Utgångstjejen

Majs majs! Det går bra med fröken Siri här hemma, hon har hittat sitt favoritställe på fönsterkarmen. Har fått möblera om då hon älskar att kela mot saker, dvs. vaser & liknande. Ibland går kelandet lite vilt till & då kan vasen flytta sig närmre kanten. Då blir Jenny nervös. Man får klappa & gosa med henne, men BARA i fönsterkarmen, under soffan eller under sängen. Det är hennes trygghetszoner, men de utökas hela tiden. Hon kan gå runt i lägenheten fastän vi är uppe, hon är så nyfiken.

De senaste 3 morgnarna vi gått upp har mattorna i köket flyttat på sig. Har 2 runda mattor som glider ganska lätt på golvet, så när vi lagt oss går hon ut i köket & slänger sig på dom. Hörde tillomed det igårkväll ;) Buskatt!

I helgen blev det utgång med SnigL. Jag, Ken & SnigL drog över till våra grannar Emma & Martin på förfest, sen drog vi alla in till stan tillsammans. Delade på oss där, jag & SnigL gick till Asian för en drink & resten till Harry´s. Sen vidare till B&B & lite senare kom även Emma & Sabina dit! Mycket trevlig kväll, märkte dock att man ska ta det lugnt på LCHF med drickan... har lite små minnesluckor här & var. & bakfyllan blev sådär ;) Men roligt hade vi! Kvällen gick sjukt snabbt.

På lördag blir det utgång med min Millis!! Kommer blir trevligt som vanligt! Det behövs då sist det blev utgång för M var det en viss person som förstörde hela kvällen så hon fick komma över hit & sova. Jag måste sett rolig ut då jag öppnade dörren med håret i hårinpackning & en boll på huvudet samt mina nördglasögon;) Pretty.

Nu ska jag göra mig färdig för jobbet! Var redo snart för ett inlägg fyllt med Siri-bilder, det är det vi alla vill ha. Ha en bra dag fjuns! 

XXX
Blir skelögd när jag tar kort i spegeln.
Tycker det här blev en bra bild på mig & häxfinger-SnigLn. 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det känns bra att Camilla har riktiga vänner som dig Jenny som tar emot henne så sent på kvällen :) Den Camilla jag känner skulle aldrig lämna någon av hennes vänner så sent. Det har i alla fall aldrig hänt mig :)Fina Camilla! <3

2013-02-10 @ 14:39:29
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0