Wobble wobble

Den här veckan blir det mycket jobb! Men är ledig i över en vecka sen då vi bytt tider så I don't mind. Cyklade till biblioteket igår med Emma & lånade en ny bok. Behöver något att läsa de dagar det är tråkigt väder & man är uttråkad. Är ingen riktig TV-människa, kanske just för att det inte går så mycket bra på TV:n längre? Dessutom känner man sig mindre hjärndöd om man latar sig & samtidigt läser en bok. Intellektuell. 

Sen cyklade vi till Hemmakväll, skulle lämna tillbaka världens tråkigaste film (den jag beskriver i förra inlägget). Slog mig att den skulle vara inlämnad i söndags, så nu får jag böter på det med. Böter på en jävla bajsfilm som jag inte ens ville se! Ken ska få lida för detta. Emmas cykel blev cp på vägen, började typ wobbla lite med framhjulet & låta konstigt. Undersökte den, men kunde inte hitta något. Blev smutsig på mina fingrar, äkta mekaniker-style. Ju mer vi cyklade, desto mer bisarra ljud började den göra. Ibland lät den som en gås & sen gav den ifrån sig något som lät som en melodi till något. Skrattade så mycket att vi knappt kunde cykla. 


Snart flyttar 2 Stephen King-böcker in i vår bokhylla. Emma ringde & berättade att hon var på Röda korset, där sålde de ut Stephen King-böcker för 10 kr stycket! Dock fanns inte Varsel eller Jurtjyrkogården, men jag blev glad ändå. Bara hittat pocket innan & de passar inte lika bra in bland våra böcker. Snäll granne :D

Nu ska jag snart göra mig redo inför jobbet. Ha en bra Tisdag, fjuns!

XXX

Egotjejen tar självporträtt i sovrummet.
Hittade nya stepp-skor när vi var på Loppis förra veckan. Fett fräz.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0