Get off the ground

Idag är det tisdag & Jenny har grym träningsvärk. Hängde med Ken till gymmet igår, var någon vecka sen sist. Varit ute i naturen & rastat mig istället, men nu kände jag att det var dags för lite styrketräning. Gick bättre än förväntat, känns lite värre idag. Men nu är jag stark! ;)

Tog en fika på stan med Louise igår ♥ Höll mig från att shoppa, så duktig! Köpte bara en islatte & en dricka då jag höll på att dö av törstighet. Cyklade in i all Världens fart. Kände mig som en bil. Sen mötte jag upp Emma & Sabina en liten runda. Ikväll ska jag & Emma laga tacos & dricka bubbel till Kristallgalan! Ska försöka hinna diska & putsa till mig nu, sen blir det en runda in till stan. 

I lördags firade vi SnigL's födelsedag! Blev lite folk här hemma & en massa drinkar. Fick in lille SnigL'n på Harry's, hihi. Det var en bra kväll. Värre dagen efter då jag fick bakfyllan från Helvetet. Var fortfarande snurrig när jag vaknade igår?! But totally worth it. Kanske kör lite mindre drinkar & mer vatten nästa gång dock.  

Ha en bra Tisdag, folks! 

XXX

Jag har köpt utsvängda byxor. I love them. 
Ny video från Snowgoons nya album. 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0