Min födelsedag

...förra fredagen var BÄST! Hoppades Ken skulle vara ledig, men strax innan 7 åkte han till jobbet. Nästan en timme senare vaknar jag av att ytterdörren öppnas & in kliver min man! Då hade han bara lurat mig, istället för jobbet hade han åkt till Maxi & köpt lyxfrukost. Måste vara världens lyckligaste fjun!

Blev smörgåstårta till frukost. Sen fick jag öppna min present som var en SODA STREAMER! Wiie* Hade önskat mig en då jag överkonsumerar kolsyrat vatten, men trodde inte jag skulle få någon. På kvällen skulle Dj Illegal från Snowgoons & Sean Strange uppträda i Helsingör på en liten klubb, så därför blev det en tripp dit!

Åt finmiddag uppe i restaurangen på båten över till Helsingör. Väl i Helsingör letade vi upp klubben som de skulle spela på, vilket var typ en undergroundklubb som vi knappt hittade ingången på, HAH! De skulle anlända runt 21-22 så vi gick till en bar & drack drinkar så länge. Vid 23 kom de dit, la upp lite cd-skivor osv. innan spelningen. Gick fram för att hälsa, Illegal kände igen mig så jag fick en kram & ett grattis! Hur fräz?! Glad blev jag. 

De var riktigt bra live. Att de ens spelar på såna småklubbar förstår jag inte då de börjat bli riktigt stora & gör musik med artister som Wu tang clan, Jedi mind tricks, D12 osv. På lördagen skulle de upp till Stockholm för en större show, dessvärre var det ju samma kväll jag hade min fest. 

MEN! I veckan kom det fram att Vinnie Paz från Jedi mind tricks/Army of the Pharaohs, RA the Rugged man OCH Dj Illegal & Sicknature från Snowgoons ska uppträda i Göteborg på lördag!! Där ska jag & Ken vara.

XXX
Mina två älsklingar.
Tom Collins är ett måste på båten.
Har ingen bild från födelsedagen så här är jag med min kattnos jag fick i present på lördagen.
Kommer bli feeeeeeeett!!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0