Hej jag heter Jenny & jag är en...

Var inne i stan en runda igår, skulle till Banken. Ville öppna ett sparkonto så jag kan börja spara! Börjar bli dags & passade bra nu när skattepengarna kom så det blev en rejäl summa att börja med. Kattkontot ska det kallas, då en Siameskatt kostar en hel del & överhuvudtaget att ha katt kostar. Speciellt om de blir sjuka. Dessutom behöver de en stoooor klösklätterställning & massa leksaker ;) 

Blev visad hur man enkelt kunde öppna ett sparkonto själv via Internetbanken, sååå smidigt! Så nu är det fixat. Sen skulle jag ha en ögonbrynspenna på Make up store. De har de perfekta ögonbrynspennorna som är mörkbruna & mer åt det "gråa" hållet än röda. Hatar när man får diarréfärgade ögonbryn. 

Sen hittade jag även en ögonskugga...
och råkade gå in på Gina tricot & hitta snygga underkläder. That's the life of a shopaholic. Men känner mig nöjd ändå, snart löning igen så attee..

Idag blir det jobb, sen ledig resten av helgen. Hoppas det fina vädret idag håller i sig, snackade med grannen om att grilla & spela kubb imorrn! Får gäna vara lite varmare dock. Hatar svensk sommar, kommer aldrig igång på riktigt! Går från 25 grader (knappt) ena dagen till 13 & regn andra dagen, höstväder mitt i allt. Vägrar leva hela mitt liv i Sverige om det ska fortsätta så här. Flytta till Miami, oooh. Sommaren är ju det som får en att överleva resten av det mörka året.

Ha en bra helg, folks :]

XXX
New nails.
Nya naglar, fransk manikyr. Funkar alltid!
Underwear.
Älskar neonfärger, speciellt i rosa & gult. Så var tvungen att ha detta!
Makeup.
Just det, hittade ett par fina örhängen med som matchar mitt halsband. 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0