Real music

I lördags var jag & Ken i Göteborg. Vinnie Paz, Locksmith, R.A. the rugged man & Snowgoons skulle uppträda på en klubb på kvällen. Fan vad kul vi hade! Var helt fullt med folk på klubben, så vi fick ställa oss på ovanvåningen vid balkongen istället. Hade varit perfekt utsikt över scenen om det inte vore för en hängande högtalare som var lite i vägen för en del av scenen. Men vi var nöjda ändå!

Dj Illegal & Sicknature var först ut. De hade dock bara en kvart vilket gick alldeles för snabbt! Men riktigt bra live. Sen kom Locksmith, inte lyssnat på honom innan men han var bra! Efter det R.A. the rugged man som jag känner till, men inte riktigt lyssnar på. Han var ändå kul att se live, väldigt mycket energi! Han gick ner 2 ggr i publikhavet & gick runt bland publiken, la armarna om folk osv. 

När jag skulle gå på toa stod Sicknature vid deras "bord". Så gick fram & pratade med honom, sa jag tyckte de var jättebra live! Han var jättetrevlig & verkade uppskatta det:) Fast svamlade nog lite & bröt på engelska, haha! Dj Illegal dj:ade både åt R.A. & Locksmith medan Vinnie Paz hade sin egen dj. 

Sist kom Vinnie Paz från Jedi mind tricks ut på scen. Till vår lycka hade han med sig Crypt från Outerspace ut på scen med vilket vi inte visste skulle vara med! Innan de kom ut ställdes det istället för vatten fram 2 st flaskor koskenkorva-vodka på dj bordet, sen gick Vinnie & drack av det under hela uppträdandet;) Även de var skitbra live! Lyssnat på Vinnie Paz & Jedi mind tricks några år nu så det var på tiden jag fick se honom! Tiden flög iväg.

Efter det satte vi oss på ovanvåningen. När jag skulle köpa dricka i baren gick jag förbi Dj Illegal som höll på att packa ihop deras grejer. Vi började prata lite & han frågade hur vi kom hem. Sa vi skulle bo där på hotell över natten, vilket de med skulle. Han sa vi kanske kunde dra till någon klubb/bar ihop efter de lämnat av sakerna på sitt hotell. Hur kul?! Skulle skriva till en av de på chatten på fb sen. Kramade honom innan jag gick vidare. HAHA!

Skrev lite sen, men de visste inte vart de skulle. Så blev tyvärr inget sen mer än att jag & Ken drog till en ny klubb på Avenyn. Kl 5 skrev han förlåt för att de inte hört av sig mer, de hade dragit runt till massa ställen med Vinnie Paz & de andra killarna! Ganska förståeligt, de har säkert haft fullt upp;) Hade varit helt sjukt att få festa ihop med alla dom, men vi hade en bra kväll ändå! Var hemma på hotellet vid 3, hade badkar på rummet så var tvungen att bada i det. 

Så jävla kul kväll, vill bara spola tillbaka tiden! Kul att snacka med Dj Illegal igen + Sicknature. Roligt att det verkar vara ömsesidigt med tanke på hur stora de börjar bli! Förhoppningsvis får vi någon mer chans att festa ihop;) 

Ska se om jag kan lägga ut lite videos sen. Ett fint kort på oss får ni iallafall!

XXX
Det fanns en bra Jennyspegel på rummet.
Tog kort med Sicknature & Dj Illegal med! Kände mig nördig när jag frågade men var ju tvungen;) 
En bild på allihop! Fr. vänster: Crypt, Sicknature, Locksmith, R.A. the rugged man, Vinnie Paz & Dj Illegal. (Inte min bild, lånad från Snowgoons instagram).

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0