Produktiv dag I say

Redo för sängen!! Redan? Ja, brukar lägga mig när von Fjun lägger sig även om jag inte ska jobba. Har inget att göra uppe ändå & kommer upp tidigare på morgonen (tidigt = 10-10.30) så man kan hitta på saker då istället. Och då orkar man vara uppe läääänge på helgen ;) Och man blir snygg av att sova länge. Lite... 

Mamma & SnigL har varit här idag, fick en sen födelsedagspresent! 500 kr & en söt liten blomma! Iihh. Vad betyder detta? Nya skor, redan kollat in ett par på Have2have. Hehehe. Sen drog jag & Ken till gymmet. Kom hem vid 21.00 & slängde mig i duschen med hårinpackning, sen ansiktsmask på det samt tvättade mina sminkpenslar & svampar. Så nu är min kropp glad. Och penslarna med för den delen. Inte varit så duktig på att tvätta sminkgrejerna innan, aldrig tänkt på det liksom. Men samlas jävligt mycket bakterier då de används i princip varje dag, så får bli noggrannare med detta. Får börja tänka på sånt nu när åldern börjar ta vid ;) 

Seeeees imogon, guten nacht!

XXX
Wtf?
Mamma fick den här säkerhetsföreskriften till en pall hon köpte på IKEA. Vilken tur det, annars hade jag köpt 2 pallar & gått på dom och det är uppenbarligen farligt.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0