Whitetrash

Ännu en gång har personen som snodde mina bilder & skapade ett fakekonto på facebook gjort det igen! Den här gången vet jag däremot vem, eller snarare, vilka det är. 2 tjackpundare här i trakterna. Har skrivit med folk som fakeprofilen skrivit med & har lyckats få reda på rätt mycket. Är polisanmält med, men en anmälan är inget jag tänker nöja mig med;)
 
De här två personerna har roat sig med att sno över 70 bilder från min Instagram, Blogg osv. De har bland annat lagt upp bilder på mina vänner, syster & arbetskamrater. De skriver med unga tjejer, erbjuder utvikningsjobb & ställer perversa frågor. Troligtvis är det pundarkillen som håller på med det sistnämnda, Halmstads största äckel kan vi kalla honom. Vem har tid för sånt undrar jag? Speciellt med tanke på att de här små pundarna är äldre än mig. Antar det är så det är att inte ha något jobb x] Stackare.
 
Här har ni lite av profilen. Jag jobbar tydligen som städare? Kunde väl kommit på något lite bättre? Men är man wt & lite halvt efterbliven är väl ett städjobb det mest välbetalda man kvalificerar sig för. En på mitt jobb kommenterade dessutom hur roligt det var att jag utbildat mig på Stockholms Universitet, men jobbar som städare i Jönköping. Kom igen, hur dum får man bli? HAHAHA!
 
XXX
Snygg profilbild.
Antar detta är priset jag får betala för att jag & mina vänner är så pretty? HAH!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0