Värsta smärtan

Alltså detta är det värsta jag varit med om. Åt torskfilé ikväll med Ken, sallad & ugnsrostade morötter, inga konstigheter! Cirka 10 min efter maten får jag sån jävla magknip! Känns som att jag ska sprängas. Vill bara ut med allt, spy & vända både magen & tarmarna ut&in.

Men ingenting händer. Har haft hemsk magknip innan men denna tar fan priset! Kallsvettas så jag får klä av mig alla kläder, flimrar framför ögonen & när jag ser mig själv i spegeln var jag helt vit i ansiktet. Vilken jävla smärta!! Ville bara lägga mig på badrumsgolvet & dö.

Ken däremot känner ingenting så det är nog inte maten. Kom på att jag provade mina nya kapslar från gymgrossisten ikväll, de ska "sätta igång ämnesomsättningen". Tror inte helt på sånt, men de innehöll cayennepeppar, koffein & lite sånt så ville testa. Så måste vara dom som dödar min mage!

Gått över 2 timmar nu & magen är fortfarande weird & krampar till och från. Sa till Ken att det är möjligt att jag dör. Kan typ bara ligga på rygg annars blir magen arg, dock gillar INTE min skadade rygg det. Det är jävligt synd om mig just nu. Hoppas nästan jag avlider snart istället...

Guten nacht.

XXX


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0