Det går åt rätt håll

HEJ HEJ HEJ! Är jätteglad, har fått min lönespecification & den var überbra! Skönt då den här månaden har varit lite dålig, fixade ju håret + extra mycket räkningar. Var tvungen gå in i garderoben & kolla samt prova alla mina skor. Okej, inte ALLA. De är ju jättemånga! ;) Men jag FÅR INTE köpa nya när vi ska till Väla efter den 25:e, har inte ens invigt de nyaste. Blir så lätt kär i fina skor, sen bara sitter de bredvid mig i bilen på vägen hem. Hur fan går det till?!

Jag vaknade upp helt konstig imorse. Min klocka ringde & då blev jag irriterad eftersom jag trodde jag var upptagen med något? Jag ba "håll käften" stängde av den & vände mig om i sängen "vad var det jag höll på med nu", som att jag var på jobbet eller något? Sen förstod jag att jag låg ensam i min säng, svettig & halvnaken. Det var en konstig känsla. 

Btw, min viktnedgång går mycket bra. Är dock lite arg på min korta kropp & dåliga metabolism, har gått ner till väldigt lite kalorier & mycket träning. Tycker jag borde tappa minst 3 hg per vecka, men ligger på -2 hg just nu. Men ska inte klaga! Lör-söndag brukar bli busiga dagar med alkohol lördagen & äta normalt på söndagen. Så det är väl det som håller tillbaka mig, alkohol är ju det värsta man kan hälla i sig om man vill gå ner i vikt. Men något lyx måste man få ha, då jag inte häller i mig massa läsk eller godis.

Låg iallafall på 52,1 kg i fredags (morgonvikt, väger mig varje fredag före frukost, annars är det omöjligt se nedgång på hg), så bör vara nere på 51,9 den här fredagen hoppas jag. Vill även tillägga att jag är 157 cm lång, så 52 kg är inte så lite som det låter när man är dvärg. Startade på ca 54,5 kg, så det har sakta gått framåt (nedåt). :) Kan man kanske känna sig okej i bikini det här året, om stranden vill vänta åtminstone 1 månad till.

JAJA, nu räcker det med skrytandet. Låter lite som det. Har ont i min mage, vet inte vad den vill. Den säger inte så mycket, den bara är jävlig. Imorgon är Ken ledig, då ska vi äta tacos & på kvällen ska jag över till grannen! Trevligt :] Ha en bra Onsdag, fjuns!

XXX
Wie*
Gick & smekte nagellacken på Maxi, Ken ba "ta du ett om du vill". Naaww!! Sen utnyttjade jag situationen & fick en ansiktsmask med :>
Fräs.
Sen tog jag kort på min underdel i bilen. Till Instagram ni vet. Jag älskar Instagram.
Snowgoons släpper en ny skiva i Juli. De lägger ut lite smakprov på FB då & då, kan inte vääänta!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0