Is happiness just a word?

Detta gjorde min dag! Kommenterade en av Vinnie Paz's bilder på instagram, ville skriva något som skulle få honom att må bättre. Fan vad glad & förvånad jag blev när jag såg att han svarade "thanks" & enbart åt min kommentar. Att en så liten sak kan göra en så glad, men det är verkligen stort när det är en person vars musik jag lyssnat på så länge. Att han är så personlig ibland på sin instagram får mig bara att gilla honom mer, han känns mer mänsklig då & man kan relatera till honom. 
 
Musik betyder mycket för mig, det ger en känsla av lycka! Alltid lyssnat mycket på musik, i högstadiet hade jag ibland med mig min kassettbandspelare med egeninspelade rocklåtar;) Fan vad gammal jag känner mig nu... Fast det existerade iallafall mp3-spelare då, för vet det var många som fick det i julklapp & jag tyckte det var pinsamt att jag fortfarande hade min bärbara bandspelare med stora lurar till istället för öronsnäckor. Men hade med den ändå! Duktigt barn.
 
Nu ska jag rensa fru Siris låda, sen in i duschen! Ikväll ska vi hem till Hortling & grilla med några vänner. Kanske blir det Club moskva sen, har VIP-kort så kommer före i kön med en vän + gratis inträde för mig. Måste jöh utnyttja det! Imorgon blir det 25-årsfest för Karolina, sen antagligen utgång på det med. Hård helg för mr. lever! Bra helg för Jenny.
 
XXX
 
Har för mig det var denna låten som fick mig att börja lyssna mer på Vinnie Paz för några år sedan.
En av mina favoritlåtar med Jedi Mind Tricks.
Crypt the warchild & Vinnie Paz när vi såg de live på Pustervik. 
Folk knuffas i publiken, Paz säger till de & alla börjar applådera!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0