Man mördad på Hallandsåsen

En 53-årig lastbilschaufför har blivit mördad uppe vid min arbetsplats. Rasta Hallandsåsen, hans lastbil hade stått parkerad några dagar & när polisen undersökte den såg de kroppen. Så jävla hemskt! Dessutom jobbade jag kvällen det skedde, vet dock inte vilken tid. Då det upptäcktes igår vill inte Polisen säga allt för mycket. Skulle bara ringa jobbet igår & prata med en arbetskompis, när hon berättade vad som hänt. Då visste de inte så mycket mer än att han hade hittats död.

Men så ringde polisen mig igår iomed att jag jobbade stängning i fredags.
Känns så jävla tråkigt, kunde inte hjälpa till med någonting! Har tänkt & tänkt, men kan inte komma på att jag sett något misstänkt. Då sa de dessutom att det rörde sig om ett brott, så förstod att han blivit mördad. Jag tänkte först att det var vägpirater som plundrat lastbilen & sen när han kommit på dom dödat honom. Men ingenting verkar vara stulet ur lastbilen. 

Man undrar om det är någon kund man känner igen, känns så hemskt att det hänt så nära en. Och som sagt, att jag inte kan göra någonting för att hjälpa. Man träffar så mycket konstigt folk på åsen, lägger inte alla på minnet. Vaknade inatt av en mardröm & började tänka på det. Hoppas verkligen att någon sett något, kunder eller någon i restaurangen. 

Har någon annan sett, hört eller varit där uppe & sett något misstänkt så ring polisen i Malmö. De som har gjort det här får inte komma undan. Hemskt att veta dessa människor/den här personen är ute där någonstans.

XXX


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0