Är jag sjuk i huvudet?

Sitter & försöker peppa mig själv att dra till maxi. Vill bara sitta naken framför datorn hela dagen egentligen! Men får göra något vettigt innan jag fastnar.... because then it's too late. Jobbar mellanpass imorgon, sen stängning hela helgen! Men det gör inte så mycket, jobbar nämligen stängningen på lördag med SnigL & på söndag stängning med Jessica. Kommer ju inte ens kännas som jobb! Hänga med fräzigt folk & få betalt, whaaaaaat?! På måndag blir det måndagsklubben, wohoo! Bästa med sommaren är att det är helg nästan hela veckan. Mmmmmm..
 
Vilket knepigt väder vi ha idag! Så typiskt Sverige, ena dagen 20+, nästa dag höstväder. VAD I HELVETE?! Inte ens Siri bryr sig om att vara ute, too cold for kitty. Det enda positiva med sådana här dagar är väl att man kan spela sims utan dåligt samvete. HAHA!! Som att jag får dåligt samvete, suttit inne de senaste fint väder-dagarna & spelat som en nörd. Jag är helt besatt i min simsfamilj verkligen. Därför måste ni också ta del av den!
 
Det började med mamman som heter Kat Miller. Hon har haft ett tufft liv & inte alltid gjort de bästa valen, bl. a. som att inleda en karriär inom kriminalitet. Kat har dessutom en dotter att försöja som heter Kyle. Kyle är motsatsen till sin mamma, hon älskar att läsa & vill utbilda sig till kirurg när hon blir vuxen! Kat är däremot en golddigger, skolan var inte första prioritet inom hennes uppväxt så hennes förhoppning är att gifta sig rikt. 
 
En dag träffar Kat på Robert Solis, en förmögen man i sina äldre dagar. De inleder ett förhållande & så småningom flyttar Kat & Kyle in i hans stora villa. Där lever de som en lycklig familj i några år. Kat som från början mest var intresserad av förmögenheten blir mer förälskad i Robert än hon väntat sig. En dag beslutar de för att gifta sig, det blir ett stort bröllop i Roberts enorma trädgård med massor av vänner! Några dagar efter bröllopet upptäcker Kat att hon är gravid. 9 månader senare (eller 3 simsdagar) föder hon en dotter som får heta Tyler. 
 
Men en dag händer det, Robert får en hjärtinfarkt & avlider nästan omedelbart. I matsalen tillochmed, där Kyle precis satt sig för att äta. Trots det enorma arvet han efterlämnar till Kat, så sörjer de båda mycket länge. Speciellt Kyle då hon förlorat sin enda fadersfigur. Kat har uppnått sitt mål som golddigger, men det känns ändå inte lika bra som hon hade förväntat sig. Tillslut beslutar sig Kat för att med hennes nu 4-åriga dotter Tyler & 14-åriga Kyle för att flytta in i Roberts sommarhus som är något mindre, men ändå tillräckligt rymligt. Kat väljer trots det att inte sälja Villan, även om hon inte vill bo kvar kan hon inte förmå sig att sälja huset hon upplevt sin största kärlek i.
 
Idag är Kat en välkänd pianist. Hon spelar dock piano mest på fritiden då arvet Robert lämnade efter sig räcker gott & väl åt Kat för att slippa jobba. Tyler är 15 år, även hon mycket intresserad av musik, dock mer elgitarr än piano. Kyle har hunnit fylla 25 & hunnit bli en hyfsat känd författare. Men för att kunna ta karriären vidare känner hon att hon inte kan bo kvar i småstaden, hon behöver något mer! 
 
Kyle's nya liv som egenförsörjande får ni följa en annan dag. SPÄNNANDE VA?! JA FOR HILVIDE!
 
XXX
Kat försöker skaffa sig kunskap om hur man lagar billig mat.
Kyle fyller år!
Här har vi Robert sovandes i sin trädgård, en paparazzi har lyckats smyga in.
Kyle är inget barn längre.
Bra av mamma att skaffa en rik snubbe!
Bröllopsdagen.
Äntligen är vi man & hustru!
Roberts sommarhus är inte litet det heller, om än något mindre än villan.
Baksidan.
Den stora terrassen. 
Man kliver direkt in i vardagsrummt som har öppen planlösning mot köket & mathörnan. 
Vardagsrum.
Köket sett från matbordet. Hallen till vänster leder rakt mot Kyle's rum, även 2 dörrar till Kat's kontor & badrummet finns där.
Matbord.
Badrum.
Kyle's rum.
Kyle's rum sett från sängen.
Ovanvåningen.
Här ligger även Kat's sovrum. Finns ett badrum & en dörr som leder ut till terrassen. 
Ovanvåning sett från andra hållet. Dörren till vänster leder till Tyler's rum, har dock inga bilder på det.
Mor & dotter, nu ensamma igen.
Eller inte helt, de har ju Tyler med!
Kyle träffade en kille & fick sitt hjärta krossat för första gången.
Kat älskar även att måla. Mycket bättre sysselsättning än att springa från polisen!
Kyle fyller vuxen, till vänster ser vi Tyler som nu hunnit växa upp till tonåring!
 

Kommentarer
Postat av: JosefinsDream

SIIIIIIIMSSS!
<33

2014-08-15 @ 23:53:56
URL: http://josefinsdream.se
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0