Superhelgen

Idag är det måndag. Kollar på Housewifes of New york. De har sin reunion & it's 'bout to go down! Galna brudar. Eller damer. Måste vara pinsamt hålla på så på TV, bråkar som 14-åringar. Snackar skit, ljuger osv. Vissa människor växer aldrig upp. Tror aldrig någon växer upp riktigt, det enda man gör är att utvecklas. Vissa lär sig av sina misstag & hur man behandlar människor, andra har ingen självinsikt & kan bara se andras fel. Det är synd om de människorna. 

Haft en bra helg iallafall! Putsade Audi i lördags, sen åkte vi hem & gjorde oss iordning. Så himla skönt väder, minst 20 grader & sol på balkongen. Så hann ta en liten drink där med. Sen blev det middag med Mikael & Karin på Bulls. De sa det skulle ta en halvtimme för maten vilket vi inte tyckte är så lång tid. Det tog 1 1/2 timme, helt sjukt. Förstår det blir så när det är mycket folk, men de kunde ju kommit förbi & sagt det tar lite längre än en halvtimme... ganska mycket längre. Men det var trevligt ändå, vi drack drinkar & pratade. Sen kom Louise & Sofie in, de tog platser på uteserveringen så vi kunde sitta där efter middagen.

Satt på serveringen till strax innan 00, sen blev det Mårtensson. Hade smsat in så vi var med på gästlistan = gratis inträde innan 00. Perfekt! Strax innan 3 gick jag & Ken till Mc Donalds för att beställa sjukt mycket mat. Fetton. Sen tog vi taxi hem! Bra kväll.

Igår vaknade vi båda upp obakis till solsken, så blev ballehäng halva dagen. Gick även & köpte glass med Emma & Martin. Det var äkta glassväder. Grillade korv på kvällen, det har vi inte gjort innan. Grillar bara kött, är ingen korvmänniska. Men det smakade bra. Vill ha helg nu igen! Men man kan inte ha allt. 

XXX
Jag ääälskar vår balkong! Bästa läget. & vi har en ny växt. Säg hej till honom!
Här har vi lördagens spegelfjun. Har äntligen köpt en locktång. Ibland är det fint med lockar på fjun.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0