Jag är självlysande

Ännu en weird natt. Kanske är det allt testosteron efter gymmet som spökar? ;) HAH! Vaknade jättepigg runt 3-4 med att vänster arm pirrade & kändes svag. Lyckades somna om tillslut, men efter Ken åkt till jobbet satte drömmarna igång istället. Massa jobbiga, konstiga drömmar. Vaknade upp 3 ggr & tänkte "skönt, det var bara en dröm", men så fort jag somnade om fortsatte samma dröm? Varför kan det aldrig vara så med bra drömmar? Så när jag vaknade 3:e gången vid 9.30 gick jag upp.

Sitter nu & dricker kaffe i soffan. Ser ut att bli jättefint väder, nästan inga moln på himlen! Hoppas. Ska hoppa in i duschen snart efter jag ätit mitt ägg, eftersom jag har hårinpackning i håret. Sen blir det en långpromenad & storstädning här hemma. Ska fixa mina naglar med, de ska få inviga det nya nagellacket. Lucky nails ;)

Ha en bra dag, fjons! 

XXX
Wiie!
Hittade en t-shirt igår med, blev kär i färgen! Den är dock inte orange, utan lysande korallröd. Kommer bli så fint i sommar med brun hud & vita shorts :) Oohh, pirrig jag blir av tanken!!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0