Vårruset

Åhh, är såå stolt över mig själv! Var med i vårruset igår med jobbet. Hade bestämt mig för att gå då jag inte trodde jag hade tillräckligt bra kondition att orka springa/jogga. Vill inte slöa ner de andra jöh! Men gick tillslut med på att hänga med joggargänget då vi sa man kunde gå lite i intervaller om det blev för tröttsamt. Är ju ändå en halvmil. Var nervös innan, trodde jag skulle orka några meter & sen dö. Men orkade hur mycket som helst! Inga problem alls. Tror vi stannade & gick 3 ggr & då gick vi inte så långt innan vi började jogga igen. Joggade minst 2 km i sträck iallafall, trodde jag aldrig! JÄTTEGLAD!! Kändes inte jobbigt förrän de sista meterna.

SÅ NU SKA JAG BÖRJA SPRINGA MARATON! Nä. Men ska försöka börja jogga mer, tror jag hållt för högt tempo innan (sprungit istället för joggat) så det är därför jag tröttnat snabbt. Brukar springa småsträckor när jag är ute & går. Ska bli en joggare nu. Det var roligt. Så nöjd efteråt! Har dock en del träningsvärk idag. Gick sammanlagt 2 mil på hela dagen igår, HAHA! Morgonprommis på 5 km, gick till galgberget, joggade 5 km & gick sedan hem. Inte konstigt fötterna värker.

Så idag blev det ingen morgonpromenad. Måste vila. Men kom upp redan 9 iallafall, tvättade håret & fixade naglarna. Ska strax äta frukost, sen sola lite på balkongen. Sola baksidan, den har inte fått någon sol alls. ÄNNU varmare idag! Sjukt. Sen ska jag träffa Amanda på en FIKA! Trevligt. Kolla in hennes fräziga blogg här!!

Imorgon blir det jobb tidigt & torsdag LEDIG. Bra vecka. 

XXX
Bevismaterialet. Jag var DÄR! I earned that medal. 
Siri med favvismusen. Hon har 1 miljon andra fina möss men leker mest med den här. Helt sleten. 
Joggarn. Har fått massa fräknisar i ansiktet, like a child. 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0