Inspiration

Har sådan jävla feteångest efter Jul! Tränade knappt något, slappade bara. Hängde hos Kens föräldrar i 3 dagar, lite som semester. God mat & behövde inte ta tag i någonting ;) Fast var ute på en promenad iallafall i skogen där runt, jag var dock livrädd hela tiden att det skulle hoppa fram en älg. Ken har blivit jagad av 2 älgar en gång, så inte helt obefogad rädsla från min sida. Har blivit så mesig på äldre dar!

Igår blev det morgonpromenad + gymmet för första gången på 2 veckor, kändes skönt! Nu får det bli lite LCHF inför sommaren, inte värt all ångest bara för att jag tycker kolhydrater är smidigt... min duktiga granne Emma har gått från storrökare & soffis till träningstjej & icke-rökare på bara någon vecka! Mycket imponerad, speciellt rökandet. Det går om man vill, behövs bara en vilja. Man mår klart dåligt i början, men det är ju verkligen värt det! På detta sparar hon cirka 800 kr/månaden, tänk allt man kan göra för de pengarna istället? Tänker också sluta med mitt lilla feströkande, så sjukt onödigt! + man stinker as hell, lönt parfymera sig när man bara luktar rök? Nein, nein, nein! Nasty shit.

Blir strax dagliga promenaden, sen ska jag försöka mig på ett LCHF-bröd! Lät sjukt gott, så får hålla tummarna att jag lyckas. Är sämst på att baka, vad jag än gör blir det fel? Bög-bröd. 

XXX
Älskar min nya klänning jag hade på nyår. Väldigt urringad dock... no bra. 
Gullefjunet ute i snön! Yes, there was snow in Bredstorp. 
Hittade några jättestora fågelfotsspår? Vi följde efter dom, men fann ingen gigantisk fågel...
Utsikt!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0