PIP implantat

Såg inslaget om PIP imorse, blev så besviken över socialstyrelsen & deras svar på tal. Ingen verkar överhuvudtaget bry sig! Lite som att man får skylla sig själv om man väljer att genomgå plastikkirurgi. Självklart finns det risker med operationer, men ingen förväntar sig väl något sådant här? Förstår heller inte dubbelmoralen i att socialstyrelsen förbjuder implantatet, sen nu försöker säga att det inte är någon fara med det?
Själv har jag fel på min pubertet & utvecklades alltså aldrig normalt, så när jag fyllde 19 la jag alla mina sparpengar på en bröstförstoring eftersom jag mådde skit. Tar jag ut mina inlägg nu blir där bara 2 skinnlappar kvar, så det är inget alternativ att göra det utan att få nya insatta. Hade läst noga & länge på om olika kliniker för att försäkra mig om att jag valde en seriös. Bestämde mig för Art Clinic, fick betala 500 kr för konsultation + 41 000 kr för själva operationen. Nu får man reda på att inläggen de lagt in i mig var budgetalternativ & har alltså inte kostat kliniken alls mycket (till skillnad från riktiga, bättre implantat). Så skitsnacket om att klinikerna inte hade någon aning lyssnar jag inte på, de har ju valt det allra billigaste & ändå låtit mig betala fullt pris.
Blir så ledsen & besviken nu när man inser att klinikerna verkligen skiter i sina patienters hälsa, allt de bryr sig om är pengar. Kvar står vi som betalat dyra pengar för industrisilikon och ingen bryr sig. Är detta verkligen Sverige 2012? Håller mina tummar för att ni tar upp detta imorgonbitti igen, så vi utsatta tjejer får vår röst hörd.
Kollade nyhetsmorgon imorse eftersom de skulle prata lite om de här PIP-implantaten. Jag är en av de 4000 tjejer som har dessa implantaten. De hade med en kompis på telefon med som också har samma skit i kroppen. Blev så besviken över socialstyrelsen & deras svar på tal. Ingen verkar överhuvudtaget bry sig! Lite som att man får skylla sig själv om man väljer att genomgå plastikkirurgi. Självklart finns det risker med operationer, men ingen förväntar sig väl något sådant här? Förstår heller inte dubbelmoralen i att socialstyrelsen förbjuder implantatet, sen nu försöker säga att det inte är någon fara med det?

-> HÄR <- kan ni se det alldeles för korta inslaget.

När jag var 19 år la jag alla mina sparpengar på en bröstförstoring eftersom jag mådde skit. Hade verkligen ingenting & då var jag ändå lite mullig med. Tar jag ut mina inlägg nu blir där bara 2 skinnlappar kvar, så det är inget alternativ för mig att göra det utan att få nya insatta. Tror det är samma sak för de flesta som har opererat sig. Är inte den som brukar skrika ut om detta, men känner att i den här situationen går det inte att gömma sig. 

Hade iallafall läst noga & länge på om olika kliniker för att försäkra mig om att jag valde en seriös. Bestämde mig för Art Clinic, fick betala 500 kr för konsultation + 41 000 kr för själva operationen. NU får man reda på att inläggen de lagt in i mig var budgetalternativ & har alltså inte kostat kliniken alls mycket (till skillnad från riktiga, bättre implantat). Så skitsnacket om att klinikerna inte hade någon aning lyssnar jag inte på, de har ju valt det allra billigaste & ändå låtit mig betala fullt pris. Och nu vägrar de ta sitt ansvar.

Blir så ledsen & besviken nu när man inser att klinikerna verkligen skiter i sina patienters hälsa, allt de bryr sig om är pengar. Kvar står vi som betalat dyra pengar för industrisilikon och ingen bryr sig känns det som. Det kommer fram fler & fler tjejer nu som berättar om sina symptom, men fortfarande tycker de att man inte ska oroa sig. Nej, det är bättre att gå runt med skiten tills den spricker & sen när det är för sent "Oooojdååååå....jahaaaaaaaaa". 

De flesta som förstorar brösten lider ofta redan av dålig självkänsla och nu ska man behöva vara med om en sån här sak. Själv har jag ju inte råd att byta ut dom. Och hur kul är det? Har knappt gått 4 år & nu blir jag tvingad att opereras igen. För att nej, jag har inget val. Jag tänker fan inte gå runt med industriplast i kroppen & vänta tills det spricker & sprider sig. Är så jävla arg, besviken & chockad över hur man hanterat detta. Men kommer fortsätta kämpa & hoppas att vi får rätt, blir bara fler & fler tjejer som kommer ut med sina historier. TV4 ska sända ett inslag till ikväll & förhoppningsvis imorgonbitti igen, så vi får se vart detta leder... jag vägrar iallafall betala för min kliniks misstag.

HÄR har ni en namninsamling om ni vill hjälpa. Såhär ska det fan inte få gå till i Sverige 2012.

XXX
Poly Implant Prothese
Trodde jag skulle dö när jag hittade den här lappen bland mina operationspapper.
Fungerar inte länken så har ni inslaget här.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0