Kulbord

I fredags hade vi julbord med jobbet! Blev en såå trevlig kväll!! Var hemma kl 5, HAH!! Dock pga. av ett litet missöde...

Startade med en timmes förfest hos en kollega. Redan kl 19 började julbordet i Grevieparken, sjukt mycket folk! Maten var helt ok, showen de hade under tiden var däremot riktigt bra faktiskt! När alla ätit klart städade de bort borden som stått i mitten av rummet & startade musik så man kunde dansa. Våra två platschefer Jocke & Zoltan bjöd alla på både vin & drinkar (bra chefer har vi). Dansade & hade verkligen skitkul! 

Kl 1 stängde det, så då drog några av oss vidare in till Harrys i Ängelholm. Fortsatte dansa & hade kul tills de stängde kl 3! Lyckades få min snälla pappa att hämta oss. Tänkte först klämma in oss allihop (7 pers) i bilen, men slutade med att 3 tog taxi istället. Efter vi lämnat av min ena kollega Kickan i Hjärnarp, skulle vi fortsätta mot Sjöalt för att släppa av Eddie & därefter Anna. Pappa tänkte han skulle ta en genväg, vilket slutade med att vi körde vilse mitt ute i skogen på massor av småvägar. Ingen täckning på mobilen heller så klart! Ungefär runt 4.20 lyckades vi hitta hem till Eddies bo;) HAH!! 

Hade en riktigt bra kväll. Verkar som att alla hade riktigt roligt! Tycker så sjukt mycket om mina kollegor, söker jobb i Halmstad men hoppas på en deltid så jag fortfarande kan ha kvar lite på Hallandsåsen. Bra kollegor gör verkligen allt:) Tyvärr tog jag inga bilder från kvällen, sånt man inte tänker på i stunden men ångrar lite i efterhand!

XXX
Sminkad & klar, hade dock en skjorta på mig sen istället.
Jag & min snygga OKQ8-kollega Anna!
Random bild på mitt barn som hjälper mig sortera Kens kalsipper efter tvättning.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0