Korvskinn

Ibland, eller rätt ofta den senaste tiden blir jag så jävla irriterad. Verkligen lättirriterad, på rättsamhället, rasismen & feminismfientligheten som sker överallt i hela bögsverige & resten av världen. Inget fel med att vara kritisk & arg på orättvisor, det är väl de flesta normalt funtade människor. Resten av er kan ju bara ruttna i ert egna skinn. JA. 

På tal om människor som inte bryr sig om något andra än de själva. VARFÖR ska vissa grejer drabba en och samma person/familj? Det borde delas upp rättvist (fast ingenting är någonsin rättvist, det fungerar tyvärr inte i längden), ungefär som att alla ska ha sin del av jobbiga & tråkiga grejer, men även bra grejer. Känns ibland som att vissa hemska människor serveras ett bra liv, medan många "bra" människor har jävla krångel? De är positiva & sprider glädje, men saker skiter sig ändå. Och ÄNDÅ ska alltid de som fått allting serverat på silverfat klaga som mest?

Bra & dålig människa kan man ju definiera, men enligt mig är en bra människa i allmänhet ändå någon som är ärlig & bryr sig till stor del om andra & inte bara sig själv. Inte så jävla svårt egentligen, men finns ändå allt för många äckel som lyckas skita på den delen. Snabba på att döma andra, men inte sig själva.

Ingen supertanke, vill bara skriva av mig. En av anledningarna till att jag aldrig någonsin i hela mitt liv kommer bli religiös eller tro på något annat. Du är vad du vill vara, blir du överkörd av en buss imorgon spelar det ingen roll om du är världens snällaste eller ett jävla äckel. Bara se dig över vägen så blir risken mindre iallafall. Så enkelt är det i äckellivet. Hemska människor kommer fortfarande klara sig, omtänksamma människor kommer fortfarande få cancer & dö.

Men för att vara positiv (även om jag vill vara arg); Saken är vad du gör innan för andra & dig själv som gör skillnad, inte bara för andra utan man mår själv bra av att bry sig om andra. Hur skitigt livet än är finns det oftast något positivt att fokusera på, oftast där involverande människor. Eller djur. Det hjälper sällan att vara negativ. Klart man ska vara ledsen om något jobbigt händer, men fortfarande ha en verklighetsbild av att livet kan vara jobbigt. Kan inte tala för allt & alla, men ibland är folk jävligt bra på att klaga allt för länge över skitsaker. Sådant som alla kanske varit med om?

Men men. Oavsett vad hindrar det dig fortfarande inte från att dö i en trafikolycka. GUTEN NACHT!!

XXX
Lyssnar du på Lil wayne eller Chris brown kan du ju sluta vara ett äckel & börja lyssna på riktig musik istället. Bara ett tips på vägen liksom. 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0