Knepigt med vård

Känner mig som en boll. Ringde sjukvårdsupplysningen i fredags angående ryggen, kvinnan jag pratade med tyckte absolut att jag ska kolla upp det! Så hon kopplade mig vidare till vårdcentralen här vid Nyhem. Kvinnan jag fick i telefon då frågade knappt vad som hänt, utan sa att jag ska ringa sjukgymnasterna & gav mig numret dit. När jag ringde dit svarade de att sjukgymnasterna var tillbaka på måndag. 

Idag är det måndag. Ringde sjukgymnasterna imorse, då säger telefonsvararen att enda telefontid de har där man kan boka tid är mellan 8-9 på morgonen? Knepigt med telefontid på 1 timme så tidigt, tänk så jobbar man då? Som tur är är jag ledig imorgon vid den tiden så kan gå upp & ringa. Men hade varit schyst om de hade nämnt en sådan liten detalj när man ringde i fredags... vissa människor inom sjukvården alltså, många verkar bara vilja bli av med en. Tråkigt när man tar mod till sig & ringer så blir det bara krångel. 

Ringde efter det till Vårdcentralen igen, då svarade en man. Han tyckte med jag skulle gå till en sjukgymnast & sa det var slarvigt att de inte nämnde sist jag ringde när man kunde boka tid. Försökte sedan ge mig en tid till läkare, men de hade inte tid förrän nästa tisdag. Kan tydligen bli en inflammation i ryggen vid sånt här, så känns som att jag ska försöka få tid tidigare. Kom överrens om att jag ska ringa sjukgymnasterna imorgon istället då. Trevlig var han iallafall, det gjorde mig glad!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ta mig an diskberget som står kvar sen i lördags. Runt 14 kommer Malin hit & då blir det en liten runda in till stan! Ha en bra måndag :)

XXX
Fredagstjejen.
Fina lördagstjejer. 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0