Snowgoons dynasty & sånt

Beställt Snowgoons nya album som kommer ut idag. Hela 32 låtar & alla möjliga legendariska underground artister, bästa köpet på länge! Ska ha den i min audi när jag kör runt, känns jävligt trevligt. Redan hittat några favoritlåtar, som den HÄR t. ex. I höst kommer de till Sverige, spännande... jag & Ken är redan pirriga. 

Jaja. Idag har jag tvättid, blev arg när jag kom ner i tvättrummet för det luktade fis. Eh, vad i helvete? Förstår inte varför, i ett tvättrum ska det ju lukta nytvättat! Så hällde på extra mycket tvättmedel & sköljmedel. Vet inte hur man doserar tvättmedel, jag bara häller i så mycket som känns bra. = Skitmycket tvättmedel. Mmmm.... resten av dagen ska jag nog bara lata mig, blir en runda till gymmet ikväll. Här hemma behövs städa, det är damm överallt. Tillomed blommorna är dammiga, förstår inte grejen. 

Igår var första jobbdagen efter 1 veckas semester, kändes bra. Är alltid 2 under Juli när vi stänger så mycket roligare! Brukar bli lugnt på kvällarna så man kan stå & prata lite o äta godis. Hihi... är ledig fram till fredag nu, sen jobbar jag hela helgen! Imorgon kommer SnigL hit, då blir det nog en tripp till uteserveringarna. 

XXX
Snyggaste bilden på pappas 50-årsfest. 
Pappa fick fräsiga presenter av sina Specma-kamrater. De hade även raketer & smällare med sig! Pappa fick även tuffa hängslen som han hade på sig resten av kvällen. 
 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0