Jobba = No Partey

Så, nu har jag jobbat klart för den här helgen :) Jobbar inte förrän om 3 veckor igen... så lär vara pank lääänge (När dessa pengarna är slut). Detta är nog även den enda helg jag verkligen inte gjort någonting. Jo, iofs träffade jag en killkompis och sen Louise lite igår men inget speciellt vi gjorde... Men det gör ingenting, skulle ju ändå jobba.

Idag fanns det ingenting att göra, jag blev klar med allt ganska snabbt. (För er som inte vet jobbar jag i en ica-butik, sitter i kassan :)
Frontade hela juicehyllan idag! Kan ju säga att dom små tetra-packen är riktigt krångliga, men idag gick det ganska snabbt faktiskt (Brukar ta 100 år) Haha, jag tog tillomed kort på det (Tönt, jag vet)

Ordning & reda ;)
<-- Titta ;D That's hot! (Nej, jag gillar inte Paris Hilton, tyckte bara det passade bra in ;)

















Nu har mamma flyttat med. Hon har tagit med sig alla våra fina möbler, bland annat platt-TV:n. Segt. Haha, och Josse har redan börjat tänka på ekonomin. Idag hade hon gått ut i skogen och plockat mossa till advents-ljusstaken eftersom det är billigare än att köpa ;) Mossan var faktiskt riktigt fin, såg ut som att
man köpt den (Däremot sa Josse att det bor kryp i den, vilket är det negativa med att plocka mossan i skogen)


Glöm inte kolla in syrrans modeblogg föresten,
--> rulesbyjosse.blogg.se

Snygg bild på min lillsyrra Josse

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0