved som in i helvete. Såg för jävligt ut om man säger så också, o alla mina kompisar blev typ skiträdda för mig eftersom "dom inte ville bli smittade". Kände mig som Pumba i Lejonkungen ;) Utstött.

Men sen gav Dansken mig en salva från Apoteket, och sen dess har dom aldrig kommit tillbaka igen (dom försvann nämligen ibland, och kom senare tillbaka över en natt igen).

Halsont: Hade en gång regelbundet halsont i ett halvår. Det kunde försvinna i någon vecka, sen kom det tillbaka igen. Så höll det på i flera månader, ingen fattade vad det var. Hade väldigt hög sänka iallafall, tror jag hade en sänka på 120, doktorn sa att det är lika högt som för en person som har lunginflammation. Fick nog aldrig reda på vad det var, utan det bara försvann av sig själv efter ett tag.

Räknar man inte med dom sakerna, så är jag i princip aldrig sjuk (Peppar peppar). Blir jag väl sjuk är det antingen något konstigt & speciellt jag får, eller bara en liten förkylning som försvinner på 3 dagar. Feber får jag heller aldrig typ, då är det bara en halv grad för mycket eller något. Kan tänka mig att jag inte har alls hög feber nu heller, men måste passa på att tycka synd om mig själv när jag väl är sjuk ;)

Tycker speciellt synd om mig själv nu eftersom min kompis Malin ska ha födelsedagsfest imorgon med sin bror, vilket jag sett fram emot som fan! Men nu kan jag kanske inte gå... stackars mig :( Får nog gå & lägga mig lite nu så jag vilar upp mig till imorgon.

Grattis till lilla Malin <3<3 En sjuk haka
Malin fyller 20 år 24:e Januari :)                                         En bild på min veryvery säxy haka.

NOOOO!!

AAAH!! Upptäckte en jättehemsk sak! Mina Hasselnötter.. är jättefettiga! Jag trodde jag satt här & var hyfsat nyttig genom att äta nötter, tills jag läste på innehållsförteckningen.650 Kalorier... okey tänkte jag först, inte så farligt för en hel påse. Sen ser jag "Per 100 gram". I påsen är det 400 gram. så 4x650.. hmm, vad blir det?

Vet inte...Fick liksom IG i matte B (Det var inte jag som var dålig, det var vår lärare som stank. Och det är inte lätt att tänka samtidigt som man håller andan när man ber om hjälp) så det fick vara så. Han stank, jag fick IG. Kom ihåg att jag & Eve la en broschyr om munhygien i hans skåp en gång. På den stod det "Har din älskling dålig munhygien?" vilket vi ändrade till "Har din älskling lärare dålig munhygien?" Jaa, lite taskigt var det kanske... men han får skylla sig själv. Gasa ihjäl sina elever på det sättet, jag är glad att vi bara hade matte 2 ggr i veckan.


Iallafall, 4x650 är mycket. Det blir ju iallafall 2000 kalorier...minst. Bajs... får prioritera, äta normal mat & lägga ner nötterna, eller endast leva på nötter... hmmm.

Ska nog dra hem till min lilla räka sen en stund. Om hon har tid. Eller imorrn...  så glömmer jag bort nötterna för en stund ;)

Eves mugg
Absinth är farliga grejer ;) Ser skumt ut också. Som slajm...


Beroende

Klockan är nu 8.13 och jag är uppe. Varför är jag det? Kan inte sova, har sovit 1 timme inatt, 5.20-6.20 då det var dags att gå upp för att köra bilen till verkstaden. Sen körde pappa hem mig igen, var hemma vid 7.15 men kände mig inte tillräckligt trött för att lägga mig igen.

Gick in på Josses rum & tittade på henne lite när hon käkade frukost & gjorde sig redo inför skolan. Hon såg inte glad ut... så jag gick ut igen och satt mig vid datorn. Så nu sitter jag här och käkar mina älskade Hasselnötter. Asså jag svär, jag är beroende av dom. Jag kan inte sluta käka.

Var & handlade 2 såna nötpåsar på Svens livs igår. I förgår var jag & handlade en sån påse också. Ville ha nötterna i lösvikt egentligen, men Gena sa att jag hade käkat upp alla dom (dom var slut, hahahaha!) Pappa hade varit & köpt såna nötter i lösvikt till mig var o varannan dag så nu var dom heelt slut.

Kom ihåg en gång för några år sen när pappa bodde i sin lägenhet, så var jag & Josse där en helg. Jag hade tråkigt, så jag satt framför TV:n & käkade hasselnötter... och käkade och käkade. Efter ett tag kände jag att jag började må illa... 2 timmar senare låg jag & spydde sönder mig på toaletten. Kom ihåg pappa blev jätteorolig, så efter den händelsen har han koll så jag inte käkar för många hasselnötter ;)

Därför vägrar han köpa fler till mig nu. Men det gör inget, för jag kan handla mina nötter själv. Jag är ett stort barn :)

Mina <3
Vad är det för likhet mellan en ekorre & en blondin? - Båda gillar nötter :)


Wääh!

Vad uttråkad jag är... bara sitter här & väntar på att saker ska hända. Borde egentligen lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorrn & köra bilen till verkstaden. Men kommer ändå inte kunna somna.

Så sitter & ritar på paint. Längesen jag gjorde det. Det är kul, haha! Ska lägga ut mitt konstverk här sen när det är klart... Längtar till helgen iallafall. Lördag = Malin & hennes brorsa ska ha födelsedagsfest. Micket trevligt :)

Nuu är jag klar med min gubbe på Paint! Haha, det tog 100 år fan... men nu är den klar och nu är jag trött så nu blir det läggdags.

SäxiSäxi
Lite tönt-varning på att ägna kvällen åt att sitta & rita på Panit, haha! Men vad ska man göra ;)

SovaSovaSova

Det är nog det jag är bäst på. Att sova. Eller iallafall på morgonen/förmiddagen/resten av dagen... somnade runt 3.30 igår, vaknade 15.40 idag!! Förstår inte ens hur det gått till... minns att jag vaknade till någon gång imorse (kändes som klockan var typ 10) och rättade till mitt täcke. Sen somnade jag om.

Vaknade av att dörren smälldes igen, så då tittade jag på klockan. När jag såg hur mycket den var bokstavligen flög jag upp ur sängen & möttes av Josse som nyss kom hem från skolan. Jag bara "Eh, jag vaknade nyss!" Hon bara tittade på mig typ "Jaha? Idiot!"

Kan ju faktiskt inte hjälpa att jag vaknar så sent när ingen väcker mig... tycker jag. O sååå länge brukar jag iallafall inte sova, inte nu för tiden (För det mesta) utan brukar komma upp vid 13 iallafall. Hmm... och imorrn ska jag upp kl 6 eftersom vi ska köra min lilla bil till verkstaden:( Han är inte sönder, bara några saker som skulle fixas. Jobbigt.

Nu är det bara 3 timmar kvar till Top Model börjar :) Wiie!

Musse Pigg
Lägger ut en ful, osminkad & för ljus bild på mig själv med en
läkerol på näsan.

Lördagkväll

Var ute med Malin i Halmstad i Lördags. Micket trevligt, tyvärr hade Malin lovat sina föräldrar att hon skulle hämta dom så hon fick vara nykter. Var först på Asian palace en stund & tog en drink, Malin drack Redbull :) Haha, skämde ut mig. Gick fram och beställde, sen när jag fått drinkarna gick jag & satte mig. Efter ett par sekunder kommer bartendern fram "Du betalade inte?" Så jävla pinsamt asså, jag hade glömt betala. Är glad att ingen hörde ;) Så jag betalade, vi drack upp, Eve kom och så drog vi vidare till B&B.

Där sprang jag på toa ett antal gånger (Min blåsa är sjuk i huvudet, den älskar att tömma sig!) Sen tvingade Eve mig att låta bartendern spruta röd-orange-rosa färg i mitt hår. Jag bara "Nej, neej jag ska jobba imorrn!" Men Eve är mycket starkare än mig så hon tryckte fram mig mot disken & lät mig sprayas. Men det blev fint :) Jag kände mig som ett barn på nytt! Vid 1.30-tiden ringde Malins föräldrar och ville hem. Tråkigt, men det var kul så länge det varade!

Min syrra är sjuk. Jag lånade av hennes parfym idag (När hon var i skolan) Nu när hon gick in på sitt rum, ställde hon sig vid hyllan där parfymerna står, kisade med ögonen så där tjur-gubbsaktigt och sa "Någon har rört här! Dom står inte likadant, du har tagit av dom!" Jag bara "Ehh... du är utvecklingsstörd. "Hon är sån riktigt pedant, måste ha allt helt städat & perfekt.

Nu ska vi dra & handla mat. Något nyttigt får det bli ikväll... sen ska jag hem till Louiiise! Ska övertala henne att käka muskot med mig (Haha, nej det ska jag inte..)

Jag & Malin
Toaletten är en bra plats att ta kort på för oss tjejer.
On the toalett
Upptagna av att ta kort, jag är liten som vanligt.

Mohahaha

Har varit hos polisen nu & anmält den jäveln som hackar sin in & raderar min bilddagbok gång på gång. Känns bra. Poliskvinnan jag snackade med hade själv en son som hade varit med om något liknande, så känns som att hon kommer gå vidare en bit med det iallafall.

Bilddagboken skrev till mig att dom kan lämna ut IP-adressen till den som gjort det till polisen, så bara polisen tar sig tid & hjälper mig så kommer jag få tag på personen ;) Mohaha!

Hinner inte skriva mer nu, hade planerat att gå ut & gå en runda innan det mörknar. Har nog blivit fetare under veckan, så det är dags att göra någonting åt det!

Roliga Varor

Gick runt i affären och frontade idag. Fanns inte så mycket annat att göra. Läste på lite olika varor, står ganska kul saker på vissa. Som på Våtservetterna till exempel "Parfymfria våtservetter att torka sjärten med" Det tyckte jag lät jättekul, hahaha! "Att torka sjärten med", Jahaa, jag som alltid använt dom att torka bort sminket i ansiktet med. Men då vet jag nu att dom även kan användas i "sjärten" :)

Eller som det stod på en sån Klädrulle (Sån man rullar på kläderna så att hår & ludd försvinner) "Kan användas till; Gardiner, Soffor, kläder, katter, mattor". Stackars katt att få all sin päls klistrad på en sån rulle (Låter som dom menar att man ska använda den katten, och inte att få bort katthår med) Eller så menar dom det.

Nej, nu måste jag äta middag :) Byebye

Spionkatten
Selma hade inte blivit glad om jag dragit en klädrulle över ryggen på henne.

Palla att folk...

..Snor ens bilder! Är medlem på Nattstad, Kittikat heter jag där. Höll på att kolla runt lite där igår, när jag helt plötsligt ser MITT ansikte i någon killes GB. Först kopplade jag inte, utan tänkte "Hmm när har jag skrivit detta?" Sen ser jag på nicknamnet, "LinaPlina" står det. Jag går in på henne & ser att denna personen har lagt ut en massa bilder på MIG på sin sida, och kallar sig för "Lina Erlandsson". Creepy.

Antingen är det någon som bara skulle göra en fakesida, och snodde någons (mina) bilder på måfå. Eller så är det någon som gör det för att jävlas med mig. Vad det än är, så blir det synd om den personen. Försöker få tag i IP-numret, men funkar det inte kommer jag anmäla. Palla att den personen har massa snodda bilder av mig på sin dator :S

Klart det är sånt man får räkna med när man lägger ut bilder på sig själv på internet, men ändå. Många sidor har ju så att man inte ska kunna kopiera andras bilder. Sen tänker man ändå att ingen är väl så jävla störd så att man snor någon annans bilder & låtsas att det är en själv? Men iofs, finns störda människor överallt.

En gång hände det att en man addade mig på msn och undrade om det var jag som var medlem på "Klubb6.se" Jag bara "Öh, vad är det?" (Man hör ju ganska bra på namnet vad det är) Snygg visningsbild hade han också om ni fattar vad jag menar (Not!) Tydligen var det någon som hade blivit medlem där och sen suttit & gett ut min msn till kåta äckel. Sånt är också väldigt trevligt...

Jaja, har skrivit lite halvt hotfullt till denne personen att om han/hon inte tar bort mina bilder på en gång blir det polisanmälan (Blir nog det i vilket fall som helst)


På den här sidan heter jag tydligen "Lina Erlandsson", är 18 år och bor i Helsingborg. Jaha, trevligt. En tönt verkar jag vara också...

My Precious :(

Nu måste jag vinna tävlingen på sexyme.se. Varför? Jo, för att min älskade men slitna MP3 har gått & avlidit :( Och jag har inte råd med en ny (Nöjer mig med en billig, men säljs ju bara dyra MP3:er/iPoder överallt!) Priset för den som ligger etta den 1:e Mars vinner en iPod.

Jag behöver lite tur i mitt liv, så snälla rösta på mig; http://www.sexyme.se/?page=profile&id=92 (Förlåt, nu gör jag reklam igen, men jag behöver verkligen den där iPoden!) Klicka till vänster på [Bilder] så är det bara att rösta mellan 1-5.

Haha, skämde ut mig lite idag (Var ju inte riktigt mig själv på grund av den jävla muskotnöten jag & Eve förtärde igår). Skulle in och köpa en Webcam i Laholm på nån sån teknikaffär. Gick in, slöddrade fram vad jag ville ha (Ja, det var krångligt att snacka), började babbla om att jag letat efter MP3 på Maxi först (Intressant) Sen när jag betalat & fått kassen, börjar jag gå ut, vänder mig om igen (För började undra om han lagt ner kvittot), vänder tillbaka och går nästan in i dörren. Helt snurrig asså... 

Hoppas den här skiten är borta till imorrn, känner mig helt efterbliven asså. Kan ju inte sitta en efterbliven kassörska i kassan imorrn...

Avni Mafiozo, Jag sleden (Nyss badat)
Lägger ut en gammal bild på mig & Avni, som vi tog med Eves digitalkamera ;) Sjukt sleden på den här bilden som ni ser, hahaha! Har tillomed kvar min piercing på den här bilden!

Hög på Muskotnöt?

Antar de flesta redan hört det här om att man kan bli hög på Muskotnöt? Man river ner 3 nötter i lite fil, käkar, sen går man & snackar med brevlådor i några dagar (Hallucinerar med andra ord). Dum som jag är ville jag ju självklart se om detta var sant (Jag menar, muskotnötter säljs i vanliga mataffärer så att såå farligt kan det ju inte vara)

Visserligen står det på förpackningen att det i stora doser är farligt för hälsan, men 3 nötter är väl ingen stor dos? Iallafall, vad jag vill komma fram till är att testa INTE det! Allt man kan läsa om det på internet (att bieffekterna är så stora att man aldrig kommer göra om det igen) är sant.

MuskotnötterTestade det med Eve igår. Vi tog varsitt glas med kräm, sen öste vi på som fan med malen muskotnöt. Gott? Nej, det smakade piss. Iallafall, efter att ha svept ett glas med kräm/muskot & ett med Nyponsoppa/muskot satte vi oss för att invänta "ruset". Inget hände. Visserligen kände vi oss lite tunga i bakhuvudet, men inget mer. Runt 1-tiden gick jag hem.

Vaknar klockan 9 på morgonen och känner att jag är snurrig. Obehagligt, så jag somnar om igen. Vaknar 12 och känner att ögonen är jättetunga, väldigt svåra att hålla öppet. När jag reser mig upp känns det fortfarande lite snurrigt, men inte så farligt.

Nu är klockan 14.34, jag är fortfarande snurrig. Snackade med Louise i telefon innan, kändes som när man är full & får svårt att prata. Kände att jag fick anstränga mig för att inte slöddra. Jobbigt. Anledningen till att jag är det idag, är för att käkar man muskotnöt, kan det ta upp till 10 timmar innan det börjar verka. Kul! Så ikväll lär jag inte må så bra... fan asså.

Ska jobba imorrn med. Såå korkat! Är rädd att jag ska vara ännu snurrigare då. Eftersom jag & Eve läste om bieffekterna på internet EFTER att vi intagit muskot, fattade vi inte hur korkat det är. För det första;

- Ruset man får är inte speciellt stort, ungefär som ett lätt marijuana-rus.
- Bieffekterna är huvudvärk, försämrad motorik, blindhet (Svårt att öppna ögonen), Värk i kroppen, svaghet, och i värsta fall döden (Men då måste man nog inta en jävla massa...väl?)
- "Bakfyllan" kan sitta i en vecka efteråt (så ska man ha kul med muskot får man se till att ta 1 vecka ledigt)
- Varken värk-tabletter eller mat hjälper mot den hemska "bakfyllan".

Så, sammanfattning = Det är inte värt det!

Nu har vi ju tur eftersom vi intog muskoten med kräm, och inte fil. Läste nämligen att det är filen som frigör de "narkotiska" ämnena ur muskoten = hade vi tagit med fil hade vi nog inte kommit ur sängen idag. Så nu är det bara att sitta & hoppas på att skiten ska försvinna ur en...



Åhh, minns ni den här gamla låten föresten? Systrarna Graaf - You got what I want. Fett braaa! Allvarligt. den är skitbra ju... o dom är så söta! När jag sökte på den väntade jag mig värsta bimbo-videon, men den här är ju bara gullig tycker jag ;)


Sjukt bra Låt!

Äntligen hittat titeln till en av mina nya favoritlåtar (Hittade den på Gabys skiva, men den skivan e sleden så man kan inte se vad låtarna heter) JätteJätte-bra låt!

Sen är videon inte den bästa direkt... han ser ganska töntig ut han som sjunger. Lite halv-gay sådär ;)


SexyMe.se

Haha, har blivit medlem på en ny sida (Jaa, sån nörd är jag, jag vet!) www.sexyme.se heter den. Ungefär lika löjligt som Snyggast.se, fast ändå liiite bättre... för man kan vinna priser :) Ganska sjukt att vinna priser på sitt utseende, men så är det iallafall. Redan nu fattar man ju att på tjejernas sida kommer någon skitsmal 14-åring med upptryckta superbröst & putande läppar att vinna... tyvärr är det ju så.

Därför tänker jag inte vara sämre, jag tänker lägga ut en fin bild, jag kommer le (Inte puta med läpparna!) & jag kommer att vara 20 år (Fyller det den 21:e Februari = snart), inte 14. Så det så :) Lägger jag ut en helt normal, "tråkig" bild på mig själv med lite smink, halshög tröja & platt hår kommer jag inte vinna... och jag vill vinna!! Så nu vet ni det, jag är ingen dum bimbo, jag ser kanske bara ut som en på några av mina bilder. (Okey, det där lät dumt)

Så ni som vill vara snälla & låta mig vinna, rösta på mig --> http://www.sexyme.se/?uid=92&img=299 --> Klicka på [Mina Bilder] till vänster om du vill rösta på mina andra bilder också. Rösta mellan 1-5 :) TackTackTack, nu ska jag inte göra mer reklam för mig själv om det.

Jag

Sims 2, me liike

Louise sov över här inatt :) Vi hade mys-fett-kväll med skräckfilm, pizza & popcorn/chips. Mycket trevligt! Men lär ta 100 år innan man blir av med det fettet (+ allting annat som fanns runt magen från början) Men Eve har sagt jag får låna hennes magtränare som funkar jättebra. 

Vi satt uppe till ända 5.15. Först snackade vi med folk på msn & kollade på kul filmer på Youtube, sen spelade vi Sims! Sims är sjukt kul ibland, o fastnar man väl så går det knappt slita sig ifrån det. Min sims-gubbe är jättesexig ;) Kommer fan kollapsa när Sims 3 kommer ut, jag kommer ligga utanför Maxi tidigt på morgonen när dom öppnar och rusa in för att se till att jag är den första som köper det! Sen kommer jag sitta framför datorn 24/7, och när någon närmar sig datorn kommer jag få damp och slänga saker omkring mig för att ingen ska våga närma sig mitt datorspel igen.

Nej, det kommer jag inte göra... men finns ju såna cpbarn som blir helt knäppa av dataspel. Dom borde ha stryk. Blir mitt barn ett sånt fetto som spelar Warcraft dygnget runt & lever på enbart energidrycker & chips, tro mig, det kommer bli synd om den ungen. Jag kommer binda fast den bakom bilen, sen tänker jag tvinga den springa efter när jag kör.

Men finns nog ingen risk till det, för mina barn kommer inte hålla på med sånt :) Dom kommer bli smala & söta... Nej, usch vilken hemsk människa jag är. Så får man inte säga om barn... tror nog inte jag ska skaffa barn överhuvudtaget. För deras skull... och min egen.

Tror jag ska sätta mig & spela lite Sims nu bara för det... blev så sugen..
Kitty posar
Min säxy-säxy simsgubbe ;)

Apropå damp, kolla den här videon. Detta är damp på hög nivå (De flesta har nog redan sett den)

 

Top Model 11

Wiie, en ny säsong av Top model har äntligen startat! Kom ihåg när jag var yngre, jag haaatade top model! Tyckte bara det handlade om ytlighet... iofs gör det gör det, det är ju det som är huvudtemat; att man ska se ut som en model. Det är ju först o främst därför man går vidare. Men nu när jag har följt det i några år märker jag att det handlar om så mycket mer, om att den som vinner även ska vara en förebild.

Men sitter ändå ofta & stör mig på alla olika personer som är med där. Det ska alltid vara någon riktigt bitchig som kommer med, någon som ger sig på de svagaste i gänget & som snackar skit bakom ryggen på folk. Då är det jobbigt att kolla på det, för jag blir så suuuur hahaha ;)

Har redan upptäckt en jag hatar riktigt mycket i denna säsongen, och det är en 19-årig, barbieliknande tjej som heter Clark. Först tycker man hon är jättesöt, men sen när hon öppnar käften... asså, man vill bara sätta sig på ett flyg till USA och smälla sönder henne. Hon är helt störd, det första hon gjorde när alla modellerna kom till huset, var att börja snacka skit om de som enligt henne var "konstiga". Som tur är lär hon inte stanna länge där, för hon sög på plåtningen dom hade... ;)

Finns en tjej/kille med där också som heter Isis. Hon föddes som man, men är nu kvinna. Hon ser väldigt mycket ut som en kvinna med, så man tänker inte på det. Men självklart är det en massa tjejer där som har problem med det. Förstår inte grejen, hon ÄR en kvinna, hon har VARIT en man. Hon ska snart operera om sig till kvinna med, men ser redan ut som och beter sig som en. Så varför bry sig? Hon får väl göra vad hon vill med sitt liv, hon vill bli modell & ser ut som en också, förstår inte varför det alltid är folk som ska bry sig så jävla mycket & måste snacka skit.

Kolla, jag blir helt upprörd av Top Model, hahaha! Sån tönt jag är... längtar redan tills nästa avsnitt :) (Har redan sett lite bilder från nästa avsnitt, ser ut som att dom är på en båt & tar kort då)

Top model 11

Ond dotter

.. Är jag. Min pappa har blivit förkyld, riktigt förkyld. Och ni vet ju hur "dåååligt" män mår när dom blir förkylda. Stackars små klenisar...

Iallafall, hans röst är jättejobbig. Den har blivit sjukt hes, så det gör riktigt ont i öronen på en när han försöker snacka. Så jag sa det till honom att hans röst skär i öronen, så han slutade prata.

Efter ett tag hör man den jobbiga rösten från vardagsrummet "Förlåt förlåt, jag måste bara fråga, förlåt, men hur startar man detta (Håller upp ett videoband) Förlåt, förlåt!" Snacka om att jag hade inverkan på honom ;) Stackars pappa.... jag är en ond dotter. Hmm, borde nog sluta kalla honom bögis med, annars kanske han får för sig att han är det på riktigt...

Pappa är finklädd :)


Roliga Lunarmail

Klockan är just nu 02:11, och jag sitter fortfarande uppe :) Alla är vakna, pappa sitter & tittar på Blondie på TV:n, medan jag & min syrra fördriver tiden med att läsa igenom alla mina lunarmejl. Riktigt underhållande får jag säga, så mycket skumt folk som skriver till en. Man garvar ihjäl sig åt vissa mejl asså. Ska lägga ut några av de roligaste här så ni också får ta del av dom (Men skriver ju självklart inte vem som skickat det till mig, det skulle vara elakt)

Här har vi ett av en kille som är 21, har typ en bild på sig själv där han försöker se ut som en gangster:

"Hej sötis!
Var precis förbi din sida och gillade vad jag såg ..
Jag heter -----, Bor i Malmö och är 21 år.
Tog studenten från Heleneholmskolan i somras.
Jag Spelar trummor och skriver ibland lite dikter och texter.
Det här var nått litet
jag skrev för ett tag sen säg gärna vad du tycker.

Sitter ute i vinden och väntar efter någon.
Någon som kan komma och värma mig.
Någon som viskar mitt namn i kylan,
tar min hand
och lyfter den mot en varm kind.
Kallt regn faller ner på ditt ansikte
men ändå är du där.
Min hand är i din

Har du någon msn jag kan få? själv finns jag på
[email protected] 
annars får du ha ett underbart liv önskar dig all lycka Kram ----"

Här har vi en 27-åring som försöker vara cool...

"Halloj
Tjena mors! Jakob här. Wazzup?
"

Här är en som försöker se lationo-grym ut med solglasögon, 30 år

"Hej!
Vad du är grymt vacker!!!
*skickar över ett dussin röda rosor*
Får man kanske lov och bjuda på middag någon kväl??
Kram M"

Jovisst, jag har ingen aning om vem du är men självklart får du göra det
(Pucko!)

Här från en 25-åring

"hej
lockar jag dig?"

Va?

Här från en 23-årig skum sak:


"neee du. Me d utseendet kan man bara inte låta dej va, haha


Tkr du ser helläcker ut o verkar jättehäftig. Jag som tkr d e J---- 22 som bor o jobbar på farsans hästgård utanför eskilstuna där vi föder upp o tränar travhästar. Kan man kanske möjligen ev få din msn så addar jag dej direkt. Jag har bild på mej där /Kram J----

D va väl snällt skrivet? Så snällt att jag får din msn?"

Vem har bett dig att berätta om halva ditt liv? Det var inte snällt, ge mig tillbaka de sekunder av mitt liv det tog för mig att läsa det mejlet!

Från en 20-åring

"
Wow vilka tuttar du har kan man få veta hur stora dom är baby raawr"

Asså... jag har inte ens någon kommentar till det där.

Från 23-årig kille (Med typ golfkläder)

"Jag snurrade runt lite här inne och hamnade helt plötsligt hos dig!
Nu har jag snokat runt lite och fram till att du verkar intressant
Himla söt för den delen också =)

Är allt bra med dig idag? Vad pysslar du med när du inte hänger här inne?

Trötta hälsningar (ska snart sova) H----!"

Hahahaha, så gulligt! Faktiskt :) Men Nejtack.

Här från en riktigt cp 27-åring

hej sötnos
tänkte vi skulle gå på dejt en kväll för o se var vihamnar efteråt..hör av dig puss på kinden

Jag (svarade faktiskt på detta mejlet för det var så cp):
Eh, nejtack. 

Säg till om du går ut nästa helg så kan vi mötas på dansgolvet..kiss baby
 

Jomenvisst. Jag är inte född igår...


Orkar inte lägga ut fler nu. Men erkänn att det är ganska underhållande att läsa ;) Vissa blir riktigt besatta med, om man typ inte svarar skriver dom igen "Varför svarar du inte??? Ge mig din msn!!" Creepy.

Nej, nu är det dags att nanna ;) Klockan är snart 3.. Gonatt!

Let it rock

Fetaste låten just nu enligt mig; Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - Let it rock
Den är bäst i slutet när Lil Wayne sjunger tycker jag ;)

Enjoy!


Shopping

Varit i Halmstad idag med Louise :) Köpte mig lite underkläder, smycken & en söt tröja. Stackars Louise däremot fick inte köpt något mer än ett sött litet diadem. Hon ville ha en tröja, men hittade ingen. Så är det alltid, när man bestämt sig för att man ska köpa en sak, hittar man den aldrig. När man däremot inte har bestämt sig för att köpa något, hittar man en massa. Fick verkligen hålla mig idag för att inte handla upp alla mina pengar.

När jag kom hem stod Pappa & Josse o lagade mat :) Tortillas! Gott. Pappa hade sin rockmusik på hög volym, men lät honom lyssna lite för att vara snäll. Han erkände även att han är "efterbliven", när Josse var vid stereon sa han;

Pappa: Du får sänka musiken om du vill, Jenny.
Josse: Jag heter Josefin...
Pappa: Jaa, men det är inte lätt se skillnad på er, ni är så lika! (Min syrra är mörkblond, jag e vitblond, min syrra är lång & smal, jag e kort & knubbig)
Jag: Du är Efterbliven!!
Pappa: Jaa, men jag är snäll!

Haha, störd.

Usch, jag har hicka nu. Så otroligt irriterande. Ska försöka hålla andan...1,2,3,4,5....

Funkade inte. Typiskt. Aja, ska gå & ringa min räka nu & se om hon vill dra till Mc Donalds & ta en kaffe med mig :) Ciao!

Nyköpt :)
Köpte; BH, Trosor, Tröja, Guldkedja & blingbling-ring ;)

Suparkväll at Nura's (För min del)

Faan, jag suger ju på att blogga! O jag som precis hade börjat få upp min statistik över läsare (Liite iallafall) Sorry.. jag ska försöka bli bättre. Men det är så jobbigt, för varje dag händer det saker, sen pallar man inte skriva om det 2-3 dagar senare för då har man glömt hälften. Men men...

Tittade på Gaby när hon tränade salsa med sin salsatränare Orlando i Lördags (Han har vunnit SM i salsa:) Louise hängde med, så körde vi Gaby till Helsingborg eftersom det är där hon tränar. Kul att titta på, Gab är sjukt duktig fastän hon bara tränat i några veckor. Här är lite jag spelade in, tyvärr fick jag inte med det grymmaste som dom gjorde i början, men ändå ;) Föresten, You Tube sabbade kvalitén totalt på videon så den är lite suddig.



På kvällen drog jag & Louise hem till Nura. Hon ville vi skulle komma dit & supa, eftersom hon hade varit i Tyskland och köpt hem en massa sprit. Jag är inte den som tackar nej till gratis sprit, så vi drog dit. Gab & Stephanie var också där :) Slutade istället med att jag var den enda som söp (Gabbe & Nura drack inget, Steph drack typ 1 cider & Louise drack 2) Det var inte kul, för varje gång jag ville säga något fick man höra "Håll käften Jenny, du är full!" (Nej, såå full var jag inte, helt ärligt) 

"Tidigt" på morgonen vaknar man av jobbiga röster;
Gaby: Ditt tak är fint.
Nura: Pah taket, du menar golvet!
Gaby: Nej, jag menar ditt tak.
Nura: Varför då?
Gaby: Det är så... rakt.
 
Sen var det omöjligt att somna om, för då satte Nura igång turk-musik på högsta volym. Lyckades nästan somna om en gång, men då vaknar jag igen av att en Gaby sitter & hoppar på mig. Retards, nästa gång jag sover med dom tänker jag ställa min klocka på kl 5, gå upp & hoppa på dom, sen somna om igen.

Louise & Nura
Nura blir arg för att jag tänker ta kort (Eftersom alla är sledna) så hon försöker stoppa mig (Det är därför det ser ut som hon gör värsta Hitler-hälsningen)

RSS 2.0