Bästa ever

Korvväder ute, jag som tänkte springa ut en runda innan jobbet. Tror det droppar lite ute så vi får se hur jag gör. Har stängning ikväll, men har upplärning så är inte ensam :) Trevligt! Millidill jobbar med, så trevligt x2. Blev inget gym igår då mr. Ken mådde lite dåligt (typ bakis sen i lördags, den lille busen), så sprang ut en timme. Det var fint väder men blåste mycket så behövde knappt anstränga mig, flög iväg med vinden! Det var trevligt. 

Måste bara tipsa om Världens bästa blogg. Läser knappt några bloggar, men den här tjejen är sååå bra! HanaPee, ligger bland topplistorna så vissa har säkert hälsat på henne sen tidigare. Hon bjuder på sig själv så mycket, roligaste bloggen jag någonsin läst! Dessutom älskar jag hennes åsikter & syn på livet, hon skriver så himla bra grejer. Vill nästan skriva till henne att jag älskar henne, för hon är så braaa! Så nu tycker jag alla går in & skriver något gulligt, det förtjänar hon!

Noho. Om man ska ta sig ut en lite runda iallafall, brukar piggna till innan jobbet av den friska bilavgaslukten.

XXX
Raka armen.
Kolla biffiga armen. Tränat armarna mycket för att jag vill de ska bli smalare, de har nu istället blivit biffigare. Vi får hoppas detta ändras nu när jag går ner i vikt... 
Don't know if like...

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0