Schteeek

Idag kom jag upp i tid eftersom jag skulle me Louise till skolan & tömma sitt skåp. Kl 12 skulle vi köra, men sen ringde Louise & meddelade att Nura som skulle med tyckte vi skulle köra 13. Så jag la mig & solade lite. Runt 12.20 ringer Louise o frågar om vi kan åka kvart i. Det hann jag inte eftersom jag räknat med att vi skulle dra 13. Sen ringer Louise igen vid tjugo i & säger att vi måste dra nu eftersom Nura hade bråttom ;) Veliga jävla människa. Men jag körde fem i ett ändå. Mohaha!

Kändes som det var typ igår man gick i skolan, hehe. Allt var likt :) Fast saknar inte det så mycket. Jag saknar umgänget, som fan... och studiebidraget! Men inte skolan. Var inte så jätteduktig, eller engagerad i skolan så pallade inte. Iallafall, tomt var det i skolan, alla slutade tidigt så där var inget kul. Så när Louise tömt skåpet (Vilket gick sjukt snabbt, haha) drog vi hem igen.

Vi tänkte dra till stranden, men Nura var tvungen dra hem och fixa me huset och Louise skulle till veterinären me sin bebishund Chanel. Så jag åkte hem & la mig på studsmattan o solade. Niice :) Märker man fått liiite färg iallafall!

Imorrn blir det jobba mellan 11-17. Seegt, men bra med pengarna $$ Sen när jag kommer hem blir det att rusa in i duschen, sen fixa sig inför utgång :) Valborg ju! Wiie!

Ska dra ut i solen nu igen. see ya later maybe ;)
Ciiao!

Majsis
Selma var med mig en liten stund & solade. Brun blev hon:)
Pysis
Sen kom Pysen & ville ligga däruppe. Eller kolla ut på sitt revir..
Schteeeek
Pysen tog ett kort på mig när jag solade ;) Sexigt!
Stolt katt
"Ahh... cool jag är. Ser ut över mitt revir. Respekt!"
Blondiie

Grillkwäll

Nura & hennes mamma o syrra har flyttat ifrån sin lägenhet till ett hus. Så igår Invigde jag, Louise & Nura deras trädgård (Och grill) genom att grilla lite. Trevligt trevligt :) Vi grillade kycklingspett & champinjoner. Me like champinjoner.

Sen skulle det komma några killar till så Nura fick köra hem & hämta lite mer mat. Medan hon gjorde det satt jag & Louise o roade oss genom att kasta äcklig sallad i en buske precis bredvid (Louise hade inte sköljt salladen, så det smakade jord) Maten fastnade fint, så det såg ut som en Julgran :) Lättroade, japp! Sen kom vi på att Nura kanske skulle bli lite sur, så vi (Eller Louise rättare sagt) kom på en historia om att det inte var vi som kastat, utan fåglar som kommit och tagit våran mat, sen när vi jagade iväg dom tappade de maten i busken. Nura trodde inte oss ;)

Sen kom killarna. Nästan hela tiden dom var där snackade dom om bilar. Intressant ;) Sen drog dom blondinskämt. Jag & Louise låtsades att vi förstod dom. Skrattade med & så.

Runt 23.15-tiden började det bli lite kyligt, så jag & Louise bestämde oss för att köra hemåt. Skönt att det e så varmt ute nu så man kan sitta ut länge & så. Myysigt!

Grillmästarna
Nura & Louise försöker komma på hur man sätter ihop grillen...
Tänt var det här!
Vi lyckades få tänt grillen iallafall :) Mycket eld.
Maaat!
Massa mat. Champinjonerna fick också vara med ;)

Tisdags-tråk

Idag är det Tisdag & trååååkigt! Men fint väder e det ute, så ska nog sola lite. Tyvärr gömmer sig solen bakom molnen nästan hela tiden så undrar om det är lönt. But I have to ;) 20 grader idag igen. Me like!

På torsdag är det Madison :) Längtar! Synd att Louise inte är 18 är bara. Det är 16/18 årsgräns, och 16-årsdiscot vill jag helst inte vara på. Absolut inte. Men Louise sa att det brukar vara öppet så hon också kan vara i baren, men hon får inte köpa något. Hmm, tror inte riktigt det är så... men kan hoppas!

Louise & Nura var här hemma igårkväll föresten. Vi kollade på Ballar av stål, så jävla kul ;) Love it. Vi satt & snackade om madison. Om vad man ska ha på sig... alltid lika svårt att bestämma sånt. Hade jag inte slösat upp mina pengar hade jag fan köpt något nytt, men det går ju inte :/ Bajsigt.

JAJA, nu ska jag käka klart min frukost sen blir det ut i solskenet & fixa lite solbränna. Wiie :)

PUSS!

Glad min
En glad Jenny från i Lördags innan utgång!

SOMMAR!

Är det nu! Japp, idag är det sommar! 23 grader i skuggan, mee liike :D Legat & solat ute på altanen. Så jävla skönt... trodde jag skulle dö av värmeslag ett tag. Hoppas det blir lika varmt imorrn, ska försöka komma upp mer i tid då så jag kan sola längre.

Jaffa var stygg vovve idag igen. Josse, det lilla cpbarnet, hade glömt koppla henne i sin utomhussele. Så under de få minuter vi var inomhus hade hon tagit till flykten. Bad dog!! Straffet blev att jag jagade henne med min vattenflaska (Vet inte om det var ett bra straff, för hundar gillar vatten under heta sommardagar) men hon vovvade på mig så hon verkade inte gilla det ;) 

Nej, nu tjatar sis på mig att jag ska laga mat. Pappa är lagledare för ett litet fotbollslag, så han kommer vara borta till typ 22 ikväll. Så nu blir det laga lite mat, sen gymmet. Sen kanske jag & Louise hittar på något. Kul kul :)

Återkommer senare kanske, Pusshej!

Bad-dog & me
I like my daawg!
Myyys
And bad daawg like mammis :)

Lördag me Nur&Louie

I lördags var jag sugen på att dra ut en sväng i Halmstad, men det blev inget med det. Så hängde på mina babes Nura & Louise till en fest i Solbacken. När vi kom dit möttes vi av en massa gamla bilar och upptäckte att det var "Rockabilly-tema". Inte riktigt vår stil...

Fett mycket folk var där, så vi gick in i högen och kollade lite. Inte en enda person man kände igen, fastän det var hur många som helst där! Så vi vandrade ner mot bilen igen ;) Fick höra att det var fest i Tjärby typ, haha! Några Louise kände var där så vi fortsatte vår färd ditåt.

Väl framme får jag reda på av Nura att tjejen som äger huset är en tjej jag slagits me en gång på Madison (Vi kan kalla henne S). Fast för mycket längesen, så inget som spelar någon roll nu. Men ändå, kändes lite dumt komma till hennes hus. Nura ogillade tjejen, så jag & Louise gick in först. Hon var jättetrevlig och sa att vi gärna fick komma in, så jag & Louise gick in & kollade runt. Stort & fint var det!

När jag & Louise är på väg ut möter vi 2 småtjejer. Dom börjar hålla på "Ehh, vilka är det, vilka fan är ni??" Skitotrevliga! Känner hur jag börjar koka inuti, men kan ju inte starta bråk i S hus så vi går ut. Louise berättar för S om hur otrevliga hennes "vänner" var mot oss. Så hon ringer dom och ber dom komma ut ;)

Vi står & bråkar me dom ett tag. Det roliga var att mitt under jiddrandet spiller ena småtjejen ut sin drink i knäet ;) Haha! Ganska kul. Till slut ber den ena av dom om ursäkt, så jag säger att det är lugnt. Men den andre fortsätter kaxa och drar in. Men när vi sen kommer in ber båda om ursäkt (igen). Så det ordnade upp sig :) Ber en person om ursäkt och man märker dom menar det, så ska man godta det tycker jag.

Så kvällen fortsätter lugnt. Jag & Nura spelade biljard och jag vann ;D Fastän Nura var nykter & jag onykter. Mohaha! Sen körde vi vidare, men hände inte så mycket mer så runt 2-tiden bar det hemåt. En hyfsat trevlig kväll :)

Har tyvärr inga bilder från kvällen, bara på mig själv då. But I know u like ;)

Lånade världens sötaste muffin-klänning av Louise! Så fiin!
KissKiss!
*Smaaaaaack*

We fly high...

I fredags var jag ute med Eve, Linus & Linus kompis Robin. Vi hade kul nere på stranden :) Längesen jag träffade Linus, han är som en söt liten bror för både mig & Eve. Men nu har han växt & blivit 20 centimeter längre. En man :) Haha! Linus tog hand om mig som sin fru. Han kramade mig, så jag burrade in mig i hans bröst. Sen började han sjunga;
- "My little pony, my little poony"

Fan vad vi knäckte oss! Jag skrattade så mycket att benen under mig vek sig lite så jag sjönk ner en aning.

Eve: - Hahaha, Robin såg du det?!
Robin: - Va?! Jaa, hon hade sitt huvud därnere, varför hade hon sitt huvud därnere?!!
Jag: - Haha, VA?!

Vet inte vad, men det talar väl för sig själv vad han trodde vi höll på med ;) Har tyvärr inga kort från kvällen, däremot spelade Eve in just när Linus sjöng för mig, så om det är en bra video kanske den kan läggas ut :) Men tror mest vi skrattar.

Klockan 6 somnade jag. Det betyder att det var ganska bra kväll ;)

Very sexy pic ;) Not. Bild dagen efter när jag gick en runda på
stranden. Shit vad varmt det var!
The Beeach
Skummeslövsstrand - Min fina strand ;) Älskar att bo nära havet. 
Men snart kommer badjävlarna och tar över den.


Bakis & trött

Sitter här & käkar frukost... och dricker cola. Haha! Dricker aldrig det, slutade med läsk för längesen. Men finns inte juice hemma så tog det istället ;) Är man bakis får man dricka vad som helst. Ska snart till jobbet, ska jobba åt räkan min 14-19.15. Sitter ju i kassan, men ska även hinna med köra ut varor & fixa mejeriet. så Gena slipper göra allt imorrn ;) Känner redan pressen, haha! Nej, det e lugnt...

Var på Madison igår me Eve. Där S-Ö-G! Typ 10 pers när vi kom dit :S Sen kom det liiite till. Eve e störd, hon fick mig att gå med på att röka inne på toan. Sen när det kom ett par tjejer hörde vi
- Fan vad det luktar rök härinne :S
Så när vi kom ut ur toan hängde jag på
- Shit, varför luktar här rök?

Diskreeet... min bästa sida. Haha! 

Stängde redan 1, så vi drog hem till henne och drack lite där & snackade. Sen gick jag hem vid 4. Så nu sitter jag här. Ska börja sminka mig & sånt strax. Så tråååkigt & jobbigt, för jag e cptrött.

Sitter och lyssnar på La isla bonita. Den gamla låten, fast en nyare version. Fick den från Eves skiva ;) Vi brukar inte gilla samma musik, men den här låten gillade jag riktigt mycket. Aja, hinner inte skriva mer nu.

See ya lateer <3

Slediish
Blev att fixa sig snabbt igår, så lite sledish var jag. Men gör ju
inget eftersom det knappt var något folk där ändåså...


Sköön låt. Får en att tänka på sommaren :) Längtar...

Lycka

Är lite vad man gör det till. Tyvärr kan man inte bli lycklig bara för att man vill det, men man kan försöka. Man kan ägna sig åt saker & personer man tycker om. Och tänka framåt, att någon gång går det över. Känner att jag har förändrats de senaste åren, till det bättre tycker jag själv. Jag vågar säga ifrån mer, och ber folk som behandlar mig illa att dra åt helvete. För några månader sen gick exakt allt neråt, men som jag hoppades blev det bättre. Även om det tog tid...

So now I'm livin' the good life ;) Haha! Typ. Ska få mitt arbetslösbidrag nu i slutet av månaden, sen jobbar jag lite imorrn = mer pengar. Hoppas nu arbetsförmedlingen ger mig mina pengar nu med, annars kommer jag fan ringa dom. Redan hört mycket skit om att dom gärna "glömmer" det. Behöver pengarna, för har bestämt att jag ska hjälpa pappa med att betala räkningar & sånt ;) Haha, inte för att jag kommer kunna bidra med så mycket, men lite är bättre än inget.

Ska verkligen leva livet i sommar! Och den som vill vara med är med :) That's it!

Nu är det nog dags för mig att hoppa in i duschen ;) Vill ju inte vara ett snusk. Sen ska jag cykla till mamma & käka tonfisksallad. Usch, nu började jag tänka på en annan äcklig tonfisk, haha! Ni som känner mig vet exakt vad jag snackar om ;) Hahaha!

PUSSHEJ!

Skön låt. Fabolous - Breathe

Kiss-Plånbok

Sov hos Louisis inatt. Vi kollade på Lilja 4-ever. Hemsk film, men sjukt bra. Drömde sen under natten att jag skulle ha sex med en gammal gubbe. Äckligt! Så man blir ganska tagen av filmen ja ;)

Idag drog vi till arbetsförmedlingen. Vi tog en nummerlapp, men sen när tanten kom & frågade vems tur det var så tog hon en gubbe före :S Vi sa det var vår tur, men gubben avledde henne genom att börja snacka. Så är det att vara ung ja, man får tåla att vuxna kärring-och gubbjävlar ska få gå före.

Satt där i över en dryg jävla timme. Men sen gick vi och köpte lite mat & en glass :) Wiie! Träffade på en massa, först Emelie & Alexandra som satt där me Emelies söta dotter Nicole. Sen träffade vi även på Elin & Becki :) Alla var ute i det fina vädret. Trevligt trevligt ;)

Hann knappt komma hem tills Nura ringde & ville dra ut en runda i halmstad. Så vi drog dit. Hände inte värst mycket. Först Mc Donalds eftersom Nura inte ätit något, sen ner till B&B. Vi tänkte spela biljard, men sket i det & drog till Fritidsgården i Laholm. Kan ju spela gratis där ;) Jag & Nura vann varsin gång.

Skedde dock en incident. Jag tappade min plånbok i toaletten... efter att jag kissat! Micket lyckat. Nura flög skrattandes ut genom dörren, medan jag skrek i panik;

Jag: - Det är INTE roligt, du säger inte det!!

Så plånbok fick sig en stor omgång med tvål & vatten innan vi åkte därifrån. Stackars plånbok, vilken chock det måste varit asså...

Hann knappt vara hemma innan Räka smsade & ville ses. Så gick ut en stund med henne. Det var en trevlig stund :) På en fin, grön bänk. Me like, me like.

Så nu är jag hemma. Snart läggdags, men först ska jag kolla på Desperate housewifes & sex & the city som jag har boxer-spelat in! Wiie :)

Gonatt <3

Hår
Hade en Bad hairday så det fick bli toffs today ;) (Syrran som
tagit ett av hennes cpkort föreställande mig vid datorn
)
Plånbok
Han är fortfarande chockad efter händelsen, men mår för övrigt bra.
Bad Cat
Selma hade en dålig dag, vilket hon lät gå ut över pappa...


Sjuk kväll

Igår var det en galen kväll. Jag hade bestämt att jag skulle festa, men vart & med vem visste jag inte. Louise & några skulle hem till hennes hus i Båstad, men blev att jag drog ut med Eve istället. Först skulle vi på en fest i Hishult, haha! Eve övertalade mig ;) Men sen när det väl var bestämt får vi reda på att det inte blir någon fest. Var typ bara 10 pers där, så vi sket i det.

Blev Båstad, Carribean Club. När vi kommer dit är det inget folk alls, så får vi reda på att alla e på Pepes Bodega. Så vi börjar vandra ditåt istället. Sjukt mycket folk, helt trångt. Och bara killar med. Frågade en kille i baren om det var gaynight, haha! Det var det inte. Vilket vi borde kunnat lista ut eftersom alla killar var fula ;)

Jag nöp 6 killar i röven. Startade en sån tävling av mig själv, haha! Sen fick jag ett nyp tillbaka av någon minns jag. Då var det inte lika kul längre... och Eve råkade öppna toadörren med sin röv x antal gånger när jag kissade, inte heller så kul.

Sen gick vi hem till Louise. Eve knackade & låtsades vara polisen. Helt störda ;) Louise va också lite packad, mitt lilla barn <3 Vi satt där 15 min elr något, sen bar det hemåt igen. Men istället för att dra hem drog vi till några här i Skummeslöv. Satt lite där & drack. Sen slog det fel på mig, så jag däckade. Eve berättade jag kröp till badrummet, schasade ut alla sen somnade jag med huvudet på toalettringen. Hahaha, ehh blää?! Usch, fjortisvarning på det. Till mitt försvar hade jag inte ätit mycket under dagen.. sen fanns det ytterligare faktorer som orsakade däckandet.

Vaknade upp lite förvirrad, och upptäcker att Eve är borta (Jag var 100 % säker att hon låg bredvid mig & sov). Kollar ut & ser 3 av killarna sitta upp i soffan och sova, haha! Själv hade jag en hel säng för mig själv. Någon hade varit snäll & gett mig en morgonrock som täcke. Bra gjort ;) Sen bar det hemåt iallafall. Cptrött.

Nej, hinner inte skriva mer nu. Måste nanna. Men jag ska försöka lova att återkomma imorrn, vet inte vad som hänt med mig :S Denna veckan har varit en dålig blogg-vecka. Men det blir bättre snart. See ya tomorrow babes ;D

Gonatt! <3

Spegelben
Benen ville vara med. Kunde inte bestämma vilka skor jag
skulle ha. Men blev de lysande, orangea tillslut :) Sexysexy!Heeeej
En glad blondin!
Kortkort
Redo för utgång! Or not. Väntade på att ett längre linne skulle
bli torktumlat klart ;) Kan ju inte gå med rumpan bar...
- Sieg Heil!
Josse tog en bild på Selmas tass. Ser ut som hon gör Hiler-
hälsningen ;) Stygg katt! Man får inte skämta om sånt...


4 Sanningar

Nyss kommit hem från jobbet. Trött & hungrig! Så detta får bli ett kort inlägg ;) Fyllde i en sån här på bilddagboken (Heter Jenice där), så kan lägga ut den här med;

Berätta fyra sanningar om dig själv:
- Jag älskar katter
- Jag suger på att spara pengar
- Jag är en nattmänniska
- Jag lyssnar nästan enbart på hiphop/reggaeton

Berätta 4 saker du gjort idag:
- Duschat
- Käkat frukost
- Jobbat
- Fått en liten promenad hem från jobbet

Berätta 4 saker du har på dej just nu:

- Svart tröja
- Svart lite längre linne
- Jeans-leggings
- Svarta strumpoor :)

Skriv ner 4 saker du hatar:

- Falska vänner/människor
- Otrohet
- Rasister
- Tidiga morgnar

Skriv ner 4 saker du älskar:
- Festa
- Shoppa
- Rita
- Min musik



Såå. Ska käka nu, men återkommer senare :) I promise!

Wiiie
Käkade hos mammis igår. Har lite löshår på den här bilden vilket
man ser ganska tydligt ;) Fått låna det av Louise eftersom det är liiite
för ljust för hennes hår. Får lära mig sätta i det rejält så jag kan
använda det :)

Lördagkväll (Sent ute I know)

I lördags hade Nura fest. Jag körde, eftersom jag skulle hem tidigt & lägga mig för att orka upp till jobbet dagen efter. Festen sög i början, blev ju inte roligare för mig att alla drack heller. Eve kom & hämtade upp mig eftersom vi skulle fixa en sak. Sen kom jag tillbaka runt 23.30-tiden.

Folket bestod av 97 % utlänningar, varav de flesta var från Landskrona. Jag & Louise var de enda blondinerna, så vi fick rätt så mycket uppmärksamhet, hehe ;) Tyvärr vet man ju varför. De flesta tänker Blonda svenskar = billiga. Men där motbevisade vi dom :) Dock var många av dom sjukt sexiga, så att småflirta skadar ju inte ;) Dansade med en (Minns ej vad han hette) och han såg både chockad & besviken ut när jag sa att jag var nykter. Han tänkte väl att om jag varit full hade det varit lättare få iväg mig... vilket han försökte med senare under kvällen ;) Pahaa!

Sen var det en som stack fram en cigg o sa jag skulle suga..

Jag: - Nej, jag har nyss rökt.
Kille: - Nej men kom igen, sug!
Jag: - Haha, Okey då (På väg att ta ett bloss) 

Då sticker killen in fingret istället, haha! Sen skrattar dom & börjar snacka på albanska. Så jag är väl en lättlurad blondin trots allt ;) Men skrattade själv, man får ju tåla "skämt". Sved riktigt att behöva dra hem eftersom jag sen hade ganska kul under kvällen. Men men...

Louise berättade dagen efter att det spårat ut lite. Några killar hade försök sno stereon, vilket jag inte riktigt förstod. Trodde dom på allvar att ingen skulle märka att musiken tystnar & några killar kopplar ur stereon & bär iväg med den? Haha! Så tröga.

Aja, det var den kvällen. Ska kolla på Lie to me nu. Återkommer kanske senare ;)
Pussshej!

Yeeeah
Tog tid på mig att bestämma ut en bra outfit..

Tillslut blev det gråa jeans, urringad tröja & syrrans skinnjacka ;)

Hemsk natt

En kväll som skulle bli rolig blev något av det hemskaste vi varit med om. Tänker inte gå in på detaljer, men vi smällde med Eves bil iallafall. Krockkudden knockade oss ganska rejält, för när vi kom ut ur bilen spottade båda blod. Som tur är var det bara för att Eve bitit sig i läppen & jag bitit sönder min tunga.

Eves bil gick sönder totalt. Som tur är klarade vi oss lindrigt, jag har bara fläsktunga & ett fett blåmärke över bröstet. Hade ju kunnat gå mycket värre. Fan vad airbagen gjorde ont också, jag trodde den hade punkterat mina lungor först typ, och att jag bitit av tungan. Äckligt.

Iallafall, vi fick skjuts hem. Tycker synd om Räka som kommer få hög räkning på detta. Usch usch usch... hemskaste kvällen någonsin tror jag. Ska berätta för min pappa med när han kommer hem. Kommer inte bli kul...

Ska käka frukost nu, sen hoppa in i duschen iallafall. Återkommer nog senare..
Byebye <3

Fucking cp-tant

FÖRLÅT blogg att jag inte hört av mig på 2 dagar! Jag har inte pallat, eftersom jag jobbat och varit skittrött. ska berätta om helgen senare eller imorrn, för hinner inte nu. Hänt en del kul saker :)

Var med min Räka Eve på Maxi idag. Vi kom dit för att köpa balsam & cigg, men stannade vid sminket i säkert 1 timme typ haha! När jag gått runt i nån minut märker jag att en av tanterna som jobbar där typ förföljer mig. Så jag går fram till Eve

Jag: - Haha, du hon tror vi ska snatta!
Eve: - Eh, jaa jag vet.

Vi går och kollar lite. Vart vi än går hänger hon efter (Hon trodde hon var diskret, låtsades pilla me varorna) Jag tänker jag ska fula mig, så jag stoppar ner handen i fickan, tanten glor som faaan! Sen tar jag fram mitt läppsyl ;) Sen när vi går vidare i affären märker vi att vi ser henne typ överallt :S Sen vid kassan är hon där också! Så hon skulle väl kolla så vi betalade.

Jävla kärringjävel, hur fan kan man bete sig så? Precis som om jag skulle förfölja kunder på mitt jobb, bara för att jag har fördomar. Så jävla dum i huvudet. Bara för att vissa tattarfjortisar snattar betyder det inte att alla ungdomar gör det. Finns faktiskt många vuxna som gör det också. Usch, cptant. Vi typ skrattade hela vägen ut åt henne ;)

Sen köpte jag en grillad kyckling till kvällsmat. Mums! Och jag & Eve köpte 2 Ben &Jerrys som vi ska käka senare ikväll. Feta vi kmr bli. Nej, nu ska jag spela Guitarhero me syrran ;)

See ya later! <3

Kyckling på freedag lala..
Min fina goda kyckling. Imorrn ska jag göra kycklingsallad
av resterna. Me like :)
Me & Shramp
En mycket dålig bild på mig & Räka i hennes bil RUE ;)
U like
Färsk bild. Det här är min kåta min, haha ;)

Fest + Jobba

Uusch, vad trött jag är. Ska på fest hos Nura ikväll, men ska köra eftersom jag ska jobba imorrn. Så blir en kort kväll för min del ;) Imorgon är det iallafall min sista jobbdag, sen blir det förhoppningsvis att jag festar på Madison slappe senare på kvällen. Nice Nice!

Orkar inte skriva mer, är så jävla seeeg... återkommer kanske senare eller imorrn.

Ciaao!


Bild från igårkväll at Louise's. Det flyttade in kycklingar/hönor på
min ölburk.




9 to 4

Har jag jobbat idag :) Eller 8.45-16.15. Maaassa kunder. Helt sjukt, man hinner ju knappt andas. Sen när både jag & Gena satt & jobbade på för fullt i varsin kassa hör man en kärringjävel i min kö "Det är ju fan otroligt, alltid är det såhär!" Hon sa det skithögt också. Sen stod hon & snackade skit om oss med andra kunder. Man bara "Jaha, men dra & handla nån annanstans då äckel!" Vi kan väl fan inte hjälpa att det är mycket kunder i affären. Brukar vara det på helgdagar & när det närmar sig sommaren.

Men de flesta är faktiskt trevliga. Haha, en kund försökte lugna ner mig fastän jag redan var lugn. Hon bara "Oj, nu har du mycket att göra. Baaaara ta det lugnt, andas, andas! In genom näsan & ut genom munnen" Jag har ju inte bara jobbat där i 4 år, men jaa... bättre dom är såna än tjurskallar iallafall ;)

Nej, hinner inte skriva mer nu. ska göra mig iordning, ska till Louise. Hon ska ha en lite grillfest. Mycket trevligt. Tyvärr ska jag ju upp tidigt imorrn igen så kan inte stanna så länge. Men till 23 iallafall.

Ha en trevlig fredagskväll barn <3

Ihh
Ready for work ;) Hade en bra hårdag idag. Underbart!
Jobb-outfit
Sköna kläder till jobbet. Älskar mina jeanstights, man kan ha
dom dygnet runt typ ;) Snygga & sköna.
Popcörn
Satt & åt popcorn. Så hittade jag ett popcorn me nåt grått
på sig :S Såg ut som mögel, men det var det inte. Man ser inte
så bra på den är bilden. Missfärgat popcorn...

Grannfejden

Ikväll är en ganska bra kväll. Jag & pappa lagade riktigt mat, kyckling med ris (Jag lagade mest, pappa verkade knappt veta hur man gör sås från påse) Och nu är det Grannfejden :) Längtat efter det i 1 månad typ!

Nu är Robert Aschberg med som fredsmäklare, vilket gör allting ännu roligare. Han är så äkta, så rolig ;) Och rakt på sak. Behövs, såna idioter som det finns med där. Som idag, dom bråkar om en gris typ. Haha! Pappa ligger i sovrummet & kollar, så hela tiden hör man han skrattar högt ;) Speciellt när dom snackar om grisen.



Räka har nyss varit här. Vi satt & pratade och hade trevligt :) Tyvärr fick jag skicka hem henne nu eftersom jag måste lägga mig. ska ju upp kl 7 imorrn. Sååå segt! Men men, röd dag imorrn = dubbel lön $ Och fett mycket kunder, bl.a. sommargäster. Blää.. badjävlar. Me don't like.

Aja, ska nanna nu. Gonatt<3

Wiie
Nattinatt!


Mee liikeee

Har inte kommit iväg till gymmet än. Såg att dom inte öppnar förrän 14.00 :( Bajs! Det är öppet 5.30-24.00 alla dagar, men det är obemannat vissa tider & dom tiderna får jag inte gymma på ännu. För jag har inte varit medlem tillräckligt länge. Men snart kommer jag får göra det ;)

Lägger ut en video så länge, en ny reggaeton-låt. Cuz me like it very, very much :) Sen tycker jag även ni kan vara söta och rösta på mig;  http://sexyme.se/?img=299  - För jag behöver vinna den där ipoden. Och det är nära nu ;)

Alexis y Fido - La cama

Yes! :)

Lyckades komma upp 11.15 idag! Det är ett stort framsteg för mig. Vaknade tillomed kl 11 när pappa stormade in i mitt rum & frågade efter 100 kr. Ska ju upp och jobba tidigt imorrn, så måste vara hyfsat trött ikväll.

Drömde om pappa inatt med, bara för att han är så jobbig när det gäller att låsa dörrar. Han måste alltid låsa ytterdörren, hela, hela tiden. Även om han är hemma måste han låsa. Otroligt irriterande när man bara ska ut en kort runda & inte kommer in sen för att han har låst. Så drömde inatt att han gick & låste var 5:e minut typ, bara när jag skulle ut & hämta en sak i bilen låste han ;) Hahaha!

Också envisas han alltid att gå runt i kalsonger, eller ganska ofta iallafall. Han tycker det är bekvämt. Så igår när Louise skulle hit fick jag säg till honom.

Jag: - Louise kommer strax, så du kanske ska ta på dig ett par byxor?
Pappa: - Jaja, jag ska... (Går in i sovrummet) - Men jag gillar att gå i kalsonger! Det är bekvämt tycker jag!

Jo, tycker han kanske. Men resten av omvärlden som måste se honom i det tycker nog inte likadant ;)

Nu ska jag käka frukost, sen blir det gymmet om typ 1 timme. Måste ju passa på idag, eftersom det är stängt imorrn. Ses sen, Babes ;)

Ciiao!

Sledish
                              Blondie, Blondie, Blondie :)


Morotsfull

Åhh, vad mätt jag är.. på morötter! Var ute en runda med Louise. Först drog vi inom shell och köpte cigg, sen tankade jag min lilla bil. Sen drog vi vidare till Mc Donalds, tänkte om Avnoso jobbade. Och det gjorde han! Vi fick lite minimorötter av honom. Snäll Avnos. Sen kom det en hel buss med fotbollsspelare typ, haha! Så han fick jobba på ;)

Sen innan vi skulle dra hjälpte vi honom sätta upp stolarna. Duktiga är vi!

Nu ska jag nog dra & kolla på Sex & the city. Spelat in kvällens avsnitt eftersom jag inte var hemma. Inspelningsbar Boxer is the shit ;)

Gonatt barn <3

Masterpiece
Självklart fanns det fler stolar, det här är bara några av dom ;)
Duktiga arbetarbarn är vi.
Slediish
Nyss hemkommen... känner mig trött faktiskt. Bra, för ikväll
ska jag fan lägga mig i tid!


Lie to me

Ahh...nyss kommit hem från gymmet. Otroligt skönt. Känslan efter att man tränat är den bästa som finns ;) Snart kommer Louise, då ska vi kolla på Lie to me. Sen ut & köra en runda.

Haha, pappa hade klippt sig idag. Han ser alltid rolig ut när han är nyklippt, så jag måste skratta åt honom. Men han var gullig ;) Frisörskan, som var 18 år, hade sagt att han såg yngre ut än vad han är. Så han blev glad. Kan säga att han beter sig yngre än han är också...

Nu ska jag kolla till min mat.

PUSS!

Yeah


Stranden

Ahh.. precis duschat. Ska iväg till gymmet strax. Ska dit imorrn med, för det e stängt på fredag. Segt, men det måste göras ;) A MAN'S GOT TO DO WHAT A MAN'S GOT TO DO! Förutom att jag inte är en man då.

Funderar på om jag ska käka före eller efter gymmet. Hmm.. vill käka innan 19, men då är jag säkert seg på gymmet. Och man ska ju äta efter att man tränat, men då blir det inte förrän runt 21 ;/ Jobbigt dilemma. Tror det blir efteråt ändå.

Återkommer senare kanske!
Pusspuss

The beeach!
Var ute & gick, så gick inom stranden. Vindstilla & fint var där,
man hade nästan kunnat lägga sig & sola... bäst passa på ju innan
alla jävla nollåttor kommer och tar över Skummeslövbeach ;D


Muscles!

Tränat mina muskler genom att ha dragkamp med Jaffa ;) Hon är en riktigt stark hund. Vi drog i varsin ände på en filt, men hon ser så rolig ut när hon drar + hon morrar jättefult, så jag börjar alltid garva så mycket att jag släpper filten! Så Jaffa vann än en gång.

Ska jobba heela helgen. Fredag-Söndag = Ca$h, ca$h, CA$H! Underbart :) Varit pank länge nu. Har en del jag behöver inhandla...

* Foundation
* Parfym (Bruno Banani, luktar gott + är billig)
* En mysdress i antingen grått, gult eller rosa :)
* Nytt manikynagellack

+ En massa nya, fina kläääder! Kändes som det var aslängesen jag shoppade. Sen måste jag lägga undan 499 kronor till gymmet... hmm, mina pengar kommer försvinna snabbt. Men jobbar 2 dagar i nästa vecka också. Underbart...

Me liike
Funderar på att beställa den bikinin. Den var riktigt het... men det står "Golddigga" bak på röven, hahaha! Så funderar fortfarande... Men Playboy-örhängena ska jag ha iallafall. Blingbling ;)
Shiine
Nu ska jag ut i solen & gå en runda. 13+ idag, men känns varmare.

See ya lateeer ;D Pusspusss

Video på Mig & Jaffa

Jag & Jaffa lekte mycket idag :) Vi slogs om en docka som heter Malin. Malins ben gick nästan av, men det gjorde inget för hon har 2 armar & 1 ben kvar att dra i ändå ;) Jaffa gets crazy när man tar hennes leksaker.

Snackade med Eve nyss i telefon. Vi pratade lite om fobier & spindlar. Tycker det är skumt att man är så rädd för spindlar, men inte för t. ex. skalbaggar i samma storlek?

Jag är inte rädd för skalbaggar iallafall. Kommer ihåg när min syrra var liten så hade hon en stor skalbagge som hade flyttat in i hennes låda under sängen. Josse blev bra vän med skalbaggen. Men sen så bet han henne, så då fick han inte bo kvar längre. Stygg skalbagge!

Ska strax lägga mig, ska kolla på Medium som jag spelat in :) Me like. Kom på det med, ska aldrig mer kolla på såna avsnitt när jag druckit. Kollade ett avsnitt när jag kom hem i fredags efter firandet av Eve. Kände mig inte packad, men tydligen var jag det eftersom jag knappt mindes att jag kollat på det. Satte på avsnittet i förrgår & upptäckte att jag kände igen vissa delar i det. Sen kom jag på att jag sett avsnittet i fredagsnatt. Smidigt ;)


Jaffa är en stark hund, så hon vann genom att slita loss dockan ;)
- Hihihi!
Såhär ser pappa ut när han skrattar åt Youtube-klipp,
Förväntansfull & röd i ansiktet :)

Not sledish

Blev inte helt sledish-dag. Hoppade in i duschen & fixade till mig lite sen. Orkade inte vara äcklig... Försöker tvätta mitt hår varannan dag eftersom man inte ska tvätta det varje dag, men det går inte med mitt :S Det blir fettigt ändå... not fresh. Okey, det blir ju inte jättefettigt men ändå platt & cp. Inte samma sak som nyduschat, fräscht hår.

Varit duktig & dammsugat köket & vardagsrummet idag.. även lite på mitt eget rum med. Jaffa äcklar ner överallt med sitt hår så det behövdes. Sen gick jag ut på en promenad med Mp3:n. Det är verkligen min bästa vän ;)

Så kom nyss hem. Upptäckte till min stora glädje att träningen ger resultat :) Mina baggyjeans, som inte satt så baggy längre för nån månad sen, satt perfekt idag! Skönt. så det är bara att fortsätta ;) Oyeah.

Ska äta middag strax. Fick bli fiskgratäng.... inte det nyttigaste, men ändå. Skulle satt in den i ugnen innan jag gick ut, eftersom klockan nu är 19.20. Försöker ju äta innan 19 varje kväll. Aja, det får gå ändå ;) Ska ut en sväng på studsmattan nu.

See ya later maybe ;D 


Varit ute & gått i värmen. 15+ idag :) Me liikee! Hmm.. ser jätteskum
ut i ansiktet på den här bilden. Helt sne...



Filmade Jaffa när hon bråkar med Dammsugaren. Hundar är tröga
asså ;) Katter är bättre, eller vad säger ni?

Sledish-Dag

Idag är det sledish-dagen. Det betyder att jag inte ska gymma idag, utan bara gå hemma & vara ful. Sledish-dagen är en bra dag :) Nej, givetvis tvättar jag håret & snyggar till mig om jag ska iväg någonstans eller träffa någon, men än så länge ser det lugnt ut.

Vaknade imorse (Eller inte imorse, kl 13) av att Eve ringde mig. Eller vet inte om jag redan var vaken. Jag sa till Eve att jag var det iallafall ;) Hon hade varit ute på äventyr igår... till kl 5 på morgonen. Duktig räka ;) Aja. Nu ska jag käka min frukost. 2 kokta ägg, mmm..

Hittat en ny aaasbra låt. Tycker om den här artisten med, han har många låtar jag gillar.

Jim Jones - Na Na Nana Na Na (We gettin' money)

STYGG VOVVE!

Haft fullt upp hela dagen! Vaknade 13, släppte ut en gnyende Jaffa på tomten och gick sen in för att koka ägg till mig själv. Jaffa brukar alltid hålla sig inne på tomten, inte ens när det gått människor och andra hundar utanför har hon sprungit dit (Jo, innan i början men nu har hon lärt sig... trodde jag)

Efter ett litet tag går jag ut och ska kolla till henne. Så märker jag att hon är borta! Jag ropar på henne, ingen Jaffa. Går runt tomten och kollar, ingen Jaffa. Panik Panik!! Jag börjar gå ut på grönområdet och ropa på henne, men sen kommer jag på att jag har min handduksturban kvar på huvudet, så vänder tillbaka mot huset och lämnar av den.

Jag börjar springa ut mot skogen & skrika efter henne, sen tar jag en runda runt kvarteret. Fortfarande ingen Jaffa. Svär hela vägen hem och ringer Eve som precis slutat jobba. Snäll räka som hon är kommer hon över och hjälper mig leta.

Vi kör genom halva skummeslöv typ & letar efter henne. Frågar folk om dom sett en blond hund ute på vift, men ingen har sett henne. När det gått 1½ timme sen hon försvann går jag in och ringer mamma. Måste ju berätta det. Mamma blir ledsen så klart och får köra hem från jobbet. Vid 15.40 kommer Josse hem & jag berättar för henne. Hon springer ut & börjar ropa.

När jag och Eve står på altanen hör jag något. Jag börjar ropa efter Jaffa, sen hör jag en tjejröst "Hon är här!" Jag springer ditåt & ser Jaffa ligga inne på en av våra kvartertsgrannars gräsmatta & tvingar tjejen klia henne på magen. Vilken glädje jag kände asså. Sen släpade jag hem hundjäveln i nackskinnet kan jag säga ;)

Stygg, stygg vovve. Hon kommer aldrig mer få vara lös när jag är ensam med henne iallafall. Vid 16-tiden åt jag min "frukost" = kalla ägg. Sen gick jag & mötte upp Louise. Hon hade med sig sin lilla Chanel :) Så fastän Jaffa varit stygg vovve fick hon ändå leka lite med Chanel.

Runt 19 drog Louise hem, sen blev det gymmet för mig. Så har nyss kommit hem från det typ ;) Mycket skönt. Oj, vad mycket text det blev nu. Aja, ska dra från datorn nu ;) Men återkommer kanske senare!

Pusspuss!

Cp-hår
Sov med hårinpacking inatt, så såhär fint var mitt hår imorse ;)
MysPys!
Pysen hade ryck idag. Han kröp under mitt täcke, sen mjauade
han därunder. Det lät jättekul. Sen la han sig tillrätta ;) Gullkatt!
Matte&Bebis
Louise matar sin lilla Chanel med något.. ;)

Jaffa jagar runt Chanel & gör fula hund-ljud, haha ;)
2 hundar & en Louise
Chanel sitter i mattes knä medan Jaffa ligger bredvid mig i soffan.
Bad dog!
Närbild på stygga vovven ;)

Feest in Ysby

Igår blev det fest i Ysby. Louise skulle dit, så hon drog med mig. Det var hyfsat kul, ganska mycket folk iallafall. Dom bjöd på gratis dricka och sånt gillar vi ;) Vi hade även kul åt en kille med byxorna upp i armhålorna, han flög runt på dansgolvet. Jag hoppas att han var full... isåfall vet vi vem som kommer ha ångest idag ;) Han bjöd upp Louise en gång, men hon tackade nej. Stackars, nördiga kille... men kul hade han iallafall.

Klockan 2 kom vår Taxi och hämtade oss. När Taxi släppt av oss utanför Louises hus kommer vi båda på att vi är kissnödiga.

Louise: Jag måste kissa.
Jag: Ah, jag med.
Louise: Asså jag måste verkligen kissa! (Håller sig mellan benen som kissnödiga 4-åringar brukar göra)

Louise gillar att kissa ute. Så hon drar ner nylonstrumporna & sätter sig på marken. När hon är klar & ska dra på sig dom börjar hon vingla & luta bakåt, så för att inte trilla börjar hon hoppa bakåt på huk i jättesnabb takt som en groda ;) Hahahaha! Något av det roligaste jag sett på länge.

Sen poppade vi popcorn & startade film. Först Mirrors, men den fuckade sig så vi satte på Flicka istället (Satte på Flicka, hahaha! Dålig humor). Det är en hästfilm, men den är faktiskt bra ;) Runt 4-tiden stänger jag av TV:n & vi somnar in (Eller Louise hade typ redan somnat).

Trevlig helg. Men är sjukt sleden ;) Imorrn blir det hårdträning.

PUSS!
Pose!
Dresses for success ;) Bytte dock klänning sen hos Louise.
Blev en annan svart & tajtare sak.
Bakelse
Louise hade en jättesöt vit fluff-klänning på sig.
Vinis
Jag sitter & håller hårt i mitt lilla Vinglas.
Shake that thang
Louise dansade fram & tillbaka på sin stol ;)
L&J
För en gångs skull var jag längre än Louise med mina klackar ;)
Dock är den här bilden sjukt ful på mig, men måste ju ha en
kompisbild!
Flygplans-hund
Chanel sprang runt som en liten korv på Louises rum
:)
Fotade mig själv på Ysbygårdens toalett, hahaha! Yeah ;)

Firning av Eve <3

I fredags firade vi Eve som fyllt 20 i Tisdags :) Det var jag, Eve, Elin & Malin. Vi lagade Tacos (Eftersom det är Eves favoriträtt!) och drack gott vin. Riktigt kul! Gav Eve ett Hawaii-halsband hon skulle ha på sig + ett par gröna glasögon med palmer på. Också skrev jag 20 år ovanför brösten på henne ;) Mycket fint.

Sen runt 22.30-tiden drog vi in till Halmstad. Där blev det först en tur på Asian palace, sen vidare till Valentine. Egentligen skulle vi in på Moon, men kön var så jävla lång så vi pallade inte.

Eve hade fått 4 uppdrag av mig som hon skulle utföra;

* Flirta med Bartendern
* Nypa minst 2 killar i röven
* Jucka mot valfri person på dansgolvet (Får inte vara nån hon känner)
* Flirta med en tjej

När hon klarat alla skulle hon få en gratis drink av mig. Och det gjorde hon ;) Duktig räka!

Det var en bra & lagom lång kväll. Här kommer lite bilder!
Matbordet
Jag kom på att det finns självutlösare på kameran, så tänkte vi
kunde använda den. Tyvärr kom jag inte själv med på bilden ändå ;)
Babes<3
3 busiga barn i soffan, Malin, Födelsedagsbarnet & Elin :D
4 korvar
Här fick jag vara med på bilden. Men ändå ser jag utanför ut, haha!
Böjer mig på helt fel håll ;)
Jag, Eve & Elin
Fick skära av bilden lite eftersom man såg halva min röv annars ;)
Nagellacksben
Malin skulle hjälpa Eve att fixa några maskor som tillkommit
på Räkas nylonisar. Fin bild ;D
Massa ben
Malin väntar på att någon ska stoppa in något i hennes mun ;)
Me&Elin
Suddig bild på mig & Elin inne på Asian palace
Räk&Malin
Eve & Malin med sina cider inne på Asian


Fredag

I fredags var det en stressig dag. Jag kom upp nästan i tid tyckte jag (Kl 12, haha) och flög in i duschen. Sen drog jag en snabb rund till gymmet & plågade mig själv. Skönt ;)

Sen skyndade jag iväg till Halmstad eftersom jag hade lite ärenden där inför kvällen ;) Louise fick hänga med. Självklart var det ju värsta bilköerna i Halmstad. När vi stod där i bajskön säger Louise att det luktar typ avgaser... eller bränt. Sen ser vi att det ryker från min bil. Snacka panik ;) Som tur är hände det inget, bilis var nog bara lite varm.

Var hemma vid 16.45, så fick skynda mig eftersom jag skulle fixa saker inför kvällen. Vi skulle ju fira Eve :) Blev lite stressigt, men det gick bra.

Bilder från kvällen får komma sen i ett eget inlägg.

Spegelbild
Klädd inför en snabb runda i stan.
Jag & Chanel
Louises lilla vovvis Chanel hängde med. Hon gillade att sitta i
mitt knä & kolla ut genom fönstret;) Ohh Chihuahua!

Niice helg

Hej blogg, förlåt jag inte hört av mig varken igår eller förrän nu idag. Haft fullt upp. Sitter hos mamma nu & dricker lite Martini ;) Mums, älskar det. Har cyklat hit (På opumpade däck, det var därför det var så tungt!) Har skalbaggar både i munnen & håret. Nice. Bra träning iallafall. Svullat hela dagen typ...

Igår var det mycket trevligt, lagom dricka & bra kväll. Födelsedagsräkan var nöjd så det var ju bra ;) Hann inte skriva igår eftersom jag hade fullt upp hela dagen. Men men, återkommer om det senare. Lägger ut bilderna från igår imorgon, eftersom jag inte kommer hinna idag.

Ska iväg ikväll igen med Louise. Fest i Ysby, så får väl hoppas det också blir hyfsat bra. Men fixar vi ingen skjuts kanske jag får köra... så får ta det lugnt me martinin nu, haha ;)

Aja, vi ses imorrn blogg! Kaanske senare ikväll om jag hinner..

PUSSPUSS<3

Bestämd
Får bli en gammal bild eftersom jag inte har några nya på mammas
dator. Eller gammal & gammal, typ 2 veckor gammal ;)
Svullo
Josse tog mig på bar gärning när jag satt inne i hennes rum
och svullade mig med en ostbolls-påse ;)

Mysig dag

Ahh.. vilken skön dag det varit! 12,5 grader i skuggan & säkert 20 grader i solen. Me liiike! Vaknade 13.45 av att pappa öppnar dörren & Jaffa rusar in! Han skickar alltid henne på mig. Gulle-Jaff.

Tog mig upp och gick ut i solen. Så jävla skönt... la mig på altanen i solen. Försökte först sola i underkläder men det var lite för kallt, så drog på mig en tröja & solade benen o ansiktet istället. Jaffa sprang runt i trädgården & tuggade pinnar. Pappa skulle plocka under grenar från trädgården, men det gick inte Jaffa med på ;)

Åkte in till Laholm & mötte upp Elin & Malin. Vi skulle in på systemet och köpa lite grejer till imorgon. Sen drog jag o Malin vidare till Maxi & fixade maten med. Vi fick mat därinne :) Typ. Såna smakprover fanns det så vi gick där & plockade lite.
Iallafall, imorrn kommer det bli K-U-L!! Fira Eves födelsedag som fan :) Räk<3

När jag kom hem gick jag ut me min älskade Louise på en liten promenad. Vi gick inom affären & köpte varsin isglass. Sommaren börjar tidigt i år ;)

GlassÄtarBarn
Först vill Louise inte vara med på bild...
Muums
Sen suger hon glassen lite.. glass like ;)
Lickilick
Och slickar lite på den..
Mmmm..
Jag ser typ kåt ut..
Blowjob
Suger av glass intensivt!
Hihihi
Blå tunga ;)


Kaffe on Mc Donalds

Haft en trevlig liten kväll. Mamma var här & lagade mat åt mig & syrran, sen runt 20 drog jag till gymmet & kämpade. När jag kom hem ringde jag Louise så kom hon hit. Vi satt & kollade lite på "Lie to me" på 4:an.

Sen bestämde vi oss för att köra en liten runda. Min lille bil behövde tankas, sen körde vi inom Preem & köpte cigg till Louise. Sen en liten tripp till Mc Donalds & köpa kaffe. Eller iallafall jag ;) Fick den gratis, mycket trevligt. Har man bra kontakter så får man det, hahaha ;)

Kom hem & hjälpte syrran med sin engelska-läxa. Har ju faktiskt gått Engelska C så man får ju utnyttja dom kunskaperna ;) Moha!

Sen måste jag bara skriva ett stort Grattis till Corina & hennes man som fick sin efterlängtade lilla bebis i Tisdags :) GRATTIS! Så glad för er skull. BebisBebis<3

Nu ska jag kolla på Medium, sen får det bli läggdags.
Gonatt Babes!


Sleden kvällsbild. Ser ut som att jag har massa smink runt ögonen
fastän jag bara har lite mascara. Dessutom var mina ögon röda
idag igen :S Skumt. Någon kanske trycker in en joint i munnen på
mig medan jag sover...

Studsmatta!

Skön dag det har varit. Tillbringat hela dagen utomhus med Jaffa & Josse ;) Vi hoppade studsmatta. Kuul kul! Sen till sommaren kommer poolen ut också. Brukar alltid ligga på studsmattan och sola, sen när jag ska svalka mig springer jag till poolen & doppar mig lite.
 
Folk kan tro det bor småbarn hos oss om man kollar trädgården. En lekstuga, gungställning, studsmatta, pool & x antal hundleksaker ;) Hahaha! Vi använder inte lekstugan & gungan... faktiskt!

Lurade lite folk på Facebook idag. Skrev att jag var Gravid :) Mohaha! Men blev genomskådad ganska snabbt... det är ju 1:a April idag ;)

Nu ska jag iväg en sväng till gymmet iallafall. Återkommer nog senare!
PYSS!

FuckedUp-Fingers
Haha, mina fingrar ser helt cp ut här. Spretar :) Dom gillar det.
Jag flyyger!
Wiiie! Man ser störd ut i ansiktet när man hoppar studsmatta..
+ jag är osminkad så ni får ha lite överseende med det ;)
Wiiiiie
Jag & syrran flyger runt...



Linda Rosing = Blåst

Jaaa. Halvföljt det programmet på TV nu, "Den rätte för Rosing". Direkt när det startade sa jag att hon aldrig kmr hitta någon genom det programmet, hon kommer bara göra det för publicitet. Och jag hade rätt, hon valde han sexiga 19-åringen Hugo (Fattar inte vad hon tänkte där) och direkt när programmet var över tog det slut.
White Trash
Asså, jag förstår att hon valde honom för personligheten & utseendet. Åldern ska inte spela roll. Men hallå, hon har 2 barn, det ena är endast 4 år yngre än honom. Hur trög är hon? Dessutom tycker jag hon verkar sjukt tråkig & stel. Iallafall av det man fick se i TV. Helt fucked up.


Sexig? Örk... tur man inte har
<
--  såna bröst iallafall ;) 


Nej, nu ska jag ut & hoppas lite studsmatta. Återkommer senare ;)
PussPuss!

RSS 2.0