I'm so busy ya know

Hej fjunisar! Drygt väder vi har nu för tiden, bara regn & blåst. Man blir latare, vill bara stanna under värmefilten hela dagarna. No inspiration at all. Tur det händer kul saker på helgerna iallafall! Min helg började redan på onsdagen med att Ken var ledig, så blev en runda till gymmet & sen kvällsmys.

På torsdagen hängde jag med Emma till hennes moster i Laholm på sånt homeparty med inredning. Sen gick vi ner till "centrum" & satte oss på en bar. Insåg att vi kollat bussen fel & att den inte gick förrän 23.30, så fick fördriva tiden med vin ;) Sen blev vi lite festsugna, så fortsatte med bussen in till Halmstad centrum & satte oss på James. Trevligt! 

I fredags var jag & Ken på Julbord med mitt jobb. Jättefint julbord med maaaassa mat, höll på att spricka. Sen drack vi drinkar i baren & dansade, alltid lika roligt på våra firmafester! Big boss bjöd alla på dricka med, som vanligt ;) Sen blev några av oss sugna på att dra ut, så  avslutade med utgång i Halmstad! Jobbade stängning dagen efter så var lite seg, men såå värt det!

Nu ska jag äta nudlar & attackera Storfjun när han kommer innanför dörren. Sen måste vi till gymmet... baahhh. Känns alltid jobbigare innan än när man väl står där på löpbandet ;)

XXX
Dagens spegelfjun, bästa kvalitén som vanligt ;)
Snygg kompis på mindre fräzig bar! 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0