En full helg

Nu är Jenize nyduschad & halvpackad. Alltså inte packad som i full, utan har packat lite inför helgen. Är tydligen Gisledagarna i Gislaved, så ska dit & festa till det lite med Kens vänner! Kommer bli en rolig men väldigt fullspäckad helg. Fullspäckad, hah! Fult ord. Imorgon jobbar jag förmiddag, sen får jag köra hem i racerfart & göra mig redo inför personalfesten. Ken har bestämt sig för att köra då han vill vara i Gislaved till lördagförmiddag.

Så anländer till Gislaved imorgonnatt beroende på hur sent det blir på personalfesten ;) Är fullt med liv i Gislaved då alla studenter firar & har sig över den här helgen, så på dagen blir det "karneval" i Gisleved centrum (hah!), sen fest på kvällen. Söndag får vi åka hem senast 14 då SnigL har sin bal kl 16!

Väldigt fullt upp. Men kul ska det bli, ser fram emot hela helgen :) Önskar alla en bra helg!

XXX
My love.
Inte bestämt helt vilka skor det blir, men vill ha något bekvämt & snyggt så står mellan dessa 2. Må bäste sko vinna!
Hmmm...
Har en hel klädhög på stolen, alltid svårt veta vad man ska packa. Vad ska jag ha på personalfesten? På dagen i G-town & på kvällen sedan?
Weird..
Tog en bild när jag & SnigL gick lite fel väg till Östra stranden, kom bakom någon industri-lastbils-grej. Kom sedan en lastbil i full fräs, så jag fick panik & började springa! Det var läskigt. Men vi kom fram tillslut.
Strand.
Östra stranden. Ser kallt ut på bilden på något sätt, men jag kan försäkra er om att det var det inte. 28 grader & sol med lite moln.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0