En guling

Hej fredag! Äntligen helg igen, wiie! Jobbar dock stängning ikväll. Men imorgon blir det party, party! Första festkvällen i Halmstad som 24-åring. Tänk vad stor jag är. Snart 25... sen 30. Tur jag inte ser så stor ut. Känner mig fortfarande som ett barn, med lite sämre knän bara. ;) 

Är så exalterad över måndag! Ska till Falkenberg då för introduktion av nya jobbet, få kläder & skriva på papper! Fan vad glad jag är. Lönen är jättebra & jobbet verkar roligt! Har ju typ bara jobbat som affärsbiträde (sen jag var 15-16) så ska bli roligt att få prova på något nytt. Det är verkligen på tiden, man vill liksom inte fastna i samma spår. Vill utvecklas! Kommer jobba kvar på OKQ8 ändå då det bara är deltid, kommer bli skönt med en bra inkomst! Som jag har det nu går det +- nästan varje månad, svårt att spara några pengar. Man vill ju ha lite pengar över till nöjen med. ;)

Ska få läras upp redan i nästa vecka med, tisdag & onsdag! Wiie! WIIE!! Nu ska jag putsa till mig lite inför jobbet. Ha en bra helg, fjuns!
 
XXX
I'm a sun. Älskar nya tröjan!
Vår lilla pretty kitty tycker om att kela i soffan. 
Ramat in 2 gamla notblad jag fick av mamma. De ska upp på en tavelhylla som jag ska införskaffa ovanför soffan sedan! Kommer bli fräz.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0