Så jävla nervös.

Nu ska jag vara med på TV4 nyheterna ikväll. Håller på att dö lite. Skickade ett mail angående inslaget från imorse till TV4, hur dåligt jag tyckte att socialstyrelsen & alla kliniker bemötte det. Var fler tjejer som skickat mail, därför jag blev inspirerad. Vill ju också hjälpa till! Känns som att antingen gör man inget, eller så gör man något. Och nu har jag gjort något. Big time. 

De svarade ganska snabbt på mailet & ville jag skulle ringa upp. Redan där blev jag rädd, men ville inte mesa ur. Så ringde & pratade med den här kvinnan från TV4 i Stockholm, jättetrevlig var hon. Fick ut lite av mina aggressioner angående PIP-implantaten m.m ;) Sen bara frågade hon om hon kunde få intervjua mig! Ingen annan kunde just då. Ville egentligen bara slänga på luren & gömma mig under värmefilten, men ville inte fega ur nu heller. Så sa att det kunde de få göra. Sa att jag bodde i Halmstad & då sa hon att hon skulle kolla om TV4 i Halmstad kunde fixa intervjun eftersom det var 55 mil mellan oss (då fattade jag också att de ville jag skulle intervjuas för TV).

Fick vänta en timme, sen ringde hon igen & bekräftade att det skulle bli en TV-intervju. Blev uppringd av TV4 från Halmstad & sa det skulle komma en tjej som hette Viktoria & fixa intervjun med mig. Hade varken tvättat håret, sminkat mig eller klätt mig eftersom jag trodde jag skulle få längre tid på mig från & med att det bestämdes. Men de sa att hon skulle komma direkt, så fick slänga på mig smink & kläder fort som fan! Skakade när jag skulle sminka mig. Dessutom bor vi ju i ett flyttkaos & håller på att måla om hall/vardagsrum så vi fick hålla till i köket. Kändes lite jobbigt att vara med i TV för första gången & inte kunna se sitt bästa ut. Men men.

Hon var iallafall jättetrevlig & lyckades lugna ner mig hyfsat. Men jag blev ändå jättenervös när kameran sattes på & glömde typ hälften av vad jag ville ha sagt + upprepade mig nog en del med. Så vet inte hur det blev. Kommer inte vilja se mig själv, är så självkritisk. Men nu är det gjort & jag hoppas att det hjälper mer än det stjälper & att fler tjejer vågar säga ifrån! 

Sänds ikväll kl 22 på 4an. Tror det visas lite tidigare med runt 18-20... vi får se.

XXX

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0