Awwwyes!

NU har jag beställt massor av skor! Massor = 2 par. Hittade en sida som hade de skor jag ville ha. Sen hittade jag ett par Adidas med som var snygga. SnigL beställde med skor, två par vans. Beställde från Amazon.com. Känd sida med bra recesioner, annars är man ju lite halvosäker när det kommer till beställning från utländska sidor. De ska åka en lång väg.
 
Våra skor beräknas komma 15:e April, HAH! Värt väntan. Fast vill ha de här nu i min famn... Ni får se bild på de när de kommer. Så får ni också något att se fram emot;) Hoppas nu de sitter bra med. Och att inget blir fel. Isåfall blir det jobbigt. Då stoppar jag bomull längst fram i skorna eller kapar tårna om de är för små. Har ändå alltid tyckt mina tår är lite långa... Usch, hatar fötter överhuvudtaget. Hade de inte kunnat bära snygga skor hade jag sålt dem.
 
XXX
Så här glad var jag idag när jag skulle ut på en promenix! Har nämligen köpt nya snipptights, I love them! Förutom att man kan se mina trosor igenom. Så vågar inte böja mig ner. 
Gjorde godaste proteinsmoothien idag med citron i bl. a. Hittade receptet på Keela's blogg.
Både jag & Ken har nördat oss framför våra datorer nu de senaste kvällarna, så självklart är det även där Siri håller till. Hon kelade på Kens tangentbord igår & skrev till folk. 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0