Naturtjejen

Idag är det redan Tisdag. Sov hemma hos SnigL & pappa i Skummeslöv i söndags. Det var trevligt, vi käkade pizza & pappa var weird som vanligt. Sen kollade jag & SnigL massa gamla, fula videos på oss själva som yngre. Vi var också jävligt weird. SnigL-nörd skällde på mig för att jag hade vatten under glaset när jag satte det på glasbordet, som att det blir fläckar på glas? Då försvarade pappa mig;

Pappa: - Josefin, du ska inte säga något. Du lämnar alltid massa smulor efter dig i köket.
SnigL: - Gör jag inte alls!
Pappa: - Joho, massa smulor som jag tar med mig på sockarna till jobbet. En gång hade jag med mig ett helt fransbröd, med marmelad på!

Det är sol i Halmstad nu men jag tänker stanna inne & göra nytta! Säkert inte speciellt varmt ute ändå. Typ diska & städa så här blir fräz. Ikväll blir det gymmet & då ska Emma med, hihi! Spännande. Händer mycket i Halmstad nu btw. Den stora branden i hamnen som varade i 2 dygn typ, en våldtäktsman som går lös, skottlossning in mot B&B & igår hittades en död boaorm i Oskarström. Vad fan händer?

XXX
En oufit med min nya skinnjacka i mörkblått & svarta jeans.
Var ute i skogen med SnigLis igår. Gick 4,5 km, skönt väder hade vi! Här har vi en tjur.
Hittade björnbär gjorde vi med. Synd att vissa blev vaktade av spindlar & diverse snuskkryp.
Inte de fräzigaste bilderna med iPhonen, men de duger. 
Vi plockade svamp & lagade till en god flugssvamps-soppa! Sen åkte vi till sjukhuset en runda.
När jag kom hem till Halmstad körde jag & Emma en promenad på 1,1 mil! Sick. Mina ben höll på att ge upp. Hittade en fjunig larv på vägen, det hade regnat på honom. Jag bar honom till gräset... smekte den lite över fjunen. Sjukt mjuk! Man ska dock vara försiktig med fjunlarver, en gång när jag var liten hittade jag massa svarta fjunlarver, så klappade dom alla. Sen fick jag röda märken på handflatorna som började klia. Så ni vet. 

Kommentarer
Postat av: Josse

Haha du är ju galet efterbliven, klart det blir, allting syns på glas som man får hålla på att torka bort hela tiden. Då kan man lika gärna ställa ett torrt glas där... så slipper man det... ond är du.

2012-10-02 @ 22:22:17
URL: http://rulesbyjosse.blogg.se
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0