Nu ska jag bli fotomodell

För jag har skaffat en fräzig caaaaam!! Det var the shit när man var yngre & ville ta egopics. Eller selfies som ni ungdomar kallar det (Ja, jag har snart uppnått den åldern där jag kan använda den frasen). Hade jöh inte SMARTFOOOOÅÅNES på den tiden ni vet. Men snyggast.se hade vi & det krävde sexiga egobilder i form av putande läppar- och push-up. Samma som idag ungefär. Fast vi betygsätter inte folks snygghet... eller jo, det sker nog det med.
 
Tänkte iallafall lära känna mr. cam så fort han anlänt. Så här såg det ut:
 
(Och just det, anledningen till att vi har fullt med kalsipper & strumpor i sängen är att torktumlarjäveln vägrade torka tvätten helt så fick sprida ut det i hela lägenheten på torkning. Brukar alltså inte se ut så.... alltid.)
 
XXX
En av de första bilderna, här försökte jag leta upp raderingsknappen.
Men hittade inte den, varje gång jag klickade tog den bara nya bilder!
Ungefär här började jag förstå hur man gjorde.
Lyckades ta en trevlig bild & radera de fula.
Ville se hur mitt hår såg ut. Alltså jag är medveten om att jag inte har en perfekt rundad Barbiepanna i profil, men vad i helvete är det?! Ser ut som en Neandertalares panna.... kan man säga så? Ser jag ut så? VAD HAR HÄNT???
Det här är min sovfrisyr. Ville visa er det. Blev inspirerad av Miley Cyrus... fast min tunga ser ut som ett stycke kött.
Här är jag bara allmänt... ful. 
Det finns en tjej som ser ut så här på sina egopics. Jag spärrar verkligen näsborrarna allt jag kan här, men det syns knappt?! Försökte tillochmed redigera färgerna så man ska se näskonturerna tydligare... dålig på retuschering.
Var tvungen att trycka tillbaka de sen.
Sen skulle jag radera bilder igen men råkade ta massa konstiga foton istället. HAHA ALLTSÅ VARFÖR SER JAG PERVERS UT?! Med den här bilden säger jag godnatt! Sweet dreams.
 
 

Kommentarer
Postat av: Snipp's and snopp

HAHA! Fett pervers & lite för rolig! Jag dör 😂

2014-08-23 @ 10:37:37
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0