Sniglar i min mun

Då var denna jobbhelg över! I fredags hade jag & min Ken varit tillsammans i 4 år! 4 bästa åren i mitt liv. Det firade vi med att äta på Verona. Jag provade sniglar till förrätt!! Har velat prova det länge. Smakade ungefär som musslor, inte alls sån slemmig konsistens som man förväntar sig. Så helt ok! Musslor är nog snäppet godare ändå.

På dagen mötte jag upp Emma & Sabina i stan. Delade ut 6 st CV till olika butiker som jag gärna hade jobbat i. Har inte allt för stora förhoppningar men lyckades göra ett hyfsat gott intryck på några av de tror jag! Får vi hoppas där behövs ny personal snart med;) Tills dess får jag hålla till på mitt OKQ8. Älskar alla mina kollegor så hade gärna jobbat lite där & lite i Halmstad. Tycker bara det är drygt att jobba helger, ska snart börja med varannan helg. Fått nytt schema!;< Wäh wäh. 

Blev stoppad av polisen på vägen hem från jobbet ikväll. Blev något skärrad då de la sig bakom mig på motorvägen (nära, men såg inte det var polisen) & helt plötsligt börjar blinka med helljuset & sätta på blåljusena bakom mig, HAHA! Dramatiskt. Fick köra av i Snapparp & stanna. Fick visa körkort & blåsa. Frågade om jag kört konstigt med tanke på deras tillvägagångssätt, men de påstod att de bara kollade folk på måfå. På motorvägen. Jaja, lite spänning i vardagen är väl... kul!

XXX
Såhär ser jag ut i min jobbrustning.
Såhär nöjd såg jag ut innan jag skulle möta upp E & S på stan!
Tog ett glas vin på BM mitt i allt jobbsökande med Halmstads snyggaste snipps!
På kvällen svirade jag om till kavaj inför dejten med min man.❤️
Finaste killen någonsin, 4 år har verkligen rusat förbi!
Sniglar till förrätt.
Sen avslutades fredagen med Xbox & fredagsmys med vår lilla säl.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0