Dem damn ants

Har en knepigt-att-sova-kväll! Har lagat mexikansk mat (ÄLSKAR verkligen det, aldrig svennetacos igen;) med mitt fjun & kollat nya favoritserien Orange is the new black på Netflix. En av de bästa serier jag sett, så sjukt rolig & bra skådespelare! Vi har införskaffat en 46tum samsung smart-TV, så kan kolla netflix, youtube osv. via den. FRÄZIGT!! Trevlig fredagskväll, även hunnit borsta fru Siris tjocka man. Men sen tog hon tag i borsten & bet i den. Dålig stämning i soffan.

Tänkte gå upp & gymma imorgon vid 10.30, eller Mr Ken ska gymma med sin kusin så följer kanske med. Men kan bli lite knepigt om jag inte somnar i tid! Har myrkrypsben typ, inte den typen där foten somnar. Utan där det känns konstigt upp till knäna. Som att benen blivit helt stela. Creepy är det. Men jag försöker böka vidare i hopp om att somna, I'm a champ;)

Lite bilder på vår mat & Siri grisöra + från igår när jag & SnigL hängde på Liseberg. Perfekt dag, längsta kötiden på de fetaste karusellerna var 15 min, AWYES!!

XXX


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0