Inte hemlös längre

Vi har nu äntligen fått tillökning! Sötaste Siri har anlänt. I fredags var hon på "besiktning" hos veterinären med katthemmet & allt såg bra ut. På lördagen fick vi hämta henne. Hon hade fortfarande minnet av transporten till veterinären kvar i huvudet så det var inte det lättaste att få in henne i buren. Som tur är slapp jag & Ken vara de elaka som tvingade in henne ;) Upptäckte att hon har världens sötaste mjau! Låter som en kattunge (hon är 2 1/2 år), så liten & ynklig. Tyckte synd om henne i bilen, hon var så nervös.

Satte ner buren framför sängen så hon kunde smita under, vilket hon gjorde. La fram hennes snuttefilt från katthemmet & matskålar med vatten & torrfoder + gelémat. Kattlådan ställde vi i hallen så hon skulle se den. Direkt efter att vi släckt ner & lagt oss hörde vi hör hon gick fram till kattlådan & började krafsa lite. Gick runt i lägenheten & kikade lite, tyvärr råkade hon välta en låda med pussel i så hon blev livrädd. Stackars fjun! Så då blev det nya gömstället soffan. Där har hon hållt till nu med undantag för nattliga rundturen & kissande i lådan (duktig!!). Tycker synd om henne då soffan är så låg så hon får ligga ner ganska platt hela tiden ;)

Lite framsteg varje dag! Har varit orolig att hon inte velat äta, försökt locka med både skinka & godis. Idag köpte jag en leksakspinne med fjun på + räkor & lyxgelémat. Skalade cirka 15 räkor till mig själv för tänkte hon säkert inte kommer vilja äta de heller. Stack fram handen & hon gluffsade i sig den direkt! Så det fick bli alla räkor till Siri & inga till Jenny...

Pinnen petade hon även lite på efter att jag busat med den ett tag under soffan. Lite spännande var det! Dröjer nog inte många dagar förrän hon vågar sig fram & vill kela. På katthemmet var hon sååå kelig! Men det är mycket att ta in när man kommer till ett nytt hem hos nästan okända människor. Hon har ju aldrig haft ett riktigt hem förr. Alla katter förtjänar ett hem med mat & kärlek. ♥

XXX 
Favorit i repris, Dj Kitty. När Siri kommit tillrätta blir det maaaassa bilder! Vänta bara... så trött på alla tråkiga jävlar som tjatar om sina nerbajsade barn, it's time for payback!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0