En jobbig fredag

Fan vad skumt! Loggade in & ser att jag har haft en massa läsare idag! Spännande. Vem har reklamerat mig? Eller gjort reklam för mig heter det nog... jag är ingen produkt. Vilat lite i några dagar, så passande nog är jag bloggpigg idag igen! 

Iallafall. Var med om en skitjobbig grej i fredags efter jobbet! Var på väg hem i min älskade Audi, strax efter 15.30 (det är relevant då det är tiden för rusningstrafik i Halmstad). Körde på avfarten till Halmstad S. För er som inte vet är det strax därefter en stor korsning med rödljus & ska man svänga höger (vilket jag skulle) är det väjningsplikt. Står längst fram & väntar, tillslut får de andra rött & jag kan köra! Har i 1:an, men bilen bara varvar & rör sig inte ur fläcken! Sätter om växeln 3-4 ggr, men den beter sig fortfarande som om jag står i friläge. Provar 2:ans växel, samma sak. Inser snabbt att jag inte kommer att komma iväg med bilen, så slår på varningsblinkersen. Går ut ur bilen & försöker teckenspråka fram att jag inte kan rubba bilen. Då har det hunnit bildas en ganska lång kö (såg inte vart den slutade, som sagt, rusningstrafik). Sen förstår jag även att jag måste flytta bilen på något sätt & det är snabbt, då ingen som ska svänga höger kommer förbi. 

Så jag börjar helt enkelt att putta bilen. Har aldrig puttat en bil helt själv, dessutom är min Audi inte minsta varianten av bil. Till en början går det bättre än jag förväntat mig, bilen rullar några meter i hyfsad fart. Känner mig stark. Tills vägen börjar luta uppåt & jag känner hur bilen inte vill rubbas mer, och ännu värre, börjar rulla bakåt igen. Försöker trycka på bromsen, men det är ganska svårt då jag samtidigt måste hålla bilen på plats så den inte rullar bakåt. Precis då kommer det en kille bakom bilen "vill du ha hjälp?" & en annan har stannat vid sidan av vägen & kommer också för att hjälpa. De hjälper mig putta bilen till sidan av vägen, så andra bilar bakom mig kommer förbi. Ni ska bara veta hur jävla lång den kön hade hunnit bli, stod säkert bilar ner till motorvägen!

Tar fram telefonen & ringer Ken halvt snyftande, berättar hur hemskt det var & att jag troligen skadat ryggen. Efter det ringer jag pappa & han sätter sig i bilen på en gång. Pappa kan en del om bilar, dessutom hjälper han mig ta hand om Audi då det egentligen inte är min bil. 

Under tiden jag väntar på pappa stannar folk & frågar om jag behöver hjälp, vilket gör mig glad! Att det finns folk som verkligen stannar mitt i all den trafik & vill hjälpa. Dock tutar en del idioter med. Alltså... vad tror det att det ska hjälpa mig? Ska det göra mig mer medveten om hur dumt jag står? Jag har inte parkerat där med mening direkt, tagit fram en picknick-filt & satt mig. Hade dock en macka med mig i väskan, men vågade inte äta den... 

25 minuter senare anlände pappa & vi lyckades bogsera bort Audi. Det var läskigt att ta sig ut mitt i all trafik, men det gick bra. Var halvt gråtfärdig hela tiden, inte just för händelsen utan för att Audi precis rostskyddats + varit på verkstad för utbyte av växellåda & koppling. Känns inte så roligt om den hade behövts skrota. Men pappa trodde det var ett mindre fel, så jag håller tummarna. Audi & jag är lika gamla, jag älskar den bilen. 

Men har fortfarande ont i min rygg. Förhoppningsvis försvinner det om någon vecka, har säkert bara överansträngt den. Känner mig som en gamling, dessutom gnäller jag om det varje dag. Det är synd om mig. Nu ska jag putsa till mig, sen drar jag & grannen Emma till Maxi en runda! I fucking love Maxi. De är lite snåla här på Maxi högskolan med att skicka hem kuponger dock. 

XXX
Fräziga tjejjen. Tänkte jag skulle höja mitt huvud en aning för får så kort hals på dessa bilder. Now I'm a giraff. Det är föresten inte mina kläder som är fläckiga, utan spegeln. Detta är nu åtgärdat. Så ni vet. 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0