Videoblogg?

Usch, jag sov till 15.40 idag. Inte bra asså, vet fan inte hur jag lyckas. Var ganska groggy när jag vaknade iallafall. Är fortfarande det. Drömde en massa konstiga drömmar, en var jättehemsk. Drömde att jag & Eve blev kidnappade av några äckliga gubbar, typ polacker & ryssar eller något sånt (Inte för att jag har något emot dom, men efter att jag sett Lilja 4-ever + läst böcker om trafficking så förknippar jag det med dom länderna där runtom). Mina drömmar är fördomsfulla, haha! Drömde iallafall att vi hamnade bland några andra unga tjejer, sen skeppades vi iväg mot något annat land.

Hemskare än det låter var den, minns jag var jätterädd. Blev verkligen lättad när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Uuuusch... hatar såna drömmar.

Iallafall... har funderat på om jag ska testa spela in ett kort videoklipp på mig själv. Just för skojs skull, alla gillar ju videoklipp :) Eller hur? Tyvärr fungerar inte vår cam på datorn, eftersom Vista-skiten vägrar ta emot den. Hatar Windows Vista, sämsta skiten nånsin! Sitter på mammas bärbara nu, men det var krångligt spela in videoklipp här upptäckte jag (Går inte starta upp camen, bara på msn) Vilket komplicerat liv jag har va?;)

Får spela in något via digitalkameran istället. Något trevligt... men inte idag. Snart kommer mamma och hämtar sin Laptop igen, så får jag vara utan Internet några dagar till (Vårt Internet fuckar sig, vet inte vad det är för fel) Ska skaffa egen Laptop. Så kan jag blogga hela dagarna :) Nej, men ska faktiskt försöka köpa en nu i veckan.

Nu orkar jag inte skriva mer, får fortsätta så fort jag får tillgång till Internet igen :)

Ciao Babes!

Jag, Amer & Eve
Hade kommit ut bilder på mig & Eve på HalmstadVIP.se. Just cuz we
ooown Halmstad ;) Haha, nej men tycker vi blev ganska söta på den här
bilden. Vi träffade på Amer också, som fick vara med i mitten. Visst är
jag het i mitt gröna hår?


Sömnproblem?

...Jaaa. Klockan är snart 6.00 och jag kan fortfarande inte somna, Legat & läst i en töntig bok "Hur kär får man bli?" (Ja, tillomed titeln är töntig) men inte ens av det somnade jag. Planerar att hoppa över denna nattens sömn eftersom jag sov tillräckligt förra natten (2-14, 12 timmar sov jag.. shit). Kan det funka? För somnar jag om någon timme istället kommer jag sova hela dagen sen. Så kommer det bli samma visa om & om & om igen.. tills jag förvandlats till en Uggla.

Sitter och kollar vädret på msn. Hahaha, vaddå tönt-vuxen-varning? Bara för att jag blivit 20, nu börjar åldersteckena droppa in. Usch... Nej, kollar inte vädret faktiskt, utan försöker leta upp vilken tid solen går upp. Är sugen på att gå en liten promenad, men eftersom jag är lite mörkrädd så väntar jag tills solen vaknat istället.

Ska nog dricka lite kaffe tror jag. Är liksom sugen på det + nu får jag inte somna. Haha! Bara för det kommer jag somna. Nee... ingen risk för det ändå. Har så mycket tankar i mitt huvud just nu så min hjärna har inte tid att slappna av och sjunka ner i sömn. Jobbiiiiigt!

Hmm, hittar inte soluppgångstiderna. Får sätta mig och kolla ut genom fönstret istället. Men först ska jag koka kaffe :) Snart går min syrra upp. Mohaha!

Me & Louiiie <3
Hittade en söt bild på mig & Louise på min mobil. Den låg på mottagna
bilder typ. Antar det är en bild Louise tagit med sin kamera under vårt
förfestande & sen skickat till mig under lulligheten. Antagligen därför jag
inte minns det.. ;)

Damp-internet

Heeej. Mitt Internet har damp, därför jag inte skrivit på länge. Jobbigt eftersom jag haft 100 saker att skriva om. Men men, what ya gon' do?;)

Så lånade hem mammas laptop. Tyckte den kunde ha ett litet sova över-party med mig inatt. Har tyvärr inte mycket bilder på mammas dator heller. Men så fort Internet har fixat sig här hemma kommer det bilder och grejer från min Födelsedag och myycket mer!

Ja, just det, Jag är 20 år nu :) Oldiie ja. Känner mig inte gammal i personligheten, men så brukar väl 50-åriga pedofilgubbar också "känna" (Säga iallafall). Men men, nu kan man shoppa på systemet iallafall. Underbart! Synd att man är typ pank bara... annars hade jag fan handlat upp halva systemet asså.

Nu är klockan 02.21. Kommer aldrig somna inatt. Sov till 14.30 idag typ. Not good. Fick panik när jag vaknade eftersom jag insåg att pappa snart skulle komma hem från jobbet och han hade dödat mig om han såg att jag fortfarande låg i sängen. Så jag flög upp ;)

Nu pallar jag inte skriva mer, mina armar vill inte göra det i den här Laptop-positionen. But I'll be back soon again, promiise!

Gonatt <3

Blondiie
Jag i ett mycket osmickrande ljust omklädningsrum på Vila.
Jag & min syrra var ute & shoppade för ett par dagar sen ;) Me like.
Hund i hatt
Jaffa fick på sig en finfin mössa. Hon ser ut som en rysk!

Slutligen, en skön låt. Äälskar den!

"Fryser om pattarna"

Sitter här med en sån ful hätta på huvudet. Ska slinga-blondera min utväxt istället för att blondera hela skiten eftersom mitt hår redan påminner om svinto (Det var faktiskt en person som sa att det gjorde det på morgonen, taskigt!) Malin var snäll och hjälpte mig. Ser jätterolig ut med den hättan, typ som en jättebebis.

Var på arbetsförmedlingen idag eftersom jag hade tid där kl 13. Klockan ett på dagen är tidigt för mig, eftersom jag vänt på dygnet. Så mina ögon var helt röda när jag tvingade mig upp 11.30 eftersom jag inte sovit så länge. Måste sett ut som värsta knarkaren när jag kom in där på Arbetsförmedlingen.

Kl 12.55 stod jag & Malin utanför. Plötsligt kommer det fram en fyllegubbe (Tror han var det iallafall, misstänker det starkt). Han går fram till oss, sen tittar han på mig & säger "Du får stänga jackan så du inte fryser om pattarna".

Vad ska man göra? Jag började bara skratta istället, Malin också. Sen sa han något i stil med "Dom ska du ju spara sen till karlarna" Hahaha! Kan säga att jag gömde undan dom under linnet ganska väl sen efter det. Såna kommentarer vill vi inte ha av fler gubbar.

På Lördag fyller jag 20 år :) Jäävlar vad jag ska shoppa på systembolaget! MumsMums.

20 år? Hell yeah ;D
En lite sne bild, men den får duga till det här inlägget :)
Sleden Katt
Pysen har haft en tuff dag på jobbet.

Sleden Söndag

Louise övernattade här inatt :) Mycket trevligt. Kvällen igår ägnade vi åt TV, Guitar hero & en liten biltur med Eve. Vi bestämde först att vi skulle till Mc Donalds & ta en kaffe, men det blev inget med det eftersom dom skulle stänga inom 10 min så kaffeapparaten var avstängd. Så Eve föreslog att vi skulle dra vidare till Statoil i Snapparp, vilket vi gjorde.

Där köpte vi oss lite koffein-innehållande dricka & Eve lite sallad. Sen drog vi hem till mig & kollade på Kvarteret skatan. Lite galen biltur, Eve är en busig liten bilförare :) På vägen hem trodde jag nästan vi skulle köra av vägen på avfarten. Inte Eves fel, utan händelsen orsakades av en glödande fimp som vägrade åka ut genom fönstret, utan flög in i bilen igen vilket orsakade stor kallabalik. Men vi överlevde. Tur för mig, annars hade jag nog flugit fram i rutan (Eftersom jag var ett litet cpbarn & satt i mitten utan bälte, hittade inte det)

Klockan 4 somnade jag & Louise in till ett efterblivet program om mammor som ammade sina barn när dom var 8 år. Äckliigt! Lovar det var för att dom ville behålla sina mjölkfyllda superbröst, inget annat! Som sagt var, blä.

Louise drog hem runt 12-tiden idag, medan jag snoozade vidare. Pappa kom in runt 13-tiden & började babbla om att han inte varit en bra pappa eftersom han inte lagat mat åt oss i helgen (Precis som om han brukar göra det annars. haha!) Så han hade köpt gelehallon till mig & Josse som Alla hjärtans dag-present. Gulligt. Tyvärr gillar jag inte gelehallon, men det kunde jag ju inte säga när han skulle vara så gullig. Så får lite diskret försöka tvinga i Josse dom istället.

Nu är det nog dags för mig att ta en dusch. Ser förjävlig ut, dessutom kanske jag får besök ikväll. Kaanske. Trevligt :) Ciiao!

Louise e fjåårtis!
Louise är ett gulligt litet "fjortis"-barn med min gamla rammstein
sov-T-shirt på sig;)
Gelehallon
Pappa är gullig <3

Alla <3-ans dag

...Är fett överskattat! Don't like it. Men kan ju ha o göra med att jag varit singel de senaste alla hjärtans-dag också. Nej, helt ärligt, det är ganska gulligt med Alla hjärtans dag faktiskt. Är man singel kan man ju mysa med familjen eller sina vänner istället :)

Mams smsade mig innan, ska tydligen få en present av henne imorrn. Ihh! Hon skickade likadant sms till min syrra, fast UTAN en glad gubbe. Mamma älskar mig mest, mohaha!

Snart kommer Louise hit. Har varit en sleden dag med massa fetma-intag, men ändå hunnit med att träffa både Malin & Eve lite. O som sagt, snart kommer Louise. Ska bli trevligt, även om jag är sleden känner jag att jag iallafall vill hitta på någonting. Känns bra att man hunnit träffa 3 av sina gulliga vänner under dagen :)

Nej, ska nog sluta skriva nu innan inlägget blir alltför långt.. kämpar ju fortfarande lite med att inte skriva fööör långa inlägg. Ha en trevlig Alla <3-ans dag, era äckliga, små kära saker (Nej, skoja bara. Ni är jättegulliga!) Nu kom Louise!

Söta är vi <3


Madison in Båstaaad

Tänkte lägga ut lite bilder från igår. En till början lyckad kväll, slutet blev dessvärre ganska fuckat, haha! Tänker inte gå in på det, eftersom det är glömt & förlåtet idag :) Det blev iallafall mycket dricka för allas del, icke bra. Som tur är klarade jag mig hyfsat eftersom jag hade förstånd nog att tacka nej till fler shots ;) Inte alltid det är så... Tur för min plånbok med, eftersom baren på Madison har sjuuuukt höga priser. Me don't like.

Oyeees... men nu kommer här lite bilder istället.

GulliGull
Jag, posarn Nr. 1
Helfigur
Hade inte bara detta linnet, utan en lång tröjklänning utanpå.
Ursäkta min smutsiga spegel ;)
Snackar med Eve
Töntigt kort jag tog igår, haha! Snackar med Eve i telefon,
därför jag ser så glad ut :)
Malin, Jag & Eve <3
3 små Blondiner i en soffa
Räka <3
Eve var färgglad och fin <3
Malin <3
Malin ser ut som ett gulligt litet Rådjur <3
Jätteglad!
En sista, jätteglad bild på mig :)

Fredag den 13:e

Sitter här helt fixad & uppfluffad. Väntar på att min tröjklänning ska torka (Eller inte min, lånat den av Louise). Får bli en vanligt outfit, pallar inte krångla. Sminkningen blev bra iallafall :)

Ska ut till Madison me mina Babes, Malin & Eve. Jag älskar den här känslan verkligen. När man sitter helt fixad, väntar på att förfestandet ska börja. Jag älskar verkligen att festa, det är sjukt så mycket jag älskar det. Inte just för att man dricker, är ingen alkoholist direkt, kan ha kul utan sprit med (Lärt mig det nu, känns mycket bra ;). Utan jag bara älskar att komma ut & träffa folk, dansa o umgås me mina kompisar. Ihh!

Jag hade lätt gått ut varje helg (Vilket jag nästan gör, inte bra) men det är såå dyrt! Dessutom ska man fixa skjuts överallt & sånt. Jobbigt. Nej, nu hinner jag inte skriva mer. Ska fixa till det sista, sen så... :) Hoppas det blir en bra kväll, är ju fredagen den 13:e idag. Nej bryr mig inte om sånt töntsnack! Tror jag...

Ha en trevlig kväll! <3

Wiie
En helt färsk bild :) Kommer upp fler imorrn där jag är ombytt & så.

Drogad?

Jag är snurrig. Massa snurrig. Utan att ha tagit något? (Nej, jag håller inte på med "sånt"... bara kaffe) Känns som att jag käkat muskot eller något, för varje gång jag böjer mig ner eller vänder på huvudet så snurrar det till. Det är ganska roligt tycker jag, vart jag än tittar snurrar det.

Fick lust att lägga ut lite ego-bilder på mig själv. Alltid kul ;) And I know you like.

Lite suddig tyvärr

En gammal bild Osminkad 
Shiine!

Halsduk & jag

Restaurant-besök

Hatar ni inte också sånt när man förväntat sig man ska äta något, sen finns det inte hemma? Jag gör det. Jag tänkte koka ägg (Cuz I'm loovin' it!) så jag kokade upp en kastrull med vatten. Sen när jag ska lägga i ägget, upptäcker jag till min stora förskräckelse att vi inte har några ägg! Jag blev verkligen chockad också, jag gav tillomed ifrån mig ett ljud när jag upptäckte det! Så besviken... Så nu sitter jag här och äter på en äcklig macka istället. Förjävligt.

Hade en trevlig kväll igår. Började med att Räk-Eve ringde mig, så bestämde vi att vi skulle ut & äta på AnnaBelle. Inte det smartaste draget av mig ekonomiskt sätt, men en gång skadar ju inte. Och när man bor med en pappa som endast lagar halvfabrikat till middag är det ganska lockande att ta ut & äta. Pappa äter typ konservmat & ärtsoppa. Bläbläblä.

Eve beställde kycklingwok med nudlar, medan jag tog plankstek. Så jävla gott är det, verkligen ääälskar plankstek! Men vem gör inte det ;)

När vi var mätta & feta rullade vi hem till Gaby en runda. Mycket trevligt. Där satt vi till kl 1 nästan, sen bestämde vi oss för att det var dags att dra hemåt igen. Egentligen skulle vi inom Malin en sväng med, men Eve var tyvärr tvungen att dra hem, så det blev att hon lämnade av bara mig hos Malin istället.


Som vanligt höll jag & Malin oss uppe hela natten (Ovanligt). Vi spelade ett dansspel på hennes Playstation, där man skulle stå på varsin matta och dansa som pilarna pekade typ ;) Bra träning, men mattorna funkade lite som dom ville. Klockan 6 somnade vi båda in.

Väckarklockan ringde runt 10.45-tiden, eftersom Malin skulle hem till sin mormor & baka scones. Så jag begav mig hemåt. Måste sett helt död ut, var cptrött. Men skönt med en morgonpromenad iallafall. Så nu sitter jag här. Utan ägg. Som sagt, Förjävligt.

Nu ska jag spela Guitar hero :D Har blivit beroende av det asså. Inte bra. Men kul. Bye <3

Sötiis-Gab!
Gab, söt som vanligt, slänger med sitt hår ;)
3 söta barn + 1 katt
3 lulliga små saker kelar med tjock katt. (Jag sträcker fram min haka, haha)


Mätt.

Ahh.. nyss ätit frukost. Klockan är 15.05, duktig jag är va? Men orkar inte bry mig. Idag är jag inte på bra humör, eftersom allt fuckat sig som vanligt för mig. Hade gärna sovit hela dagen, men jag vill kunna sova inatt också. Dessutom vill jag gärna hinna med min dagliga promenad! Skogspromenad... jag börjar bli gammal.

Är jättemätt, ätit en macka & ett kokt ägg :) Mums. Me like egg. Ägg är fan det bästa som finns, dom är protein-rika OCH mättande. Varje gång jag blir hungrig & det inte finns något ätbart hemma kokar jag ägg. Ägg, ägg, ägg, vad skulle jag göra utan er?

Milla var här igår :) Miicket trevligt. Vi spelade Guitar hero, vilket hon aldrig testat förut. Jag hade väntat mig att det inte skulle gå så bra för henne eftersom det var första gången hon ens var nära ett Guitar hero-spel. Men tjii fick jag, (Fan, jag måste lägga ner dom här töntiga uttrycken, jag låter ju som en jävla 80-åring!) Redan efter andra låten började hon klara av hela låtar (Till skillnad från mig som fått träna hur länge som helst för att klara en hel låt på Easy)

Milla är en riktig Guitar hero :) Vi bestämde att hon också skulle skaffa det, så kunde vi tävla mot varandra (Ser inte ljust ut för mig, kan tänka mig att hon kör på Expert-nivå redan efter 2 veckor) Usch, nu börjar jag låta som en spel-nörd också.

Nej, nu ska nog ut & lite. Byee! <3

Nedan kommer lite bilder från när jag & Malin skulle ut i fredags.
Malin kämpar på med stöveln
Malin kämpar med en av mina stövlar. Eftersom hon har 1 storlek större än mig så tog det lite tid att klämma i fötterna. Iallafall den ena. Jag låtsades att jag var Askungen & hon en av de elaka styvsystrarna som låtsades att det var hennes glassko (Stövel).
Kattvin
Malin hade med sig gott kattvin. Det såg ut som kiss... kattkiss. Men det var gott :)
Ser ledsen ut, haha
Och en bild på mig själv. Ser ledsen ut, haha! Synd, annars hade bilden kunnat bli riktigt fin. Fick stora läppar iallafall :)

Arbetslöst liv

Spenderat natten hos mina kära Malin :) Vi somnade klockan 7 imorse, mycket lyckat. Men finns en anledning till det (Okey, vi brukar alltid vara uppe sent utan anledning, men just den här gången var det inte så), för jag fick trevligt besök :) Me like. Malin umgicks med sin dator istället så länge, eller rättare sagt, med en person genom datorn. Haha! En person som orsakat henne kraftig träningsvärk.

Jag & Malin har blivit nyttiga. Varje gång vi ses & känner oss sugna på något gott, skär vi morot - och gurkstavar & käkar med lite dipp. GottGott :) Det är sånt här man underhåller sig med när man är arbetslös.

Fick hem från Malin idag, men det var bara skönt faktiskt. Tar typ 20-25 min att gå eller något, men det kändes som det gick snabbare. Var lite trött bara (Koonstigt) men tog en dusch sen så jag piggnade till.

Nu ska jag föna mitt hår, sen blir det nog en liten promenad... eller så ska jag träna mig på Guitar hero (Min syrra köpte det igår!) eftersom jag suger på det. Ciiaao!

Seriös jao
Tog lite bilder innan jag skulle ut i Lördags. Festade 3 dagar i rad, icke bra. Min kropp hatar nog mig...
Störd syrra
En konversation mellan mig & min syrra för någon dag sen. Så jävla ful är hon, haha ;)

Supa!..på en Toorsdag?

Sitter här & känner mig allmänt snurrig & bakis. Jodå, supa på en torsdag är finfint, känns som helg i förväg ;) That's the life of an arbetslös! Ska fetta mig som fan genom att proppa i mig pommes & 1000 liter vatten nu. Inte direkt vad min kropp behöver (Jo, vatten kanske) eftersom jag inte är den mest vältränade, men när man är bakfull får man käka vad man vill. Så det så. Däremot skulle de andra små barnen jag "festade" till det med till skolan idag. Skadeglädje, mohaha!

Fått sova 2 timmar inatt. Om ens det. Anledningen? Jo, för det första satt vi uppe typ till 6. Sen när jag äntligen lyckats somna vaknar jag upp igen (Kändes som att det gått 10 min, men klockan var nog runt 8) av att sängen vibrerar. Eftersom jag delar sängen med min kompis och en kille till som hon typ nyss lärt känna (Tänker inte nämna några namn, det är föör taskigt) tar det inte lång tid för mig att fatta vad som försigår. 2 cm ifrån mig. I samma säng. Men under separata täcken, thank God for that!

Försöker ignorera det och somna om (vilket inte är det lättaste när sängen man ligger i rör sig). Börjar tänka på något annat, men det går inte heller. Efter ett tag börjar jag röra på mig, så att dom ska fatta att jag är vaken och sluta. Nepp, hjälper inte. Jag börjar dra djupa, arga suckar (Vilket inte gick så bra eftersom min näsa pep till, det lät inte speciellt agressivt). Börjar tänka om jag ska dra till med en rejäl spark, men precis då slutar det (dom).

Kompis: Jenny, är du vaaken?
Jag: Vad fan tror du, vem kan sova när hela sängen vibrerar?!
Kompis: Vaddååå?
Jag: Fan vad äckliga ni är! Detta var inte okej!!

Usch, usch, usch. Smutsiga barn! Så detta blir straffet, att jag skriver om det på min blogg :) Jag nämner ju inga namn iallafall. Och detta är ändå inget jämfört med vad jag fick vara med om. Än en gång; USCH!

Nej, nu ska jag ta mina små pommes & tjocka ner mig i soffan. Pusshej ;)

Fjoortis ;)
Detta var den bästa, nyaste bild jag har på mig själv att lägga ut. (Kul att den "bästa" är när man ser rakt in i näsan på mig) Jaja. I know you like :)


Tattoo!!

Nuuu har jag gjort min älskade tattoo :D Är såå nöjd! Det sved en hel del, men jag överlevde. Tog bara 10-15 minuter att göra den så behövde inte plågas så länge. Var helt svettig på högra sidan efteråt, eftersom jag hade suttit och spänt den armen mot mig så hårt jag kunde typ. Tur att man hade duschat & deodorantat sig, annars hade det kunnat bli pinsamt ;) Haha!

Ska undvika att få hundhår i den eftersom det lätt kan bli infekterat då sa han som tatuerade. Antar det gäller katter med, även om dom är renare än hundar så har dom ju också bakterier. Självklart ska tjockisPysen vara extra jobbig mot mig bara för det. Han har blivit en riktig biatch på sista tiden!

* Varje gång han går till matskålen måste man klappa honom innan han börjar äta. Nu den senaste tiden måste man även lyfta upp honom (Vi har kattskålarna uppe på en bänk) eftersom han inte "pallar" hoppa upp själv. Så fet..

* Om det är dåligt väder ute så han inte kan gå ut, blir han aggressiv och straffar oss andra för det. Speciellt Selma (Pappas katt) som han ger sig på. Det är en liten kvinnomisshandlare vi har att göra med...

* Han går runt och jamar utan anledning. När man ger honom mat eller försöker släppa ut honom hjälper inte det. Han bara fortsätter gå runt och jama. Brukar ta upp honom & vagga runt honom lite, ibland kan det hjälpa. Men oftast inte...  O vill ju inte lyfta honom nu när jag är nytatuerad på handleden.

Som sagt; Bitch-katt! Nu ska ni få se en sexig bild på min sexiga tattoo :)

Min tattoo!
Min egna design. Känner mig mycket nöjd :)

Bullo-Svullo
Tjockis-Pysen fläker ut sitt fett över hela min säng.

Selma stretchar
Selma kör ett träningspass i fönstret

För Bövelen

Asså... jag har suttit och kollat in mina inlägg. Jag kan ju inte skriva korta inlägg för bövelen! Alla inlägg består av en massa, massa, massa text. Vem fan pallar läsa sånt? Jag vet inte vad jag ska göra, detta är ett stort problem för mig.

Så idag ska det blir ett kort inlägg. Just det! Kan börja berätta att jag var duktig och kom upp kl 9.15 idag! Oohh! Rekord för mig, brukar ju sova till 14 varje dag typ. Men kan väl inte säga att det helt var min egen förtjänst att jag kom upp imorse, utan det var faktiskt Jaffa the fat dog. Pappa skickade upp henne på mig innan han åkte. Det är inte lätt att försöka sova med en stor Golden retriever som sitter på en och puffar med nosen tills man kelar med henne.

Idag ska jag;

* Till banken & ta ut pengar från mitt sparkonto så jag har råd att leva. För jävligt, eller hur?
* Tanka min evigt bensindrickade bil.
* Tatuera mig! :D Ja, det ska jag! (Min första tattoo, iih!) Tror jag har tid iallafall... kl 13. Återkommer mer om det senare.
* Till biblioteket & lämna tillbaka en bok, sen låna en ny (Ja, jag har blivit sån nörd! Sätt ett par glasögon & en tandställning på mig så är jag fullbordad ;)

Och Malin ska hänga med mig till allt detta. Trevligt trevligt!:) Nu är det dags att börja fixa mig, brukar ta 100 år på mig så säkrast att börja i tid...

Ps. För bövelen är mitt nya favoritord :)
Pysen tycker jag är en idiot
Mys med Pys i soffan, tyvärr gillar han inte att vara på samma bild som mig (Tror han skäms)
Störd hund
Jaffa kommer döda mig om hon ser att jag lagt ut en sån här bild på henne ;) Mohaha!

PartyParty!

Har kommit in i sån seg-period nu när jag inte pallar skriva & lägga ut bilder. Men lugn, snart kommer jag komma igång igen.. ;)

Var ute i Halmstad med Malin i fredags. Mycket trevligt, även om jag & Malin inte sågs så mycket under kvällen på grund av en viss person *host host* haha!

Först var det planerat att vi skulle till Mårtenson, men det blev inget med det sen. Kön var aaaaalldeles för lång! Så det blev Valentine för vår del :) Därinne träffade vi på ett par kompisar, Emelie, Besiana & hennes syrra. Väldigt perfekt, eftersom Malin då kunde smita iväg utan att lämna mig ensam, haha ;D

En trevlig kväll, lite dryg bara. På vägen hem ringer Eve (som varit på Madison) och vill att vi ska hänga med på efterfest. Så vi drar dit. Inte mycket folk, men kul ändå. Vi spelade Sanning eller konka - den elaka versionen ;) Trevligt trevligt.

Kul var det, men lite jobbigt att skämma ut sig som man fick göra. De flesta mesade sig, förutom jag, Eve & Jack. Grymmast var vi ;) Och pinsammast. Eve fick ett kort där det stod att hon skulle lapa valfri dryck ur spelaren till vänster's navel. (Spelaren till vänster = Jack)

Jack lutade sig bakåt på stolen, Eve hällde i lite av vår ren sprit/öl-blandning. Drycken fortsatte ner i kalsongerna..

Jack: - AHH! SLICKA! SLICKA FÖR HELVETE!!

Hahaha, så jävla kul! Klockan 6 var vi hemma. Me like..

Malin gullar sig
Malin är sötis!
Posarn
Jag posar vackert

Malins ass ville också vara med på bild
"Opps"
Fula barn
Dubbelhakan & Dinosauren
Än en gång - Malins ass
Malins rumpa... igen ;)
Söta barn :)
Vi kan även vara söta

Jag demostrerar hur man dricker cider
Jag blir sne när jag dricker cider
Malin är enbent
Malin den enbente
SäxySäxy ;)
Wäääh

Jaffa var också med & förfestade
Jaffa Fyllehunden - Gulligull
Ooyeah ;D
Ready to go ;D

RSS 2.0