Visdomsord & Necro

Nämen herre*** är klockan nu 00.48?? En torsdagkväll?! Omg. Coolt med förkortningar. Druckit vin hos granntjejen ikväll, mycket treeevligt! Tre E:n ja, sååå trevligt vart det jaaa! Tre E:n på det med ja. När jag började detta inlägget hade jag mycket att skriva, men det förvann igen...typ. 

Men jag är en lycklig fjun. Det var nog det jag ville skryta om. När jag var yngre trodde jag aldrig jag kunde få nya vänner att umgås med. Men vet du vad? Det finns. Ibland känns det som att alla är olika en själv & efter gymnasiet är allt kört & man är menad att skaffa man, barn & bajs. Men vet du vad? Det finns sååå mycket mer!

Det är efter gymnasiet allt börjar. Du är myndig, du kan välja allt själv. Vill du plugga? Vill du jobba? Vill du leva på Social-bidrag? It's all up to you! YOU! Oh, engelska. Ja, allt i livet kan man inte välja. Men du kan välja vad du vill leva för liv, till stor del. Vill du vara en negativ jävel som drar ner alla "du älskar" i skiten eller vill du må bra? Ekonomin spelar ingen roll (okej, om du bor i ett U-land kan jag tyvärr inte jämföra), de flesta kan uppnå sin egen lycka på ett eller annat sätt. 

Ja. Ska jobba kväll imorgon. Lördagkväll blir det kalas hemma hos Mills pappa & co :) Så blir nog inte mer viktiga visdomsord á la Ghandi von Jenize på 2 dagar. Vi hörs när vi ses. Ha en bra helg, I know I will ;)

XXX
Inte så bra koll på vilka So sick social club är, men gillar deras låt med Necro.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0