Birthdaychild!

Har haft en så himla bra födelsedag!! Dagen började med att jag vaknade vid 9, gick upp & åt min filfrukost. Sen hoppade Sirifjunet upp i soffan & började puffa på mig & kela. Så fin. Strax innan 15 kom mamma & SnigL på fika, fick fina presenter! Ett presentkort av mamma på Kicks & en tröja jag velat ha länge av SnigL. Blir en citron i min tröja, ni får se sen.

Precis när de ska åka ringer min telefon & det är de från lagerjobbet jag var på intervju för som ringer. Blev meddelad att jag fått jobbet & får börja läras upp redan nästa vecka!! Blev så jävla glad, trodde inte jag skulle få det. Hade tydligen gjort ett bra intryck, HAH! Jag som är så konstig. Överlycklig. Det gjorde min födelsedag extra bra. Tråkigt om de hade meddelat att jag INTE fick det istället idag. Då hade jag gråtit & bara "det är faktiskt min FÖDELSEDAG idag!:< Uääähh!!" Sen hade jag säkert fått det....... Av medömkan. På grund av ett fult gråt.

Fått massa gratulationer, det gör mig med glad. Bl. a. ett kort från Kens farmor + ett presentkort på Lindex! Så gulligt. På instagram hade Dj illegal från Snowgoons skrivit grattis till mig, blev helt pirr av lycka! Fräzigt. I love Snowgoons. Vid 17 kom Ken hem med presenter med. En bukett fina blommor med små videfjun i, TRE lchf-glasspaket (HAHA, övergödd), ett presentkort på Kicks & första säsongen av serien Girls. Så perfekt då jag hade funderat på att börja kolla på den serien, men det sa jag aldrig till Ken. Han visste ändå. Vi är skapta för varann.

Sen gick vi ut & åt på Bulls & bio efter det. Django unchained har vi båda velat se länge & den levde upp till förväntningarna tycker jag. Underbar födelsedag!! Synd att den redan är över;) Nu blir det läggdags, guten naacht!

XXX


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0